Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχουν παρασυρθεί.

Έχουν εξαπατηθεί κανονικά!!

Όταν πχ πριν λίγες μέρες ένας κλειδωμένος Ι5 ήταν η καλύτερη επιλογή για gaming και σήμερα τους λένε ότι ο ποιο VFM είναι ένας Ι7!!!

Αν είναι δυνατόν???!!????????????

Μας κοροϊδεύουν κανονικά!!

Εδώ τοπικά είναι ο i5 καλύτερος για gaming, έξω αγοραζαν και αγοράζουν i7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οτι να ναι νομιζα οτι μιλαγαμε σοβαρα... σορρυ

το χασες και συ λίγο όταν έβαλες τιμή από Πλαίσιο....

Προς τα παρόν στα σοβαρά μαγαζιά είναι πάνω κάτω ίδιες οι τιμές ανάμεσα στον 7700 και τον 1700

Ξαναρωτάω. Στο super-multi-threaded next gen watch dogs 2, και όχι μόνο(π.χ. BF1), βλέπουμε έναν 1800Χ πάνω κάτω όσο ένας 7700Κ(στοκ). Με κέρδος από το SMT.

Με 1600Χ gaming oriented και 12 αντί για 18 θρεντ πόσο;

που είδες κέρδος απο smt?

• Like 1

το χασες και συ λίγο όταν έβαλες τιμή από Πλαίσιο....

Προς τα παρόν στα σοβαρά μαγαζιά είναι πάνω κάτω ίδιες οι τιμές ανάμεσα στον 7700 και τον 1700

Ελληνας καταναλωτης ειμαι εχω προς στιγμη ενα με δυο μαγαζια στην ελλαδα που εχουν φερει τον 1700(πραγμα που αυτοματως ανεβαζει την τιμη του) με τι μετρο να συγκρινω δλδ ποσο εχει στην αγγλια η στην αμερικη?
  • Like 1

οτι να ναι νομιζα οτι μιλαγαμε σοβαρα... σορρυ

Τα 4,5Ghz που σου δίνει στοκ ο 7700Κ ήθελες oc για να τα πάρεις από τον 6700Κ.

Μήπως ο Ryzen δεν διαφημίζεται σαν ξεκλείδωτος ΓΙΑ OVERCLOCKING; Αυτά δεν μας έλεγαν συνέχεια; Πόσο καλοί άνθρωποι είναι και δίνουν ξεκλείδωτα στους φτωχούς.

Τα 4,5Ghz που σου δίνει στοκ ο 7700Κ ήθελες oc για να τα πάρεις από τον 6700Κ.

Μήπως ο Ryzen δεν διαφημίζεται σαν ξεκλείδωτος; Αυτά δεν μας έλεγαν συνέχεια; Πόσο καλοί άνθρωποι είναι και δίνουν ξεκλείδωτα στους φτωχούς.

Καταρχας καμια εταιρια δεν ειναι ο ρομπεν των δασων ... ολες εχουν σκοπο το κερδος. Μου συγκρινεις τιμολογιακα 2 επεξεργαστες. Δεν μιλησες για overclocked σεναρια.

Ελληνας καταναλωτης ειμαι εχω προς στιγμη ενα με δυο μαγαζια στην ελλαδα που εχουν φερει τον 1700(πραγμα που αυτοματως ανεβαζει την τιμη του) με τι μετρο να συγκρινω δλδ ποσο εχει στην αγγλια η στην αμερικη?

Σε όλη την Ελλάδα από 390

http://www.skroutz.gr/s/10627846/AMD-Ryzen-7-1700.html

Στο ΑΠαισιο από 390 (410 στο κατάστημα)

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes/AMD-CPU-Ryzen-7-1700-AM4-3-70-GHz-20-MB-YD1700BBAEBOX.htm

Ίδια λεφτά έχουν ο 1700 με τον 7700

Καταρχας καμια εταιρια δεν ειναι ο ρομπεν των δασων ... ολες εχουν σκοπο το κερδος. Μου συγκρινεις τιμολογιακα 2 επεξεργαστες. Δεν μιλησες για overclocked σεναρια.

Πας και παίρνεις 7700Κ στοκ γιατί θες τα 4,5 χωρίς να σε νοιάζει η oc δυνατότητα. Σου βγαίνει πιο φθηνός από τον 1700 με αντίστοιχη απλή μητρική.

Αν δεν είναι ανταγωνιστής του 7700 ο 1700 τότε ας πάμε στον 1600X και να τον δούμε τι θα κάνει στα καλά πολυνηματικά παιχνίδια.

Μια εικόνα όμως την έχουμε από τώρα.

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5x7oaq/ryzens_memory_latency_problem_a_discussion_of/

Δέν ξέρω άν το δημοσίευσε και άλλος (με 50 σελίδες τη μέρα πού να το δώ) αλλά όλα δείχνουν πως το πρόβλημα που βγάζει ο ryzen σε επικοινωνία ram-cpu οφείλεται στην L3 cache.

Λένε επίσης ότι το bottleneck φευγει με χρονισμο 3600 στις μνημες! Γι αυτό είναι ξεκλεδωτος!

Το imc του ryzen τρέχει στην ίδια συχνότητα με τις μνήμες. Ίσως γι'αυτό.

Επίσης από τις χαμηλές επιδόσεις στο 7-zip το ars technica συμπέρανε ότι δεν τα πάνε καλά με integer υπολογισμούς, πράγμα που έχει σημασία και στα games.

https://arstechnica.com/gadgets/2017/03/amd-ryzen-review/3/

A weak memory controller on Ryzen could also be to blame for the lower than expected gaming scores.

The 7-Zip benchmark, which compresses and decompresses data to produce a MIPS score, is another good indicator of integer performance, as well as memory latency. That there's only a 15 percent difference between the four-core i7-7700K and eight-core Ryzen 1800X is disappointing, and the eight-core Intel chips are miles ahead ahead by comparison.

Πας και παίρνεις 7700Κ στοκ γιατί θες τα 4,5 χωρίς να σε νοιάζει η oc δυνατότητα. Σου βγαίνει πιο φθηνός από τον 1700 με αντίστοιχη απλή μητρική.

Αν δεν είναι ανταγωνιστής του 7700 ο 1700 τότε ας πάμε στον 1600X και να τον δούμε τι θα κάνει στα καλά πολυνηματικά παιχνίδια.

Μια εικόνα όμως την έχουμε από τώρα.

Ρε φιλε οι δυο επεξεργαστες εχουν ας πουμε την ιδια τιμη. Οκ? Χωρις να εχουν κυκλοφορισει ακομα μητρικες πως μου λες οτι βγαινει πιο φθηνος? Δεν με νοιαζει πιος ειναι πιο γρηγορος ποιος χαλια ποιος δεν βλεπεται ,το μονο που σχολιασα ειναι η ΤΙΜΗ!

Ρε φιλε οι δυο επεξεργαστες εχουν ας πουμε την ιδια τιμη. Οκ? Χωρις να εχουν κυκλοφορισει ακομα μητρικες πως μου λες οτι βγαινει πιο φθηνος? Δεν με νοιαζει πιος ειναι πιο γρηγορος ποιος χαλια ποιος δεν βλεπεται ,το μονο που σχολιασα ειναι η ΤΙΜΗ!

Ακόμα και οι B είναι σχετικά ακριβές.

Next on down the line is the B350 Tomahawk. The B350 chipset is aimed at mainstream users, though some of the higher end options such as this one deliver power user features at a lower price point than the X370 boards. In this case, the B350 Tomahawk is another heavily plated motherboard to keep temperatures down. It also features two PCI-Express x16 slots (one of which is reinforced for heavy graphics cards), two PCI-Express x1 slots, two standard PCI slots, four SATA 6Gbps ports, a single M.2 slot, GbE LAN port, three USB 3.1 Gen1 Type-A ports, a single USB 3.1 Gen1 Type-C port, and a few other odds and ends.

This motherboard sells on Amazon for $110.

Read more at http://hothardware.com/news/msi-unleashes-5-ryzen-am4-motherboards#oHcakypZGupi1vST.99

MSI Unleashes 5 Ryzen AM4 Motherboards Starting As Low As $79

Read more at http://hothardware.com/news/msi-unleashes-5-ryzen-am4-motherboards#oHcakypZGupi1vST.99

Σκέψου Ελλάδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...