Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!
Άλλαξα κουτί πρόσφατα και πρόσθεσα ανεμιστήρια.
Η Mobo μου έχει 1 θέση για case fan κι εγώ έχω 3 ανεμιστήρια. Και τα 3 έχουν σύδεση μέσω 3pin, οπότε το ένα μπαίνει μόνο πάνω στην mobo.
Για τα άλλα 2 ψάχνω τρόπο να τα συνδέσω στο τροφοδοτικό κι ας δουλεύουν full speed συνέχεια.
Το τροφοδοτικό μου δεν έχει molex, μόνο sata power. Μπορείτε να βοηθήσετε να βρω το απαραίτητο adaptorακι/α ώστε να κάνω τη δουλειά που θέλω?
Δεν ξέρω πως να τα ψάξω και όπως τα έψαξα δεν βρήκα κάτι.
Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ειναι ημι-modular πραγμα που συμαινει οτι μπορεις να προσθεσεις και να αφερεσεις καλωδια.Στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να βρεις τα καλωδια που ειχε οταν ηρθε στα χερια σου.Να βρεις το μολεξ και να το βαλεις στην καταλληλη θυρα.

Αφου το κανεις αυτο ενημερωσε μας.

Δημοσ.

Ειναι ημι-modular πραγμα που συμαινει οτι μπορεις να προσθεσεις και να αφερεσεις καλωδια.Στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να βρεις τα καλωδια που ειχε οταν ηρθε στα χερια σου.Να βρεις το μολεξ και να το βαλεις στην καταλληλη θυρα.

Αφου το κανεις αυτο ενημερωσε μας.

Εχω το κουτί, δεν βρίσκω μολεξ :P

Μπορεί να μην τα λέω και καλά, μολεξ εχω αυτό στο μυαλό μου:

https://sgcdn.startech.com/005329/media/products/gallery_large/LP4SATAFM12.B.jpg

Αλλά και να είχα... 3 pin είναι τα ανεμιστήρια μου..

EDIT: Κάπου το χάνω, μπήκα στο site της thermaltake και είδα ότι κανονικά πρέπει να έχω. Επανέρχομαι.

Το βρήκα είχες δίκιο, δεν το είχα μέσα στο κουτί και ψάρωσα..

Άρα ψάχνω αρσενικό molex σε 3 pin?

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Γράφει 5v το οποίο σημαίνει όχι full στροφές και μπορεί καν να μη γυρνάει ο ανεμιστήρας.

Σίγουρα δεν ξέρω οπότε κάτσε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος.

Δημοσ.

Γράφει 5v το οποίο σημαίνει όχι full στροφές και μπορεί καν να μη γυρνάει ο ανεμιστήρας.

Σίγουρα δεν ξέρω να σου απαντήσω, κάτσε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος.

Δεν με πειράζει, θα πάω με τη δεύτερη σου λύση ώστε να μην περνάω ολόκληρο καλώδιο από το τροφοδοτικό.

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Αυτο με hubακια στην μητρικη δεν μου πολυ γεμιζει το ματι.Καλητερα απο το PSU να βγαλεις επεκταση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχει θετικές αξιολογησεις γιατί το λες;

Δημοσ.

Δεν εννωω το hub σαν hub.Εννωω το θεμα μην καψει κανενα port κτλ.Βεβαια μπορει να κανω και λαθος αλλα...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει θέμα, αν έβαζε 5-6 να το συζητούσαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...