Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Για chipset μιλούσα. Τα chipsets αυτά θα υποστηρίζουν και APU και ZEN CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 δεν έχω παρακολουθήσει όλο το θέμα αλλα δεν το λες και σουπερ επιδόσεις για νέο επεξεργαστή https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+PRO+A12-9800B&id=2840 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως τα δείχνουν, είναι σούπερ. Καλύτερος από όλους τους i5, ακολουθεί κολλητά την ακριβή σειρά i7. Αλλά τον συγκρίνει με cpu φορητών...Αυτά τα site δήθεν σύγκρισης είναι απαράδεκτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Όπως τα δείχνουν, είναι σούπερ. Καλύτερος από όλους τους i5, ακολουθεί κολλητά την ακριβή σειρά i7. Αλλά τον συγκρίνει με cpu φορητών... Αυτά τα site δήθεν σύγκρισης είναι απαράδεκτα. το συγκεκριμενο site ειναι πολυ αξιοπιστο και καταγραφει μονο την καθαρη αποδοση του επεξεργαστη ειτε σε single thread ειτε σε multithread. Αν δεις αναγραφει και τους προηγουμενους amd και μαλιστα δειχνει κανονικα τους 8core fx που ανταγωνιζονται σε επιδοσεις τους i5-i7 . Με τον συγκεκριμενο am4 εχω κι εγω απορια γιατι ειανι τοσο χαμηλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέσο όρο από τα δείγματα βγάζει παιδιά. Και με ένα δεν πάμε πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Όπως τα δείχνουν, είναι σούπερ. Καλύτερος από όλους τους i5, ακολουθεί κολλητά την ακριβή σειρά i7. Αλλά τον συγκρίνει με cpu φορητών... Αυτά τα site δήθεν σύγκρισης είναι απαράδεκτα. Μα και αυτός για φορητούς είναι. Σου λέει εξάλλου Socket FP4. Επίσης κοιτάξτε πως είναι στα 15watt μόλις, ούτε στα 25 ούτε στα 35watt TDP. Ενας A12 9830P και ένας A12 9730P θα έδειχναν καλύτερα την κατάσταση (25-45watt TDP) escription: Socket: FP4 Clockspeed: 2.7 GHz Turbo Speed: 3.6 GHz No of Cores: 4 Max TDP: 15 W Other names: AMD PRO A12-9800B R7, 12 COMPUTE CORES 4C+8G CPU First Seen on Charts: Q2 2016 CPUmark/$Price: NA Overall Rank: Insufficient data samples Last Price Change: NA 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Σε 2-3 μήνες ο 8350 μου θα κλεισει 5 χρόνια , βρε πως περνάει ο καιρος... Αντε να μαζεψω κανα φράγκο για am4 τωρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Σε 2-3 μήνες ο 8350 μου θα κλεισει 5 χρόνια , βρε πως περνάει ο καιρος... Αντε να μαζεψω κανα φράγκο για am4 τωρα... μεγαλώνουν τοσο γρηγορα :') εγω με βλεπω να κραταω τον δικο μου άλλα 1-2 χρονια τουλαχιστον 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 μεγαλώνουν τοσο γρηγορα :') εγω με βλεπω να κραταω τον δικο μου άλλα 1-2 χρονια τουλαχιστον Κάπως έτσι και εγώ. Βάλε ότι τα πρώτα Revision των AMD δεν θα είναι τόσο καλά όπως τα 81xx... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Σε 2-3 μήνες ο 8350 μου θα κλείσει 5 χρόνια , βρε πως περνάει ο καιρός... Άντε να μαζέψω κανα φράγκο για am4 τώρα... Έλα ρε μεγάλε, τον είχες πάρει έναν χρόνο πριν κυκλοφορήσει στην αγορά; Έχεις καλές άκρες στην amd... The Vishera Review: AMD FX-8350, FX-8320, FX-6300 and FX-4300 Tested by ... on October 23, 2012 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Λες να μπερδεψα κανα χρόνο? Μπορει ... Γερνάω βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) η μπορει να εχεις τον 8150 και να μην το ξερεις xD επισης ειδα ενα βιντεο που ανεβασε η amd, χωρις ηχο για καποιο λογο το οποιο τωρα έγινε unlisted ισως ηταν για καποιο ad? τεσπα, ειπα να βαλω εγω μουσικη lol το ανεβασαν ξανα με ήχο, το ειχαν ξεχασει; αληθεια; xD Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2016 από hackerW32 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Κατι παραπανω απο 3 χρονακια ο δικος μου 8350 και still going strong (οσο γινεται παντα)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 η μπορει να εχεις τον 8150 και να μην το ξερεις xD επισης ειδα ενα βιντεο που ανεβασε η amd, χωρις ηχο για καποιο λογο το οποιο τωρα έγινε unlisted ισως ηταν για καποιο ad? τεσπα, ειπα να βαλω εγω μουσικη https://www.youtube.com/watch?v=fwkD1hT6RPI lol το ανεβασαν ξανα με ήχο, το ειχαν ξεχασει; αληθεια; xD Παλιό είναι το video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αυξημένα επίπεδα ασφαλείας θα προσφέρουν οι Zen της AMD, με μοναδικά χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης Συνήθως βλέπουμε τους Intel επεξεργαστές να διαθέτουν χαρακτηριστικά τα οποία απουσιάζουν ή αργούν να έρθουν στους αντίστοιχους επεξεργαστές της AMD. Οι Zen ίσως να αποτελέσουν μια εξαίρεση στον κανόνα αυτό, μιας και θα ενσωματώνουν χαρακτηριστικά ασφαλείας τα οποία απουσιάζουν από τους Intel. Τα χαρακτηριστικά αυτά αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικό άσσο στο μανίκι της AMD, στην προσπάθεια της εταιρίας να επανακτήσει μέρος της αγοράς των servers. Η ασφάλεια είναι κάτι το πολύ σημαντικό στον χώρο των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα τώρα με το cloud και την έλευση της NVDIMM (non volatile memory), αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη αναγκαιότητα η απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων, ανά πάσα στιγμή. Για το σκοπό αυτό η AMD ενσωματώνει νέες τεχνολογίες στους επεξεργαστές Zen οι οποίες ονομάζονται SME ( Secure Memory Encryption ) και SEV ( Secure Encrypted Virtualization), σε συνδυασμό με hardware SHA( Secure Hash Algorithm ). Όλες αυτές οι νέες δυνατότητες ασφαλείας εκμεταλλεύονται έναν ARM επεξεργαστή που ενσωματώνει η AMD εντός του Zen και τον οποίο αποκαλεί " AMD Secure Processor ". https://www.thelab.gr/news/%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-zen-%CF%84%CE%B7%CF%82-amd-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-r4082/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις