NT1G Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καλά και ο τύπος στο βίντεο έκανε λέει 320+km (συνολικά ?) για να τα πάρει. Σαν να πας Αθήνα-Λαμία και να επιστρέψεις ξέρω 'γω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Και πάλι γλύτωσε αρκετά χρήματα όπως και να έχει. O 5820k έκανε 319.99 $ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Αν πήγαινε για τον επεξεργαστή μόνο ίσως, με τα συνολικά λεφτά που ξόδεψε ~$900, τα $50 έξτρα για βενζίνη δεν νομίζω να τον βγάλαν εκτός budget σε σχέση με το να αγόραζε από κανένα τοπικό μαγαζί ή από το internet, αλλά πήρε και μητρική των $400 μισή τιμή κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 και εδώ έχει 407€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Στο Ελλαδιστάν λόγω φορολογίας + του κόστους να έρθουν τα προϊόντα εδώ είναι λογικό να τα πληρώνουμε όλα τα κομμάτια hardware πιο ακριβά, οπισθιόφαρδοι όσοι έχουν πρόσβαση σε microcenter δεν εξηγείται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Οπισθιόφαρδοι.θεόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Παρόλα αυτά έχει κάτι περιορισμούς, 1 κομμάτι ανα άτομο στο MicroCenter. Δεν συγκράτησα τι παίζει γιατί δεν με απασχολούσε όταν τα εξηγούσε ένας τύπος που παρακολουθούσα αλλα δεν είναι μπάτε κόσμε πάρτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το κείμενο είναι ξεκάθαρο. Όλα θα είναι ξεκλείδωτα για να υπερχρονίζονται. Επιπλέον, θα υπάρχει σειρά Ζεν που θα είναι cherry picked από την ίδια την AMD. Σαν να σε βοηθάει να πετύχεις καλά τσιπάκια για κορυφαία κλοκαρίσματα. Να δούμε πόσο θα χρεώνουν τη "βοήθεια". Να θυμίσω ότι ο fx-9590 είχε launch price κάπου στα 900$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Να δούμε πόσο θα χρεώνουν τη "βοήθεια". Να θυμίσω ότι ο fx-9590 είχε launch price κάπου στα 900$. δεν νομίζω, ούτε το 1/2 δεν είχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Κι όμως 920$ είχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 δεν νομίζω, ούτε το 1/2 δεν είχε κι ομως....εχουν δικιο http://www.tweaktown.com/news/31127/amd-5ghz-fx-9590-cpu-pricing-info-spotted-seems-a-bit-too-high/index.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Για system integrators. Όταν βγήκε retail είχε περίπου 300κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 παντως.... μου αρεσει που ειμαστε OFF TOPIC, επί των πλείστων....!!! σε θεμα με νεα στοιχεια-πληροφοριες για τους ΖΕΝ, εμεις ασχολουμαστε με FX, με microcenter, με Ιντελ.... κλπ, κλπ,....!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 παντως.... μου αρεσει που ειμαστε OFF TOPIC, επί των πλείστων....!!! σε θεμα με νεα στοιχεια-πληροφοριες για τους ΖΕΝ, εμεις ασχολουμαστε με FX, με microcenter, με Ιντελ.... κλπ, κλπ,....!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 παντως.... μου αρεσει που ειμαστε OFF TOPIC, επί των πλείστων....!!! σε θεμα με νεα στοιχεια-πληροφοριες για τους ΖΕΝ, εμεις ασχολουμαστε με FX, με microcenter, με Ιντελ.... κλπ, κλπ,....!!! Αφού τα νέα για τους ZEN έρχονται με το σταγονόμετρο με κάτι πρέπει να ασχολούμαστε και εμείς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις