Whitefanged Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καταγγέλω λογοκλοπή!!! Το βίντεο με το Χίτλερ το χω ανεβάσει πρώτος! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 To πρόβλημα πολλών απο εσάς είναι οτι αντί να βλέπετε τα θετικά της amd ασχολείστε περισσότερο με την intel,όταν βγαίνει ο άλλος και κοροιδεύει και κράζει τους κατόχους i5 ενώ έχει fx cpu που είναι ότι χειρότερο έχει βγεί τότε ΄τι άλλο να πούμε. Τα έλεγα εγώ ότι θα μας τα γυρίσετε εσείς οι τωρινοί αλεξιπτωτιστές στο τέλος ή δεν το έλεγα ; Να σου υπενθυμίσω πως εμείς θετικά το είδαμε το θέμα, εσείς τα νέα τρολ πέσατε με τα μούτρα να χαντακώσετε και κάθεστε και ασχολείστε με fx και i5 σε ένα thread που αφορά τους zen ! Έχω άδικο ; Και πρόσεξε, μιλάω με πληθυντικό όχι οπαδικά, αλλά για να ξεχωρίσω αυτούς που κάνουμε σοβαρή κουβέντα σε τούτο το thread και αυτούς που τρολάρουν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 To πρόβλημα πολλών απο εσάς είναι οτι αντί να βλέπετε τα θετικά της amd ασχολείστε περισσότερο με την intel,όταν βγαίνει ο άλλος και κοροιδεύει και κράζει τους κατόχους i5 ενώ έχει fx cpu που είναι ότι χειρότερο έχει βγεί τότε ΄τι άλλο να πούμε. Η αλήθεια είναι ότι εδώ είναι θέμα για τους RYZEN φίλος. Προφανώς και έχει πολλούς πικραμένους εκατέρωθεν αλλά τουλάχιστον οι amdπικραμένοι είναι στο χώρο τους! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Για την apple το ακουω-διαβαζω.Δωσε ενα link για CERN αν σου ειναι ευκολο. Ευχαρίστως να το ξανα βρω διότι ειναι παλιό, όταν ανακοίνωσε η amd την αρχιτεκτονική του ζεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 δηλαδη αν δει αυτη την εικονα τι θα πει; http://images.anandtech.com/graphs/graph6396/51137.png παλι τα ιδια και τα ιδια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ευχαρίστως να το ξανα βρω διότι ειναι παλιό, όταν ανακοίνωσε η amd την αρχιτεκτονική του ζεν. Αστο βρηκα.Το χα ξεχασει αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τα έλεγα εγώ ότι θα μας τα γυρίσετε εσείς οι τωρινοί αλεξιπτωτιστές στο τέλος ή δεν το έλεγα ; Να σου υπενθυμίσω πως εμείς θετικά το είδαμε το θέμα, εσείς τα νέα τρολ πέσατε με τα μούτρα να χαντακώσετε και κάθεστε και ασχολείστε με fx και i5 σε ένα thread που αφορά τους zen ! Έχω άδικο ; Φιλαράκι δεν έχεις άδικο, αλλά ο συγκεκριμένος έχει μόνο δυο μυνήματα. Μπορεί να μην είναι τρολ. Κι όπως λέει ο σοφός γέροντας Sheogarath καλύτερα να δώσουμε μια ευκαιρία σε έναν καινούριο κι ας χάσουμε το χρόνο μας, παρά να είμαστε ελιτιστές και να αδικήσουμε κάποιον! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 θα πρεπει απο μια εικονα απο ενα σιτε να πουμε οτι ολοι οι ιντελ ι7 ειναι μουφα ;μην σκεφτεστε ετσι !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εάν πιστεύεις ότι έχουμε εθισμό από τα φόρα τι να σου πω. Άλλως κάνει ποδηλασία και ρίχνει 4-5Κ σε ποδήλατο λες και αυτός να διάβασε κάτι κάπου. Εγώ χόμπι το βλέπω και όπως όλα τα χόμπι πέφτει χρήμα. Εσύ χόμπι δεν έχεις; Θα ήθελες να σε χαρακτηρίσουν εθισμένο; Αν και θεωρώ ότι είσαι ένας σοβαρός (συμπέρασμα από την γενική συμπεριφορά σου στο φόρουμ) άνθρωπος για κάποιο λόγο που πραγματικά ακόμη δεν έχω καταλάβει βγάζεις μία γενική πίκρα/μίσος για την AMD, δεν φτάνεις βέβαια στο επίπεδο άλλων αλλά δεν παύει να φαίνεται η δυσαρέσκεια σου. Εμείς εδώ οι περισσότεροι γράφουμε εδώ στο Insomnia και στα θέματα benchmark κτλπ, οπότε όπως καταλαβαίνεις έχουμε πάνω κάτω την ίδια τρέλα. Ποτέ δεν καθησαμε να δούμε ποιός την έχει μακρύτερη την μπάρα στο benchmark αλλά θα δώσουμε συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Αυτό ακριβώς κάνουμε και τώρα δίνουμε συγχαρητήρια στην AMD για την προσπάθεια που κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες έκανε τόσο δυνατό come back. Μην ξεχνάς ότι δίνει μάχη σε 2 μέτωπα και μέχρι πριν μερικούς μήνες οι φήμες για πώληση ενός εκ των δύο τμημάτων (Cpu/GPU) έδιναν και έπαιρναν. Να υποθέσω πήρες τον νέο Pentium με HT το θαύμα της τεχνολογίας; Εγω μιλάω κατά πλειοψηφία και λέω την άποψη μου,εσύ μιλάς προσωπικά για εσένα και μερικούς άλλους που ξέρεις μάλλον, Τώρα για το μίσος θα μπορουσε να το δει μόνο ένας οπαδός της AMD ετσι,πόσο μάλλον αν εχω γράψει ήδη 5 φορές τουλάχιστον, οτι θέλω να πετύχει και να πάρω και ένα σετακι να δω τι ψάρια πιάνει μιας και μ'ενδιαφερουν τα πολυνηματικα, περιμένω όμως και τις αντίστοιχες παρατηρήσεις σου σε αυτούς που ξανά και ξανά και ξανά κοινώς σπαμαρουν κάθε screenshot και κάθε σχόλιο που ευνοεί την AMD αλλιώς το σχόλιο μου περί οπαδού θα είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ήδη πήρε 2 λιμενοβραχίονες μαζί και έβγαλε ένα ανέτοιμο η μη σωστά υποστηριγμένο προϊών,οπως θελεις πες το, κάτι που μας παραπέμπει στο άσχημο παρελθόν της,μετά από αυτό όλοι αρχίσατε τα ευχολόγια και τα φλυτζάνια του αύριο,όπως και πριν τα bench πάλι ξέρατε το αύριο και διαψευστήκατε.. με λίγα λόγια τα "όταν" και τα "θα" .. καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το πρόβλημα δεν είμαι εγώ,εγώ γράψω δεν γράψω σχολιάσω δεν σχολιάσω το πρόβλημα μέχρι στιγμής υπάρχει και προσπαθούν να το λύσουν.. Τώρα όσοι πριν έλεγαν στους άλλους να μην δίνουν 300 για επεξεργαστή και σήμερα λένε δώσε 550 και θα είσαι future proof ας τους κρίνει η ιστορία του φόρουμ,δόξα τον θεό σε ηλικία αλτσχαιμερ δεν είναι ακόμα κανένας μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Αστο βρηκα.Το χα ξεχασει αυτο.Ναι το είδα, υπάρχουν και τωρινές αναφορές του 2016.Αυτο που είχα βρει ηταν πιο παλιό, η ανακοίνωση του cern έλεγε για αναβάθμιση σε ζεν αρχικά 400.000 CPU με λειτουργικό της Gentoo. Αν το ξανα βρω θα στο στέλνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εχω ενα λαπτοπ με i5 6200u. Θελω να φτιαξω ενα desktop για illustrator photoshop (ερασιτεχνικη χρηση αλλα επι πληρωμης) για ριπαρισμα και για καθε αλλου ειδους καθημερινη χρηση. Επισης φτιαχνω που και που και κανενα κομματακι με cubase και fl studio. Παιχνιδια εκτος απο pes δεν παιζω. Και ρωταω εσας που λετε οτι οι ryzen ειναι αποτυχια. Γιατι θα πρεπει να προτιμησω εναν i7 απο τον ryzen 1700??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 εγω παντως ειμαι οπαδος αμδ και οταν νικησει και κανει τα ιδια πραγματα που εκανε ιντελ θα ειμαι οπαδος ιντελ ,γενικα ειμαι με τον χαμενο που τα παιρνει ολα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Υγ και βασικα μεχρι στιγμης οταν ο i7 ειναι 300-350 ευρω εξωτερικο (χαμηλοτερη τιμη καθε εκδοσης)και ο ryzen 350-550 για τι value for money μιλατε και πανηγηριζετε. Δώσε μου σε παρακαλώ link του 6900k/6950x σε αυτά τα λεφτά να τον αγοράσω τώρα. Andreas231, ακόμα περιμένω το link για να κάνω την αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 το ignore list βοηθάει αρκετά στην ομαλότητα της ενότητας..βάζεις λίγες κοκκινοσκουφίτσες και μερικά στρουμφάκια.. ΒΟΥΑΛΑ ένα ήσυχο thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas231 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Andreas231, ακόμα περιμένω το link για να κάνω την αγορά. http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5309136_-core-i7-7700k-intel.html δεν ηταν δυσκολο να το βρεις αν σε ενδιεφερε.. α και με γεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις