ultraex2003 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 εχω κανονίσει ήδη 4 μέρες άδεια από την δουλειά... πήρα και κάτι red bull .... και κάνα 2 κουτιά παυσίπονα ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ Η ROG ΜΕ ΚΑΛΟ ΑΕΡΑ- ΝΕΡΟ ΤΑ 4.5 ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΙΝΤΕΛ !!!!!!!!!! YΓ γιαυτο bro κανονισε το !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ Η ROG ΜΕ ΚΑΛΟ ΑΕΡΑ- ΝΕΡΟ ΤΑ 4.5 ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΙΝΤΕΛ !!!!!!!!!! Σε βλέπω για intel https://hwbot.org/submission/3474833_yzuke_cinebench___r15_ryzen_7_1800x_1872_cb/ https://hwbot.org/submission/3474345_bruno_cinebench___r15_ryzen_7_1800x_1803_cb/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ Η ROG ΜΕ ΚΑΛΟ ΑΕΡΑ- ΝΕΡΟ ΤΑ 4.5 ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΙΝΤΕΛ !!!!!!!!!! YΓ γιαυτο bro κανονισε το !!! 550€ για να μου δωσεις CPU και mobo. Pm me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Επειδη πλεον τα ειπαμε ολα(οσον αφορα στα στοιχεια που βγηκαν μεχρι τωρα), εγω ενα εχω να πω... Ευχαριστω πολυ την amd για την αναστατωση που προξενησε και για το ξυπνημα απο τον λυθαργο των τοσων ετων του τομεα αυτου.... Επισης στους ελευθερους σκοπευτες(που τουφεκανε στον γαμο του καραγκιοζη) θα ηθελα να πω οτι αν δεν ηταν η amd να χαραζει πορεια προς τα εμπρος, δεν θα ειχαν δει ουτε 2πυρηνο πριν 10+ χρονια, ουτε θα βλεπανε τσιπακι με πανω απο 4 πυρηνες εως τωρα... Με pentium d θα ειμασταν στα 45 nm και 4.5 ghz.. Αυτη θα ηταν η εξελιξη... Και τον λεγανε και 2πυρηνο!!! Α! Και στα 250 ευρω αρχικη τιμη αναλογα τα mhz... Απλα η intel απ΄ο,τι εχει αποδειξει, εχει τον τροπο να παιρνει απο κοντα αυτον που προπορευεται και σε καποια στιγμη με καποιον τροπο να τον βγαζει εκτος και να ειναι αυτη μπροστα... Και δεν μιλαω παιδιαστικα οπως καποιοι κολλημενοι, εννοω οτι εχει και την τεχνογνωσια αλλα πιθανο και ολα τα υπολοιπα μεσα για να το κανει αυτο... Τεσπα, μπραβο στην προσπαθεια και καλη συνεχεια με καθημερινα αλματα προοδου! Σορυ παιδια που μπαινω στα...ευχολογια σφηνα αλλα οσον αφορα στο προηγουμενο ποστ μου επειδη θελω παντα να βλεπω τα πραγματα και απο τις 2 πλευρες, σ΄αυτο που ειπα παρα πανω για τον λυθαργο των τοσων ετων,εννοειται οτι ευθυνες εχει και η amd με τις διαφορες λαθος κινησεις της... Και ρε συ glazos υπεθεσα οτι δεν ειναι δικια σου η μητρικη γιατι νομιζω οτι ειχες πει πως περιμενεις τον επεξεργαστη και μετα θα κοιταζες για μητρικη! Αντε σε περιμενουμε! Κι αν σε καμια εβδομαδα δεν εχεις ποσταρει τιποτα απο αποτελεσματα, να ξερουμε δηλαδη να παρουμε intel!... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ryzen 5 1600X <$300 6-core 12-thread CPU With 3.6GHz Base & 4.0GHz Boost Ryzen 5 1500X ~$200 4-core 8-thread With 3.5GHz Base & 3.7GHz Boost http://wccftech.com/amd-ryzen-5-1500x-4core-8thread-cpu-leaked/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ Η ROG ΜΕ ΚΑΛΟ ΑΕΡΑ- ΝΕΡΟ ΤΑ 4.5 ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΙΝΤΕΛ !!!!!!!!!! YΓ γιαυτο bro κανονισε το !!! έχουμε κανένα LN2 pot εύκαιρο ??? ελπίζω στα bios revion πάντως 550€ για να μου δωσεις CPU και mobo. Pm me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ryzen 5 1600X <$300 6-core 12-thread CPU With 3.6GHz Base & 4.0GHz Boost Ryzen 5 1500X ~$200 4-core 8-thread With 3.5GHz Base & 3.7GHz Boost http://wccftech.com/amd-ryzen-5-1500x-4core-8thread-cpu-leaked/ Δεν μου αρεσει.. Περιμενα τουλαχιστον 3.8 - 4.00 ghz με turbo στα 4.2 - 4.4 αντιστοιχα... Να φαινεται οτι οσο λιγοστευουν οι πυρηνες, ανεβαινει ο χρονισμος...Δηλαδη λογικα οπως παει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Και ρε συ glazos υπεθεσα οτι δεν ειναι δικια σου η μητρικη γιατι νομιζω οτι ειχες πει πως περιμενεις τον επεξεργαστη και μετα θα κοιταζες για μητρικη! Αντε σε περιμενουμε! Κι αν σε καμια εβδομαδα δεν εχεις ποσταρει τιποτα απο αποτελεσματα, να ξερουμε δηλαδη να παρουμε intel!... όχι φίλε απο την πρώτη που είδα την asus κάτι μέσα μου σκίρτησε και είπα θα την κάνω δικιά μου !!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Έχουμε καθαρή εικόνα για το oc potential του κάθε CPU; Απ' ότι κατάλαβα δεν παιζει και τόσο σημαντικό μπινάρισμα στα ακριβότερα μοντέλα απλά εγγυάσαι πως θα έχεις τα 4Ghz. Έχω δει 2-3 reviews βέβαια που ο 1700 παει στα 4 οπότε θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερο vfm απο τους άλλους 2. Έχουμε και λέμε, αναμένουμε: 1.Βελτιώσεις στο BIOS απο τις εταιρίες 2.Βελτιώσεις στον κώδικα των παιχνιδιών για παραπάνω πυρήνες Το ιδανικό είναι αναμονή για τα 6c πιστεύω, αλλά αν βελτιωθούν τα απο πάνω δεν θα έχουν τόσο πρόβλημα στο gaming. Δεν είναι εκεί που ίσως τα περίμενα αλλά κι εγώ μάλλον έτρεφα ψευδαισθήσεις. Μεγειές στον @glazos για το τερατάκι που ετοιμάζει. Κρίμα απλά τα τρολ των 20-200 ποστ που μπαίνουν κι απο τις 2 πλευρές και λειτουργούν σαν παπαγαλάκια λες και τους πληρώνουν οι εταιρίες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Κάθεσε και απαντάς στον κάθε υδροκέφαλο....χαρά στο κουράγιο σου. Χαρά και στο κουράγιο του mod εκείνου που θα θελήσει να καθαρίσει λίγο το topic... Η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί/κουραστεί με όλα αυτά οπότε ignore list και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια έτσι θα βλέπεις να προτείνονται συστήματα με pentium g3258 για bf4/1 mp64 αλλά τι να κάνεις δεν μπορείς να τους σώσεις όλους, ας ψάξουν και μόνοι τους. _____________ Μην περιμένεις και κανένα σοβαρό moderating, δεν γράφονται "κακά" λόγια για την apple εδώ... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί/κουραστεί με όλα αυτά οπότε ignore list και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βέβαια έτσι θα βλέπεις να προτείνονται συστήματα με pentium g3258 για bf4/1 mp64 αλλά τι να κάνεις δεν μπορείς να τους σώσεις όλους, ας ψάξουν και μόνοι τους. Πόσα + να σου δώσω, μαμώ την έλλειψη like μου μαμώ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Πόσα + να σου δώσω, μαμώ την έλλειψη like μου μαμώ . Αυτο επαθα κι εγω χθες και βαρεθηκα να μοιραζω γραπτα like! Και τωρα οπου να ΄ναι προβλεπω να με τερματιζει παλι! Mult1111111! Κανε μου Like!!!Χαχαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 και έμενα μου τελείωσαν τα like παιδιά ευχαριστω για τς μεγιες και από εβδομάδα πλήρη εικονα με bench και bench request 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 2.Βελτιώσεις στον κώδικα των παιχνιδιών για παραπάνω πυρήνες Δεν υπάρχει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει αυτό Δεν βαρέθηκες να γράφεις αρλούμπες ; Από εχθές το έχεις τερματίσει, αντί να βλέπεις τα πράγματα όπως έχουν σε βλέπω να γράφεις όλο μηνύματα υπέρ της ιντέλας, ο φανμποϊσμός σε όλο του το μεγαλείο. Μια χαρά προγραμματίζονται αρκετά παιχνίδια κυρίως triple A έτσι ώστε να κάνουν σωστότερο multithreaded scaling, τόσο κακό είναι ; Zelomoth δεν έχω ακόμη δυστυχώς . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις