Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H rx 480 έχει μετρηθεί πως καταναλώνει 95watt από το chip και φτάνει στα 140+++ από απώλειες του κυκλώματος τροφοδοσίας και κατανάλωση μνημών.

...

linkz ;

Δημοσ.

Το waterblock τι παραπάνω δίνει σε μια gpu ειδικότερα σε μια AMD GPU? Καλύτερες θερμοκρασίες σε κατάσταση oc? Υποτίθεται ότι η AMD φτιάχνει GPU να αντέχουν μέχρι 90-95 βαθμούς χαλαρά.(Αν το full oc σε μια RX 480 είναι 1400mhz με 85 βαθμούς max, κλειστό κουτί κτλπ) τότε το waterblock σε μια τέτοια περίπτωση τι δίνει παραπάνω?

Δημοσ.

Γιατί όσο χαμηλότερη η θερμοκρασία, τόσο μεγαλύτερη η διάρκεια ζωής του εξαρτήματος. Θα μου πεις τώρα, πρόκειται να κρατήσω το CPU 10 χρόνια; Ναι, μπορεί.

τωρα πλεον... ναι..!   μπορεις να κρατησεις CPU 10ετια...!  

ο 720ΒΕ μου,  μετραει ηδη 7 χρονια (αγορασμενος απο το 2009)....!!!!!!! 

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί όσο χαμηλότερη η θερμοκρασία, τόσο μεγαλύτερη η διάρκεια ζωής του εξαρτήματος. Θα μου πεις τώρα, πρόκειται να κρατήσω το CPU 10 χρόνια; Ναι, μπορεί.

Αυτό ισχύει μόνο όταν μιλάμε για τον ίδιο επεξεργαστή.

Δημοσ.

Αυξημένες επιδόσεις στο Battlefield 1 DX12 για τους FX επεξεργαστές:

https://community.amd.com/community/gaming/blog/2016/11/02/directx-12-unleashes-amd-fx-processors-in-battlefield-1?sf40817229=1

Κοίτα που φαίνεται ότι όντως θα έχουν 2η νιότη τα FX με τον ερχομό της εποχής του DX12!

• Like 14
Δημοσ.

Αυτό ισχύει μόνο όταν μιλάμε για τον ίδιο επεξεργαστή.

Γενικότερα για τα ηλεκτρονικά ισχύει. Σίγουρα βεβαίως δεν έχουν όλα τα ηλεκτρονικά τις ίδιες αντοχές. Σε καμία περίπτωση ωστόσο αυτό δεν έχει να κάνει με το TjMax που δίνει ο κατασκευαστής.

Κοίτα που φαίνεται ότι όντως θα έχουν 2η νιότη τα FX με τον ερχομό της εποχής του DX12!

Αυξημένες επιδόσεις στο Battlefield 1 DX12 για τους FX επεξεργαστές:

https://community.amd.com/community/gaming/blog/2016/11/02/directx-12-unleashes-amd-fx-processors-in-battlefield-1?sf40817229=1

Η αλήθεια είναι πως κοντεύω να πέσω έξω σχετικά με αυτά που έλεγα περί DX12. Ακόμα δεν έχω πέσει όμως. Σε δύο παιχνίδια έχουμε δει θεματικά αυξημένες επιδόσεις, στο Battlefield 1 και στο Gears of War. Έχουμε πορεία ακόμα μπροστά μας. Μακάρι να πάει έτσι.

τωρα πλεον... ναι..!   μπορεις να κρατησεις CPU 10ετια...!  

ο 720ΒΕ μου,  μετραει ηδη 7 χρονια (αγορασμενος απο το 2009)....!!!!!!! 

Δημοσ.

Κοίτα να δεις που θα με κάνει να ξεχάσω την αναβάθμιση σε cpu-motherboard και να αλλάξω μόνο gpu

Εσύ κοίτα να ξεχάσεις για λίγο το upgrade...

• Like 3
Δημοσ.

Εννοείται οι FX-άρες θα βγάλουν φουλ την δεκαετία και παραπάνω αξιοπρεπέστατα. 

Το πρόβλημα είναι ότι μας εχει φάει η mainstream-ιά / άσκοπος καταναλωτισμός και αλλάζουμε συστήματα ανά 3ετία λες και είναι κονσόλες.

Δε λέω, ωραίες οι επιδόσεις αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται να γίνεται η δουλειά, ακόμη και σήμερα μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα με έναν core2duo & 4GB ram (με τις όποιες παραχωρήσεις ανάλογα την κάρτα).

Πάντως θυμάμαι κάποια παιδιά εδώ μέσα λέγατε συχνά - πυκνά για DX12 και μάλλον ήρθαμε στην περίοδο που οι FXs "δικαιώνονται" (λίγο αργά βέβαια αλλά οκ).

• Like 9
Δημοσ.

Και να μείνω με μία κάρτα εν χριστώ αδελφέ???Και τα μπένσια πως??Δεν το επιτρέπει ο οργανισμός μου.Το κακό είναι πως σταμάτησε να βγάζει μπλοκ για 290 η EKWB και κολλάω για 290.Συνήθισα στην ησυχία και μου κακοφαίνονται τα φουρφούρια χαχαχα.Δουλεύουν 8 αυτή την στιγμή και είναι αρκετά ήσυχα11

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως κοντεύω να πέσω έξω σχετικά με αυτά που έλεγα περί DX12. Ακόμα δεν έχω πέσει όμως. Σε δύο παιχνίδια έχουμε δει θεματικά αυξημένες επιδόσεις, στο Battlefield 1 και στο Gears of War. Έχουμε πορεία ακόμα μπροστά μας. Μακάρι να πάει έτσι.

Έχουμε δει καμιά περίπτωση με καλά Min;

Γιατί και στο BF1 ναι μεν το dx12 ανεβάζει αρκετά το avg αλλά κόβει τα min στο μισώ...

http://www.techspot.com/review/1267-battlefield-1-benchmarks/page4.html

Και γενικά με το dx12 βλέπουμε την ίδια κατάσταση με το dx11 ,στα παιχνίδια που έχουν πολλά νήματα για τα γραφικά πάντα καλά τα πηγαίναν οι fx και στο dx11 και με το dx12 τα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα,ενώ στα παιχνίδια με λιγότερα νήματα βλέπουμε να έχουν οι i3 την μεγαλύτερη αύξηση, και εδώ πάλι τα min παραμένουν χάλια...

(ι3-4360 + γτχ970 από τα 30 στα 60 FPS )

http://www.pcgamer.com/total-war-warhammer-benchmarks-strike-fear-into-cpus/

Τι είχαμε τι χάσαμε δηλαδή,όλοι δικαιωμένοι βγαίνουμε προς το παρών αλλά με χειρότερη εμπειρία αφού τα Min είναι χάλια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...