drdedus Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αγόρασα πριν από λίγες μέρες την αντίστοιχη μη-RGB έκδοση της λάμπας. Αν και γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της Xiaomi, ψιλό απογοητεύτηκα από το συγκεκριμένο προϊόν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εφαρμογή που διαθέτει. Αρχικά με δυσκόλεψε αρκετά η σύνδεση σου με το κινητό μου (Moto G), μιας και όσες φορές και αν δοκίμασα δεν έλεγε να συνδεθεί. Σε ένα Moto E πάντως συνδέθηκε με την πρώτη. Τελικά κατάφερα να το συνδέσω και με το Moto G. Η εφαρμογή Yeelight σου επιτρέπει να ανάβεις και να σβήνεις την λάμπα, να την ντιμάρεις, να ρυθμίζεις σε πόση ώρα θα σβήσει και να την προγραμματίζεις. Τον προγραμματισμό δεν τον έχω πετύχει ακόμη, μιας και δεν συγχρονίζει η ώρα της εφαρμογής με την κανονική ώρα. Το κακό είναι ότι κάποιες φορές χάνεται η σύνδεση με το κινητό ή τα στοιχεία που έχεις κάνει login και χρειάζεται να ξανά συνδέσεις την λάμπα με το κινητό. Ψιλό απάτη δηλαδή... η σύνδεση για ένα λόγο πέρα απο τα σφάλματα χάνετε ίσως επειδή την αναβοσβήνεις με κάποιο ρυθμό.Γίνετε και reset αν δεν κάνω λάθος έτσι.. Όσο για την ώρα ειναι 5-6 ώρες μπροστά για την λάμπα. Γιατι αν στην ιδια εφαρμογή εχεις και εναν τύπο πριζας τοτε η ώρα είναι η κανονική. Οτι νανε με άλλα λόγια. το 40 τι ειναι ;;; ειναι για δωρεαν standard shipping(δλδ με tracking number ) ? (Y)Στο gearbest συμπληρώνεις 40$ για δωρεάν tracking..Αυτό ειναι το πλεονέκτημα του geekbuying γενικότερα. 1
axel12p Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αυτό με το reset το βρήκα κατά λάθος. Μετά από 5 συνεχόμενα αναβοσβήματα κάνει reset και την βρίσκει το κινητό. Το πρόβλημα πάντως με την σύνδεση που χάθηκε δεν έχει σχέση με το reset. Το αντίθετο θα έλεγα, μιας και χρειάστηκε να κάνω reset για να την ξανά συνδέσω. Και εγώ κάπου 5 ώρες μπροστά βρήκα ότι είναι η ώρα της λάμπας. Έβαλα δοκιμαστικά schedules για να καταφέρω να το βρω. Γενικά η εφαρμογή απέχει αρκετά από το τέλειο...
kostakiss Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 παιδια εγω που εχω iphone να φανταστω ουτε καν ε??
michey13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 παιδια εγω που εχω iphone να φανταστω ουτε καν ε?? https://itunes.apple.com/us/app/yeelight-lamp/id977125608?mt=8
kostakiss Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 https://itunes.apple.com/us/app/yeelight-lamp/id977125608?mt=8 3 σχολια εχει,και τα 3 ειναι αρνητικα
Sotosgl Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εχοντας την πρωτη σε Xiaomi κινητο (Redmi Note 2 ) μπορω να πω οτι δεν εχω χασει την συνδεση ποτε,σε αλλα κινητα που δεν εχουν native το Home App και το Xiaomi Account πιθανων να αντιμετωπισετε προβλημα συνδεσης (αν δεν μπορειτε να βαλετε το Mi Account στην λιστα των λογαριασμων του Android). Το καλο ειναι επειδη σκεφτομαι να παρω το Gateway με τους αισθητηρες κλπ μπορω να φτιαξω σεναρια και για την λαμπα. Το μονο σπαστικο ειναι οτι αν την κλεισεις απο το app μετα πρεπει να κανεις Reset για να την αναψεις χειροκινητα. Απο εκει και περα ναι η διαφορα ωρας ειναι ενα θεμα που αντιμετωπιζεται ομως σχετικα ευκολα. Ειναι πιο φωτεινη απο κατι RGB του 10αρικου και τα Lumens ειναι αυτα που λεει αλλα πηρα και αυτη του θεματος γιατι θελω και την δυνατοτητα να εχω οσο πιο ψυχρο χρωμα γινεται ~6500Κ. Και εγω απο το Geekbuying την πηρα γιατι δεν ηθελα να αγορασω κατι ακομα απο το Gearbest για να φτασω το οριο των δωρεαν μεταφορικων,οποτε ακομα και με τους GB points που θα μαζευες (απο την αγορα και απο Review με photo και βιντεο) και παλι του Geekbuying συμφέρει περισσοτερο.Αν αναλογιστεις οτι μια απλη 1000lumens στα 7000Κ κανει ~6€ χωρις εξυπνο χειρισμο ειναι προσφορα μονο για καποιον που θελει χρωμα,ψυχρο φως,σεναρια και απομακρυσμενο ελεγχο,αν καποιος την θελει για ψηλοταβανο σπιτι ή για κυρια λαμπα σε μεγαλο χωρο (πχ σαλονι) ας κοιταξει αλλου.Αν καποιος εχει την πρωτη την απλη τοτε να ξερει οτι η ΙΙ Ble δεν ειναι τοσο φωτεινη (100 λιγοτερα Lumens) και ειναι πιο βαρια (αυτο αφορα οσους θελουν να την βαλουν σε ενα λαμπαντερ με βραχιονα). Επεξ/σία 26 Μαΐου 2016 από Sotosgl 3
newworld Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εχοντας την πρωτη σε Xiaomi κινητο (Redmi Note 2 ) μπορω να πω οτι δεν εχω χασει την συνδεση ποτε,σε αλλα κινητα που δεν εχουν native το Home App και το Xiaomi Account πιθανων να αντιμετωπισετε προβλημα συνδεσης (αν δεν μπορειτε να βαλετε το Mi Account στην λιστα των λογαριασμων του Android). Το καλο ειναι επειδη σκεφτομαι να παρω το Gateway με τους αισθητηρες κλπ μπορω να φτιαξω σεναρια και για την λαμπα. Το μονο σπαστικο ειναι οτι αν την κλεισεις απο το app μετα πρεπει να κανεις Reset για να την αναψεις χειροκινητα. Απο εκει και περα ναι η διαφορα ωρας ειναι ενα θεμα που αντιμετωπιζεται ομως σχετικα ευκολα. Ειναι πιο φωτεινη απο κατι RGB του 10αρικου και τα Lumens ειναι αυτα που λεει αλλα πηρα και αυτη του θεματος γιατι θελω και την δυνατοτητα να εχω οσο πιο ψυχρο χρωμα γινεται ~6500Κ. Και εγω απο το Geekbuying την πηρα γιατι δεν ηθελα να αγορασω κατι ακομα απο το Gearbest για να φτασω το οριο των δωρεαν μεταφορικων,οποτε ακομα και με τους GB points που θα μαζευες (απο την αγορα και απο Review με photo και βιντεο) και παλι του Geekbuying συμφέρει περισσοτερο. Αν αναλογιστεις οτι μια απλη 1000lumens στα 7000Κ κανει ~6€ χωρις εξυπνο χειρισμο ειναι προσφορα μονο για καποιον που θελει χρωμα,ψυχρο φως,σεναρια και απομακρυσμενο ελεγχο,αν καποιος την θελει για ψηλοταβανο σπιτι ή για κυρια λαμπα σε μεγαλο χωρο (πχ σαλονι) ας κοιταξει αλλου. Αν καποιος εχει την πρωτη την απλη τοτε να ξερει οτι η ΙΙ δεν ειναι τοσο φωτεινη (100 λιγοτερα Lumens) και ειναι πιο βαρια (αυτο αφορα οσους θελουν να την βαλουν σε ενα λαμπαντερ με βραχιονα). Αυτή που έχεις στην φωτογραφία δίπλα στην yeelight 1 (την λευκή) δεν είναι η yeelight 2 είναι η yeelight Blue II. Είναι παλιότερο bluetooth μοντέλο. Η νέα yeelight 2 διάδοχος της 1 είναι αυτή http://www.pc841.com/smart/home/66416.html και έχει και αυτή 600lumens Έχουν και αντίστοιχο κωδικό YLDP01YL (η White) και YLDP02YL (η Color). Άρα κυκλοφορούν 3 διαφορετικά μοντέλα yeelight, η yeelight1(600Lm), η yeelight2(600Lm), και η yeelight blueII(500Lm). 2
drdedus Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εχω μπερδευτεί με τα μοντέλα . Λευκές η rgb ειναι αυτές που λέτε?
Sotosgl Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αυτή που έχεις στην φωτογραφία δίπλα στην yeelight 1 (την λευκή) δεν είναι η yeelight 2 είναι η yeelight Blue II. Είναι παλιότερο bluetooth μοντέλο. Η νέα yeelight 2 διάδοχος της 1 είναι αυτή http://www.pc841.com/smart/home/66416.html και έχει και αυτή 600lumens Έχουν και αντίστοιχο κωδικό YLDP01YL (η White) και YLDP02YL (η Color). Άρα κυκλοφορούν 3 διαφορετικά μοντέλα yeelight, η yeelight1(600Lm), η yeelight2(600Lm), και η yeelight blueII(500Lm). Ωραιος edited γιατι με 2 ΙΙ V-III εχει χαθει η μπαλα
newworld Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εχω μπερδευτεί με τα μοντέλα . Λευκές η rgb ειναι αυτές που λέτε? yeelight 1 (white 600Lm) YLDP01YL yeelight 2 (color 600Lm) YLDP02YL yeelight blueII (color 500Lm bluetooth) οι λευκές στα 4000 είναι yeelight 2? Οχι είναι yeelight1 με το λευκό περίβλημα Η yeelight2 και η yeelight blueII έχουν ασημί περίβλημα και είναι Color
drdedus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Παρέλαβα ειναι μια χαρά, σίγουρα αν είναι να πάρει κάποιος wifi λάμπα παίρνει αυτή και όχι την απλή γιατί η διαφορά χρημάτων είναι μικρή. 1
apostolispk Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ποια η διαφορα http://www.gearbest.com/smart-lighting/pp_361555.html http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Yeelight-II-E27-9W-600-Lumens-Smart-LED-Bulb-Mi-Light-WiFi-Connection-Smart-Phone-Remote-Control-367104.html ??
newworld Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ποια η διαφορα http://www.gearbest.com/smart-lighting/pp_361555.html http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Yeelight-II-E27-9W-600-Lumens-Smart-LED-Bulb-Mi-Light-WiFi-Connection-Smart-Phone-Remote-Control-367104.html ?? εκτός από την τιμή καμία άλλη, είναι ίδιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα