jmirko15 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Intel 99% + 1 % (x86+arm) = 100 % Ασε τις apu, μιλάμε για επαγγελματικους server, οχι κουζίνας Εγώ πάντως σε κόβω να ξέρεις περισσότερα για κουζίνας από ότι για επ. servers. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 αν το napples έχει αντίστοιχη τιμολόγηση με τους ryzen δεν πρόκειται να μείνει κανείς σε intel server αυτή τη στιγμή οι xeon είναι τόσο υπερκοστολογημένοι που ένας 6900k (ποιος... ο 6900k που είναι πανάκριβος) βγάζει λόγο κόστος ανά performance 1.75 με 2.00 σε σχέση με το αντίστοιχο μιας dp xeon αν στην ίδια τιμή προσφέρει ο άλλος και αυτά που παίρνεις λόγω dp δηλαδή redundancy, i/o, monitoring κτλ τελείωσε το πανηγύρι μιλάει άνθρωπος που έχει xeon πάνω από δεκαετία και έχω δει τις τιμές να ανεβαίνουν χωρίς κανένα λόγο αντιθέτως βλέπω λιγότερη διείσδυση στην αγορά του workstation γιατί η amd δεν έχει ούτε thunderbolt ούτε cuda και δεν προβλέπεται να αλλάξει αυτό σύντομα, για παράδειγμα η αγορά ήχου και video θα δυσκολευτεί να πάει προς ryzen τη στιγμή που παίρνει αυτά τα δύο σε desktop πλατφόρμα πια είτε πληρώνοντας κάτι παραπάνω είτε όχι για αυτό μου φαίνονται λίγο ανάποδα όλα αυτά που γράφετε, εγώ νομίζω πως σε gaming είναι πολύ καλή επιλογή και ας χάνεις σε κάποια σημεία, σε pc crunching επίσης τρομερή επιλογή, αλλά σε workstation εξαρτάται από τι εργασίες κάνεις και τι εξωτερικό hardware συνδέεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ryzen's Biggest Problem Isn't Coffee Lake http://finance.yahoo.com/news/ryzens-biggest-problem-isnt-coffee-152014655.html Η χοντρή τους έχει παραμυθιάσει όλους με το patch, που δεν θα έρθει ποτέ, γιατί δεν υπάρχει τέτοιο patch, και ούτε προκειται να υπάρξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Σωστος,το μεγαλυτερο πληγμα και θα ειναι συντριπτικο,θα το δεχτει η intel στην εταιρικη αγορα και οποιος διαφωνει ,καντε ελευθερα snipe την προταση μου και φυλαξτε την για να δουμε στο μελλον αν επαληθευθει. (Πριν λιγους μηνες η intel απελυσε 12.000 εργαζομενους,ειναι επειδη παει καλα. lol ) https://www.fool.com/investing/general/2016/04/19/intel-to-lay-off-12000-employees.aspx Το έχω πει day one αυτό και εσύ φίλε μου είσαι ο πρώτος που το αναφέρει. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η μπλέ έχει μαζέψει όλο το χαρτί Η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν χαίρομαι αλλά ούτε και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Στα υπόλοιπα σχόλια δεν συμμετέχω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αδειάσω το δικό μου μυαλό να γεμίσω των τρολλ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Intel 99% + 1 % (x86+arm) = 100 % Ασε τις apu, μιλάμε για επαγγελματικους server, οχι κουζίνας Δεν υπάρχουν server μόνο για sap! Υπάρχουν και άλλα πράγματα στο κόσμο! Διάβασε και λίγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Το έχω πει day one αυτό και εσύ φίλε μου είσαι ο πρώτος που το αναφέρει. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η μπλέ έχει μαζέψει όλο το χαρτί Η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν χαίρομαι αλλά ούτε και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Στα υπόλοιπα σχόλια δεν συμμετέχω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αδειάσω το δικό μου μυαλό να γεμίσω των τρολλ. +1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Γιατί να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για ryzen για να έχει χειρότερες επιδόσεις σε παιχνίδια απο έναν τετραπύρηνο i7 ρε παιδιά.Προτειμώ να τα δώσω σε κρέμες ομορφιάς παρά ρε τέτοιον cpu. Καλύτερα να πάρεις κρέμες Μίτσο για να διατηρήσεις την ομορφιά σου και άσε την τεχνολογία στους υπόλοιπους. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Γιατί να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για ryzen για να έχει χειρότερες επιδόσεις σε παιχνίδια απο έναν τετραπύρηνο i7 ρε παιδιά.Προτειμώ να τα δώσω σε κρέμες ομορφιάς παρά ρε τέτοιον cpu. Γιατί το pc δεν είναι μονο για gaming.... και επίσης ποιος i7 ειναι φθηνός??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Γιατί να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για ryzen για να έχει χειρότερες επιδόσεις σε παιχνίδια απο έναν τετραπύρηνο i7 ρε παιδιά.Προτειμώ να τα δώσω σε κρέμες ομορφιάς παρά ρε τέτοιον cpu. Νατος κι αλλοοος....... Και πρωτο μηνυματακι? Εχω τοσα να σου πω αλλα βαριεμαι...Κρεμουλες ε? Ουτε καν το σκοινακι δεν πρεπει να τραβηξες εσυ! Καλως το Λουλη το Λουλαααακη! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Νατος κι αλλοοος....... Και πρωτο μηνυματακι? Εχω τοσα να σου πω αλλα βαριεμαι...Κρεμουλες ε? Ουτε καν το σκοινακι δεν πρεπει να τραβηξες εσυ! Ρε φίλε παραλίγο να φτυσω τον καφε στην οθόνη ... Μην τα πετάς έτσι ωραία .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Stable 3200 ram http://wccftech.com/gskill-flare-x-series-and-fortis-series-ddr4-memory/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ryzen's Biggest Problem Isn't Coffee Lake http://finance.yahoo.com/news/ryzens-biggest-problem-isnt-coffee-152014655.html Η χοντρή τους έχει παραμυθιάσει όλους με το patch, που δεν θα έρθει ποτέ, γιατί δεν υπάρχει τέτοιο patch, και ούτε προκειται να υπάρξει. Την ίδια ώρα που η μετοχή της Amd έπεφτε 7%, έπεφτε ταυτόχρονα και της Intel περίπου 5%. fyi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 @mitsos 1 λόγος : όπως βλέπεις ακόμα και άμα ο Ι7 βγάζει περισσότερα fps σε games ζορίζετε αρκετά που σημαίνει οτι οι 4core θα υποσκελιστούν από τους mainstream 6core/8core intel/amd,2 λόγος :υπάρχουν θέματα optimization στα games/windows της νέας τεχνολογίας των ryzen δεν περιμένατε ξαφνικά να ειναι καλύτεροι απο intel σε games που ειχαν ενα develepment time πριν 4-5χρόνια ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Γιατί να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για ryzen για να έχει χειρότερες επιδόσεις σε παιχνίδια απο έναν τετραπύρηνο i7 ρε παιδιά.Προτειμώ να τα δώσω σε κρέμες ομορφιάς παρά ρε τέτοιον cpu. Ρε κακομοίρογλου troll, ούτε την φωτογραφία δεν άλλαξες; Αλλά αν έχεις swag τι να την κάνεις την κάλυψη-απόκρυψη που λέγαμε στον στρατό... http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/321979-swagjim/ 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 @mitsos όπως βλέπεις ακόμα και άμα ο Ι7 βγάζει περισσότερα fps σε games ζορίζετε αρκετά που σημαίνει οτι οι 4core θα υποσκελιστούν από τους mainstream 6core/8core intel/amd. Κάνε μου και streaming στα 1080p να σε δω και κάνε μου και το review ακόμα και με τον ταπεινό 1700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις