Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ξέρω πονάει η αλήθεια, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι :P

Οσο ποναει εσενα το κεφαλι απο το χτυπημα παντως δεν ποναει με τιποτα! :P (Το ξεφτιλιζουμε παλι...)

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ξέρω πονάει η αλήθεια, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι :P

Όσο αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας θα μας βγάλει από το μνημόνιο τόσο αποτυχία είναι οι ryzen. Αλλά αφού στον ιδεατό σου κόσμο θαρρείς πως η επιτυχία ενός νέου τσιπ είναι αποτυχία, θα θεωρείς φαντάζομαι ως αποτυχία και τα επιτυχημένα intel cpu που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Για πες μου, θα σου φέρω ένα παράδειγμα επιτυχημένο στον πραγματικό κόσμο που θα θεωρήσεις αποτυχία κλασικά, πόσο αποτυχημένοι σου φάνηκαν οι Kaby Lake ; Αλλά βέβαια, εθελοτυφλούμε με μπλε γυαλιά αντί να είμαστε οπαδοί της τσέπης μας, όπου μας συμφέρει αποτυχία οι ryzen και οι intel άγιοι.

ΥΓ, μόνο μην δω κανέναν από εσάς που ρίχνει μαύρο στους ryzen να τα γυρνάει μετά από λίγο καιρό και να πει "εγώ δεν είπα τίποτα και αυτά είναι άδικες κατηγορίες στο πρόσωπό μου", όλα εδώ γραμμένα θα είναι, θα είναι αποδείξεις ! 

• Like 5

Παντως εαν ο 6 core Skylake X τρεχει στα 4,5Ghz (που μαλλον θα τα εχει) και  επισης εχει ενα +5% στο single core performance clock to clock απο τον Rysen, θα ειναι πολυ δυνατος αντιπαλος για την AMD με τιμη στα 430 ευρω! 

Όσο αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας θα μας βγάλει από το μνημόνιο τόσο αποτυχία είναι οι ryzen. Αλλά αφού στον ιδεατό σου κόσμο θαρρείς πως η επιτυχία ενός νέου τσιπ είναι αποτυχία, θα θεωρείς φαντάζομαι ως αποτυχία και τα επιτυχημένα intel cpu που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο. Για πες μου, θα σου φέρω ένα παράδειγμα επιτυχημένο στον πραγματικό κόσμο που θα θεωρήσεις αποτυχία κλασικά, πόσο αποτυχημένοι σου φάνηκαν οι Kaby Lake ; Αλλά βέβαια, εθελοτυφλούμε με μπλε γυαλιά αντί να είμαστε οπαδοί της τσέπης μας, όπου μας συμφέρει αποτυχία οι ryzen και οι intel άγιοι.

ΥΓ, μόνο μην δω κανέναν από εσάς που ρίχνει μαύρο στους ryzen να τα γυρνάει μετά από λίγο καιρό και να πει εγώ δεν είπα τίποτα και ούτε είπα, όλα εδώ γραμμένα θα είναι αποδείξεις !

Τώρα τι περιμένεις;

Ξεχνάς ότι μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα σαν gaming CPU στις προτάσεις ήταν ο G4560 και στα μεγάλα κέφια οι κλειδωμένοι i5.

Αυτή την βδομάδα έγινε VFM ο i7 K παρακαλώ που όταν λέγαμε εμείς μας εκραζαν πάλι.

Οι τρέλλα δεν πάει στα βουνά φιλαράκι.

• Like 7

Λοιπον, εχω να πω σε ολους σας (ιδιαιτερα στα τρολ και στους φανατικους ιντελακιδες, ναι εσενα κοιταω fapnation :P ) ενα τεραστιο ευχαριστω.

Λιγο με τις βλακειες που πετατε, λιγο με τις απαντησεις, πολυ με τον ELF στο σκρουτζ (να 'ναι καλα οι Core Duo), μπορω να πω οτι εχω να ριξω τοσο γελιο μηνες ολοκληρους..... :D

Σας ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου!!!

• Like 4

Παντως εαν ο 6 core Skylake X τρεχει στα 4,5Ghz (που μαλλον θα τα εχει) και  επισης εχει ενα +5% στο single core performance clock to clock απο τον Rysen, θα ειναι πολυ δυνατος αντιπαλος για την AMD με τιμη στα 430 ευρω! 

Στα 3.5 Ghz, IPC, βγαίνει +2.7 % ο 6900k, +6.5% o 7700k, από τον 1800x :P (επίσημα στοιχεία της AMD) :P

Με stock ρολόγια, single threaded performance, +15% o 7700κ από τον 1800x :P

https://drive.google.com/file/d/0By7_TCzoyL9oejlBV1R0WVdKMkU/view

Λοιπόν πως βάζουμε άτομα σε ignore list; Μπαίνω να δώ κανα νέο και διαβάζω πίπες απο κάτι τρολ.

χαχαχα ασε έβαλα και εγω μερικούς!! πατα στο κουμπί του προφίλ σου μετα Διαχείριση Λ. Αγνοησης και βαλε το ονομα του user μετα.

• Like 2

Τώρα τι περιμένεις;

Ξεχνάς ότι μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα σαν gaming CPU στις προτάσεις ήταν ο G4560 και στα μεγάλα κέφια οι κλειδωμένοι i5.

Αυτή την βδομάδα έγινε VFM ο i7 K παρακαλώ που όταν λέγαμε εμείς μας εκραζαν πάλι.

Οι τρέλλα δεν πάει στα βουνά φιλαράκι.

Εντωμεταξυ μου αρεσει που συγκρινουνε τα top parts της σειρας που ειναι πιο πολυ για content creation, με εναν μεσαιο i7 και τον βγαζουν vfm.

Ρε παιδια, το εχουμε χιλιοπει... Απο 1600Χ και κατω θα ειναι για gaming και θα ειναι σε πιο προσιτες τιμες για τον μεσο χρηστη. Να συγκρινουμε τα CPU με αντιστοιχα της κατηγοριας τους.

Γιατι ετσι οπως παμε, βλεπω να γινεται benchmark 1800Χ με Pentium και να λενε οτι ο Pentium νικαει single core (με τα κλοκια στον θεο) και ειναι η καλυτερη επιλογη μιας και ειναι μονο 60 ευρω σε σχεση με τα 500!!! 

χαχαχα ασε έβαλα και εγω μερικούς!! πατα στο κουμπί του προφίλ σου μετα Διαχείριση Λ. Αγνοησης και βαλε το ονομα του user μετα.

Eισαι θεοσταλτος!

• Like 1

Ρε, το κέρατό μου μέσα πως καταφέρατε 17 σελίδες σε λίγες ώρες; Τ_Τ

Better content posting please..cool down... B)

Ε αμα δεις οτι οι 10 σελιδες τουλαχιστον ειναι @ρχιδιες  με τα μικρα και απαισια τρολς, καταλαβαινεις...

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...