MisterRobot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Γιατί να βγάζεις στην αγορά έναν επεξεργαστή σαν "ξεκλείδωτο"όταν ήδη απο το εργοστάσιο έχει βγεί ήδη κλοκαρισμένος στο full και να ανεβαίνει μόνο 0.1 με 0.2 ghz max κοροιδία δεν είναι αυτό?Κοροιδία το xfr λοιπόν κοροιδία και οι οχταπύρηνοι ιντελ cpu που εκτέθηκαν αυτήν την φορά απο τους οχταπύρηνους ryzen.Kαι οι δύο εταιρίες κοροιδεύουν τους καταναλωτές όπου μπορούν δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σοπα ρε??? Παίζει τέτοιο σενάριο ; Γιαυτό βλέπω μεγάλες διάφορες ανάμεσα σε παρουσιάσεις ; Και το είπα! Να μην το έλεγα παει στο δι....Λο!! Και απο bitwit η παρουσιαση εχει πολυ ποιο κοντα τα αποτελέσματα χρησιμοποιοντας MSI Η μονη μαλακια ειναι οτι ο μονος που τσεκαρε SMT on και off τον 1800Χ ηταν το Gamer's nexus. Επίσης τελευταία Bios Updates για MSI και Asus έχουν ημερομηνία 01/03 που μερικοι reviewers είχαν τρέξει τα benchmarks τους. AMD told GN in a last-minute phone discussion that most board vendors have had 3 weeks (from March 2) to finalize EFI, and noted that some motherboards still “need more time in the oven.” This should explain some of the initial bugs in EFI from multiple vendors. Note carefully that EFI version can heavily impact performance in some cases. GN used the latest (correct) ASUS EFI version, detailed on the next page, but other board vendors shipped updates late into the review week. Disparity in review performance can be partially attributed to motherboard support and EFI revision. We’ve been using the newest (and correct) version of AMD’s chipset drivers since we began testing, and we’ve been on ASUS’ version 5704 (latest) BIOS for the Crosshair Hero VI. ASUS was good to provide us this update immediately when we reached out, though AMD officially distributed an older EFI version to reviewers; this older version is detrimental performance in some ways, as it was not the production-ready EFI. In speaking with other editors, MSI boards went through similar EFI updates that drastically changed performance, in some cases. A few toggles are broken in various EFIs we've looked at here, which can potentially skew results if the tester does not validate that the toggles work as advertised (performance modes, for instance, can toggle threads in some extreme cases). It is relatively easy to avoid unintentional corruption of test data so long as the tester rigorously validates thread count, clock-rate, and voltages prior to each major test sequence. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τώρα το γυρίσαμε, περιμένουμε τον gaming 1600x, αν και αυτός είναι πατάτα, τότε θα πάμε παρακάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν εχω προλαβει να εχω συνολικη αποψη οποτε στην παρακατω υποθεση δεχομαι διορθωσεις Ειμαι με εναν 3770Κ στα 4.6(μπορει να παει και παραπανω-stock 7700K σε αποδοση) δεν με ενδιαφερουν cinebech 7zip SuperPi κτλ αλλα gaming σε 1080P μεχρι στιγμης....Αντιπαλο δεος εχουμε τον 1700-1700Χ αλλα απο οτι ειδα σε gaming μενει πισω απο 7700Κ....Καθομαι στα αυγα μου και αναμενω το επομενο 6-8μηνο που θα ρολαρει το RyZen αν τα πραγματα εχουν αλλαξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ξερουμε αν το xfr εκμεταλλεύεται αυτόματα τις μνήμες 3200??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Γιατί να βγάζεις στην αγορά έναν επεξεργαστή σαν "ξεκλείδωτο"όταν ήδη απο το εργοστάσιο έχει βγεί ήδη κλοκαρισμένος στο full και να ανεβαίνει μόνο 0.1 με 0.2 ghz max κοροιδία δεν είναι αυτό?Κοροιδία το xfr λοιπόν κοροιδία και οι οχταπύρηνοι ιντελ cpu που εκτέθηκαν αυτήν την φορά απο τους οχταπύρηνους ryzen.Kαι οι δύο εταιρίες κοροιδεύουν τους καταναλωτές όπου μπορούν δηλαδή. για τον ιδιο λογο που βγηκε και.......... ο 7700Κ μετα τον 6700K...!! για να πουλησει τον ιδιο επεξεργαστη με +200ΜΗΖ...., καμια €30 επιπλεον!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Γιατί να βγάζεις στην αγορά έναν επεξεργαστή σαν "ξεκλείδωτο"όταν ήδη απο το εργοστάσιο έχει βγεί ήδη κλοκαρισμένος στο full και να ανεβαίνει μόνο 0.1 με 0.2 ghz max κοροιδία δεν είναι αυτό?Κοροιδία το xfr λοιπόν κοροιδία και οι οχταπύρηνοι ιντελ cpu που εκτέθηκαν αυτήν την φορά απο τους οχταπύρηνους ryzen.Kαι οι δύο εταιρίες κοροιδεύουν τους καταναλωτές όπου μπορούν δηλαδή. Οταν ομως ο ενας κανει 1100 ευρω κι ο αλλος 600, μαλλον δεν ειναι κοροιδια το 600... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 γιαυτό μάγκες παμε σε 6+core(ιντελ ή amd δεν με νοιάζει οτι συμφέρει) εγω γουστάρω να εχω 1000 πράγματα στο background και να παίζω και το παιχνιδάκι μου να ρολάρει με 90%+ cpu usage o i7 ιδρώνει ενω ο 1700 το πάει χαλαρά.. τα υπόλοιπα είναι θέμα optimization /debugging. το θέμα ειναι ποσο καλυτεροι θα ειναι ο skylake -x kabylake-x 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τι τσακωνεστε ωρε; Όταν φτάσει η στιγμή να ψωνίσει κάποιος ας πάρει αυτό που πιστεύει σαν καλύτερη αγορά. Για μένα όλοι οσοι ψωνίσουν μέσα στο 17 πρέπει να επιλέξουν ryzen ... πρέπει να επιβραβευτεί η δουλειά της amd που δίνουν αυτή τη δύναμη σε αυτές τις τιμές (μιλάω πάντα για καινούριο σύστημα γιατί μεταχειρισμένο μπορεί κάποιος να ζυγίζει διαφορετικά την αγορά του) Εγώ τώρα είμαι με 7700k και επειδή αναβαθμίζω πάντα για το χόμπι δεν μπορώ να πάρω τόσο αντικειμενική θέση, αφού για τώρα ήθελα να έχω ένα z270 σύστημα. Ευτυχώς το μικρόβιο δεν με τσιγκλησε τώρα... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Και απο bitwit η παρουσιαση εχει πολυ ποιο κοντα τα αποτελέσματα χρησιμοποιοντας MSI Η μονη μαλακια ειναι οτι ο μονος που τσεκαρε SMT on και off τον 1800Χ ηταν το Gamer's nexus. Επίσης τελευταία Bios Updates για MSI και Asus έχουν ημερομηνία 01/03 που οι περισσότεροι είχαν τρέξει τα benchmarks τους. Απο gamersnexus For Ryzen DDR4: Corsair Vengeance LPX 3000MHz clocked to 2933MHz We were able to clock up to 2933MHz and used this for most finalized testing. At time of testing, we did not observe performance improvements by moving from 2933MHz to 2666MHz. http://www.gamersnexus.net/hwreviews/2822-amd-ryzen-r7-1800x-review-premiere-blender-fps-benchmarks/page-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ωραίααα... Όπως και είπαμε, πολλές φορές... Μην δώσετε 350€ για καθημερινό casual gaming+office, για οποιοδήποτε επεξεργαστή. Δώστε 200-250, ρίξτε τα υπόλοιπα σε GPU. Όσοι έχετε και καμμία παραπάνω ασχολία για τον υπολογιστή σας, να δώσετε τα 400-500, εκεί που θα πάρετε την παραπάνω συνολική ισχύ (πού να είναι αυτό, άραγε?). Όσοι θέλετε/χρειάζεστε πολύ συγκεκριμένα-ειδικά χαρακτηριστικά...υπάρχει και το Χ99 με +250€ με το καλημέρα. Όσοι μιλάτε για high-end gaming και από δίπλα βάζετε 720-1080p, ανοίξτε κανένα λεξικό, μπας και αντιληφθείτε το νόημα των λέξεων. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν εχω προλαβει να εχω συνολικη αποψη οποτε στην παρακατω υποθεση δεχομαι διορθωσεις Ειμαι με εναν 3770Κ στα 4.6(μπορει να παει και παραπανω-stock 7700K σε αποδοση) δεν με ενδιαφερουν cinebech 7zip SuperPi κτλ αλλα gaming σε 1080P μεχρι στιγμης....Αντιπαλο δεος εχουμε τον 1700-1700Χ αλλα απο οτι ειδα σε gaming μενει πισω απο 7700Κ....Καθομαι στα αυγα μου και αναμενω το επομενο 6-8μηνο που θα ρολαρει το RyZen αν τα πραγματα εχουν αλλαξει; Δεν χρειάζεσαι cpu, μια χαρά είσαι από gpu μεριά δες αν έχεις προβλήματα. Έχουν φάει όλοι κόλλημα με την cpu εδώ και μια εβδομάδα λόγω ryzen, και ψάχνουν fps από την cpu, θα τους περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Η πλάκα είναι ότι μέχρι προχθές βάζαμε i5 σε Gaming (πολλές φορές και κλειδωμένους) και σήμερα δεν μας φτάνει ο i7 και κοιτάζουμε 8 πυρήνες.. Δεν πειράζει θα βολευτούν πολλοί με 140 ευρώ i5 στις αγγελίες,και εκεί να δεις VFM .. Συνεχίστε.. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Κατάφερε να κάνει το gpu bottleneck, να φαίνεται σαν cpu bottleneck. Και γ*μώ τους reviewers. Ασταθή ρολόγια όλη την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 ή μήπως είναι πίσω στα games? Ryzen-1800X-11.png τι να λέμε τώρα... Μου εβαλες ενα gpu heavy παιχνιδι για να αποδειξεις τι ακριβως?Οτι ο i7 4770k ειναι στα ιδια με τον i5? Ειπαμε καλοι και χρυσοι οι ryzen αλλα να λειπουν οι υπερβολες. Όσοι μιλάτε για high-end gaming και από δίπλα βάζετε 720-1080p, ανοίξτε κανένα λεξικό, μπας και αντιληφθείτε το νόημα των λέξεων. Μα πρεπει να βγει ο ταδε επεξεργαστης που αγορασαμε μπροστα...Παλι καλα που δεν ειδαμε και χειροτερες αναλυσεις δηλαδη... Η πλάκα είναι ότι μέχρι προχθές βάζαμε i5 σε Gaming (πολλές φορές και κλειδωμένους) και σήμερα δεν μας φτάνει ο i7 και κοιτάζουμε 8 πυρήνες.. Δεν πειράζει θα βολευτούν πολλοί με 140 ευρώ i5 στις αγγελίες,και εκεί να δεις VFM .. Συνεχίστε.. 199ευρω το ps4 slim σε προσφορα και τελειωνει το θεμα(και αυτο amd φοραει ) Στο pc με αυτα που διαβαζουμε θα θες για να παιξεις σε 1080p 2000συστημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις