Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλά στην Ελλάδα είμαστε τυχεροί! Μέχρι να ισσοροπήσουν οι τιμές θα έχουν ληθεί και τα σχετικά προβλήματα στο bios ή θα ξέρουμε αν υπάρχει κανα σοβαρό bug!

Μου έκανε εντύπωση η συζήτηση στο forum της AMD μεταξύ Lisa Su που την παρακαλάγανε όλοι να κάνει opensource κάποιο κώδικα για το security στα virtual machines!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ πάντως θα του απαντήσω και με ενοχλεί πολύ που λέτε τον οποιοδήποτε troll ακόμη και αν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση

Γιατί να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για ryzen για να έχει χειρότερες επιδόσεις σε παιχνίδια απο έναν τετραπύρηνο i7 ρε παιδιά.Προτειμώ να τα δώσω σε κρέμες ομορφιάς παρά ρε τέτοιον cpu.

δεν μιλάω για τους ακριβότερους ryzen εγώ, πιθανόν να χάσεις κάποιες επιδόσεις σε σχέση με έναν 7700k (που btw είναι κακή αγορά, ο 6700k στα ίδια ρολόγια έχει καλύτερες θερμοκρασίες και με manual ρυθμίσεις...) και θα κερδίσεις κάποιες άλλες

οι επιδόσεις που θα χάσεις δεν είναι τόσο μεγάλες όμως

αυτό που λέγανε τα amd fanboys το οποίο δεν πίστευα αρχικά (σοβαρά τώρα έχετε γράψει πολλές αρλούμπες) ισχύει

το smt δουλεύει αρκετά καλά γιατί σε ίδια clock έδωσε καλύτερες επιδόσεις από 6900k που έχει καλύτερο ipc, αυτό δείχνει ότι το smt έκανε καλύτερα τη δουλειά του από το ht γιατί στο st test με τα ίδια ρολόγια ο ryzen μένει (πολύ) πίσω

άρα το smt στα mt δουλεύει μια χαρά απλά όντως δεν το βλέπουμε στα games λόγω έλλειψης optimization

ο λόγος που δεν έγινε optizimed είναι προφανής, δεν είναι γνωστή παλιά αρχιτεκτονική που θα μπορούσε να δουλεύει παρασκηνιακά με τους game developers

είναι νέο προϊόν και εάν έκανε κάτι τέτοιο θα έχανε το χαρτί του αιφνιδιασμού, δηλαδή αυτό που έκανε να σου πετάξει τους ryzen με το που έπεσε ο 7700k και απογοητεύτηκαν οι χρήστες με την intel

anyway επειδή το χουν πάρει μονοκόμματα στα θετικά κάποιοι θα πω ότι εγώ βλέπω πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα όρια θερμοκρασίας και αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο, να το θυμηθείτε - προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ μου render που οι θερμοκρασίες να βρίσκονταν κάτω από τα όρια throttling που βλέπω σε benchmarks...

• Like 1

Open 35.94

High 36.08

Low 35.67

που το είδες το 5 % ?

Αγχωθηκες μην χασεις τα λεφτα σου και ετρεξες να δεις πως ειναι οι μετοχες της ιντελ? Χαχαχα... Ωραια.... :-)

• Like 3

Αν ο 1600X δεν χτυπάει έστω τα 4.5Ghz, καλό 2018 με mainstream 6-core Intel για να έχεις το maximum performance στα γκέιμς και όχι μόνο.

Γιατι έχεις ελπιδες για 4.5 ?

Ο εξαπυρινος ειναι ενας οχταπυρινος με τουλαχιστον ενα κακο πυρίνα. Αφου οι 8core δεν φτανουν εύκολα τα 4.5 , ουτε το ιδιο 6-core τσιπ δεν θα ανεβένει.

Θυμησε μου εντομεταξυ εσυ ακομα σε 1080p παίζεις ? Κατι θυμαμε για μια nV-sync οθόνη αλλα δεν θυμαμε τι ακριβως έχεις.

έτοιμος!!! 5 και απόψε!!

17039236_10154516230659372_3027058417806

Τόσες μέρες προπαραγγελία και έφαγες άκυρο από CPU?

Τέλος πάντων, με το καλό και περιμένουμε τα "καλά"!

Μόνο, να σε ρωτήσω: Το ψυγείο, ανάποδα δεν θα έπρεπε να είναι, ώστε ο όποιος αέρας του κυκλώματος να είναι στην κορυφή και μακρυά από την είσοδο/έξοδο του κυκλώματος?

Γιατι έχεις ελπιδες για 4.5 ?

Ο εξαπυρινος ειναι ενας οχταπυρινος με τουλαχιστον ενα κακο πυρίνα. Αφου οι 8core δεν φτανουν εύκολα τα 4.5 , ουτε το ιδιο 6-core τσιπ δεν θα ανεβένει.

Θυμησε μου εντομεταξυ εσυ ακομα σε 1080p παίζεις ? Κατι θυμαμε για μια nV-sync οθόνη αλλα δεν θυμαμε τι ακριβως έχεις.

Δεν θα πω ότι ειναι έτσι αλλά η λογική λέει ότι λιγότεροι πυρήνες λιγότερες θερμοκρασίες αρα μεγαλύτερα ρολόγια ,και πάλι δεν είναι και σίγουρο αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...