Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο με το ενσωματωμενο bios στην cpu πολυ ενδιαφερον... Και πολυ οικολογικο!!! Δεν ειναι το ιδιο να πετας ενα τσιπακι λογο αποτυχημενου flashing με το να πετας ολοκληρη μητρικη...Και τουλαχιστον στην μητρικη αντε βρισκεις αλλο bios να κοτσαρεις... Στην cpu ομως...Χεχεχε, @ρχιδι@ καλαβρεζικα!!! :-D

Ίσως μπορεί να εκκινήσει με το UEFI που έχει από την παραγωγή του και να φορτώσει το νέο όταν μπει στο λειτουργικό σύστημα. Κάτι τέτοιο γίνεται στο Linux για την αναβάθμιση του μικροκώδικα του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Το λεπόν, απλή υπενθύμιση. Αύριο είναι τα "προεόρτια" των Zens. Δε ξέρω πόσο αποκαλυπτικά θα είναι, ένα ενδιαφέρον θα το έχουν σίγουρα.

• Like 3
Δημοσ.

Για να δούμε.Θα γελάμε η θα κλαίμε ιδού η απορία!!

Όταν κυκλοφορήσουν θα ξέρουμε. Εσύ πάντως με τον FX-8370 στα 5,2 GHz δεν νομίζω οτι κλαίς... :-)

• Like 5
Δημοσ.

Οχι ήμουν από τους πολύ τυχερός που αν και τα έβαλα να φύγουν πίστεψε με το έκανα με πολύ δισταγμό

Δημοσ.

Δεν νομιζω να κλαψουμε φιλε πρωην καπνιστη.. Θα ειναι τουλαχιστον ικανοποιητικοι πιστευω αν οχι πολυ καλοι οι zenηδες. Τωρα αν τυχον κλαψουμε εμεις... σκεψου κλαμα που θα κανει η  amd...!!!  Η΄ στην τελικη μπορει να κλαψουμε και απο τα γελια!  2 σε ενα!!! :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά αν είναι κάτι καλό θα αναβαθμίσετε;; Εγώ το σκέφτομαι. Είμαι ανάμεσα σε ολική αναβάθμιση ή αγορά μόνο μιας RX 480 4 GB.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είμαι σε διάθεση ολικής αναβάθμισης πάντως είτε σε κόκκινο είτε σε μπλέ φόντο με σαφώς προτίμηση στο κόκκινο

• Like 3
Δημοσ.

Κι εγω παλικαρια το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γινω zenακιας με ολικη αναβαθμιση.Μεχρι και το καλωδιο του lan θα αλλαξω! Τωρα 445 x3 cores ειμαι και αργοπεθαινω..Και λιγο χειροτεροι να ειναι απο kaby(που λογικα θα ειναι), αν εχουν τις φυσιολογικες τιμες που περιμενουμε να εχουν λογο του οτι πρεπει να μπουν για τα καλα στο παιχνιδι και στο ματι της intel, θα εχουν καλο vfm..

• Like 2
Δημοσ.

Γεγονός κι αυτό που λές Νίκο δεν το συζητώ αλλα μετά από 2 χρόνια εγώ θα ήθελα μια αναβάθμιση.Αν δεν την κάνω βέβαια δεν θα με χαλάσει.Μια χαρά σύστημα έχω και τραβάει φουλ.Απλώς κάτι παλιόπαιδα από εδώ μέσα μας έχουν βάλει στο τρυπάκι των benchmarks και ψάχνομαι.

• Like 3
Δημοσ.

Γεγονός κι αυτό που λές Νίκο δεν το συζητώ αλλα μετά από 2 χρόνια εγώ θα ήθελα μια αναβάθμιση.Αν δεν την κάνω βέβαια δεν θα με χαλάσει.Μια χαρά σύστημα έχω και τραβάει φουλ.Απλώς κάτι παλιόπαιδα από εδώ μέσα μας έχουν βάλει στο τρυπάκι των benchmarks και ψάχνομαι.

2πλασιασε την μνημη σου και κατσε οπως εισαι λεω εγω...

Εχεις καλο συστηματακι που κραταει ακομα...Και εχεις την ανεση να περιμενεις να ειναι και οι τιμες κατασταλαγμενες..Αυτη ειναι η διαφορα του παω για λιγο καλυτερα(εσυ)  με το παω για ολικη(εγω) γιατι και haswell να παρω για μενα αυτη την στιγμη τουμπανο θα΄ναι με αυτα που εχω τωρα! :-)

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...