jimakos234 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Και να μείνω με μία κάρτα εν χριστώ αδελφέ???Και τα μπένσια πως??Δεν το επιτρέπει ο οργανισμός μου.Το κακό είναι πως σταμάτησε να βγάζει μπλοκ για 290 η EKWB και κολλάω για 290.Συνήθισα στην ησυχία και μου κακοφαίνονται τα φουρφούρια χαχαχα.Δουλεύουν 8 αυτή την στιγμή και είναι αρκετά ήσυχα11 xspc? alphacool? εχουν blocks για 290 ακομα στην σελιδα τους. Αν και ξυνομαι τωρα και θελω να τσιμπησω εναν FX να τον συγκρινω με τον ι5 μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Και να μείνω με μία κάρτα εν χριστώ αδελφέ???Και τα μπένσια πως??Δεν το επιτρέπει ο οργανισμός μου.Το κακό είναι πως σταμάτησε να βγάζει μπλοκ για 290 η EKWB και κολλάω για 290.Συνήθισα στην ησυχία και μου κακοφαίνονται τα φουρφούρια χαχαχα.Δουλεύουν 8 αυτή την στιγμή και είναι αρκετά ήσυχα11 Ότι είπε ο από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Xspc full cover δεν έχει και από alphacool μου φαίνεται πολύ βαρύ και δεν μου γεμίζει το μάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Γενικότερα για τα ηλεκτρονικά ισχύει. Σίγουρα βεβαίως δεν έχουν όλα τα ηλεκτρονικά τις ίδιες αντοχές. Σε καμία περίπτωση ωστόσο αυτό δεν έχει να κάνει με το TjMax που δίνει ο κατασκευαστής. Ναι ισχύει για τα IC γενικά αυτό αλλά όχι όταν συγκρίνετε έναν Intel Haswell/Skylake με έναν AMD FX. Άλλο TjMax ο ένας, άλλο TjMax ο άλλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Έχουμε δει καμιά περίπτωση με καλά Min; Γιατί και στο BF1 ναι μεν το dx12 ανεβάζει αρκετά το avg αλλά κόβει τα min στο μισώ... http://www.techspot.com/review/1267-battlefield-1-benchmarks/page4.html Και γενικά με το dx12 βλέπουμε την ίδια κατάσταση με το dx11 ,στα παιχνίδια που έχουν πολλά νήματα για τα γραφικά πάντα καλά τα πηγαίναν οι fx και στο dx11 και με το dx12 τα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα,ενώ στα παιχνίδια με λιγότερα νήματα βλέπουμε να έχουν οι i3 την μεγαλύτερη αύξηση, και εδώ πάλι τα min παραμένουν χάλια... (ι3-4360 + γτχ970 από τα 30 στα 60 FPS ) http://www.pcgamer.com/total-war-warhammer-benchmarks-strike-fear-into-cpus/ Τι είχαμε τι χάσαμε δηλαδή,όλοι δικαιωμένοι βγαίνουμε προς το παρών αλλά με χειρότερη εμπειρία αφού τα Min είναι χάλια. Και όπως ήδη έχουμε πει στο αντίστοιχο νήμα (ή σε αυτό εδώ, παραπίσω): Αυτά τα frames, με κάρτα Min -40% (290) σε ανάλυση 1440 (+70%, αν δεν κάνω λάθος σε σχέση με 1080p) δεν τα έχω δει ποτέ (με μίξη High/Ultra, ok, αλλά πολύ προς το Ultra) παρεκτός στιγμιαία και μόνο, κι αυτό σπάνια (έως καθόλου σε αρκετούς γύρους). Είμαι σταθερά >55, 50 σε πολύ βαριές σκηνές με full εκρήξεις και κακό χαμό, κι αυτά σε ΜΡ (πάντα 64ρηδες servers). Πώς τα καταφέρανε και τα βγάλανε αυτό σε SP, μόνο αυτοί το ξέρουν. Αυτοί εδώ, πώς το έκαναν αυτό δηλαδή?: http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,9.html http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,10.html Μη και δεν ποστάρουμε ότι μλκία πετύχουμε στο internet προκειμένου να κράξουμε. Άντε, περιμένω πάλι το γράφημα από την Α του BF4 για το πόσο χάλια ήταν εκεί οι FX. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Xspc full cover δεν έχει και από alphacool μου φαίνεται πολύ βαρύ και δεν μου γεμίζει το μάτι ποσο βαρυ να ειναι? Συγκριτικα με τo cooler της Trixxx/vaporΧ δες το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αυτοί εδώ, πώς το έκαναν αυτό δηλαδή?: http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,9.html http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,10.html Μη και δεν ποστάρουμε ότι μλκία πετύχουμε στο internet προκειμένου να κράξουμε. Δεν κατάλαβα που θες να το πας. Σε τι αναφέρεσαι ότι κάναν δηλαδή; Ότι βγάλαν ποιο γρήγορο το dx11 από το 12; http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,5.html DX11 seems to be a slight notch faster albeit we are taliing a few FPS here. Αλλά φαίνεται και από τα γραφήματα που λίνκαρες εσύ. Δηλαδή παραπονιέσαι ότι ανέβασα μλκία ανεβάζωντας δικιά σου μλκία... Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου,τόσα χρόνια το λέω για τους pentium/i3 ότι με ψιλό avg αναγκαστικά τα min θα είναι εξαιρετικά σπάνια,δεν βγαίνουν διαφορετικά τα κουκιά. Αλλά όσο λάθος και να είναι ο κόσμος κοιτάει μόνο τα bench και βγάζει συμπέρασμα και μέχρι τώρα δείχνει πολύ άσχημη εικόνα το dx12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Για το BF1 υπάρχουν πολλές γκρίνιες και από άτομα με AMD ότι δεν τρέχει καλά(Stuttering, fps drops κλπ). Για να το ξαναπώ, ο μόνος τίτλος που είναι DX12 και τρέχει απροβλημάτιστα είναι το Gears of War 4. Άντε και το Killer Instict(Winstore) λένε ότι τρέχει άψογα. Εκτός των άλλων, δεν μπορείς να βάλεις και SweetFX(Για την ώρα) στο DX12, άρα τρώει άκυρο και από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Καινούρια αρχιτεκτονική,βήματα προς AIO chip,και το μεγαλύτερο πρόβλημα σας είναι αν θα παίζει bf με x fps. Δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από τα first person shooter. Καταννοείτε τι σημαίνει "τέλος το southbridge"; Καταννοείτε πως πρέπει να παρακαλάτε να πάει καλά το ΑΜ4,για να δούμε στο ΑΜ5 ραμ στον επεξεργαστή; Για τους home users,για κόσμο που μπαίνει ίντερνετ και βλέπει ταινίες και χρήστες που παίζουν από dota μέχρι civIV,το am4 είναι υπεραρκετό.Για το 90% της αγοράς λάπτοπ,το αμ4 είναι βούτυρο στο ψωμί. Πήξαμε σε διπύρηνα σαπάκια με igpu επιπέδου πατάτας. Αν δεν σαρώσει η amd την αγορά λαπτοπ,θα έχουμε πάλι μηνύσεις ,και η τακτική της ιντελ θα είναι πλεόν ξεκάθαρη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αν και ξυνομαι τωρα και θελω να τσιμπησω εναν FX να τον συγκρινω με τον ι5 μου. αστο καλυτερα..... μην το κανεις και απογοητευτεις...! ενας παλιοεπεξεργαστης 4+ χρονων ειναι, που να πας με δαυτον.....??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Για το BF1 υπάρχουν πολλές γκρίνιες και από άτομα με AMD ότι δεν τρέχει καλά(Stuttering, fps drops κλπ). Για να το ξαναπώ, ο μόνος τίτλος που είναι DX12 και τρέχει απροβλημάτιστα είναι το Gears of War 4. Άντε και το Killer Instict(Winstore) λένε ότι τρέχει άψογα. Εκτός των άλλων, δεν μπορείς να βάλεις και SweetFX(Για την ώρα) στο DX12, άρα τρώει άκυρο και από αυτό. Dx11 είναι και το KI,απλά επειδή είναι winstore νομίζουν πολλοί ότι είναι dx12 αλλά δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ωραία, μόνο το GoW 4 τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβα που θες να το πας. Σε τι αναφέρεσαι ότι κάναν δηλαδή; Ότι βγάλαν ποιο γρήγορο το dx11 από το 12; http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,5.html Αλλά φαίνεται και από τα γραφήματα που λίνκαρες εσύ. Δηλαδή παραπονιέσαι ότι ανέβασα μλκία ανεβάζωντας δικιά σου μλκία... Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου,τόσα χρόνια το λέω για τους pentium/i3 ότι με ψιλό avg αναγκαστικά τα min θα είναι εξαιρετικά σπάνια,δεν βγαίνουν διαφορετικά τα κουκιά. Αλλά όσο λάθος και να είναι ο κόσμος κοιτάει μόνο τα bench και βγάζει συμπέρασμα και μέχρι τώρα δείχνει πολύ άσχημη εικόνα το dx12. Μια χαρά κατάλαβες, απλά αποφεύγεις να απαντήσεις. Σου γράφω πως στο δικό μου σύστημα, σε μεγαλύτερη ανάλυση με σαφώς υποδεέστερη κάρτα και FX (έστω και oc@4500-4800 ανάλογα την εποχή) αυτά τα min δεν τα έχω δει παρά μόνο στιγμιαία και όχι καν σε κάθε παιγνίδι. Το αγνοείς, επειδή απλά δεν βολεύει όπως φάινεται. Σου λέω επίσης, πως άμα αυτά τα min είναι πραγματικά και όχι "artifacts" τότε για να ανέβουν τα av τα max θα πρέπει επίσης να έχουν πάει πάρα πολύ ψηλά (ειδικά "ποσοστιαία"). Σου γράφω πως μεταξύ των δύο sites, βγαίνουν διαμετρικά αντίθετα αποτελέσματα σε απόλυτα συγκρίσιμα και παρεμφερή (αν όχι όμοια) συστήματα. Σου παραθέτω γραφήματα (ακράδαντα επιχειρήματα, δηλαδή ) που δείχνουν (δείχνουν, όχι αποδεικνύουν) ότι σε DX11 ή 12, με κτηνοIntel ή "ψωρο"FX, με Fury ή 1070, διαφορές δεν υπάρχουν. Σου γράφω, δηλαδή, πως ανάλογα ποιός το κοιτάει και από που και κυρίως τί θέλει να παρουσιάσει, ο καθένας γράφει τη μλκία του και δεν αποδεικνύει τίποτα, γιατί πολύ απλά, internets. Τώρα, πώς εσύ κατέληξες ότι εγώ κάνω σύγκριση DX11/12, μόνο εσύ το ξέρεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τώρα, πώς εσύ κατέληξες ότι εγώ κάνω σύγκριση DX11/12, μόνο εσύ το ξέρεις. Θα μπερδεύτηκα εγώ τότε από όλα τα προηγούμενα μηνύματα που μιλούσαν για τής διαφορές μεταξύ dx11 και dx12 και το γεγονός ότι δεν διευκρίνισες εσύ για το τι μιλάς. Το κτηνοIntel που το είδες; Στα 3Ghz δουλεύει δηλαδή σε επίπεδα celeron,τόσα χρόνια γίνεται αυτή η συζήτηση ακόμα να το καταλάβεις ότι οι πυρήνες από μόνοι τους δεν μετράνε τόσο όσο η ταχύτητα αυτών; Κατά τα άλλα συμφωνώ,όπως και πριν,αν μεταφέρεις το bottleneck στην κάρτα γραφικών σαφώς και στρώνουν τα fps/frametimes δεν νομίζω να βρεις κάποιον που να διαφωνήσει πάνω σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Θα μπερδεύτηκα εγώ τότε από όλα τα προηγούμενα μηνύματα που μιλούσαν για τής διαφορές μεταξύ dx11 και dx12 και το γεγονός ότι δεν διευκρίνισες εσύ για το τι μιλάς. Το κτηνοIntel που το είδες; Στα 3Ghz δουλεύει δηλαδή σε επίπεδα celeron,τόσα χρόνια γίνεται αυτή η συζήτηση ακόμα να το καταλάβεις ότι οι πυρήνες από μόνοι τους δεν μετράνε τόσο όσο η ταχύτητα αυτών; Κατά τα άλλα συμφωνώ,όπως και πριν,αν μεταφέρεις το bottleneck στην κάρτα γραφικών σαφώς και στρώνουν τα fps/frametimes δεν νομίζω να βρεις κάποιον που να διαφωνήσει πάνω σε αυτό. Πες απλά ότι δεν γουστάρεις ότι γράφει AMD απάνω να τελειώνουμε. Στο Guru, στο συγκριτικό και οι δύο επεξεργαστές είναι @4.3 και στο γενικό [email protected] o Intel. Τα 3, πού τα είδες ακριβώς (ειλικρινά, μήπως εγώ στραβώνομαι μετά την PRK)? Εστιάζω, δε, ακριβώς στο θέμα που προκύπτει με τα min των FX@DX12 και ότι σαφώς "Does not compute". Σαφώς, σαφέστατα θέλει δουλειά ακόμα το DX12 κομμάτι, ειδικά δε στο BF. Αυτό, βέβαια, δεν είναι θέμα ούτε των επεξεργαστών/καρτών, ούτε της MS. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις