Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανασταση επιτελους. Η επομενη γενια θα ειναι σαφως καλυτερη, και που να δουμε τη μεθεπομενη, το ρεσουμε ειναι οτι καταφερε να κοιταξει στα ισια την Ιντελ, αν ανεβαινουν 100,200 Μhz κτλ πιστευω ειναι για ατομα 18 ετων και κατω...

Ποια επόμενη γενιά! Bios update περιμένουμε! Το αύριο ήρθε σήμερα και το σήμερα αύριο θα είναι χθες! Η amd απλά έχει μάθει από τα παλιά της λάθη! Διαθετει δικους της πορους σε developpers για optimization! Μπορει για τα gpu να υπαρχει προβλημα και να μην μπορει να γινει με ολους αλλα στα cpu ειναι λιγο διαφορετικα!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχω προλαβει να εχω συνολικη αποψη οποτε στην παρακατω υποθεση δεχομαι διορθωσεις

Ειμαι με εναν 3770Κ στα 4.6(μπορει να παει και παραπανω-stock 7700K σε αποδοση) δεν με ενδιαφερουν cinebech 7zip SuperPi κτλ αλλα gaming σε 1080P μεχρι στιγμης....Αντιπαλο δεος εχουμε τον 1700-1700Χ αλλα απο οτι ειδα σε gaming μενει πισω απο 7700Κ....Καθομαι στα αυγα μου και αναμενω το επομενο 6-8μηνο που θα ρολαρει το RyZen αν τα πραγματα εχουν αλλαξει;

Τι GPU εχεις? Αν μπορεις να περιμενεις 6-8 μηνες θα σου ελεγα τελος της χρονιας με 6πυρηνους intel στη mainstream πλατφορμα να κανεις την επιλογη σου τοτε αναμεσα σε AMD και Intel αναλογα με το budget σου.

Εαν παλι χρησιμοποιεις απο GTX1070 και κατω διαφορα αναμεσα σε Ryzen και Ιντελ δε θα δεις.

Σε καμια περίπτωση πάντως δε θα πρότεινα να πας τωρα σε Ζ270. Ειναι πολλοί λίγοι οι 4 πυρήνες και τέλος του χρόνου αλλάζει και και το socket στην Intela. Εαν κρατας το CPU σου πανω απο 2-3 χρόνια εχε σαν minimum τους 6 πυρηνες και εαν υπαρχει option αργοτερα στο ιδιο Mobo 8 ακομα καλυτερα.

Like στο κυριο movie..   Εχω χρονο και υπομονη... ΄Η  για 1400Χ ειμαι αμα αξιζει και παει ικανοποιητικα στα ρολογακια του η΄αλλιως για τα δωρα των αγγελιων.. Και λογικα θα ειναι πολλα... :devil:

• Like 2

Η πλάκα είναι ότι μέχρι προχθές βάζαμε i5 σε Gaming (πολλές φορές και κλειδωμένους) και σήμερα δεν μας φτάνει ο i7 και κοιτάζουμε 8 πυρήνες.. :lol:

Δεν πειράζει θα βολευτούν πολλοί με 140 ευρώ i5 στις αγγελίες,και εκεί να δεις VFM ..

Συνεχίστε..

Μα σου κάνουν μια προσφορά που δεν μπορείς να αρνηθείς! Με 350Ε αγοράζεις επιδόσεις αντίστοιχες με μια cpu των 1000Ε. Είναι και η απληστία στην μέση ...

Μπααα. Κάτω απο 100Ε θα πέσουν οι i5 πλέον στα μεταχειρισμένα.   Με 120$ + ΦΠΑ θα αγοράζεις καινούριο 4 core zen σε AM4 με προοπτικές αναβάθμισης σε 8core και Zen+ . To 1151 κατα πάσα πιθανότητα είναι νεκρό socket μετά απο τους kaby lake (Κλασσική Intel....)

• Like 1

Like στο κυριο movie..   Εχω χρονο και υπομονη... ΄Η  για 1400Χ ειμαι αμα αξιζει και παει ικανοποιητικα στα ρολογακια του η΄αλλιως για τα δωρα των αγγελιων.. Και λογικα θα ειναι πολλα... :devil:

Βλέπω εκπτώσεις, πέσαμε στον 1400 (x) ? Έχει πάτο το βαρέλι ? Να ετοιμάσουμε i3 bench ? :P

199ευρω το ps4 slim σε προσφορα και τελειωνει το θεμα(και αυτο amd φοραει :P)

Στο pc με αυτα που διαβαζουμε θα θες για να παιξεις σε 1080p 2000συστημα.

Να'ξερες μόνο πόσα games γονατίζουν ακόμα και gtx 1080 σε 1080p ultra/maxed out.

Απο gamersnexus

For Ryzen DDR4: Corsair Vengeance LPX 3000MHz clocked to 2933MHz

We were able to clock up to 2933MHz and used this for most finalized testing. At time of testing, we did not observe performance improvements by moving from 2933MHz to 2666MHz.

http://www.gamersnexus.net/hwreviews/2822-amd-ryzen-r7-1800x-review-premiere-blender-fps-benchmarks/page-2

Διόρθωση, δεν ηταν to GN. O Linus ηταν με την Crosshair που ειναι κολλημένη στα 2666

https://youtu.be/9wJQEHNYE7M?t=4m45s

Να'ξερες μόνο πόσα games γονατίζουν ακόμα και gtx 1080 σε 1080p ultra/maxed out.

Ξερω αγαπητε και ξερω και τον λογο.Απο την προηγουμενη γενια του 2014 μεχρι και σημερα υπαρχουν σαβουρο παιχνιδια που για να τα παιξεις full σε 1080p θες την ακριβοτερη καρτα καθε φορα της αγορας. Τοτε ηταν η 980,τωρα ειναι η 980ti.

Το battlefield που το αναφερουν ολοι λες και ειναι το απολυτο παιχνιδι,τρεχει σε 60fps και στο ps4 των 200ευρω και εχει και τον 3πλασιο κοσμο στο ps4 απο οτι στο pc.

Και ο i7 7700k και οποιοσδηποτε ryzen ειναι σκετη υπερβολη για 1080p.Ποιος θα δωσει μωρε 500 και 600ευρω σε επεξεργαστη για να παιζει παιχνιδια σε 720 και 1080p monitor που ξεκινανε απο τα 110ευρω?

Θελει να βρει ο καθενας benchmarks απο δω και απο εκει,ας τα βρει τουλαχιστον για την σωστη αναλυση.

Ελεος σε τεχνολογικο forum ειμαστε και ανεβαινουν benchmarks για πανακριβους επεξεργαστες σε αναλυσεις που ο αλλος παιζει με επεξεργαστες κατω των 100ευρω(720p).

• Like 3

μεχρι τοτε θα εχουν φτιαξει τα προβλήματα ελπίζω

έφερε το πλαίσιο μητρικές.

καμια χωρις ledακια για μας που δεν θελουμε disco ball στο κουτι θα φερει? τι είναι αυτο πια με τα Led...

• Like 1

Βλέπω εκπτώσεις, πέσαμε στον 1400 (x) ? Έχει πάτο το βαρέλι ? Να ετοιμάσουμε i3 bench ? :P

Τι εννοεις? Εχω πει καπου οτι θα παρω κατι ακριβοτερο? Παρε απο την αρχη τις σελιδες του νηματος και θα βρεις 2-3 φορες σιγουρα γραπτα δικα μου που θα λενε οτι σκεφτομαι να παω σε 1400Χ που στην ουσια ειναι ενας ι7 και γι αυτο το like στον movie που ξαφνικα δεν μας φτανουν ουτε 30 πυρηνες!

Η΄ενναλακτικα αμα δεν μου βγαινουν τα λεφτα θα παω σε ομορφο σκοτωμενο fx γιατι την δουλεια μου την κανω και με αυτον....Απλα εσυ εχεις τον νου σου να πεις την παπαντζα σου λες κι επειδη υπερασπιζομαι τους ryzen για το συμφερον της τσεπης μου, σημαινει αυτοματως οτι ειμαι και οπαδος της amd...

Επανελαβα παλι τα ιδια και κουραστηκα να τα λεω σε εναν εναν ξεχωριστα! Αμα βρω και ι7 σε τιμη ι5 μπορει και να παω και σε αυτον! Και τελος, αν τυχων τον βρω τελικα αυτον τον ι7 σε τετοια τιμη, θα τον βρω γιατι η amd μου το επετρεψε κι οχι η αγαπη που θα μου δειξει ξαφνικα η ιντελ! :-)

• Like 3

Ελεος σε τεχνολογικο forum ειμαστε και ανεβαινουν benchmarks για πανακριβους επεξεργαστες σε αναλυσεις που ο αλλος παιζει με επεξεργαστες κατω των 100ευρω(720p).

Από bench σε 720p μπορείς να καταλάβεις τη μακροβιότητα της cpu. Το πλεόνασμα ισχύος. Δεν είναι αντιπροσωπευτικά της πραγματικότητας.

• Like 2

Πες του να βάλει 4 corsair, να πέσει στα 2133, να δει τι πάει να πει ryzen

εσυ πετας την ιρωνια σου για ποιο λογο?επειδη σε χαλαει που παιζι καλη μπαλιτσα πλεον η amd???ξεχνας την ιντελς με τα B3 revision και κατη σατα προωληματα που ειχαν στο 1155 σοκετ η γαργαρα???ποσο τραγικη ειστε μερικη....!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...