Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι να ειναι κολλημενος στην μητρικη οπως σχεδον ολοι οι ατομ επεξεργαστες που εχουν βγει απο το 2009 εως τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ok.(φτου)πως γίνεται ένα λάπτοπ τοσιμπα με windows xp και 2 ραμ και επεξεργαστή επίσης στο 1,6ghz,όπως το amilo,να δουλεύει πιο γρήγορα???????

Επίσης το συγκεκριμένο amilo κάπου διάβασα οτι έχει μία ρύθμιση που το.....τουρμπιζει.

Λένε ότι αυξανετε ο θόρυβος ανεμιστήρα κτλ σε αυτή την ρύθμιση,εμένα είναι απολύτως ήσυχο άρα δεν είναι ενεργοποιημένο.

Ξέρει κάποιος κάτι?

Επίσης το πήρα με εγκατεστημένα τα 10 pro(!!!!) τα οποία ψιλοετρεχε κουτσά στραβά.δοκιμασαμε τα 7 σταρτερ πάλι σερνοτανε.στα xp δεν θα έπρεπε να είναι πολύ ζωντανό?

Δημοσ.

Αναλόγα με πόση μνήμη έχουν , επίσης παίζει ρόλο τι σκληρό δίσκο έχουν 5.400 rpm ή 7200 rpm , το amilo τι λειτουργικό έχει επάνω και τι μοντέλο είναι ;

Πας : Έναρξη - Εκτέλεση ( Run ) γράφεις dxdiag - οκ

Στην καρτέλα System σου λέει επιλογή το μοντέλο του φορητού :eek:

Δημοσ.

Το έχουμε σε μαγαζί.σαββατοκύριακο θα το κοιτάξω.κανονικά φοράει 60gb σκληρό εγώ το πήρα με 120gb,και 2 ραμ αντί 1 που φόραγε εργοστασιακά.

Έχω κάνει καθαρό install τα windows XP home.ότι φόραγε από εργοστάσιο.

Με 1 ραμ παραπάνω έπρεπε να είναι γρήγορο.θα κοιτάξω και τον δίσκο(helth 100%)

Δημοσ.

Όταν τον δεις πήγαινε

Έναρξη - Εκτέλεση ( Run ) γράφεις msinfo32 - οk

άνοιξε τη καρτέλα Components - Storage - Disks ( στην 3η γραμμή σου λέει το μοντέλο του δίσκου ) :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...