Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω κινητο το οποιο να ειναι οσο πιο γρηγορο γινεται, να μην εχει θεματα με υπερθερμανση επειτα απο μισαωρη χρηση και με ενδιαφερει πολυ να κραταει αρκετα η μπαταρια.
Το θελω σχεδον αποκλειστικα για messenger, viber, fb και γενικοτερα δεν με ενδιαφερουν παιχνιδια ή βαριες εφαρμογες απλα τα βασικα. Απο καμερα δεν εχω τρομερες αξιωσεις κυριως με ενδιαφερει το θεμα του ηχου. Απλως θελω οταν χρησιμοποιω τις παραπανω εφαρμογες να μην κολλαει και να κραταει η μπαταρια τουλαχιστον μια μερα με νορμαλ εως πολλη χρηση γιατι με το Lumia 925 που εχω τωρα σε 2 ωρες εχει φτασει στο 30%. Τελος, προτιμω το μεγεθος του Mi4c που ειναι στις 5 inches αλλα δεν θα το χαλασω στο μεγεθος αν καποιο μεγαλυτερο ειναι καλυτερο.
Ειμαι αναμεσα στα παρακατω κινητα και εννοειται οποιαδηποτε προταση ειναι ευπροσδεκτη. Τα 2 τελευταια ειναι λιγο πανω απο το budget μου και θα σκεφτω να τα αγορασω μονο αν οντως υπαρχει αξιοσημειωτη διαφορα για την χρηση που τα θελω ή αν τα 3 πρωτα παρουσιαζουν καποια σημαντικα προβληματα. 

Link.png Site: Mi4c3gb

Link.png Site: OPO3gb

Link.png Site: LenovoZUK 1

Link.png Site: RedmiNote 3 Pro 3 gb

Link.png Site: MotoX Play

Link.png Site: AsusZenfone 2 4 gb

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Xiaomi είναι πολύ καλή πρόταση, με μεγάλη υποστήριξη. Αλλά στο Geekbuying βλέπω από το kimovil παίρνεις την έκδοση 3/32 χι την μικρή που έβαλες, που το έχει σαν το πιο φθηνό έμπιστο μαγαζί, στα 200€ που δίνεις.

Δημοσ.

Θελω να παρω κινητο το οποιο να ειναι οσο πιο γρηγορο γινεται, να μην εχει θεματα με υπερθερμανση επειτα απο μισαωρη χρηση και με ενδιαφερει πολυ να κραταει αρκετα η μπαταρια.

Το θελω σχεδον αποκλειστικα για messenger, viber, fb και γενικοτερα δεν με ενδιαφερουν παιχνιδια ή βαριες εφαρμογες απλα τα βασικα. Απο καμερα δεν εχω τρομερες αξιωσεις κυριως με ενδιαφερει το θεμα του ηχου. Απλως θελω οταν χρησιμοποιω τις παραπανω εφαρμογες να μην κολλαει και να κραταει η μπαταρια τουλαχιστον μια μερα με νορμαλ εως πολλη χρηση γιατι με το Lumia 925 που εχω τωρα σε 2 ωρες εχει φτασει στο 30%. Τελος, προτιμω το μεγεθος του Mi4c που ειναι στις 5 inches αλλα δεν θα το χαλασω στο μεγεθος αν καποιο μεγαλυτερο ειναι καλυτερο.

Mην ακους τα σχόλια και τις προτιμήσεις του Α και του Β. :P Πχ. απο προσωπική εμπειρία για το ASUS Ζenfone 2 λέγανε για "μαπα" μπαταρία που "έσβηνε" στο 55% σε πολλά forum και το θέμα ήταν απλό...update και calibration της μπαταρίας !  

Μπες στο http://www.gsmarena.com/  σύγκρινε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους ανα 3 τηλεφωνα και αποφάσισε με βάση τα χρήματα που θέλεις να δώσεις.  

Γουρούνι στο σακί θες να πάρεις;  Ηλεκτρονικό προιόν αγοράζεις, οι τεχνικές προδιαγραφές σε ενδιαφέρουν ΟΧΙ οι υποκειμενικές απόψεις του καθενός !

Δημοσ.

Ηλεκτρονικό προιόν αγοράζεις, οι τεχνικές προδιαγραφές σε ενδιαφέρουν ΟΧΙ οι υποκειμενικές απόψεις του καθενός !

Θα διαφωνήσω σε αυτό.

Στα ηλεκτρονικά ενδιαφέρει και η εμπειρία χρήσης η οποία προκύπτει και από τις υποκειμενικές απόψεις του καθενός (και όχι μόνο από τα specs τα οποία δε λένε πάντα όλη την αλήθεια)

• Like 1
Δημοσ.

Θα διαφωνήσω σε αυτό.

Στα ηλεκτρονικά ενδιαφέρει και η εμπειρία χρήσης η οποία προκύπτει και από τις υποκειμενικές απόψεις του καθενός (και όχι μόνο από τα specs τα οποία δε λένε πάντα όλη την αλήθεια)

Ακριβώς, τα specs δεν λένε πάντα την αλήθεια. Είναι όπως τα αυτοκίνητα, στήσιμο, ποιότητα, οδήγηση, μικρές πινελιές σε τομείς που μετράνε και πάει λέγοντας. Πως αλλιώς συσκευές όπως το Moto E/G είναι τόσο καλές με τόσο χαμηλά specs ακόμα και από συσκευές με υψηλότερα specs;

Δημοσ.

Ναι προφανως παιζουν ρολο τα τεχνικα χαρακτηριστικα απλως με τη χρηση προκυπτουν προβληματα ή γενικοτερα η εμπειρια με το κινητο δειχνει πως μεταφραζονται τα χαρακτηριστικα του σε real life δεδομενα. Και επειδη καποια κινητα εχουν θεματα με υπερθερμανση, bugs κλπ ειπα να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορω να κανω. Ασε που δεν γνωριζω αν ο 801 ειναι καλυτερος απο τον 806 λογω πχ απουσιας bugs ή υπερθερμανσης  :P

Το Xiaomi είναι πολύ καλή πρόταση, με μεγάλη υποστήριξη. Αλλά στο Geekbuying βλέπω από το kimovil παίρνεις την έκδοση 3/32 χι την μικρή που έβαλες, που το έχει σαν το πιο φθηνό έμπιστο μαγαζί, στα 200€ που δίνεις.

Aρα απο τα παραπανω προτεινεις το redmi note?Αν ναι θα ηθελες να μου εξηγησεις τους λογους? :-D

Δημοσ.

Το θελω σχεδον αποκλειστικα για messenger, viber, fb και γενικοτερα δεν με ενδιαφερουν παιχνιδια ή βαριες εφαρμογες απλα τα βασικα. 

Έχω την αίσθηση ότι δε χρειάζεται να πολυψάχνεις για τον πιο γρήγορο επεξεργαστή κλπ.

Η χρήση που κάνεις είναι η πιο απλή, ακόμη και τα φτηνότερα μοντέλα θα σε καλύπτουν.

Δες και το redmi 3 που έχει βαρβάτη μπαταρία.

Δημοσ.

Aρα απο τα παραπανω προτεινεις το redmi note?Αν ναι θα ηθελες να μου εξηγησεις τους λογους? :-D

Πολύ καλή μπαταρία, επεξεργαστή, vfm για το ποσό των 200€ με εβδομαδιαία ενημέρωση και υποστήριξη από μία τεράστια ελληνική κοινότητα. Μπορείς να δεις απόψεις μελών στο φόρουμ της xiaomi-miui για το κινητό.

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι δε χρειάζεται να πολυψάχνεις για τον πιο γρήγορο επεξεργαστή κλπ.

Η χρήση που κάνεις είναι η πιο απλή, ακόμη και τα φτηνότερα μοντέλα θα σε καλύπτουν.

Δες και το redmi 3 που έχει βαρβάτη μπαταρία.

Ναι το ξερω πως οποιο και να επιλεξω θα μεινω ευχαριστημενος για τη χρηση που το θελω απλα ξες ειναι η ολη διαδικασια επιλογης κινητου και αφου θα δωσω 200 ευρω ας κανω και μια μικρη ερευνα πρωτα.

Πολύ καλή μπαταρία, επεξεργαστή, vfm για το ποσό των 200€ με εβδομαδιαία ενημέρωση και υποστήριξη από μία τεράστια ελληνική κοινότητα. Μπορείς να δεις απόψεις μελών στο φόρουμ της xiaomi-miui για το κινητό.

Συγκρινοντας το με το Mi4c ποιο πιστευεις ειναι καλυτερο? Το redmi? Ρωταω γιατι εμφανισιακα μου αρεσει περισσοτερο το Mi4c και αφου οπως λετε πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα εχουν τοτε ισως επιλεξω το Mi4c αν δεν υστερει.

Δημοσ.

με τους κινέζους μπορεί να αντιμετωπίσεις πρόβλημάτα στις εφαρμογές όπως το messenger, viber, fb και αυτές που χρησιμοποιούν google services στις ειδοποιήσεις τους..... + το mi4c, zuk, opo τα ξεχνάς από τώρα αφού θες συσκευή που δεν ζεσταίνετε... γιαυτό το x play ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.

Ακριβώς, τα specs δεν λένε πάντα την αλήθεια. Είναι όπως τα αυτοκίνητα, στήσιμο, ποιότητα, οδήγηση, μικρές πινελιές σε τομείς που μετράνε και πάει λέγοντας. Πως αλλιώς συσκευές όπως το Moto E/G είναι τόσο καλές με τόσο χαμηλά specs ακόμα και από συσκευές με υψηλότερα specs;

Aν νομίζεις φίλτατε συμφορουμίτη οτι τα κινητά είναι όπως τα αυτοκίνητα....no comment !  Είσαι δυστυχώς θύμα του marketing και της διαφήμισης (χωρίς διάθεση να σε προσβάλλω). 

Δηλαδή το δικό σου δάκτυλο σαν πιο "πεπειραμένο" (στην οδήγηση του μενού) θα επιλέξει ποιο γρήγορα την Α εφαρμογή σε ενα Χ κινητό με 1GB ram με Mediatek DualCore επεξεργαστή σε σχέση με ενα "άπειρο" δάχτυλο σε ενα Υ κινητό με 2GB/3GB ram σε ενα Ιntel ;ή Snapdragon με Octacore επεξεργαστή ----> Συμπέρασμα το κινητό Χ είναι πιο γρήγορο, αποκρίνεται καλύτερα, "φυσάει" σε σχέση με το κινητό Υ  :-D  Λάθος

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι μετρήσιμα, αντικειμενικά μετρήσιμα!  Αν το "ψάξεις" θα δεις τα ίδια προιόντα, προμηθευτές κάτω απο τα καπάκια όλων των γνωστών-αγνώστων εταιρειών.  Οι διαφορές βρίσκονται στις λεπτομέρειες και στην ποιότητα συναρμολόγησης και απο το συγκεκριμένο site θα καταλάβεις πολλά !  

Παράδειγμα: Τι να το κάνω στην Ελλάδα (της ηλιοφάνειας) το "φίρμα κινητό" των 350 ευρώ που "φοράει" την ίδια LCD IPS οθόνη με το μη "γνωστό κινητό" των 200 ευρώ που έχει το μεν πρώτο ανάλυση 294 ppi και το δεύτερο 401 ppi και οδηγούνται και τα δύο απο την ίδια έκδοση λειτουργικού android ? Θα καταλάβεις οτι έχεις κάνει "πατάτα αγορά " επηρεασμένος ίσως απο τον πωλητή ή τη διαφήμιση, όταν τα βάλεις διπλα διπλα μια ηλιόλουστη μέρα  :-D !

με τους κινέζους μπορεί να αντιμετωπίσεις πρόβλημάτα στις εφαρμογές όπως το messenger, viber, fb και αυτές που χρησιμοποιούν google services στις ειδοποιήσεις τους..... + το mi4c, zuk, opo τα ξεχνάς από τώρα αφού θες συσκευή που δεν ζεσταίνετε... γιαυτό το x play ειναι μονοδρομος.

Μιλάς σαν πολιτικός  :-D  :-D  :-D ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ

Δημοσ.

Εγώ ένα έχω να σου πω φιλαράκι.....έχω δώσει λεφτά και λεφτά για κινητά και πάντα πήγαινα στις ναυαρχίδες τις κάθε εταιρίας(ποτε δε τα λυπήθηκα γιατί το δουλεύω πολύ το κινητό)... όταν πήρα στα χερια μου το Redmi Note 3 Προ για πρώτη φορα αισθάνθηκα Μ@#%κ@5
Πλέον για μένα το κινητό από κίνα είναι μονόδρομος και επειδή πάντα υπάρχει ο φόβος του αγνωστου έκανα την αρχή με το Xiaomi που έχει και παρα μα παρα πολύ δυνατή κοινότητα και είναι όλοι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν καθώς αρκετοί από εμάς ζοριστήκαμε στην αρχή.
Και όλα αυτά για εφαρμογές που δε λειτουργούν και google play και χαζά....είναι απλά αερολογίες...η κοινότητα έχει φτάσει σε επίπεδο ακόμα και να μεταφράζει εφαρμογές του κινεζικου market που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες και δε θα τις βρεις στο Google play!

• Like 4
Δημοσ.

Aπο που τεκμηριώνεται η προηγούμενη άποψη;

Δημοσ.

redmi note 3 pro νομίζω είναι μια καλη αγορά, το moto x play δεν θα έπρεπε να είναι στις επιλογές, δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα, μετά αν έχεις θέμα με το μέγεθος το mi4c είναι επίσης καλή επιλογή, ρίξε μια ματιά και στο nexus 5x

Δημοσ.

Για το meizu mx5 ποια ειναι η αποψη σας? Γιατι αν οσα κινητα αναφερω με καλυπτουν στην απλη χρηση που το θελω, τοτε γιατι να μην επιλεξω ενα με πολυ καλη καμερα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...