Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον βλέπω να πουλαει μετοχες σε λιγο, για αυτο τον εχει πιασει κρυος ιδρωτας.

Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ειναι απλα γραφικος!!!!

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θυμάμαι άλλο thread για τους Mobile BristolRidge οπότε το βάζω εδώ,

ASUS Laptop με FX9830p και κάρτα γραφικών Polaris RX460

https://www.asus.com/event/2016/productguide/id/ASUS_Product_Guide.pdf

Σελίδα 26

X550IU - FX + RADEON

7th Generation AMD FX™-9830P Quad-Core APU
   with Radeon™ RX460
•  DOS*
•  Layar
15.6” FHD(1920x1080)
•  1TB HDD  
•  Video memory 4GB GDDR5
•  8GB DDR4 Memory upgradeable
   up to 16GB (support dual channel)
•  USB 3.0, BT 4.0, Wi-Fi
•  DVD Writer

• Like 1

Το βρισκω αστειο που οι fan της intel περνανε περισσοτερο χρονο σε νηματα για την amd...  :-D

Εγώ το βρίσκω αστείο που οι fan της amd όταν δεν έχουν να αντικρούσουν κάτι με στοιχεία το ρίχνουν στο κουτσομπολιό...

Και αν πιαστείς και από την δικιά σου μύτη,και σε κάθε νήμα περί νέου intel το ίδιο χαμός γίνεται από οπαδούς της amd.

Τον βλέπω να πουλαει μετοχες σε λιγο, για αυτο τον εχει πιασει κρυος ιδρωτας.

Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ειναι απλα γραφικος!!!!

Μην φοβάσαι καθόλου,ξέρω πολύ καλά πότε να της πουλήσω, πριν ~1 χρόνο πέρσι τον φεβ. αγόρασα ό,τι μετοχή της amd μπορούσα μιας και είναι γνωστό το πως χρυσώνει τα προϊόντα της η amd ήξερα το τι φούσκα θα φτιάξει,έκαναν καλό κέρδος μέχρι τώρα και 1 εβδομάδα πριν βγουν οι ZEN θα της πουλήσω όλες γιατί ξέρω επίσης πόσο άσχημα πατώνουν τα χρυσωμένα προϊόντα της στην αγορά. 

Εγώ το βρίσκω αστείο που οι fan της amd όταν δεν έχουν να αντικρούσουν κάτι με στοιχεία το ρίχνουν στο κουτσομπολιό...

Και αν πιαστείς και από την δικιά σου μύτη,και σε κάθε νήμα περί νέου intel το ίδιο χαμός γίνεται από οπαδούς της amd.

Μια διορθωση, δεν ειμαι fan εταιριων. Ειμαι fan μιας ομαδας και πολλων συγκροτηματων, fan εταιριων δεν θα γινω ποτε.

• Like 3

Πάνε παίξε με το τσελερόν σου ρε αγορίνα,που θα μας κάνει και μάθημα ηθικής το μπλε στρουμφάκι.

Ίντερνετ έχεις,αλλά μόνο για πληρωμένα bench κοιτάς.

Τι έκανε πριν δέκα+ χρόνια η ιντελ και συνεχίζει να κάνει,δεν μπορείς να βρεις.

Φυσικά και δεν είμαι ο πρώτος που στα λέει,αλλά που να καταλάβεις..είσαι απασχολημένος να σκοτώνεις διεργασίες για να γράψεις fps.

• Like 3

ακομα και σημερα,  μερικοι "φαν" της μπλε δεν αναγνωριζουν οτι μια δυνατη AMD, ισοδυναμει με μια δυνατη INTEL.  

οοοοοοοταν το καταλαβουν, τοτε..... θα προσευχονται να βγει ο ΖΕΝ ανταγωνιστικος. 

δεν με ενδιαφερει αν ο ZEN ειναι ταχυτερος ή οχι των Intel CPU. Μακαρι να ειναι, γιατι τοτε θα ειναι ακομα καλυτερα, για τους καταναλωτες.

αλλα κυριως, με ενδιαφερει να ειναι ανταγωνιστικος στα περισσοτερα σεναρια και να εχει καλυτερες τιμες.

• Like 3

Κάτι μου λέει πως θα δούμε πολλά μπλε στρουμφάκια στην Αννίτα να πουν τον πόνο τους αν έχουμε ανταγωνιστικό 8c/16t zen και ειδικότερα αν κοπανάει σε επιδόσεις πολύ άσχημα τον ανταγωνισμό. 

Προβλέπω την εξέλιξη του θέματος από τώρα μιας και το έχουμε ξαναδεί το έργο όταν έρχεται ο elf σε σοβαρό θέμα, θα αρχίσουν από τον ίδιο τα σεντόνια κείμενα με το πόσο καλοί είναι οι intel στα γραφήματα του anandtech και στα λοιπά intel bias sites, θα γεμίσει το thread με offtopic και στο τέλος θα κλείσει, θα κλείσει ένα thread που τόσο καιρό όσοι είμαστε εδώ το κρατάμε μια χαρά επειδή έχει ενδιαφέρον. Μπράβο intel με τα τεχνάσματά σου... Συγγνώμη αν γίνομαι εριστικός αλλά έχω λόγο, το παρόν θέμα είναι ένα από τα λίγα που κάνουμε ενδιαφέρουσα κουβέντα για τα εν λόγω cpu της amd κρατώντας παράλληλα πολιτισμένο επίπεδο δίχως να ξεφεύγουμε.

• Like 4

Ακόμα και αν δεν πιάνει τις επιδόσεις της intel φαίνεται ότι θα έχουμε σοβαρό ανταγωνισμό στην αγορά των cpu μετά από χρόνια , πλέον θα έχει και η amd σοβαρή πρόταση στην κατηγορία των 300€ περίπου η οποία θα αξίζει να επενδύσει κάποιος . 

Υ.Γ. Ευκαιρία για μένα να πάω στο κόκκινο στρατόπεδο ( δεν είχα ποτέ πριν επεξεργαστή AMD :P ) 

• Like 5

Πάνε παίξε με το τσελερόν σου ρε αγορίνα,που θα μας κάνει και μάθημα ηθικής το μπλε στρουμφάκι.

Ίντερνετ έχεις,αλλά μόνο για πληρωμένα bench κοιτάς.

Τι έκανε πριν δέκα+ χρόνια η ιντελ και συνεχίζει να κάνει,δεν μπορείς να βρεις.

Φυσικά και δεν είμαι ο πρώτος που στα λέει,αλλά που να καταλάβεις..είσαι απασχολημένος να σκοτώνεις διεργασίες για να γράψεις fps.

Μια χαρά ξέρω τι έκανε για αυτό και λέω το ότι λέω και αφού το ξέρεις και εσύ το τι έκανε πως περιμένεις να έχει επιτυχία το ΖΕΝ;

Ακόμα και διπλάσια ταχύτητα στην μισή τιμή να πουλάει η AMD θα κάνει τα δικά της η intel και θα εμποδίσει της πωλήσεις του.

Πάνε παίξε με το τσελερόν σου ρε αγορίνα

...

είσαι απασχολημένος να σκοτώνεις διεργασίες για να γράψεις fps.

Ναι το μόνο παράξενο είναι ότι όποιος από εδώ μέσα που ήθελε να μου το κλείσει το στόμα έγραφε βίντεο από fullscreen με το κινητό του στο 8 πύρινο θεριό του...ενώ εγώ με το τσελερόν μου κάνω εγγραφή επιφάνειας και με μετροπρογράμματα στο παρασκήνιο. 

Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη το intel drama και οι γραφικότητες ; Καταλάβαμε, γουστάρεις intel και μισείς amd, εμάς τι μας νοιάζει όμως με το να το αναφέρεις κάθε τρεις και λίγο ; Κουράστηκα να σε βλέπω η intel το ένα η intel το άλλο, να ποστάρεις συνέχεια intel biased γραφήματα και youtube video σου για τον τσέλερον και ότι ο τσέλερόν σου μαμεί και δέρνει, το καταλάβαμε. Η amd αν όντως βγάλει κάτι ανταγωνιστικό και ίσως καλύτερο αποδέξου το πως για μια φορά μετά από τόσα χρόνια η amd θα κοντράρει στα ίσα την intel, αν πάλι αρνείσαι να το αποδεκτείς πολύ απλά κράτα τη γνώμη για τον εαυτό σου και μην προσπαθείς με κάθε δυνατό τρόπο να αποτρέψεις τους άλλους από το να πάνε σε amd λύση αν πραγματικά αξίζει.

Μια συζήτηση κρατάμε ζωντανή και πολιτισμένη εδώ πέρα και εσύ elf εκεί να μας την χαλάσεις. Εύχομαι να δει κάποιος mod την κατάσταση εδώ και να σβήσει όλα αυτά τα άχρηστα μηνύματα και να κυλήσει ομαλά η συζήτηση, ειδάλλως θα επικοινωνήσω με mod να τα σβήσει και να συνεχίσει η συζήτηση όμορφα όπως ήταν πριν την έλευσή σου. Είναι πραγματικά κρίμα να κλειδωθεί το εν λόγω νήμα, τουλάχιστον σεβάσου την συζήτηση που κάνουμε και πολύ απλά αν δεν σε νοιάζουν οι zen αποχώρησε από το thread και μην το γεμίζεις με φανμποϊστικό περιεχόμενο υπέρ της intel.

• Like 4

Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη το intel drama και οι γραφικότητες ; Καταλάβαμε, γουστάρεις intel και μισείς amd, εμάς τι μας νοιάζει όμως με το να το αναφέρεις κάθε τρεις και λίγο ; Κουράστηκα να σε βλέπω η intel το ένα η intel το άλλο, να ποστάρεις συνέχεια intel biased γραφήματα και youtube video σου για τον τσέλερον και ότι ο τσέλερόν σου μαμεί και δέρνει, το καταλάβαμε. Η amd αν όντως βγάλει κάτι ανταγωνιστικό και ίσως καλύτερο αποδέξου το πως για μια φορά μετά από τόσα χρόνια η amd θα κοντράρει στα ίσα την intel.

Μια συζήτηση κρατάμε ζωντανή και πολιτισμένη εδώ πέρα και εσύ elf εκεί να μας την χαλάσεις. Εύχομαι να επέμβει mod και να σβήσει όλα αυτά τα άχρηστα μηνύματα και να κυλήσει ομαλά η συζήτηση, ειδάλλως θα επικοινωνήσω με mod να τα σβήσει και να συνεχίσει η συζήτηση όμορφα όπως ήταν πριν την έλευσή σου.

ε ναι...!     ηρθε σε αυτο το νημα, να μας πει οτι ο σελερον (θου κυριε......) κανει παπαδες (τρεχει μετροπρογραμματα και κανει και εγγραφη επιφανειας...????)...!! 

εδω ο πεντιουμ κλανει πατατες, αν του βαλω 2-3 πραματα παραλληλα....!! 

ΑΙΤΗΣΗ προς MODS: να διαγραφουν ολα τα ποστ που ειναι ασχετα με τους ΖΕΝ

• Like 5

Η amd αν όντως βγάλει κάτι ανταγωνιστικό και ίσως καλύτερο αποδέξου το πως για μια φορά μετά από τόσα χρόνια η amd θα κοντράρει στα ίσα την intel, αν πάλι αρνείσαι να το αποδεκτείς πολύ απλά κράτα τη γνώμη για τον εαυτό σου και μην προσπαθείς με κάθε δυνατό τρόπο να αποτρέψεις τους άλλους από το να πάνε σε amd λύση αν πραγματικά αξίζει.

Τι είπα για να αποτρέψω τον οποιοδήποτε από το οτιδήποτε;

Όλοι μέσα σε αυτό το νήμα λίγο πολύ το ίδιο λένε,ένα δυνατό ZEN προϊόν θα αναγκάσει την intel να ρίξει της τιμές της...

αυτό δηλαδή πως το λένε στο χωριό σου;Πόλεμος τιμών είναι μεταξύ μιας εταιρίας με πρακτικά ατελείωτες τσέπες και μιας εταιρίας με μεγάλα χρέη,δεν θα είναι στα ίσα κοντράρισμα γιατί πολύ απλά η μία εταιρία έχει τα λεφτά να αγοράσει την άλλη πολλάκις,τι αποτέλεσμα δηλαδή περιμένεις εσύ από κάτι τέτοιο αν ήταν να συνέβει;

Όταν το λένε όλοι οι άλλοι δηλαδή είναι καλό και σύμφωνο με το νήμα αλλά όταν το λέω εγώ ξαφνικά γίνεται γραφικότητα;

ΑΙΤΗΣΗ προς MODS: να διαγραφουν ολα τα ποστ που ειναι ασχετα με τους ΖΕΝ

Θα μείνει το νήμα με 1-2 μηνύματα..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...