tsoukalasKaminia Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=aUk5T3AkJYE&feature=em-uploademail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ξέρω ότι έχει πονέσει μια ακόμα αποτυχία της amd, αλλά δεν φταίω εγώ :P Δεν έχει σχολιάσει κανείς, το απίστευτα χαμηλό memory bandwidth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Η intel μπορει παντα να κανει την επερχομενη Χ299 platform mainstream. Να βγαλει εκει απο 4πυρηνους εως τους 10πυρηνους και να εχει και τα lanes της και τα quad channel της. Εαν κοψει και τις τιμες του chipset θα γινει πανζουρλησμος. Και μετα η AMD θα κοψει το 1331 socket και θα βγαζει τα παντα στο naples platform και ξανα τουμπα. Μακαρι, θα γινει μακελιο... Μακαρι να ριξει τις τιμες η intel γιατι μεχρι τωρα εχει κανει φριχτες γκαφες σε διοικητικο επιπεδο,που της εχουν κοστισει τρομερα, οπως αυτη : (και σε περιοδο τρομερης παγκοσμιας κρισης) http://www.zdnet.com/article/why-did-intel-buy-mcafee-for-7-7-billion/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 1) Παίζει και αυτό που λανθασμένα λέμε όλοι ipc στην μέση... 2)Εμ τι νομίζεις ότι γίνεται; Γιατί νομίζεις ότι υπάρχουν παιχνίδια που δεν έχουν το Χ για να κλείσει το παράθυρο ή που πρέπει να πατάς κάποια επιλογή για χ χρόνο για να την πάρει; Την ίδια έκδοση με της κονσόλες παίζουμε στους Η/Υ για αυτό και τα τόσα προβλήματα με τόσα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Ααααα οκ! Αρα καποια παιχνιδια που δεν τα βγαζουν και για pc το κανουν μονο και μονο για να πας αναγκαστικα σε κονσολα και τιποτε αλλο... Δηλαδη ειναι δυσκολο να γραψουν στην ετικετα του κουτιου αντι για play station , pc ας πουμε.... Γιατι μονο αυτη η αλλαγη χρειαζεται.. Τοτε γιατι λενε για ενα παιχνιδι ας πουμε οτι για την κονσολα ειναι καλα γραμμενο ενω για το pc ειναι πολυ πιο προχειρα γιατι δεν εχουν στανταρ hardware κτλ αρα τουφεκανε στον γαμο του καραγκιοζη? Αν κι απο οταν αρχισαν να πατσαρουν και στις κονσολες πλεον κι εκει σκατα τα κανουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Advanced Micro Devices, Inc. NASDAQ: AMD - Mar 3, 9:47 AM EST 13.15 USD 0.75 (-5.40%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Σας παρακαλώ... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Σας παρακαλώ... Οπως λεει ο Targaryen. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Σωστος o vdeseris απλα οσο πλησιαζει η Ανοιξη, τοσο βγαινουμε απο τα ρουχα μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ryzen's memory latency problem: A discussion of cache hierarchy and microarchitecture This problem is, at its core, a limitation of Ryzen's architecture. It cannot be entirely fixed by software. Even with scheduling fixes, either of the two above scenarios will result in performance hiccups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ξέρω ότι έχει πονέσει μια ακόμα αποτυχία της amd, αλλά δεν φταίω εγώ Δεν έχει σχολιάσει κανείς, το απίστευτα χαμηλό memory bandwidth Όχι σκολιάζουμε τόση ώρα , πόσο βαθιά τον έχει χ@σει στην HEDT πλατφόρμα της intelas και με τόσο χαμηλό bandwidth .... που δεν φτάνουν ούτε τα 10/20 cores ... του 6950 σε πολλές περιπτώσεις .... Με ποιο αλεξίπτωτο είπαμε κατέβηκες εσύ ? 50 συμμετοχές ? ELF ????????????? Increase my ignore list pleaseeeeee //////////// 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Οκ μαλλον δεν εχεις καταλαβει κατι η΄ δεν θες να καταλαβεις... Ο 1400Χ ειναι κατι παρομοιο με ι7 στην ουσια και θα κανει 200+ ευρω αντι για 350+ που κανουν οι ιντελ... Η amd εχει βγαλει τα 3 ακριβοτερα chipακια της για αρχη και ερχονται και αλλα πολλα παρα πισω και πολυ φθηνοτερα.. Το οτι εχουν μπερδεψει ολοι τα μπουτια τους απο τους πολλους πυρηνες και ξαφνικα απο εκει που επαιζαν ολα τα παιχνιδια με τον g4560 μεχρι χθες, τωρα οι 6πυρηνοι μας φτανουν δεν μας φτανουν, αυτο πες το πλεονασμο, πες το μαρκετινγκ η΄οπως αλλιως θες.. ΥΓ Like στον benign Μα πώς γίνεται αυτό; Εδώ ο 1800X είναι στα επίπεδα του 7600K. O 1400Χ πώς θα είναι κάτι παρόμοιο με i7; http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_1800x_processor_review,19.html Εγώ την AMD την συμπαθούσα για τις χαμηλές της τιμές και το VfM. Τώρα δεν έχω λόγω να την συμπαθώ όταν πουλάει κάτι πιο αργό σε αυτό που θέλω να κάνω εγώ (παιχνίδια) και πιο ακριβό. Αν ήταν πιο φθηνοί και έχαναν ok, αλλά πιο ακριβοί; Κοίτα εδώ χάλια... http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_1800x_processor_review,17.html Χάλια επειδή είναι ακριβός. Αν ήταν φθηνός ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Advanced Micro Devices, Inc. NASDAQ: AMD - Mar 3, 9:47 AM EST 13.15 USD 0.75 (-5.40%) Man, η μετοχή της AMD μας ενδιαφέρει μόνο όταν ανεβαίνει. /s https://www.youtube.com/watch?v=aUk5T3AkJYE&feature=em-uploademail Αυτούς τους "advocate" τους προσλαμβάνουν κάθε φορά που έχει launch? Θα εξηγούσε κάποια πράγματα. Τουλάχιστον δε το κάνουν τσαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script> μας ρε ELF . ZEN με BRAZOS και JAGUAR .... = ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ..... Θα σου πρότεινα να πας να αγοράσεις την EOL πλατφόρμα της intelas σήμερα κιόλας ... Ξέρει ποια, την S2011-V3 .... Να δώσεις και εσύ από το υστέρημά σου στην μαμά intel ..... που τόσο έχει ανάγκη να σπρώξει πλέον αυτή την πλατφόρμα..... Χ@σε μας εσύ αν κατάλαβες αυτό από αυτά που είπα. Ναι οκ,σόρρυ θα πέσουν όλοι με τα μούτρα να φτιάξουν patch αμέσως μιας και βλέπουμε τόσα χρόνια πόσα patch βγαίνουν για όλες της άλλες αρχιτεκτονικές (φχ ιντελ όλους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 κατι που δεν εχει ειπωθει νομιζω εικαζεται για να μην πω ειναι σιγουρο, οτι το xbox scorpio θα εχει καποια ryzen apu (για αυτο κ θα παρουσιαστει καλοκαιρακι ολως τυχαιως με το πλασαρισμα των ryzen apus στην αγορα) κ επειδη ως γνωστον τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι console ports θα ηθελα να δω σε λιγο καιρο κατι μπλε παλικαρακια πως θα πουλανε τις βαρβατες ιντελες τους που σκοπευαν να τις κρατησουν χρονια λεει κ θα τρεχουν για ryzen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μα πώς γίνεται αυτό; Εδώ ο 1800X είναι στα επίπεδα του 7600K. O 1400Χ πώς θα είναι κάτι παρόμοιο με i7; http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_1800x_processor_review,19.html Εγώ την AMD την συμπαθούσα για τις χαμηλές της τιμές και το VfM. Τώρα δεν έχω λόγω να την συμπαθώ όταν πουλάει κάτι πιο αργό σε αυτό που θέλω να κάνω εγώ (παιχνίδια) και πιο ακριβό. Αν ήταν πιο φθηνοί και έχαναν ok, αλλά πιο ακριβοί; Κοίτα εδώ χάλια... http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_1800x_processor_review,17.html Χάλια επειδή είναι ακριβός. Αν ήταν φθηνός ok. Ο R7 1800X είναι σε επίπεδα I7 6900K . Αν εσύ θες να έχεις τις επιδόσεις του στα games μπορεις να τον βρεις στην μορφή του R3 1400X με κόστος στα 150$ .... Αν τον θες για rendering , τότε ψάξτο λίγο και θα δεις πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις