mcrae13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 με λαικισμο στο 5% της αγορας θα μεινετε οπου εισαστε. Κανεις δεν ειπε οτι δεν κονταροχτυπιεστε σε ορισμενα αλλα απο την αλλη οταν εχεις τρυπες που μενεις πισω 40% ή δεν τρεχει το τεστ τι απηχησει λες να εχει ενα cpu σε workstation.Εσυ κανεις cherrypicking οπως οι πολιτικοι. Το καλυτερο παραδειγμα ειναι στα gpu που κανεις δεν αγοραζει amd λογω cuda.Με τοσα θεματα software optimisation προβλεπω και εδω στα cpu να γινεται το ιδιο. Εσυ μπορει να λες οτι θες αλλα σε πανεπιστημια εχω δει να δινουν nvidia gpu σε φοιτητες να τiς βαλουν στο desktop σπιτι τους. Και βασικα αν εισαι τοσο μαγκας κατσε γραψε driver-patch ή οτι θες να τρεχεις matlab σε amd και ασε την εταιρια. Επειδή το πάς οπαδικά,δεν μπορώ να σε χαρακτηρίσω κάτι άλλο παρά χούλιγκαν,στην περιπτωσή μας "amd χούλιγκαν". Γηπεδικά μου θυμίζεις τους οπαδούς που ενώ είναι στο γήπεδο δεν ξέρουν καν ποιο είναι το σκορ αλλά είναι στον κόσμο τους τραγουδώντας ύμνους για την ομάδα τους.Έτσι και εσύ αυτή την στιγμή δεν κατάλαβες οτι η amd έβαλε γκολ και λες τα δικά σου. Φιλικά πάντα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει πρόβλημα να τεστάρεις σε 720p για τους γνωστούς λόγους. Είναι όμως πέρα για πέρα λάθος να γίνονται συγκρίσεις σε low settings. Γιατί τα ultra settings δίνουν διάφορες εργασίες στη cpu από τις οποίες μπορείς να καταλάβεις τη δύναμή της να πετυχαίνει υψηλά min καρέ. Για παράδειγμα στο watch dogs 2 στα high ο 7700K βγαίνει μπροστά από τον 1700, ακόμα και στα min. Αν όμως το τρέξεις σε ultra, ο 1700 έχει καλυτερα min. δεν είναι μόνο αυτό αλλά ο 7700κ ήταν σε 5ghz που θέλουν πολλές φορές delid,θα ήθελα 1700Χ στα 3.9 vs stock 7700k μιας και θα τα ποιανεις ποιο εύκολα στον Χ λογικα(?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Άσχετο αλλά κανένα σοβαρό benchmark σε Ultra settings 1440p ή 4k υπάρχει ή όχι ακόμα; Γιατί κάτι πατάτες βλέπω με 720p και κάποια 1080p που λίγο meh.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Pj57X_WDojc This appears to be one section where the AMD performance still seems to be lacking compared with the Intel family be that due to hardware bottle necks or still not quite having caught up in the overall IPC handling at the chipset level. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Άσχετο αλλά κανένα σοβαρό benchmark σε Ultra settings 1440p ή 4k υπάρχει ή όχι ακόμα; Γιατί κάτι πατάτες βλέπω με 720p και κάποια 1080p που λίγο meh.. Σε αυτες τις αναλυσεις βγαζει τα ιδια fps με τους ανταγωνιστες του. Ζητημα να ειναι 2-3 fps η διαφορα. Στο guru3d εχει δοκιμες σε 1440. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas231 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Επειδή το πάς οπαδικά,δεν μπορώ να σε χαρακτηρίσω κάτι άλλο παρά χούλιγκαν,στην περιπτωσή μας "amd χούλιγκαν". Γηπεδικά μου θυμίζεις τους οπαδούς που ενώ είναι στο γήπεδο δεν ξέρουν καν ποιο είναι το σκορ αλλά είναι στον κόσμο τους τραγουδώντας ύμνους για την ομάδα τους.Έτσι και εσύ αυτή την στιγμή δεν κατάλαβες οτι η amd έβαλε γκολ και λες τα δικά σου. Φιλικά πάντα. Ειστε 10-20 ατομα στο insomnia που αυτοεπιβεβαιωνεστε μεταξυ σας κλασσικα amd fanboy και οταν ερχεται καποιος να σας πει 2-3 αντικειμενικες κριτικες δεν μπορειτε να απαντησετε και μιλατε για βουρτσες αντι να αποδομησετε τη θεση του.Προφανως καπου ποναει να ερχεται ο αλλος και αν σου λεει οτι: -σε gaming ειναι μπροστα η intel -και οτι workstation που δεν τρεχει νερακι out of the box 100% τα παντα χωρις μεγαλες διακυμανσεις ,crash , μουφα memory cotnroller κλπ θα εχει ζητημα στην αγορα. Εσεις δλδ τωρα περιμενετε πανεπιστημια και πολυεθνικες να κατσουν να γραψουν κωδικα στο τζαμπα? Wow βγηκε ο σουπερ ντουπερ 1293179123 cores επεξεργαστης χωρις να κανετε κριτικη στα προβληματα του. Και πριν με βγαλεις intel fanboy ειχα amd cpu οταν μετραγε και amd gpu τωρα. Με αυτα και με αυτα παλι στο 5% σας βλεπω και λεω σας γιατι λειτουργειτε σαν εκροπωσοποι τυπου της amd. Υγ και βασικα μεχρι στιγμης οταν ο i7 ειναι 300-350 ευρω εξωτερικο (χαμηλοτερη τιμη καθε εκδοσης)και ο ryzen 350-550 για τι value for money μιλατε και πανηγηριζετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Υγ και βασικα μεχρι στιγμης οταν ο i7 ειναι 300-350 ευρω εξωτερικο (χαμηλοτερη τιμη καθε εκδοσης)και ο ryzen 350-550 για τι value for money μιλατε και πανηγηριζετε. Δώσε μου σε παρακαλώ link του 6900k/6950x σε αυτά τα λεφτά να τον αγοράσω τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Παιδια ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!!!! Χαχαχχαχχαχ Πάγωσε η κόλαση; Βγήκαμε από το μνημόνιο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ερχονται και itx μητρικούλες για όσους ενδιαφέρονται 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ειστε 10-20 ατομα στο insomnia που αυτοεπιβεβαιωνεστε μεταξυ σας κλασσικα amd fanboy και οταν ερχεται καποιος να σας πει 2-3 αντικειμενικες κριτικες δεν μπορειτε να απαντησετε και μιλατε για βουρτσες αντι να αποδομησετε τη θεση του.Προφανως καπου ποναει να ερχεται ο αλλος και αν σου λεει οτι: -σε gaming ειναι μπροστα η intel -και οτι workstation που δεν τρεχει νερακι out of the box 100% τα παντα χωρις μεγαλες διακυμανσεις ,crash , μουφα memory cotnroller κλπ θα εχει ζητημα στην αγορα. Εσεις δλδ τωρα περιμενετε πανεπιστημια και πολυεθνικες να κατσουν να γραψουν κωδικα στο τζαμπα? Wow βγηκε ο σουπερ ντουπερ 1293179123 cores επεξεργαστης χωρις να κανετε κριτικη στα προβληματα του. Και πριν με βγαλεις intel fanboy ειχα amd cpu οταν μετραγε και amd gpu τωρα. Με αυτα και με αυτα παλι στο 5% σας βλεπω και λεω σας γιατι λειτουργειτε σαν εκροπωσοποι τυπου της amd. Υγ και βασικα μεχρι στιγμης οταν ο i7 ειναι 300-350 ευρω εξωτερικο (χαμηλοτερη τιμη καθε εκδοσης)και ο ryzen 350-550 για τι value for money μιλατε και πανηγηριζετε. Δεν είμαι φανμπόυ καμιάς εταιρείας φίλε και ούτε θα γίνω ποτέ.Σε αντίθεση με εσένα Απλά δεν φοράω παρωπίδες.Σε αντίθεση με εσένα. Αυτά τα "σας βλέπω" και "μας βλέπεις" και πανυγήρια ,τα λες μόνο εσύ. Τεσπά ,δεν περιγράφω άλλο, που είπε κάποτε ο Χελάκης όταν κερδίζαμε στο euro.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ειστε 10-20 ατομα στο insomnia που αυτοεπιβεβαιωνεστε μεταξυ σας κλασσικα amd fanboy και οταν ερχεται καποιος να σας πει 2-3 αντικειμενικες κριτικες δεν μπορειτε να απαντησετε και μιλατε για βουρτσες αντι να αποδομησετε τη θεση του.Προφανως καπου ποναει να ερχεται ο αλλος και αν σου λεει οτι: -σε gaming ειναι μπροστα η intel -και οτι workstation που δεν τρεχει νερακι out of the box 100% τα παντα χωρις μεγαλες διακυμανσεις ,crash , μουφα memory cotnroller κλπ θα εχει ζητημα στην αγορα. Εσεις δλδ τωρα περιμενετε πανεπιστημια και πολυεθνικες να κατσουν να γραψουν κωδικα στο τζαμπα? Wow βγηκε ο σουπερ ντουπερ 1293179123 cores επεξεργαστης χωρις να κανετε κριτικη στα προβληματα του. Και πριν με βγαλεις intel fanboy ειχα amd cpu οταν μετραγε και amd gpu τωρα. Με αυτα και με αυτα παλι στο 5% σας βλεπω και λεω σας γιατι λειτουργειτε σαν εκροπωσοποι τυπου της amd. Υγ και βασικα μεχρι στιγμης οταν ο i7 ειναι 300-350 ευρω εξωτερικο (χαμηλοτερη τιμη καθε εκδοσης)και ο ryzen 350-550 για τι value for money μιλατε και πανηγηριζετε. Ανδρέα 231 μιας και ζαλίζεις να σε ενημερώσω απλά για τα υποτιθέμενα 10nm Το μόνο που έχει η Intel σε αυτά τα nm είναι κάτι πολύ ωραία frisbee, για λειτουργικό έστω και κατά διάνοια τίποτα. Εντάξει φωστήρα μου. Μία απορία έχω όμως, αν ήταν άλλο θέμα θα είχε καθαρίσει εδώ γιατί έγινε vs και μένει έτσι άγνωστο. Στην τελική όποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ δεν το υποχρεώνει κανείς να πάρει AMD. Εγώ πχ για την ώρα δεν έχω σκοπό να πάρω, όχι γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση τους αλλά γιατί είμαι μία χαρά από επιδόσεις στο μηχάνημα μου. Δηλαδή τι πρέπει να κάνω να κράζω τους μπλε και τους κόκκινους; Δεν γουστάρεις ρε φιλαράκι; no problem ή κάτσε διάβασε 1-2 πράγματα αν σε ενδιαφέρει ή μην γράφεις αερολογιες απλά για να γράφεις. Προσπαθώ να διαβάσω κάνα νέο και οι απαντήσεις (άσχετες) πέφτουν βροχή έλεος. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Χαχαχχαχχαχ Πάγωσε η κόλαση; Βγήκαμε από το μνημόνιο; όχι, η AMD ΣΤΡΟΥΜΦΙΣΕ την ΙΝΤΕΛ! Αυτό είναι ότι χειρότερο θα μπορούσες να φανταστείς! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 διαβασε το review tomshardware καποια τεστ δεν μπορουσε καν να τα τρεξει χωρις crash. Σε αλλα ηταν ισαξια αλλα πουθενα ξεκαθαρη κυριαρχεια της amd. Κανενας επαγγελματιας δεν αγοραζει κατι που κρασαρει κλπ. κυριως ελλειψη avx2 οταν εχεις intel 40% μπροστα(οσα προγραμματα το χρησιμοποιουν) σε workstation ειναι πληγμα ασχετα αν κονταροχτυπιεστε σε αλλα . Αν βγει ο napples στα 1000δολλαρια για workstation cpu πάρε εσύ τον 6900! Δεν είναι workstation ο επεξεργαστής είναι enthousiast desktop για streaming, 4k gaming, video editing! Δεν είναι workstation! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Επειδή το πάς οπαδικά,δεν μπορώ να σε χαρακτηρίσω κάτι άλλο παρά χούλιγκαν,στην περιπτωσή μας "amd χούλιγκαν". Γηπεδικά μου θυμίζεις τους οπαδούς που ενώ είναι στο γήπεδο δεν ξέρουν καν ποιο είναι το σκορ αλλά είναι στον κόσμο τους τραγουδώντας ύμνους για την ομάδα τους.Έτσι και εσύ αυτή την στιγμή δεν κατάλαβες οτι η amd έβαλε γκολ και λες τα δικά σου. Φιλικά πάντα. Στο μεταξύ εσύ εγώ και ο λευκοδοντης (όπως και άλλοι φυσικά) είμαστε όλοι κάτοχοι Intel. Για κάποιους που δηλώνουν αμεροληπτοι βέβαια είμαστε οι κόκκινοι φρουροί. Fuck logic!!!! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέχρι και η χοντρή μιλάει για games, ο άλλος κόλλησε με workstation. Δεν βλέπω review με titan sli, γιατί ? Μπουκάλι ? Best seller cpu, απο amd μεριά πήρε κεφάλι ο 8350, 135 $ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις