Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα είπες το ανέκδοτο της ημέρας: Είναι δυνατόν στην Ελλάδα, να πάρουν τα σχολεία AMD;; Εδώ, και οι πιο ψαγμένοι χρήστες και τους θεωρούν αρκετά κατώτερους χάρη στην προπαγάνδα της Intel, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τα σχολεία δεν θα θέλουν καν να ακούσουν για AMD!!

Εγώ έχω δώσει πολλά AMD σε σχολεία και εταιρείες, με 4GB 1600MHz και SSD αυτά τα μικρά κουτάκια γίνονται ανάρπαστα. ;)

bwtpe.jpg

npetkk.jpg

53tkk2.jpg

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά είσαι.

Εδώ έχω ακούσει από τεχνικό ότι οι AMD σκάνε. Ότι χαλάνε δηλαδή. Τι να πεις;

Εγώ πριν χρόνια (2010) είχα μιλήσει με ιδιοκτήτη Internet Cafe και επέμενε οτι οι AMD είναι για τα μπάζα. Και μάλιστα μου είχε φέρει σαν απόδειξη οτι οι AMD που είχε εξοπλίσει το κατάστημα του κάηκαν γιατί λέει τους είχε ανοιχτούς 24/7 365 μέρες. Φυσικά ούτε κάν να δεχτεί το γεγονός οτι μπορεί να έφταιγε το τροφοδοτικό, η υπέρταση ή έστω κάτι άλλο.

Δυστυχώς έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο και συνάμα αρνητικό hype για τους amd, για γέλια απλά η όλη κατάσταση και φυσικά μόνο αμαθείς / ημιμαθείς συμφωνούν με τέτοια πράγματα.

Εγώ έχω δώσει πολλά AMD σε σχολεία και εταιρείες, με 4GB 1600MHz και SSD αυτά τα μικρά κουτάκια γίνονται ανάρπαστα. ;)

bwtpe.jpg

npetkk.jpg

53tkk2.jpg

Αν έλειπε και αυτό το άθλιο βιομηχανικό δάπεδο το εργαστήριο θα φυσούσε...

Δυστυχώς έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο και συνάμα αρνητικό hype για τους amd, για γέλια απλά η όλη κατάσταση και φυσικά μόνο αμαθείς / ημιμαθείς συμφωνούν με τέτοια πράγματα.

Ρε σύ, στο ΤΕΙ μου πρίν χρόνια (2009-10) στο μάθημα των Λειτουργικών Συστημάτων, μας μίλαγε ο καθηγητής για τους Επεξεργαστές και ανέφερε την "κορυφαία εταιρεία στο χώρο, την Intel". Και όταν εγώ και κάποιοι συμφοιτητές μου του είπαμε " Μα υπάρχει και η AMD" απάντησε "Αυτή, είναι εταιρεία-κλώνος της Intel". :wacko:

• Like 4

Ρε σύ, στο ΤΕΙ μου πρίν χρόνια (2009-10) στο μάθημα των Λειτουργικών Συστημάτων, μας μίλαγε ο καθηγητής για τους Επεξεργαστές και ανέφερε την "κορυφαία εταιρεία στο χώρο, την Intel". Και όταν εγώ και κάποιοι συμφοιτητές μου του είπαμε " Μα υπάρχει και η AMD" απάντησε "Αυτή, είναι εταιρεία-κλώνος της Intel". :wacko:

Με τα λόγια αυτού του καθηγητή ένα πράγμα μου έρχεται :

4410926.jpg

• Like 4

Παρ όλα αυτά σαν καθηγητής είναι πολύ καταρτισμένος και με απίστευτες γνώσεις περί ΛΣ και όχι μόνο. Αλλά και εδώ η προπαγάνδα της Intel τα κατάφερε πάλι.

• Like 1

Ένας γείτονας μου πάει να ψαχτεί λίγο, αλλά θέλει αρκετά χιλιόμετρα ακόμα έφτιαξε ένα σύστημα με intel σε πλατφόρμα DDR 4. Με ρώταγε για ψύκτρα και του είπα επειδή είναι αρκετά ζεστοί οι Intel (δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω) μου λέει τότε οι AMD τι είναι;

Του λέω πολύ δροσεροί.

(Βέβαια αυτό και εγώ τα τελευταία χρόνια το έμαθα, αλλά θέλω να σου πω).

• Like 3

Heatspreader θα του πάρει πολλά χιλιόμετρα ακόμη του γείτονα μέχρι να καταλάβει ότι οι fx και οι phenom ήταν soldered και όχι με tim όπως είναι οι intel από ivy bridge και έπειτα, δυστυχώς ή ευτυχώς η απαγωγή θερμότητας ειδικά στους fx είναι πολύ καλύτερη από αυτή των intel παρόλο που οι fx είναι στα 32nm με ότι αυτό συνεπάγεται.

• Like 3

Στα πρώτα εισαγωγικά, δυστυχώς έχει δίκιο. Η Intel εδώ και πολύ καιρό παίζει μπάλα μόνη της, και περιμένουμε τους Zen μπας και μπορέσει η AMD να κοντράρει στα ίσια τα μεγαθήρια της Intel. Στα δεύτερα εισαγωγικά τώρα, είναι για να τoν ξηλώσεις από αυτή τη θέση..

Μιλάω για i5 6xxx και i7 6xxx, δηλαδή χίλιες φορές να πας σε έναν i5 6400 με μια φτηνή μητρική παρά στον αντίστοιχο FX. Ειδικά για MMO, δεν πλησιάζεις AMD καν. Ας βγουν οι Zen καλοί γιατί την κάτσαμε αλλιώς ως καταναλωτές με τις τιμές της Intel. Τα παιχνίδια ακόμα και τώρα δεν εκμεταλλεύονται σωστά πάνω από 4 πυρήνες, γι' αυτό και ο 6700Κ ρίχνει μπάτσες στον πολύ πιο ακριβό 5820K(Εννοώ όλη την πλατφόρμα σαν κόστος).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...