Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αμ δεν είναι 5-10FPS, είναι πολύ παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις, για παράδειγμα ο i3 6100 ρίχνει γερό πακέτο στον FX6300 στο GTA V και μιλάμε για διπύρηνο της πυρκαγιάς.

post-115429-0-39991800-1473864771_thumb.png

http://www.technologyx.com/featured/amd-vs-intel-our-8-core-cpu-gaming-performance-showdown/2/

Πλησιάζει και τους i7 αυτός ο i3; :P

Ο FX6300 stock είναι τώρα κάπως. Κάνεις λίγη οικονομία και πας σε i5.

i3 το 2016, όχι από εμένα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβώς γι' αυτό του είπα να πάει στον 6400, σύνολο 348 ευρώ με 16GB RAM και μια φτηνή μητρική αφού δεν τον ενδιαφέρει να κάνει OC.

• Like 2

attachicon.gifGTA V.PNG

http://www.technologyx.com/featured/amd-vs-intel-our-8-core-cpu-gaming-performance-showdown/2/

Πλησιάζει και τους i7 αυτός ο i3; :P

http://benchmarks-tests.com/gpu/geforce/gtx_960/geforce_gtx_960_and_intel_core_i3-6100/gta_v.php

Τι 83 τι 85FPS... και μιλάμε και για κόντρα με τον 8370 και για very high ρυθμίσεις.

Που τα ξεθάβει αυτά τα sites ο θεός του computing. :mrgreen:

Έλα ντε, αυτό το technologyx ούτε η μάνα του δεν το ξέρει.

Έχει 8370 το Site που παρέθεσες κάπου;

Τι θες να πεις με τις Very High ρυθμίσεις;

Έχει κάπου I3-6100 ή fx-6300 η σελίδα που ανέβασε ο heat?

Ανέβασα bench με τον i3-6100 με very high ρυθμίσεις και το εν λόγο παιχνίδι αφού για τον i3-6100/fx-6300 μιλούσαμε και όχι για τους επεξεργαστές που ανέβασε ο Heat.

Έλα ντε, αυτό το technologyx ούτε η μάνα του δεν το ξέρει.

Εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο μικρά Sites που κάνουν Reviews, παρά τα γνωστά. Φυσικά τα διαβάζω όλα ώστε να έχω εικόνα και να σχηματίσω γνώμη.

Το Review που κάνει το technologyX φαίνεται αξιόπιστο και αντικειμενικό.

Αντίθετα αυτό που παρέθεσες εσύ είναι ένα site με νούμερα από διάφορα παιχνίδια χωρίς ανάλυση και συμπέρασμα. Αρκετά ύποπτο θα έλεγα.

Έχει κάπου I3-6100 ή fx-6300 η σελίδα που ανέβασε ο heat?

Ανέβασα bench με τον i3-6100 με very high ρυθμίσεις και το εν λόγο παιχνίδι αφού για τον i3-6100/fx-6300 μιλούσαμε και όχι για τους επεξεργαστές που ανέβασε ο Heat.

Όσο και να μας τα πρίζεις με τους Dual Core, είναι επεξεργαστές για Office. :)
  • Like 4

Κάποιο Κορεατικό site έκανε συγκριτική δοκιμή μεταξύ Bristol Α12-9800 και Kaveri A10-7870K: www.bodnara.co.kr/bbs/article.html?num=134612&mn=4

Πηγή: http://wccftech.com/amd-bristol-ridge-a12-9800-am4-platform-performance/

Πραγματικά έχω μπερδευτεί με όλο αυτό με τους Axxx. Μας ενδιαφέρει τόσο πολύ η αγορά των APU; Εδώ μέσα οι περισσότεροι μιλάτε για Intel i5 και πάνω και έχει τόσο ενδιαφέρον τι κάνουν τα APUs της AMD;

Πραγματικά έχω μπερδευτεί με όλο αυτό με τους Axxx. Μας ενδιαφέρει τόσο πολύ η αγορά των APU; Εδώ μέσα οι περισσότεροι μιλάτε για Intel i5 και πάνω και έχει τόσο ενδιαφέρον τι κάνουν τα APUs της AMD;

Δεν γνωριζω που βρισκεσαι, αλλα εμεις εδω στην Ελλαδα του 3ου μνημονιου, των capital controls, του 24% ΦΠΑ και της ολοενα και ποιο γρηγορης φτωχοποιησης λογω μειωμενου ΑΕΠ καθε χρονο τα APUs της AMD ειναι πολυ δελεαστικες προτασεις για budget gaming συστηματα, πολυς κοσμος τα προτιμα και τα προτεινει. Η αφιξη της νεας γενιας APU της AMD μας αφορα ολους.

Δεν γνωριζω που βρισκεσαι, αλλα εμεις εδω στην Ελλαδα του 3ου μνημονιου, των capital controls, του 24% ΦΠΑ και της ολοενα και ποιο γρηγορης φτωχοποιησης λογω μειωμενου ΑΕΠ καθε χρονο τα APUs της AMD ειναι πολυ δελεαστικες προτασεις για budget gaming συστηματα, πολυς κοσμος τα προτιμα και τα προτεινει. Η αφιξη της νεας γενιας APU της AMD μας αφορα ολους.

Ναι, θα είχε ενδιαφέρον αν πράγματι συνέβαινε αυτό που λες. Θες να κάνεις ένα Poll για όσους γράφουν στον τομέα των παιχνιδιών, των καρτών γραφικών, τι συστήματα έχουν;

Στην Ελλάδα βρίσκομαι. Δεν χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός φίλε μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...