cabdik Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 ας μεινει και με μισο ποστ, αρκει να ειναι επι της ουσιας...!! βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια (Ιντελ vs AMD). υπαρχουν τοσα θεματα με VS, που εχει καταντησει γραφικοτητα ολο αυτο..! αν εχετε καμια νεα πληροφορια για τους ΖΕΝ, εχει καλως. αλλιως....να φυγετε....να πατε αλλου....!!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Φήμες απο chiphell μιλάνε για 3 cpu's με τιμή από 200$. Το SR3 είναι μάλλον ο Zen 4C/8T. *Intel i3-7350K Suggested Price 174$ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Φήμες απο chiphell μιλάνε για 3 cpu's με τιμή από 200$. Το SR3 είναι μάλλον ο Zen 4C/8T. *Intel i3-7350K Suggested Price 174$ Μου φαίνονται κινέζικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Πάλι η AMD είναι ο πρωτοπόρος και φέρνει εξέλιξη στους επεξεργαστές.Το chipset είναι πια τμήμα του επεξεργαστή και υπάρχει ένα τσιπ στην μητρική με δευτερεύον ή/και συμπληρωματικό ρόλο.Ακόμη και το BIOS φαίνεται ότι γίνεται τμήμα του, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό ίσως να μην διατεθεί στους επεξεργαστές παραγωγής.Και ποιός ξέρει τι άλλο καινούριο θα μας δώσει πάλι.(Ίντελ, ακούς ή μας γράφεις πάλι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 ειναι καποιο αρθρο που τα διαρρεουν αυτες τις πληροφοριες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μιας και βλέπω μία μεγάλη αισιοδοξία εδώ μέσα να αναφέρω ότι ή ίδια ή AMD είπε +40% αύξηση IPC σε σχέση με Kaveri. Οπότε δεν περιμένω σε IPC να χτυπήσει στα ίσα τους τελευταίους Intel. Το λέω γιατί και στις GPU το ίδιο έργο είδα, έβγαινε ο καθένας και έβαζε κάθε μέρα και τον πήχη ψηλότερα με αποτέλεσμα στο τέλος να υπάρχει απογοήτευση. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ανακοίνωση της AMD και το παιχνίδι θα παίξει στις τιμές και στην συνολική δύναμη. Τώρα τα υπόλοιπα κολπακια της μπλε... εκεί δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, άλλωστε υπάρχουν και οι αποφάσεις δικαστηρίων που ακόμη και εκείνες έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Φήμες απο chiphell μιλάνε για 3 cpu's με τιμή από 200$. Το SR3 είναι μάλλον ο Zen 4C/8T. *Intel i3-7350K Suggested Price 174$ Και εδώ η μετάφραση First of all, that we are most concerned about the ZEN architecture. Zen architecture Summit Ridge will be divided into 3-5-7 three levels, corresponding to the home of the 3-5-7, has been clear AMD want to sell SR7 1500 yuan +, SR5 and SR3 in the figure is about 1500, but estimated Just put the signal, do not have to seriously. Release time, the following time I have been erased, I can only say that AMD would like to SR7 followed AM4 APU release, but estimated that the final will be delayed, we all understand, not delay is not AMD. In addition, although AMD claims SR7 TDP lower, but, AMD AMD AM4 designed for the official version of the cooling fan, the highest one is 140W TDP. AMD is expected to say that the conscience of the player to help high-performance fan overclocking, might as well seem to want to "official overclocking" to leave room. Then AM4 APU, AM4 is the first product of them, and A6, A8, A10, A12 four, CPU part is Cougar change, there will be no major upgrade, the main part of the show was set up - to be honest, even if the same Display the core, you upgrade from D3 to D4 always have to upgrade. Also here put a material, Intel next generation U and AMD's next generation U, there are currently compatible memory bug, Intel's U may be the first time to start a black screen, background debug ten seconds to tens of seconds, will boot Bright screen, and each time a memory on such a time, the desktop version and the mobile version has, the desktop version of the more serious points. Intel said it would not help the desktop version, will only help mobile version. Finally, on the GPU, AMD now talk about "AMD", talk about "Radeon", the future part of the GPU may be independent, and CPU separation, so the CPU can talk with the NV, the card can talk with the i home, from profitability and other conditions , In fact, early GPU can be independent. Ah, I remember when the ATI Να συμπληρώσω πως 2000 yuan με σημερινή ισοτιμία είναι 271 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobowarrior Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ημαρτον πια με το στρουμφοχωριο.Καθε νημα οι ιδιοι γραφικοι τυποι.Σαν τα παιδακια που ζηλευουν επειδη δεν τα παιζουν και πανε και κλεβουν τη μπαλα ενα πραγμα.Και κατι ασχετο...εχουμε τιποτα νεοτερο για τα νεα apus? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 ειναι καποιο αρθρο που τα διαρρεουν αυτες τις πληροφοριες ? Είναι 3 σελίδες πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εγώ έχω μεγάλη περιέργεια πόσο θα αυξηθούν οι επιδόσεις σε σχέση με τους FX-83xx. Υπομονή μέχρι το Φεβρουάριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Btw, latest zen rumor is that there will be a 8 core/16 thread model in the $300 range. στο στρεαμ της ΑΜΔ το διαβασα απο εναν τυχαιο στην συνομιλια. εαν αναφερθηκε παραπανω με συγχωρειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εγώ έχω μεγάλη περιέργεια πόσο θα αυξηθούν οι επιδόσεις σε σχέση με τους FX-83xx. Υπομονή μέχρι το Φεβρουάριο... Δεν χρειάζεται περιέργεια Έχουν πει πόσο και σε σχέση με τι. Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι ότι στις RX αυτό που είπαν εκεί έπεσε. Οπότε περιμένεις ένα IPC ανάμεσα σε ivy με Haswell και το παιχνίδι θα παίξει στις τιμές και τους πυρήνες. Επίσης λογικά θα κερδίσει λίγο ακόμη με την κατάργηση ουσιαστικά του chipset που προσθέτει ένα x latency. Άντε υπομονή και αν είναι εκεί που λένε να δώσω τα μπλε στους φανατικούς και να πάω στην κόκκινη πάλι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εγώ έχω μεγάλη περιέργεια πόσο θα αυξηθούν οι επιδόσεις σε σχέση με τους FX-83xx. Υπομονή μέχρι το Φεβρουάριο...Ίσως Χ2Το μόνο που με προβληματίζει ειναι το support απο τα προγράμματα ώστε οι ζεν να αποδώσουν φουλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ε όχι Είναι too much!!! Θα χτυπούσε Skylake στεγνά έτσι. Και μιλάω καθαρά για single μην παρεξηγηθω γιατί ή γνώμη μου για τα 4core είναι γνωστή!!!! Ίσως Χ2 Το μόνο που με προβληματίζει ειναι το support απο τα προγράμματα ώστε οι ζεν να αποδώσουν φουλ. Στο θέμα support, τα δικαστήρια έχουν πει ότι έχουν να πουν. Τώρα γιατί η AMD δεν πιέζει να εφαρμόσουν τις αποφάσεις δεν το γνωρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 εγω παραμενω καλοπροαιρετος και ευελπιστω για IPC μεταξυ haswell-broadwell που ειχε ειπωθει καποια στιγμη μετα το περιφημο benchmark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις