Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , απο προχτες παιρνουν απο το 13888 για να πουλησουν συνδεση του OTE vdsl 30 . To θεμα μου ειναι οτι και στις 2 γραμμες που εχω Λιμενας Χερσονησσου και Εργατικο Κεντρο Ηρακλειου πλησιεστερη αποσταση απο την VDSL καμπινα ειναι σιγουρα πανω απο χιλιομετρο . Καμπίνα Passive KV, κοινως τα παλια καφαο υπαρχουν στα 100 μ . Ειδικα για το σπιτι στο Ηρακλειο Cyta και ote site κατηγορηματικα λενε οτι  δεν υποστηριζεται VDSL στην περιοχη σας , ενω στη Χερσονησσο 30χλμ μακρια απο το Ηρακλειο λενε οτι υποστηριζεται μεχρι 30mbps ?! Λενε ανακριβειες στο 13888 για να με δεσμευσουν για 2 χρονια σε δηθεν vdsl ενω θα ειμαι πανω σε χαλκο μεχρι το κεντρο και θα εχω  την ιδια ταχυτητα με την απλη 24 δηλαδη μεχρι 12-14 mbps ; Eυχαριστω.

Στο Ηρακλειο το παλιο καφαο της φωτο μονο η wind εχει διατιθεται vdsl 30.

post-68051-0-90881400-1464103854_thumb.jpe

Επεξ/σία από dimyok
  • Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα , απο προχτες παιρνουν απο το 13888 για να πουλησουν συνδεση του OTE vdsl 30 . To θεμα μου ειναι οτι και στις 2 γραμμες που εχω Λιμενας Χερσονησσου και Εργατικο Κεντρο Ηρακλειου πλησιεστερη αποσταση απο την VDSL καμπινα ειναι σιγουρα πανω απο χιλιομετρο . Καμπίνα Passive KV, κοινως τα παλια καφαο υπαρχουν στα 100 μ . Ειδικα για το σπιτι στο Ηρακλειο Cyta και ote site κατηγορηματικα λενε οτι  δεν υποστηριζεται VDSL στην περιοχη σας , ενω στη Χερσονησσο 30χλμ μακρια απο το Ηρακλειο λενε οτι υποστηριζεται μεχρι 30mbps ?! Λενε ανακριβειες στο 13888 για να με δεσμευσουν για 2 χρονια σε δηθεν vdsl ενω θα ειμαι πανω σε χαλκο μεχρι το κεντρο και θα εχω  την ιδια ταχυτητα με την απλη 24 δηλαδη μεχρι 12-14 mbps ; Eυχαριστω.

Στο Ηρακλειο το παλιο καφαο της φωτο μονο η wind εχει διατιθεται vdsl 30.

Για να σου λενε για 30αρα θα σου δωσουν απο AK ξερεις αποσταση απο το πιο κοντινο αστικο κεντρο ?

Δημοσ.

Οχι τιποτα , γενικα και αοριστα απο το 13888 ναι βλεπουμε οτι υποστηριζεται αλλα απο που εως που δεν λενε. Και στη wind ηταν αρπα κολλα απλα για να πιασουν πελατες ειπαν οτι υποστηριζεται . Αν υποθεσω οτι τα vdsl ειναι τα καινουργια καφαο με τις 2 πορτες ,  υπαρχει τετοιο σε 2km ακτινα , αυτο στη φωτο ειναι το απλο dsl σωστα ;

Ειμαι σκεπτικος γιατι χτες ειπα ok στις τηλεπωλησεις του οτε για 35,90 με δεσμευση 2 χρονια αλλα τωρα που το ψαχνω για vdsl δεν βλεπω αλλους γειτονες στην περιοχη να εχουν βαλει .

Αποσταση απο το  κεντρικο βλεπω ειμαι  Λιμενας Χερσοννησος δυτικη ακρη  και στο χαρτη το κεντρο τους ειναι στην αλλη πλευρα ανατολικη εξοδος ,  μιλαμε για τουλαχιστον 8 km αποσταση , Καμπίνα KV (VDSL2) κοντα μου δεν εχω δει.

http://www.adslgr.com/features/map/dslams.php?id=181

• Moderators
Δημοσ.

Για να δωσει ο οτε διαθεσιμοτητα για 30ari τοτε πρεπει να εισαι το πολυ 1000 μετρα απο το αστικο κεντρο , παρε ξανα ρωτα τους αν θελεις

αν ειχες νεα καμπινα κοντα σου θα σου ελεγαν για 50αρι βεβαια θα τις ειχες δει στην γειτονια σου μιας και ξεχωριζουν λογο μεγεθους απο της παλιες

Δημοσ.

Ειμαστε γειτονες και στις 2 τοποθεσιες.

Οταν ειχα πρωτομετακομισει κοντα στο εργατικο κεντρο ειχα ψαχτει για vdsl αλλα δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα και εβαλα απλη 24 που μου κλειδωνει στα 12-13.

Στην χερσονησο(παραλιακος) εχουμε βαλει vdsl και παραδοξως παει μπαλα.

• Moderators
Δημοσ.

Ειμαστε γειτονες και στις 2 τοποθεσιες.

Οταν ειχα πρωτομετακομισει κοντα στο εργατικο κεντρο ειχα ψαχτει για vdsl αλλα δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα και εβαλα απλη 24 που μου κλειδωνει στα 12-13.

Στην χερσονησο(παραλιακος) εχουμε βαλει vdsl και παραδοξως παει μπαλα.

Για να πιάνεις 13 δεν είσαι μακριά από αστικό κέντρο δηλαδή μάλλον είσαι στα όρια για 30 άρα
Δημοσ.

Στην χερσονησο εγω ειμαι στα 11-12 οτε 24 , μάλλον παραείμαι στα όρια για να μου κατσουν να πληρωνω 72 ανα λογαριασμο και με 2 χρονια δεσμευση για vdsl .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...