NT1G Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 ^ Κανεις λαθος. Είτε με HT on είτε όχι το single core ειναι ιδιο στον Intel και το ίδιο συμβαινει με τους AMD FX με τα modules. Το ΗΤ απλως λειτουργει οταν εχει κενους κυκλους ο πυρηνας ωστε να αξιοποιειται εντελως.. Απλως θα συμβει οτι συνεβη με τα Polaris και ειναι κριμα. Αψογη αρχιτεκτονικη ΑΛΛΑ τα εργοστασια δεν τα την υλοποιησουν σωστα καθως η AMD ειναι μικρη εταιρια και τα ΜΗΖ δεν θα ειναι ψηλα. Ειναι κριμα αλλα πλεον δεν ειναι στα 45nm αλλα στα 14-16nm FF. Επισης δεν μου αρεσει ομως που θα υπαρχουν κλειδωμενα SKU. Εσυ θα τρελανεις κοσμο στο τελος...... δηλαδη μας λες οτι ο 6700Κ εχει διπλασια αποδοση απο τον 6600Κ στο CB. Ναι και μετα ηρθε η ανοιξη!!! Ναι ρε παιδιά ξεκάθαρο δεν είναι με τα theelfia μαθηματικά; 919/8=182 και 654/4=164 Τι και αν όλοι που τρέχουν το cinebench βγάζουν κάτι τέτοιο, ο theelf προφανώς ξέρει καλύτερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Έχω μια υποψία ότι το SMT Scaling θα είναι πάνω από 30% στον ΖΕΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εγώ για το μόνο που ανησυχώ είναι ότι δεν έχουμε ούτε ελάχιστο info για μητρικές. Εάν ήταν να βγεί 1/17 θα έπρεπε να υπάρχουν έστω δείγματα, κάτι τέλος πάντων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Οι bristol δεν υποτιθεται οτι εχουν βγει; Και αρα οτι ηδη επρεπε να ειχαμε δειγματα απο am4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αυτο σου κανει αδερφε ή θα αρχισεις ΠΑΛΙ να λες αλλα? Και σε παρακαλω για πες μας εαν στο παραδειγμα σου ειναι ο ι7 με σκορ 700 ο ι5 ποσο βγαζει? Εγώ με αυτό που λέω βγάζω αποτέλεσμα για CB; Το 700 για τον i7 θα το διαιρέσεις με 4 πραγματικούς πυρήνες και θα έχεις 175, για πυρήνα μαζί με SMT και ότι άλλο παράγοντα. Ο ι5 προφανώς και δεν θα βγάλει και αυτός 700 και ούτε είπα κάτι τέτοιο,ούτε καν κοντά. Ναι ρε παιδιά ξεκάθαρο δεν είναι με τα theelfia μαθηματικά; 919/8=182 και 654/4=164 Τι και αν όλοι που τρέχουν το cinebench βγάζουν κάτι τέτοιο, Το σωστό είναι 919/4=~230,για κάθε πυρήνα μαζί με το HT ,το turbo για 4 πυρήνες είναι 4Ghz Για ένα μοναδικό νήμα χωρίς HT είναι 182 με turbo 4,2Ghz. Το ίδιο και τον i5 στα 4 νήματα τρέχει με 3,6 στο ένα νήμα τρέχει με 3,9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πραγματικά κλαίω...... Έχεις δικό σου τρόπο σκέψης!!! Είσαι πως να το πω "ξεχωριστός" εάν μου επιτρέπετε ή έκφραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μην το κουράζετε, δεν ξέρετε ούτε το MP Scaling αλλά ούτε το SMT Scaling, ότι και να λέτε είστε πολύ λάθος στα νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πραγματικά κλαίω...... Έχεις δικό σου τρόπο σκέψης!!! Είσαι πως να το πω "ξεχωριστός" εάν μου επιτρέπετε ή έκφραση Ναι πράγματι είμαι ξεχωριστός αφού μόνο εγώ κάθομαι και ακολουθώ της συμβατικές μεθόδους.. https://www.amd.com/Documents/Cores_vs_Threads_Whitepaper.pdf Cinebench: AMD Phenom™ II X6 1055T = 5.0/6 cores = 0.83 αποτέλεσμα / πυρήνες = όφελος από κάθε πυρήνα. Intel Hyper-Threading™ Technology Performance = Core™ i7 930 score less Intel Core™ i5 750 score = (5.03-3.75)/4 = 0.321 αποτέλεσμα με HT - αποτέλεσμα χωρίς ΗΤ / 4 ΗΤ νήματα = όφελος μόνο από το HT Ergo Αποτέλεσμα με HT / φυσικοί πυρήνες = αποτέλεσμα πυρήνα μαζί με HT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Θα μπορούσα να σου απαντήσω αλλα μία χαρά κάνεις συζήτηση με τον εαυτό σου!!! Συμβουλή, μην γράφεις ότι να είναι απλά για να υοστηριξης τον φανατισμό σου. Ρεζίλι γίνεσαι και στο λέω χωρίς κακία. Γουσταρεις Intel δεν είναι κακό αλλά ηρέμησε λίγο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Θα μπορούσα να σου απαντήσω αλλα μία χαρά κάνεις συζήτηση με τον εαυτό σου!!! Συμβουλή, μην γράφεις ότι να είναι απλά για να υοστηριξης τον φανατισμό σου. Ρεζίλι γίνεσαι και στο λέω χωρίς κακία. Γουσταρεις Intel δεν είναι κακό αλλά ηρέμησε λίγο. Και η amd φανατική είναι που γουστάρει την intel, για αυτό λέει τα ίδια με εμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 ασχετο με το θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 ασχετο με το θεμα Ας του πει κάποιος να πάνε να βγάλουν κάνα καινούργιο CPU (που σκατά είναι τα BristolRidge ??) γιατί εδώ και κάνα χρόνο δεν παίρνει κανείς τους FX του 2012. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 εγω θα τον αγοραζα παντως με 85 δολλαρια..... και οχι δεν εχω χρηματα για αναβαθμιση σε ΖΕΝ.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timuras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Οι unlocked λέγονται K ? Σοβαρά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις