Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καινουριο λαπτοπ (dell inspiron 3542), περασμενα ubuntu

εκανα φορματ και περασα windows 7 

κολλησαμε με το wireless

βρηκα drivers κι ολα κομπλε

εβαλα ενα βιντεο, σε υψηλη αναλυση

για καποιο λογο που ακομα δεν εχω ανακαλυψει, το παιζει χαλια. εντελως χαλασμενη η εικονα

τι να κανω; 

να μην εχει drivers η καρτα γραφικών; για πειτε καμια ιδεα!

Δημοσ.

πάτα εκεί που λέει service tag και διπλα λεει detect product.

Φυσικά να φανταστώ για να ρωτάς δεν έχεις περάσει κανένα driver απλα αφησες να περάσουν τα 7αρια ο,τι έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

γκάιζ, θα τα κατεβασω ολα και θα σας πω, ειμαι μπιζι αυτες τις μερες και ισως καθυστερισω λιγο αλλα σιγουρα θα σας κρατησω ενημερους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ

Δημοσ.

πάτα εκεί που λέει service tag και διπλα λεει detect product.

Φυσικά να φανταστώ για να ρωτάς δεν έχεις περάσει κανένα driver απλα αφησες να περάσουν τα 7αρια ο,τι έχουν.

ok

ευχαριστω ξανα

ολα δουλευουν ρολοι

απλα, δεν ειχα κατεβασει drivers,

ακομα κατεβαζω και ενημερωνω αλλα ηδη υπαρχει μεγαλη διαφορα

οπως ειπα και στον τιτλο του θεματος, ημουν πελαγωμενος, προφανως ήξερα οτι θα χρειαστω drivers, αλλα ειχα τρικυμια εν κρανιο.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ξέρω τι αλχημείες έχει κάνει η dell στις μητρικές της και τι custom chips βάζει ώστε να μην μπορεί τουλάχιστον να περαστεί ενας σωστός generic driver.

Προσφατα χρειάστηκε να κάνω φορμάτ σε ενα Μ5110 με amd cpu/chipset και πραγματικά μου έβγαλε το λάδι,όσπου αναγκάστηκα και έβγαλα τον δίσκο απο μέσα για να τον διαμορφώσω.

Αρχικά δεν έβλεπε δίσκο αλλα το λύσαμε αφού εκανα 10 δοκιμές για να βρω ποιος ειναι ο σωστός sata driver,και επειτα ελεγε δεν μπορει να τον διαμορφώσει.

έχασα πραγματικά 2 ώρες γιατι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν ήξερε οτι υπάρχει recovery partition και ηθελε να κάνει φορμάτ ηταν τιγκα στους ιους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ξέρω τι αλχημείες έχει κάνει η dell στις μητρικές της και τι custom chips βάζει ώστε να μην μπορεί τουλάχιστον να περαστεί ενας σωστός generic driver.

Προσφατα χρειάστηκε να κάνω φορμάτ σε ενα Μ5110 με amd cpu/chipset και πραγματικά μου έβγαλε το λάδι,όσπου αναγκάστηκα και έβγαλα τον δίσκο απο μέσα για να τον διαμορφώσω.

Αρχικά δεν έβλεπε δίσκο αλλα το λύσαμε αφού εκανα 10 δοκιμές για να βρω ποιος ειναι ο σωστός sata driver,και επειτα ελεγε δεν μπορει να τον διαμορφώσει.

έχασα πραγματικά 2 ώρες γιατι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν ήξερε οτι υπάρχει recovery partition και ηθελε να κάνει φορμάτ ηταν τιγκα στους ιους.

καλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν ήξερε, εσύ σαν "ειδικός" ΔΕΝ ήξερες? :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...