Dantε Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δες και αυτο http://www.vickmall.com/letv-2-le-2-mtk-helio-x20-deca-core-3gb-ram-32gb-rom-16mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html Αν και εγω το note 3 pro θα σου ελεγαν. Τηρει οτι ζητας ευκολα ενω παιζει να εχει τη καλυτερη μπαταρια απο οσα κινητα σκεφτεσαι. 1
Junior22 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δες και αυτο http://www.vickmall.com/letv-2-le-2-mtk-helio-x20-deca-core-3gb-ram-32gb-rom-16mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html Αν και εγω το note 3 pro θα σου ελεγαν. Τηρει οτι ζητας ευκολα ενω παιζει να εχει τη καλυτερη μπαταρια απο οσα κινητα σκεφτεσαι. Απο τα specs που βλεπω αυτο δεν εχει καλυτερα απο το note 3?Αν εξαιρεσεις τη μπαταρια στα υπολοιπα μου φαινεται ανωτερο
Dantε Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Επεξεργαστη εχει καλυτερο στα χαρτια. Και ισως καμερα. Τωρα δε ξερω,ισως να πινει τον αμπακο ο 10πυρηνος και σε συνδυασμο με τη χειροτερη μπαταρια να εχει αισθητη διαφορα στην αυτονομια. Επισης στο νοτε εχεις και μια ελληνικη κοινοτητα να σου βγαζει αψογες ρομ,ενω στο letv απο οτι εχω διαβασει ειναι πιο περιορισμενες οι επιλογες.
ziaba Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Για το meizu mx5 ποια ειναι η αποψη σας? Γιατι αν οσα κινητα αναφερω με καλυπτουν στην απλη χρηση που το θελω, τοτε γιατι να μην επιλεξω ενα με πολυ καλη καμερα? Όμορφή συσκευή, κάλο το fingerprint scanner αν και καμία φορά δεν αναγνωρίζει το αποτύπωμά, δυνατός ήχος από τα ακουστικά και το ηχείο άλλα μέχρι κει.... Η μπροστινή κάμερα είναι για κλάματα η πίσω κάτι λέει άλλα όχι τίποτα φοβερό Η οθόνη του όταν την κοιτάς από γωνία δείχνει ότι να ναι, βλέπεις ένα πράσινο-μπλε πράγμα .... ναι μεν amoled άλλα πολύ κακής ποιοτητας... 4g βλέπεις με τα κιάλια γιατί δεν έχει ούτε την 800άρα άλλα ούτε την 2600άρα μπάντα που ναι σημαντικές στη Ελλαδα.... από τα 16gb διαθέσιμά μονό τα 9gb.... Μέτα από 15-20 λεπτά παιγνιδιού ή 3g internet (4g δεν βλέπεις σχεδόν ποτέ όπως το αναφέρω πιο πάνω άλλα και το 3g δεν ήταν και καμπάνα) ζεσταίνετε και τότε η μπαταρία του φεύγει αρκετά γρηγορα.... Από αναβαθμίσεις ότι να ναι ακόμα να πάρει android 6.0.... Και τελευταίο σε μένα δεν αναγνώριζε ούτε αποθήκευε επαφές στην sim κάρτα μονό μέσω συγχρονισμου με το google accaunt μπόρεσα και έκανα την δουλεία μου... Καλά δεν μπαίνω στον κόπο να αναλύσω το ui του που ναι για κλαματα... Η συσκευή είναι μετριότατη Απο τα specs που βλεπω αυτο δεν εχει καλυτερα απο το note 3?Αν εξαιρεσεις τη μπαταρια στα υπολοιπα μου φαινεται ανωτερο έχω δουλέψει αρκετα το note 3 απλό σαφώς κατώτερο του ΜΧ5 σε φωτεινότητά οθόνης, ήχειο, κάμερα και ui είναι για κλάματα επίσης + ποιότητά κατασκευής αρκετά πίσω
Junior22 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Τελικά εγινε η παραγγελία και επέλεξα το mi note pro αν και ξέφυγε απο το αρχικό budget. Βλέποντας τη φωτογραφία, καταλαβαίνει κάποιος αν εχει φυγει το πλοίο ή αν απλα φορτώθηκε? Επίσης πάνω κάτω 10 μέρες θέλει απο τη στιγμή που θα ξεκινήσει μέχρι να φτάσει Ελλάδα? Ευχαριστώ
newsformobiles Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Τελικά εγινε η παραγγελία και επέλεξα το mi note pro αν και ξέφυγε απο το αρχικό budget. Βλέποντας τη φωτογραφία, καταλαβαίνει κάποιος αν εχει φυγει το πλοίο ή αν απλα φορτώθηκε? Επίσης πάνω κάτω 10 μέρες θέλει απο τη στιγμή που θα ξεκινήσει μέχρι να φτάσει Ελλάδα? ΕυχαριστώΚαλορίζικο. Είναι φοβερό κινητό, αυτό έχω. Παρακολουθείς το tracking number και θα δεις. Από που το πήρες τελικά!?
Junior22 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ πολυ! Είπα να κάνω την υπέρβαση και να δώσω παραπάνω αν και το μόνο αρνητικό ήταν για τη μπαταρίαπως σε κάποιους κρατάει σχετικά λιγο. Εσένα με αρκετή χρήση πόσες ώρες σε βγάζει? Το πήρα απο το vickmall και ελπίζω σε 15 μέρες να μου έχει ερθει!
newsformobiles Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ πολυ! Είπα να κάνω την υπέρβαση και να δώσω παραπάνω αν και το μόνο αρνητικό ήταν για τη μπαταρίαπως σε κάποιους κρατάει σχετικά λιγο. Εσένα με αρκετή χρήση πόσες ώρες σε βγάζει? Το πήρα απο το vickmall και ελπίζω σε 15 μέρες να μου έχει ερθει!Εγώ χρησιμοποιώ του gkalen και βγάζει 12ώρο με όλα ενεργά και αρκετή χρήση. Καλά είναι για τα χαρακτηριστικά του.
Junior22 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 12ωρο? Πολυ καλο μου ακουγεται για να ειναι αληθινο οταν το Lumia 925 μου βγαζει max 3ωρο. Αντε να δουμε
newsformobiles Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 12ωρο? Πολυ καλο μου ακουγεται για να ειναι αληθινο οταν το Lumia 925 μου βγαζει max 3ωρο. Αντε να δουμε Και όμως βγάζει και παραπάνω....
Junior22 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ναι δεν εννοώ πως λες ψέματα απλα οταν μου λες 15 ώρες και εγω στο 3ωρο εχω 5% μπαταρία, μου φαίνεται μακρινο όνειρο!
newsformobiles Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ναι δεν εννοώ πως λες ψέματα απλα οταν μου λες 15 ώρες και εγω στο 3ωρο εχω 5% μπαταρία, μου φαίνεται μακρινο όνειρο! Δεν είναι όλα Xiaomi Note Pro
haHa Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Και όμως βγάζει και παραπάνω.... Screenshot_2016-05-30-20-14-47_com.miui.securitycenter.png Εδω το εχεις ξαναφορτισει το κινητο σε 3 περιπτωσεις, 2 για λιγο και μια για 50% σχεδον. Επισης, ο φιλος που λεει για 3 ωρες, εννοει 3 ωρες ανοικτη οθονη, οχι ωρες αναμονης. Αρκετα χαμηλη αυτονομια φαινεται να εχεις.
newsformobiles Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εδω το εχεις ξαναφορτισει το κινητο σε 3 περιπτωσεις, 2 για λιγο και μια για 50% σχεδον. Επισης, ο φιλος που λεει για 3 ωρες, εννοει 3 ωρες ανοικτη οθονη, οχι ωρες αναμονης. Αρκετα χαμηλη αυτονομια φαινεται να εχεις. 5 ώρες και 41 λεπτά οθόνη. Το test δεν είναι δικό μου, αλλά του Maddoctor δίπλα, με παλιά ρομ. Με ενεργή οθόνη δεν έχω κάνει το τεστ. Και ένα κινητό με τα δικά του χαρακτηριστικά, 2Κ οθόνη, όλα ενεργά, μια χαρά αυτόνομία ξαναλέω έχει.
haHa Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 5 ώρες και 41 λεπτά οθόνη. Το test δεν είναι δικό μου, αλλά του Maddoctor δίπλα, με παλιά ρομ. Με ενεργή οθόνη δεν έχω κάνει το τεστ. Και ένα κινητό με τα δικά του χαρακτηριστικά, 2Κ οθόνη, όλα ενεργά, μια χαρά αυτόνομία ξαναλέω έχει. Για αυτο λεω οτι αυτα που εγραφες πριν δεν ειχαν σχεση με την πραγματικοτητα ή δεν ειχες καταλαβει τι ελεγε ο φιλος. Εδωσες στατιστικα για αυτονομια ενω το κινητο ειχε ξαναφορτιστει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα