_Theo_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 AMD Naples 32 cores ZEN processors photos: http://www.guru3d.com/news-story/amd-naples-32-core-zen-processors-photos.html 1
talos_2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο με το ενσωματωμενο bios στην cpu πολυ ενδιαφερον... Και πολυ οικολογικο!!! Δεν ειναι το ιδιο να πετας ενα τσιπακι λογο αποτυχημενου flashing με το να πετας ολοκληρη μητρικη...Και τουλαχιστον στην μητρικη αντε βρισκεις αλλο bios να κοτσαρεις... Στην cpu ομως...Χεχεχε, @ρχιδι@ καλαβρεζικα!!! Ίσως μπορεί να εκκινήσει με το UEFI που έχει από την παραγωγή του και να φορτώσει το νέο όταν μπει στο λειτουργικό σύστημα. Κάτι τέτοιο γίνεται στο Linux για την αναβάθμιση του μικροκώδικα του επεξεργαστή.
NT1G Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Current Max stable clocks(suicide runs can be a teeny bit higher) for A0 ES Zen chips is around 4.3Ghz on ambient cooling. Take that as you will. 3
Scatman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Το λεπόν, απλή υπενθύμιση. Αύριο είναι τα "προεόρτια" των Zens. Δε ξέρω πόσο αποκαλυπτικά θα είναι, ένα ενδιαφέρον θα το έχουν σίγουρα. 3
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 11 το βραδυ αν δεν απατομαι? Ναι οκ τοτε ειναι http://www.amd.com/en-us/innovations/new-horizon
alldaynews Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Για να δούμε.Θα γελάμε η θα κλαίμε ιδού η απορία!! 4
_Theo_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Για να δούμε.Θα γελάμε η θα κλαίμε ιδού η απορία!! Όταν κυκλοφορήσουν θα ξέρουμε. Εσύ πάντως με τον FX-8370 στα 5,2 GHz δεν νομίζω οτι κλαίς... 5
alldaynews Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Οχι ήμουν από τους πολύ τυχερός που αν και τα έβαλα να φύγουν πίστεψε με το έκανα με πολύ δισταγμό
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δεν νομιζω να κλαψουμε φιλε πρωην καπνιστη.. Θα ειναι τουλαχιστον ικανοποιητικοι πιστευω αν οχι πολυ καλοι οι zenηδες. Τωρα αν τυχον κλαψουμε εμεις... σκεψου κλαμα που θα κανει η amd...!!! Η΄ στην τελικη μπορει να κλαψουμε και απο τα γελια! 2 σε ενα!!! 2
_Theo_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά αν είναι κάτι καλό θα αναβαθμίσετε;; Εγώ το σκέφτομαι. Είμαι ανάμεσα σε ολική αναβάθμιση ή αγορά μόνο μιας RX 480 4 GB. 2
alldaynews Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ είμαι σε διάθεση ολικής αναβάθμισης πάντως είτε σε κόκκινο είτε σε μπλέ φόντο με σαφώς προτίμηση στο κόκκινο 3
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Κι εγω παλικαρια το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γινω zenακιας με ολικη αναβαθμιση.Μεχρι και το καλωδιο του lan θα αλλαξω! Τωρα 445 x3 cores ειμαι και αργοπεθαινω..Και λιγο χειροτεροι να ειναι απο kaby(που λογικα θα ειναι), αν εχουν τις φυσιολογικες τιμες που περιμενουμε να εχουν λογο του οτι πρεπει να μπουν για τα καλα στο παιχνιδι και στο ματι της intel, θα εχουν καλο vfm.. 2
nikos1982 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 οσοι εχουμε FX εχουν ψωμη ακονα τα cpu.οποτε για εμενα ζεν+ για ολικη αν δεν με καλυπτη ο FX ως τοτε. 5
alldaynews Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Γεγονός κι αυτό που λές Νίκο δεν το συζητώ αλλα μετά από 2 χρόνια εγώ θα ήθελα μια αναβάθμιση.Αν δεν την κάνω βέβαια δεν θα με χαλάσει.Μια χαρά σύστημα έχω και τραβάει φουλ.Απλώς κάτι παλιόπαιδα από εδώ μέσα μας έχουν βάλει στο τρυπάκι των benchmarks και ψάχνομαι. 3
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Γεγονός κι αυτό που λές Νίκο δεν το συζητώ αλλα μετά από 2 χρόνια εγώ θα ήθελα μια αναβάθμιση.Αν δεν την κάνω βέβαια δεν θα με χαλάσει.Μια χαρά σύστημα έχω και τραβάει φουλ.Απλώς κάτι παλιόπαιδα από εδώ μέσα μας έχουν βάλει στο τρυπάκι των benchmarks και ψάχνομαι. 2πλασιασε την μνημη σου και κατσε οπως εισαι λεω εγω... Εχεις καλο συστηματακι που κραταει ακομα...Και εχεις την ανεση να περιμενεις να ειναι και οι τιμες κατασταλαγμενες..Αυτη ειναι η διαφορα του παω για λιγο καλυτερα(εσυ) με το παω για ολικη(εγω) γιατι και haswell να παρω για μενα αυτη την στιγμη τουμπανο θα΄ναι με αυτα που εχω τωρα! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις