fallen4ngel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Πάνε βρε αγορινα μου να δεις σχόλια χρηστών τόσο δύσκολο σου είναι; Άιντε πέρνα και από τις αγγελίες που έριξα μία και μετά παίξε υπερατου με το τσελερον Α βάλε και σωστό λινκ ή εικόνα είναι από 5960 στα 4500 Επίσης δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί μιλάω μιας και δεν παίζεις. Πάρε αυτό που θέλεις ή που λες ότι είναι οκ χωρίς να έχεις δει προσωπικά τίποτα και ξανά πέρνα από το ζαχαροπλαστείο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το BF1 λιώνει όλους τους i5(Ακόμα και τον 6600K OC'ed), λόγος δεν υπάρχει όμως, δεν υπάρχουν ουσιαστικές οπτικές διαφορές με το BF4 και έχουν ακριβώς την ίδια μηχανή γραφικών. Το BF4 όμως δεν φτάνει σε καμία περίπτωση 90%+ και τους 4 πυρήνες σε έναν [email protected] όπως το BF1, άρα όπως το βλέπω εγώ είτε έπεσε τεμπελιά στον κώδικα, είτε το κάνουν επίτηδες να σπρώξει η Intel κάναν i7 γιατί ακόμα και τώρα όποιος έχει έναν i5 [email protected](CPU του 2011) είναι άνετος στα παιχνίδια. Γενικά πάντως, ανέφερες παιχνίδι το οποίο αλλάζει δραματικά με το κάθε patch που βγαίνει(Ας πούμε τώρα βγήκε το τελευταίο update, έπεσε downgrade στα visuals που λένε ότι οφείλεται σε bug και για τους περισσότερους τρέχει χειρότερα από πριν). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Α βάλε και σωστό λινκ ή εικόνα είναι από 5960 στα 4500 Σωστότατο είναι το λινκ που έβαλα,όταν ο 5960 στα 4500 δεν μπορεί να βγάλει παραπάνω FPS από τον ι[email protected] δεν μπορούμε να μιλάμε για λιώσιμο του i5. Και μάλιστα σύμφωνα με τους γραφικούς του φόρουμ θα έπρεπε να βλέπουμε μόνο τα FPS για 4k όπου ο i5 θα καθόταν και θα ξυνόταν αφού εκεί η 1080 δεν βγάζει καν 60FPS μιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το BF1 λιώνει όλους τους i5(Ακόμα και τον 6600K OC'ed), λόγος δεν υπάρχει όμως, δεν υπάρχουν ουσιαστικές οπτικές διαφορές με το BF4 και έχουν ακριβώς την ίδια μηχανή γραφικών. Το BF4 όμως δεν φτάνει σε καμία περίπτωση 90%+ και τους 4 πυρήνες σε έναν [email protected] όπως το BF1, άρα όπως το βλέπω εγώ είτε έπεσε τεμπελιά στον κώδικα, είτε το κάνουν επίτηδες να σπρώξει η Intel κάναν i7 γιατί ακόμα και τώρα όποιος έχει έναν i5 [email protected](CPU του 2011) είναι άνετος στα παιχνίδια. Γενικά πάντως, ανέφερες παιχνίδι το οποίο αλλάζει δραματικά με το κάθε patch που βγαίνει(Ας πούμε τώρα βγήκε το τελευταίο update, έπεσε downgrade στα visuals που λένε ότι οφείλεται σε bug και για τους περισσότερους τρέχει χειρότερα από πριν). Εγώ το ξέρω. Άλλος ζει σε φανταστικούς κόσμους. Ενημερωτικά πάντα γνωστός με 4690 στα 4500 βαραει 100% σε cores με αποτέλεσμα να έχει stuttering, τώρα γιατί και πώς.... Παλιότερα ήταν οι γραφικοί που πρότειναν G3258 και μετά γέμισαν οι αγγελίες τώρα γέμισαν με i3 4xxx και 6xxx, βέβαια τώρα πλέον προτείνουν i3 7xxx γιατί είναι VFM και ο κλασσικός περνάει από εδώ να μου δείξει γράφημα σε 4Κ που τερματίζει η κάρτα και το παίζει χαζός, τέλος πάντων. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ : ρε παιδια.. πολυ θελω να δοκιμασω το BF1 στο HTPC μου...!!!! θα το παιξω ευκολα? ή να το βαλω καλυτερα στον Pentium που εχει καλυτερο IPC...? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ το ξέρω. Άλλος ζει σε φανταστικούς κόσμους. Ενημερωτικά πάντα γνωστός με 4690 στα 4500 βαραει 100% σε cores με αποτέλεσμα να έχει stuttering, τώρα γιατί και πώς.... Γιατί θέλει να παίζει στα ~120fps avg χωρίς Vsync/freesync/κτλ... ο κλασσικός περνάει από εδώ να μου δείξει γράφημα σε 4Κ που τερματίζει η κάρτα και το παίζει χαζός, τέλος πάντων. Ο κλασσικός είπε ότι βγάζεις 90fps min με i5@3,3 και απλά ανέφερε ότι εκεί τερματίζει και η gtx1080(των ~700€) στα 1440p,άλλοι είναι αυτοί που ανεβάζουν γραφήματα με 4k που τερματίζει η κάρτα για να δείξουν ότι και καλά ο fx δεν έχει διαφορά από τον 5960x και το παίζουν χαζοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είπα κλασσικός είπα γραφικός Έχει και 1080p το γράφημα το είπαμε να πω δε το είπαμε και είπαμε ότι ή διαφορά τιμής δεν το δικαιολογεί, όπως είπαμε ότι έχει γίνει 1ghz oc στον 5960. Αν νομίζεις ότι μιλάς στα φιλαράκια σου και προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος μάλλον για αλλη μία φορά ψαχνεις τα αυγά και τα πασχαλια. Καημένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Και εγώ για το 1080 γράφημα μίλησα όπου με τον 3,3 i5 φτάνεις 90fps min και ακόμα και με τον 3,4haswell i5 φτάνεις τα 80 όπως τα 80 φτάνεις και με τον i3-6100 ποια διαφορά τιμής με ποιον επεξεργαστή λες εσύ ότι δεν δικαιολογεί ποιο πράμα; Ακόμα και ο i3-2100 φτάνει τα 54μιν. Συνέχιζε εσύ καημένε να υποστηρίζεις ότι τα 90 fps σημαίνουν ότι λιώνει ο επεξεργαστής αλλά ότι στα 100 σώνεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Και εγώ για το 1080 γράφημα μίλησα όπου με τον 3,3 i5 φτάνεις 90fps min και ακόμα και με τον 3,4haswell i5 φτάνεις τα 80 όπως τα 80 φτάνεις και με τον i3-6100 ποια διαφορά τιμής με ποιον επεξεργαστή λες εσύ ότι δεν δικαιολογεί ποιο πράμα; Ακόμα και ο i3-2100 φτάνει τα 54μιν. Συνέχιζε εσύ καημένε να υποστηρίζεις ότι τα 90 fps σημαίνουν ότι λιώνει ο επεξεργαστής αλλά ότι στα 100 σώνεσαι... Αντε εγω χαζος ειμαι, εχω μετοχες στην AMD και ειμαι και στο μισθολογιο τους. Ολοι οι αλλοι που γραφουν το ιδιο ακριβως ειναι να υποθεσω και αυτοι στο μισθολογιο ετσι; Αν ειναι ετσι ή το μισο Insomnia δολευει στην AMD ή εσυ εισαι τοσο πορωμενος που βλεπεις/διαβαζεις/ακους αλλα. Υποθετω στις αποκριες ντυνεσαι stroumf ετσι? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αντε εγω χαζος ειμαι, εχω μετοχες στην AMD και ειμαι και στο μισθολογιο τους. Ολοι οι αλλοι που γραφουν το ιδιο ακριβως ειναι να υποθεσω και αυτοι στο μισθολογιο ετσι; Αν ειναι ετσι ή το μισο Insomnia δολευει στην AMD ή εσυ εισαι τοσο πορωμενος που βλεπεις/διαβαζεις/ακους αλλα. Υποθετω στις αποκριες ντυνεσαι stroumf ετσι? This This This . Εγώ τις πούλησα αναγκαστικά τις μετοχές στην amd επειδή με σούταρε ο Raja μιας και ξεστόμισα ότι προτιμώ και κάρτες nvidia . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Και μιας και βαρεθηκα τις αερολογιες τωρα τι 4Κ μου λες εσυ τι 1080 δεν ξερω, δεν ξερω και δεν θελω πραγματικα να ειμαι μεσα στο μυαλο σου. Ετσι απλα για την ιστορια... Μην σκας παω να παρω τα λεφτα απο τον λογαριασμο τωρα, εκαναν καταθεση Συγνωμη ξεχασα..... https://www.skroutz.gr/s/5298083/Intel-Core-i7-5960X-Extreme-Edition-Box.html?from=catspan&keyphrase=5960x 1145€ https://www.skroutz.gr/s/5378850/AMD-FX-8370-Black-Edition-Box.html 178€ να παμε και μια βολτα απο το site να δουμε τι minimum και τι recommented εχει ή θα βγαλεις αφρους που δεν εχει i3? Και με αγαπη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρεις κανέναν άλλον που πουλάει μετοχές? Να αγοράσω τώρα αν είναι πριν βγουν οι Zen γιατί αν κρίνω από τον πανικό του ερχομού τους θα υπάρχει μεγάλη αύξηση στην τιμή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά ποια είναι η διαφωνία;; Αν είναι σχετικά με i7-5960x vs FX-8370, εννοείται οτι ο πρώτος είναι καλύτερος. Απλώς σε κάποιες περιπτώσεις όπου υπάρχει σωστή εκμετάλλευση όλων των πυρήνων κυρίως σε games οι διαφορές είναι ασήμαντες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά ποια είναι η διαφωνία;; Αν είναι σχετικά με i7-5960x vs FX-8370, εννοείται οτι ο πρώτος είναι καλύτερος. Απλώς σε κάποιες περιπτώσεις όπου υπάρχει σωστή εκμετάλλευση όλων των πυρήνων κυρίως σε games οι διαφορές είναι ασήμαντες. Εσύ σωστά τα λες, όμως υπάρχει εναντίωση μεταξύ λογικής και έλφειας θεωρίας, αυτή είναι η διαφωνία ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά ποια είναι η διαφωνία;; Αν είναι σχετικά με i7-5960x vs FX-8370, εννοείται οτι ο πρώτος είναι καλύτερος. Απλώς σε κάποιες περιπτώσεις όπου υπάρχει σωστή εκμετάλλευση όλων των πυρήνων κυρίως σε games οι διαφορές είναι ασήμαντες. Η διαφωνία είναι αν αξίζει η διαφορά στην τιμή τους. Ο 5960 προφανώς και είναι καλύτερος αλλά όχι και να στοιχίζει 7 φορές παραπάνω απο τον 8370. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις