mgee Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 καλησπερα! εχει σπασει ηδη μια φορα η οθονη της κοπελας μου στο iPhone 6 της κ εδωσε ηδη 140 ευρω. Σημερα λοιπον εσπασε παλι η οθονη της αφου επεσε απο αστειο υψος.. ξερετε να προτεινετε τιποτα φθηνοτερο ή σε μεταχειρισμενο; 1
mgee Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 στα βριλησσια σε ενα φιλο που εχει το ebulk, μαγαζι με επισκευες iphone κλπ. γιατι;
diofter Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Νομίζω πλέον η αντιπροσωπία αλλάζει με 170ευρώ και έχεις γνήσια. Σε κάθε περίπτωση βάλε tempered glass έχω γλυτώσει πολλές οθόνες με αυτό........ και δεν είμαι ο μόνος
mgee Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 ναι το ξερω αυτο για την αντιπροσωπεια. αλλα στην ουσια δεν αξιζει .. εχω δωσει ηδη 140. αμα δωσω και 170 τωρα καλυτερα να παρω αλλο κινητο. με tempered glass χοντρο κιολας και εσπασε..
arisxios Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και εμένα μου φεύγει απο τα χέρια κάνει κάτι πιρουέτες και μπαμ παρτο κάτω με αποτέλεσμα ένα μικρό σπασίματα κι στην γωνία Όχι ότι είναι κάτι μεγάλο αλλά με χαλάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα