drdedus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Στην περίπτωση του geek έχεις δωρεάν tracking.
Livagoth Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Θέλω να ρωτήσω, όσοι την έχετε πάρει έχετε καταφέρει να την συνδέσετε με την εφαρμογή; Εχω δοκιμάσει τα πάντα με reset της λάμπας, κινέζικο apk της εφαρμογής, την εφαρμογή yeelight και τίποτα. Παίρνω συνέχεια μηνύματα τύπου cannot connect, connect timeout κλπ. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω πριν την βάλω για απλό λαμπατέρ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ξυπνησες ενα τοπικ 3 μηνων. Παντως να πουμε μιας και ηρθε πανω το τοπικ, πως τωρα η τιμη ειναι 19 δολαρια και κατι σεντς χωρις χρηση κανενος κουπονιου.
stigmes Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Θέλω να ρωτήσω, όσοι την έχετε πάρει έχετε καταφέρει να την συνδέσετε με την εφαρμογή; Εχω δοκιμάσει τα πάντα με reset της λάμπας, κινέζικο apk της εφαρμογής, την εφαρμογή yeelight και τίποτα. Παίρνω συνέχεια μηνύματα τύπου cannot connect, connect timeout κλπ. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω πριν την βάλω για απλό λαμπατέρ; Μεσα από το mi home τα κατάφερα εγώ
vdanasto Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Θέλω να ρωτήσω, όσοι την έχετε πάρει έχετε καταφέρει να την συνδέσετε με την εφαρμογή; Εχω δοκιμάσει τα πάντα με reset της λάμπας, κινέζικο apk της εφαρμογής, την εφαρμογή yeelight και τίποτα. Παίρνω συνέχεια μηνύματα τύπου cannot connect, connect timeout κλπ. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω πριν την βάλω για απλό λαμπατέρ; Η εφαρμογή Yeelight δεν είναι επίσημη της Xiaomi και δεν λειτουργεί με τη λάμπα. Πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή MiHome: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.smarthome&hl=en
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα