Whitefanged Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 avx2 χρησιμποποιεί το dirt3. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟ DIRT3??? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Στο θεμα μας τωρα... Προσωπικα πιστευω, οτι να περιμεναμε πιο πολλα απο μια AMD που το μονο που την κρατα ακομα στα ποδια της ειναι οι κονσολες και τα GPU, ηταν μη ρεαλιστικο! Σε αντιθεση με την Intel, δεν ειχε ουτε τους πορους, ουτε το ανθρωπινο δυναμικο (αν και ο Keller εκανε μαναδες), για να δημιουργησει μια νεα αριτεκτονικη στα 14nm που να συναγωνιζεται τα High-End CPU της Intel. Και παλι ομως, τα καταφερε και μαλιστα σεπολυ καλες τιμες , με σημαντικα λιγοτερο power consumption και καλυτερο multithreading. Τωρα το μονο που την κραταει στο performance ειναι το optimization και οι παιδικες ασθενειες που οπως εχουμε δει, τις περναει αρκετα καλα. Άσχετα με τους πόρους που έχει... Απ το 2012 μέχρι το 2017 θα έπρεπε να έχουνε τον 1800Χ σε τιμή χώμα!!! Πάντως αν το δούμε ιστορικά η AMD όταν εδεινε νέα αρχιτεκτονική ποτέ δεν ήταν τοπ, ή άμεσος επόμενη άρχιζε να δείχνει ουσιαστικές διαφορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Όσοι δεν ενδιαφέρεστε για το topic και το θέμα του, να φύγετε να πάτε άλλου. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Το dirt 3 βλέπω να έχει avx1. Που υποστηρίζεται και από bulldozer που λέει ο λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Αχ μου θυμησες το 478 PC που εφτιαξα τα Χριστουγεννα . Στο θεμα μας τωρα... Προσωπικα πιστευω, οτι να περιμεναμε πιο πολλα απο μια AMD που το μονο που την κρατα ακομα στα ποδια της ειναι οι κονσολες και τα GPU, ηταν μη ρεαλιστικο! Σε αντιθεση με την Intel, δεν ειχε ουτε τους πορους, ουτε το ανθρωπινο δυναμικο (αν και ο Keller εκανε μαναδες), για να δημιουργησει μια νεα αριτεκτονικη στα 14nm που να συναγωνιζεται τα High-End CPU της Intel. Και παλι ομως, τα καταφερε και μαλιστα σεπολυ καλες τιμες , με σημαντικα λιγοτερο power consumption και καλυτερο multithreading. Τωρα το μονο που την κραταει στο performance ειναι το optimization και οι παιδικες ασθενειες που οπως εχουμε δει, τις περναει αρκετα καλα. 478 εφτιαξες?στα σκουπιδια το βρηκες κ το μαζεψες? ναι την εποχη εκεινη στραβωσα κ "πεταξα" το 478,πηγα σε 939 αφου κ 64 bit πρωτη εφερε κ dual core... τωρα απλα εφερε περισσοτερους πυρηνες με λιγο χαμηλοτερες επιδοσεις απο της ιντελ σε ipc οχι ομως τοσο μεγαλες διαφορες οπως οι προηγουμενοι fx για τα δεδομενα της και το γεγονος οτι ειχε μεινει αρκετα πισω ειναι καλο comeback αλλα οχι τοσο καινοτομο οπως τοτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Το dirt 3 βλέπω να έχει avx1. Που υποστηρίζεται και από bulldozer που λέει ο λόγος. Έλεος. Αστείο ήταν. Ούτε ξέρω τι είναι το dirt 3 καλά καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Έλεος. Αστείο ήταν. Ούτε ξέρω τι είναι το dirt 3 καλά καλά. Τίποτα δεν είναι αστείο όταν μιλάμε για προϊόντα amd. Στις προηγούμενες σελίδες έγινε και οικονομική ανάλυση για τις μετοχές τις amd, θες με τέτοια σχόλια να χάσουν τα άτομα που διαβάζουν Insomnia και έχουν μετοχές amd, εκατομμύρια δολάρια; Κρίμα θα ήταν. _______________________ ιν αδερ νιους, αυτό είναι το avx1. Like in post above AVX is a Floating Point (for SSE) algorithm that can do 1x 256bit SSE executions in one cycle or 2x 128bit (or 4x 64bit) in one cycle. Its present in SandyBridge, IvyBridge and AMD FX Bulldozer. Any earlier cpu can do only 1x 128bit (or 2x 64bit) in one cycle. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Υπάρχει κανένα review που να τεστάρει τις επιδόσεις των SATA3 ports (Ryzen/Chipset) vs Intel κτλ για SSD ; Ας δούμε και τον 6C/12T (~250€) και τους 4C/8 (~200€) διότι δεν ρίχνουν όλοι 350€ και 550€ για μια CPU. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 478 εφτιαξες?στα σκουπιδια το βρηκες κ το μαζεψες? Χαχαχα ωραιος! Κοιτα η αληθεια ειναι οτι σχεδον ναι! Ηθελα ενα παλιο συστημα για DOS παιχνιδια, αλλα που να σηκωνει και μεχρι το ~2001, οποτε πηρα την αποφαση και επισκεφθηκα το γυμνασιο διπλα απο το λυκειο μου, απο το οποιο καταφερα να παρω την μητρικη, εναν P4 με στραβωμενα pins και το κουτι του(το οποιο ελεγε core duo inside, ω η ειρωνια... ) και 2 στικακια SDRAM στα 133Mhz. Tην καρτα την πηρα απο εδω για 5 ευρω και τον σκληρο τον ανακαλυψα μεσα σε κατι χαρτοκουτα στο υπογειο του σπιτιου μου... Εχω να πω οτι τρεχει στην εντελεια με Windows 98 και με λιγες πατεντες . τωρα απλα εφερε περισσοτερους πυρηνες με λιγο χαμηλοτερες επιδοσεις απο της ιντελ σε ipc οχι ομως τοσο μεγαλες διαφορες οπως οι προηγουμενοι fx για τα δεδομενα της και το γεγονος οτι ειχε μεινει αρκετα πισω ειναι καλο comeback αλλα οχι τοσο καινοτομο οπως τοτε.... Οχι τοσο καινοτομο δεν ειναι, αλλα εχουμε περασει τις εποχες που βλεπαμε τεραστια performance gains με καθε γενια. Απο την στασημοτητα της Intel ειναι σαφως καλυτερα! Edit : Formating Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Υπάρχει κανένα review που να τεστάρει τις επιδόσεις των SATA3 ports (Ryzen/Chipset) vs Intel κτλ για SSD ; Ας δούμε και τον 6C/12T (~250€) και τους 4C/8 (~200€) διότι δεν ρίχνουν όλοι 350€ και 550€ για μια CPU. Μόνο αυτό έχω δει για την ώρα. AMD Ryzen 7 1800X Review - Performance Storage Subsystem - USB 3.1 & SSD SATA3 _____________________________________________________________________ Τα έκανε και λίγο μαντάρα η amd με το πως υποστηρίζεται η ram; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5x54ww/my_theory_on_why_ryzen_does_not_perform_in_games/defc6un/ αν ισχύει αυτό τότε τι τσακωνόμαστε ρε πατριώτες!!!! το ΜΑΤΣ ΑΝΑΒΆΛΕΤΕ για ενα μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Υπάρχει κανένα review που να τεστάρει τις επιδόσεις των SATA3 ports (Ryzen/Chipset) vs Intel κτλ για SSD ; Ας δούμε και τον 6C/12T (~250€) και τους 4C/8 (~200€) διότι δεν ρίχνουν όλοι 350€ και 550€ για μια CPU. ναι καπου ειδα, αλλα οι διαφορες ηταν στα ορια στατιστικου λαθους αν θυμαμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 image4.png Αλλά η αλήθεια είναι, ναι, ότι δεν το τρέχει τόσο γρήγορα όσο η intel και αυτό το είχε δηλώσει κιόλας νομίζω η amd ότι ήταν επιλογή τους να θέλουν 2 κύκλους για 1 εντολή avx2 για να μειώσουν τον χώρο στο die νομίζω. _____________________ btw, τώρα ξαφνικά τα avx2 προγράμματα θα γίνουν το νέο hit του καλοκαιριού που όλοι τα χρησιμοποιούν ασταμάτητα καθημερινά και είναι από τα πιο αναγκαία, μιας και δεν τα πάει τόσο καλά η amd. (avx2 υπάρχουν από τους haswell, 2013, και είδαμε πόση χρήση έχει γίνει...) ναι αφου ολοι οι κοσμολογοι εδω μεσα μαζευτηκαν. τρεχουν simulations βαρυτικων κυμματων, με τον ι7. 0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5x54ww/my_theory_on_why_ryzen_does_not_perform_in_games/defc6un/ αν ισχύει αυτό τότε τι τσακωνόμαστε ρε πατριώτες!!!! το ΜΑΤΣ ΑΝΑΒΆΛΕΤΕ για ενα μήνα. δεν εχω ιδεα τι γραφουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5x54ww/my_theory_on_why_ryzen_does_not_perform_in_games/defc6un/ αν ισχύει αυτό τότε τι τσακωνόμαστε ρε πατριώτες!!!! το ΜΑΤΣ ΑΝΑΒΆΛΕΤΕ για ενα μήνα. Δεν νομιζω να ειναι ψευτικο, μιας και τελευταια φορα που κοιταξα οι Ryzen ειχαν 20MB cache, οχι 136.... Χριστε μου, πως το καλο καταφερνουν να μπουταρουν στα windows αμα ειναι ετσι?!?! Θαυμα ειναι και το performance τους στα παιχνιδια εαν λαβουμε υπ' οψην μας το παραπανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις