fopation Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ακόμα και οι B είναι σχετικά ακριβές. Σκέψου Ελλάδα. Οκ εχεις δικιο φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τα review του watch dogs 2(π.χ. gamers nexus) δείχνουν κέρδος από το SMT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads /2017/03/Power-Draw.png Σαν να λές ότι μια SLK του 2011 καίει λίγο παραπάνω από μια Aston Martin του 2017. Μάλιστα, εξαιρετική διαπίστωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Βάλτε ενα 4κ gaming 1080p streaming review! Να τρελαθούμε όλοι με τον 1700! Παιδια όσοι δεν μπορείτε δεν τον αγοραζετε..Σε όσους κάνει ο 7700κ και έχουν πιστει για τη μακροχονια αξια του πάνε εκεί! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Στην Intel ανοίγουν σαμπάνιες, δωρεάν διαφήμιση του 7700k. Τώρα γνωρίζει και ο τελευταίος gamer στα ιμαλάια, ποιον επεξεργαστή πρέπει να αγοράσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ερώτηση προς "σκεπτόμενους intelaκηδες"...γιατί ξαφνικά τώρα μετά την έλευση των R7 μας βγάζετε ότι ι i7 7700k είναι ο πιο vfm επεξεργαστής για gaming...Στο κάτω κάτω ο ξεκλείδωτος i3 του βαράει στα αυτιά σε single thread performance με oc (άντε υπερβολικός τον φτάνει όμως)...δεν είδα κανέναν να λέει χάλια ο i7 γιατί παίζει και διπλάσια τιμή από τον i3 και σε πολλά games δεν έχει ούτε 10-15% διαφορά σε επιδόσεις...γιατί κόλλησε η βελόνα με τους Ryzen; Δεν σας βάζει σε σκέψεις;...ξεχάσατε τους i3 και i5 για gaming; Βάλτε σε τάξη πρώτα τις σκέψεις σας για το ποιος πραγματικά είναι vfm για gaming αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και μετά βάλτε σε τάξη το σε ποιους απευθύνεται ο κάθε επεξεργαστής...για ποιες δουλειές...μετά όοοοοολα θα λυθούν και θα δείτε το θετικό μέρος του Ryzen launch για όλους μας. Να σημειώσω ότι intel έχω και εγώ 10 χρόνια τώρα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Στην Intel ανοίγουν σαμπάνιες, δωρεάν διαφήμιση του 7700k. Τώρα γνωρίζει και ο τελευταίος gamer στα ιμαλάια, ποιον επεξεργαστή πρέπει να αγοράσει. Επαιξες με τις πιθανοτητες φιλε μου και σε πληροφορω οτι κερδισες! Μετα απο 10 μ@λ@κιες που πεταξες εδω μεσα, μολις πεταξες και κατι σωστο...Μιλωντας για το "τωρα" ναι ετσι ειναι .. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Στην Intel ανοίγουν σαμπάνιες, δωρεάν διαφήμιση του 7700k. Τώρα γνωρίζει και ο τελευταίος gamer στα ιμαλάια, ποιον επεξεργαστή πρέπει να αγοράσει. Επαιξες με τις πιθανοτητες φιλε μου και σε πληροφορω οτι κερδισες! Μετα απο 10 μ@λ@κιες που πεταξες εδω μεσα, μολις πεταξες και κατι σωστο...Μιλωντας για το "τωρα" ναι ετσι ειναι .. Με πρόλαβε ο Zelo... Κατα τ'άλλα βλέπω ότι σου κάνουν και like σ'αυτά που λές οπότε αφού έχεις και ακροατήριο, καλά κάνεις και τα λές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ερώτηση προς "σκεπτόμενους intelaκηδες"...γιατί ξαφνικά τώρα μετά την έλευση των R7 μας βγάζετε ότι ι i7 7700k είναι ο πιο vfm επεξεργαστής για gaming...Στο κάτω κάτω ο ξεκλείδωτος i3 του βαράει στα αυτιά σε single thread performance με oc (άντε υπερβολικός τον φτάνει όμως)...δεν είδα κανέναν να λέει χάλια ο i7 γιατί παίζει και διπλάσια τιμή από τον i3 και σε πολλά games δεν έχει ούτε 10-15% διαφορά σε επιδόσεις...γιατί κόλλησε η βελόνα με τους Ryzen; Δεν σας βάζει σε σκέψεις;...ξεχάσατε τους i3 και i5 για gaming; Βάλτε σε τάξη πρώτα τις σκέψεις σας για το ποιος πραγματικά είναι vfm για gaming αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και μετά βάλτε σε τάξη το σε ποιους απευθύνεται ο κάθε επεξεργαστής...για ποιες δουλειές...μετά όοοοοολα θα λυθούν και θα δείτε το θετικό μέρος του Ryzen launch για όλους μας. Να σημειώσω ότι intel έχω και εγώ 10 χρόνια τώρα... Εγώ βλέπω στο γράφημα πιο πάνω ότι ο 6600k stock είναι στα ίδια επίπεδα σε min και average fps με τον 1800x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex999 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η σύγκριση γίνεται απο μερικούς ανάμεσα σε 7700k και 1800x και λένε οτι μονόδρομος είναι ο 7700k και τζαμπα διαφημίση κλπ κλπ. Με την ίδια λογική δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ο 6900k (που ειναι και καμια 600αρια ευρώ ακριβότερος) αφου ο 7700k τον πατάει στα games.Δεν αγοράζουν όμως οι "enthousiasts" μόνο για gaming επεξεργαστές και φυσικά κανείς μας δεν παιζει χωρις να έχει ανοιχτα αλλα 2-3 προγράμματα και πόσες καρτέλες κλπ κλπ.Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι η ΑΜD έβγαλε έναν εξαιρετικό επεξεργαστή που κοντράρει στα ίσα τους 6900κ και 6800k σε όλους τους τομείς και σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή ( σκεφτείτε οτι με τα λεφτά που αγόραζες τον 6900k , μπορείς να πάρεις τον 1800x και τον 7700κ μαζί) και κάθε σύγκριση πρέπει να γίνεται με βάση αυτόυς και όχι τόσο τον 7700κ 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η σύγκριση γίνεται απο μερικούς ανάμεσα σε 7700k και 1800x και λένε οτι μονόδρομος είναι ο 7700k και τζαμπα διαφημίση κλπ κλπ. Με την ίδια λογική δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ο 6900k (που ειναι και καμια 600αρια ευρώ ακριβότερος) αφου ο 7700k τον πατάει στα games. Δεν αγοράζουν όμως οι "enthousiasts" μόνο για gaming επεξεργαστές και φυσικά κανείς μας δεν παιζει χωρις να έχει ανοιχτα αλλα 2-3 προγράμματα και πόσες καρτέλες κλπ κλπ. Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι η ΑΜD έβγαλε έναν εξαιρετικό επεξεργαστή που κοντράρει στα ίσα τους 6900κ και 6800k σε όλους τους τομείς και σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή ( σκεφτείτε οτι με τα λεφτά που αγόραζες τον 6900k , μπορείς να πάρεις τον 1800x και τον 7700κ μαζί) και κάθε σύγκριση πρέπει να γίνεται με βάση αυτόυς και όχι τόσο τον 7700κ Ρε περίεργε μην βάζεις την λογική μέσα στο παραλήρημα μερικών καθυστερημένων εδώ μέσα. Ο άλλος πάνω μιλάει και χαίρεται μόνος του εδώ και μερικές μέρες. Κλινική περίπτωση είναι. Και από ότι φαίνεται και αργόσχολος μιας και δεν κάνει τίποτα άλλο όλη μέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εγώ νομίζω ότι οι RYZEN είναι που δεν έχουν καλό IMC πάντως . Σε 2 7700κ, 1 6700κ, 1 G4400, δεν χρειαζόταν ούτε 1,4v μετά τα 3600... Με 1,37-1,38 και 1,31-1,33 σε vcciio και sysagent είναι μια χαρά σταθερό... Ψιλοπαραμύθα είναι οι ψηλές συχνότητες σε kaby/skylake για 24/7. Ήδη από τα 3333 θέλει 1,25v++ ο imc. Εκτός βέβαια κι αν κάνεις έγκριτα review με μακρυά μαλλιά και σάλια στο στόμα και λες ότι με 1,25 πιάνεις 3800++ στις μνήμες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εγώ βλέπω στο γράφημα πιο πάνω ότι ο 6600k stock είναι στα ίδια επίπεδα σε min και average fps με τον 1800x Στο watch dogs και ο 7600k stock αλλά και ο ξεκλείδωτος i3 στα 5ghz τους φτάνει...και μάλιστα σε heavy multithreaded game...γιατί λοιπόν δεν λέτε ότι ο i3 είναι ο vfm για games; Που χάθηκαν οι i5 για games; Τι κόλλημα να βγάλουμε σκάρτους επεξεργαστές που δεν έχουν κύριο στόχο το gaming επειδή δεν αποδίδουν όσο θέλετε στα games; Και μια τελευταία ερώτηση γιατί εσύ που βλέπεις το watchdogs δεν βλέπεις και battlefield που τόσες φορές εμφανίστηκε το γράφημά του εδώ μέσα; Επιλεκτική όραση λέγεται...και θα έπρεπε να απασχολεί το ότι σε καινούργιες μηχανές παιχνιδιών που είναι multithreaded στην μια πάει τρένο και στην άλλη άσχημα...πάει να πει ότι υπάρχουν πράγματα από το software να φτιαχτούν, πιθανόν και από το hardware αλλά δεν λαμβάνει κανείς υπόψη ότι τόσα χρόνια όλο το software γραφόταν με βάση τους intel cpus, και καλά έκανε αφού το μερίδιο αγοράς ήταν πολύ μεγάλο σε σχέση με τους amd...δώστε χρόνο σε μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ...δεν είναι rebranded όπως τα intel κύριοι!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η σύγκριση γίνεται απο μερικούς ανάμεσα σε 7700k και 1800x και λένε οτι μονόδρομος είναι ο 7700k και τζαμπα διαφημίση κλπ κλπ. Με την ίδια λογική δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ο 6900k (που ειναι και καμια 600αρια ευρώ ακριβότερος) αφου ο 7700k τον πατάει στα games. Δεν αγοράζουν όμως οι "enthousiasts" μόνο για gaming επεξεργαστές και φυσικά κανείς μας δεν παιζει χωρις να έχει ανοιχτα αλλα 2-3 προγράμματα και πόσες καρτέλες κλπ κλπ. Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι η ΑΜD έβγαλε έναν εξαιρετικό επεξεργαστή που κοντράρει στα ίσα τους 6900κ και 6800k σε όλους τους τομείς και σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή ( σκεφτείτε οτι με τα λεφτά που αγόραζες τον 6900k , μπορείς να πάρεις τον 1800x και τον 7700κ μαζί) και κάθε σύγκριση πρέπει να γίνεται με βάση αυτόυς και όχι τόσο τον 7700κ Αν μπορουσες σε 5 λεπτα να διαβασεις και να συγκρατησεις αυτα που εχουμε πει εδω μεσα τις 2 τελευταιες ημερες,(60-70 σελιδες) θα εβλεπες φιλε μου οτι λεμε ακριβως τα ιδια ολοι(οι πιο αντικειμενικοι οπως νομιζω τουλαχιστον..) και απο 4-5 φορες ο καθενας!(βασικα αυτο που λες κι εσυ δηλαδη..) ΥΓ Σας αφηνω τωρα, καλη συνεχεια γιατι εχω ραντεβου με ενα τζακι που μου υποσχεθηκε τρελιτσες με κατι χοιρινες και κατι λουκανικαρες! Και αν δειτε κανεναν στον δρομο να τρεχει και να φωναζει μες στην τρελη χαρα, ο fopation θα ειναι που επιτελους ειπε και μια σωστη κουβεντα και δεν μπορει να το πιστεψει ακομα! ΥΓ2 Και θα συμφωνησω και με τον White.... Το ειπα και πιο πριν, οτι καποια πραγματα δεν μου καθονται καλα... Ελπιζω να υπαρχουν αρκετες διορθωσεις στο αμεσο μελλον... Θα δειξει.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις