Dante80 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Πάνω κάτω ότι περιμέναμε (μαζί με τις παιδικές ασθένειες).AMD is back...<3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν κανουν για gaming ετσι? https://youtu.be/V5RP1CPpFVE?t=256 Ο 1700 ειναι ΕΠΙΛΟΓΑΡΑ.Για καποιον που θελει να παρει σημερα cpu. Παρτε 4πυρηνο με τον σταυρο στο χερι για 4 fps Οτι οτι σε open world παιχνιδια οπως GTA και Witcher 3 ειναι πισω ο 8πυρηνος ryzen απο τον 4πυρηνο intel δεν σου λεει τιποτα ετσι?Σε open world παιχνιδια ειναι που αξιοποιουνται οι παραπανω πυρηνες. Οταν εδω και χρονια εχουμε φαει τα χερια μας να γραφουμε συνεχεια για console ports της κακιας ωρας,ορισμενοι τωρα το πηραν χαμπαρι που βλεπουν πως οι 4πυρηνοι (που δεν επρεπε καν να υπαρχουν στην αγορα)εξακολουθουν να ειναι απο τις καλυτερες επιλογες για gaming. Ακομα θυμαμαι το 2013 που εψαχνα για επεξεργαστη τα τοτε σχολια με τους γνωστους fx. ''Μην παρεις 4πυρηνο στο μελλον θα αξιοποιουνται οι περισσοτεροι πυρηνες και οι 4πυρηνοι θα κολλανε/εχουν bottleneck'' ''Ποιος αγοραζει 2πυρηνο,στα μελλοντικα παιχνιδια παιζει να μην τα σηκωνουν καν'' Και εγω για 2017 ryzen θα προτεινα αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται. Μια χαρα κανουν οι ryzen για gaming,απλα δεν βλεπουμε τις μεγαλες διαφορες που περιμενε ο κοσμος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Με κλειστο το smt παει πολύ καλυτερα, σωστα καταλαβα; Αν ισχυει τι λεμε τοτε, πρεπει να λυθουν αυτά τα bugs πρωτα. αυτό προσπαθώ να πω τόσες σελίδες!!!!!!.....υπάρχουν θεματακια και με το boost σε 1 core και με το smt και σε μερικους με θερμοκρασίες... μου θυμίζει την παραβολή του σπηλαίου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 χαιρεται που ενας επεξεργαστης 500+ ευρω βγαζει 5-6 frames παραπανω απο εναν επεξεργαστη των 350 ευρω και αυτο ουτε στα μισα games, ουτε καν στα μισα των μισων καλα κρασια δηλαδη οταν το 80% της αγοράς το εχει η Intel μην έχετε κανενα φοβο οσοι εχετε επεξεργαστη τους Ρε φιλε εμενα δεν με νοιαζει καμια εταιρεια..οτι προιον με εξυπηρετει και με συμφερει του τα σκαω.. Απο την αλλη τι ειναι αυτα που γραφεις? Ποιος να μην εχει φοβο ??Απο ποιον και γιατι? Σε πολεμο εισαι μωρε?? Τοσο ξεπεσμενο φανμποιλικι ειχα παρα πολλους μηνες να δω... Ασε που εχεις μπλεξει και τα μπουτια σου στην συγκριση που εκανες..βαζεις μηλα εναντιων πορτοκαλιων...ΟΤΙ να ναι πραγματικα το σχολιο σου... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 With eight cores I was expecting this processor to be a power hog, but AMD's focus for the past years has been making smaller fab processes with, in the end, more energy efficient products. With this processor now fabbed at 14 nm FinFET the TDP sticks at a low 95 Watts and with the system at idle I was a little shocked, with a GeForce GTX 1080 installed / 16 GB memory / SSD and the X370 motherboard I hovered at just under 50 Watts. That's just great and that is testimony to the 14nm fabrication as smaller packages can do with less voltage. When we stressed the processor with a Prime 1024M run we reach roughly 145 Watts, that's low enough for what it needs to be, but we do find it higher than expected. Overall though this is impressive to see. When we game we hover at 260~300 Watts, but obviously that factor is dependant on the type of graphics card you use of course. So yeah, these are really good values with a many core product. No complaints here whatsoever. Guru3d για τη καταναλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εχει και καποια 4κ gaming και τον FX 8350 μεσα. https://www.youtube.com/watch?v=OXbOC_OyvG4&feature=youtu.be καλο αυτο, βλεπεις διαφορες απο την μια γενια στην αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Όχι, πρέπει να πάρεις 7700κ, δεν μπορεί να έχεις 200% καλύτερο επεξεργαστή από εμένα που πήρα intel και έδωσα 300+ Ευρά. γεμίσαμε εξυπνάκιδες... Στη δουλειά σου πας με νταλίκα; Το λέω απλά επειδή είναι πολύ πιο δυνατή από ένα αυτοκίνητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ένα καλό review: http://www.techspot.com/review/1345-amd-ryzen-7-1800x-1700x/page7.html " Pros: Great value. Smooth gaming with strong minimum frame rates. Powerful productivity performance. Runs cool considering its power draw. Cons: Not really cons, but the few areas where Ryzen fell short of Intel were gaming performance and power consumption. Not great overclockers." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 1ον) Ακομα και τωρα να στε σιγουροι οτι εχουμε δει μετρησεις και απο ιντελακιδες που τους βολευουν αλλα και απο amdακησες το ιδιο... Ακομα κι αυτα που εχουμε δει δηλαδη, εχουν πολλα τον δολο τους σιγουρα...Αναμεσα τους και καποια πραγματικα,δεν το συζηταμε.. 2ον) Απλα ειναι τα πραγματα ειτε θελουν καποιοι να το δουν ειτε οχι... Εχεις 7700κ και εχεις παρα πανω 2-5-20 frames,ok. Τι να μου κανει εμενα αν με τον ryzen εχω 120 frames καπου και με τον 7700κ εχω 140! Οποιος θελει να μου πει οτι ειναι πιο ανετο το παιξιμο και καταλαβαινει διαφορα, ε τοτε να βγαλει τα ρουχα του και να δουμε την στολη του superman απο μεσα! Κι επειδη σε 2-3 χρονια θα παιζουν περισσοτεροι πυρηνες παντου, τοτε να δουμε αν η αγορα του 7700κ θα εχει βγει συμφερουσα τελικα!(συν το οτι στην ουσια περιμενουμε τους 1600Χ και 1400Χ για να γινουν οι σωστες συγκρισεις) Γιατι πλεον το πραγμα παει στους πολλους πυρηνες οπως εχει 1000υποθει κι οχι στα ghz! Τα σκορ του 7700κ, πιστευω οτι ειναι για λιγο καιρο και θα αλλαξουν τα δεδομενα αρκετα συντομα... Εκτος ολων αυτων που ισχυουν οτι ειναι ολα στην ουσια ξερυθμιστα.... Πχ.εφτιαξα σημερα μια μηχανη πορσε αλλα δεν εχω ρυθμισει καλα βαλβιδες, καρμπιρατερ, μειγμα κ.α.... Οταν σε καθε γυρο λοιπον που θα κανω θα μπαινω και απο μια φορα στο γκαραζ για να ρυθμιζω,ολο και πιο γρηγορος θα΄μαι! Ε αυτους τους γυρους πρεπει να περιμενουμε τωρα.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Στη δουλειά σου πας με νταλίκα; Το λέω απλά επειδή είναι πολύ πιο δυνατή από ένα αυτοκίνητο. ΝΤΟΙΝΓΚΚΚΚΚΚΚ....Πόσα κυβικά έχει το αυτοκίνητο και πόσα η νταλίκα;; Ότι να ναι όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μην ξεχάσετε και το φοβερό review του Stilt.https://forums.anandtech.com/threads/ryzen-strictly-technical.2500572/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μην ξεχάσετε και το φοβερό review του Stilt. https://forums.anandtech.com/threads/ryzen-strictly-technical.2500572/ Aυτο βλεπω τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 1ον) Ακομα και τωρα να στε σιγουροι οτι εχουμε δει μετρησεις και απο ιντελακιδες που τους βολευουν αλλα και απο amdακησες το ιδιο... Ακομα κι αυτα που εχουμε δει δηλαδη, εχουν πολλα τον δολο τους σιγουρα...Αναμεσα τους και καποια πραγματικα,δεν το συζηταμε.. 2ον) Απλα ειναι τα πραγματα ειτε θελουν καποιοι να το δουν ειτε οχι... Εχεις 7700κ και εχεις παρα πανω 2-5-20 frames,ok. Τι να μου κανει εμενα αν με τον ryzen εχω 120 frames καπου και με τον 7700κ εχω 140! Οποιος θελει να μου πει οτι ειναι πιο ανετο το παιξιμο και καταλαβαινει διαφορα, ε τοτε να βγαλει τα ρουχα του και να δουμε την στολη του superman απο μεσα! Κι επειδη σε 2-3 χρονια θα παιζουν περισσοτεροι πυρηνες παντου, τοτε να δουμε αν η αγορα του 7700κ θα εχει βγει συμφερουσα τελικα!(συν το οτι στην ουσια περιμενουμε τους 1600Χ και 1400Χ για να γινουν οι σωστες συγκρισεις) Γιατι πλεον το πραγμα παει στους πολλους πυρηνες οπως εχει 1000υποθει κι οχι στα ghz! Τα σκορ του 7700κ, πιστευω οτι ειναι για λιγο καιρο και θα αλλαξουν τα δεδομενα αρκετα συντομα... Εκτος ολων αυτων που ισχυουν οτι ειναι ολα στην ουσια ξερυθμιστα.... Πχ.εφτιαξα σημερα μια μηχανη πορσε αλλα δεν εχω ρυθμισει καλα βαλβιδες, καρμπιρατερ, μειγμα κ.α.... Οταν σε καθε γυρο λοιπον που θα κανω θα μπαινω και απο μια φορα στο γκαραζ για να ρυθμιζω,ολο και πιο γρηγορος θα΄μαι! Ε αυτους τους γυρους πρεπει να περιμενουμε τωρα.. όταν μιλάμε για CPU demanding games Μιλάμε για Battlefield 64 player multi. και εκεί είδαμε τι γίνεται: Τώρα για σαπάκι -engine games που δουλεύουν 2 core και ούτως ή άλλως πιάνω 90 frame με τον 1090τ που έχω στο δεύτερο μηχάνημα ... ε δεν με ενδιαφέρει αν έχει λίγα fps παραπάνω ο intel. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 ΝΤΟΙΝΓΚΚΚΚΚΚΚ....Πόσα κυβικά έχει το αυτοκίνητο και πόσα η νταλίκα;; Ότι να ναι όμως... Έρχεται ένας και σου λέει. 50.000€ για ένα σπορ οικογενειακό ή μια νταλίκα με ροπή τρεις φορές αυτή του οικογενειακού. Ίδια ακριβώς λεφτά. Εσύ τί θα πάρεις; Δεν θα πάρεις αυτό που έχεις ανάγκη ΕΣΥ; Αυτό ακριβώς λέω. όταν μιλάμε για CPU demanding games Μιλάμε για Battlefield 64 player multi. Το BF έχει αρκετή διακύμανση στα καρέ ως multi τίτλος. Μπορείς να βρεις και bench που ο 7700Κ έρχεται μπροστά. Σημείωση. Ο 7700Κ είναι ο 6700Κ με λίγο καλύτερα κλοκς. Την εποχή του 6700Κ δεν υπήρχαν άλλες επιλογές στα χρήματα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 1ον) Ακομα και τωρα να στε σιγουροι οτι εχουμε δει μετρησεις και απο ιντελακιδες που τους βολευουν αλλα και απο amdακησες το ιδιο... Ακομα κι αυτα που εχουμε δει δηλαδη, εχουν πολλα τον δολο τους σιγουρα...Αναμεσα τους και καποια πραγματικα,δεν το συζηταμε.. 2ον) Απλα ειναι τα πραγματα ειτε θελουν καποιοι να το δουν ειτε οχι... Εχεις 7700κ και εχεις παρα πανω 2-5-20 frames,ok. Τι να μου κανει εμενα αν με τον ryzen εχω 120 frames καπου και με τον 7700κ εχω 140! Οποιος θελει να μου πει οτι ειναι πιο ανετο το παιξιμο και καταλαβαινει διαφορα, ε τοτε να βγαλει τα ρουχα του και να δουμε την στολη του superman απο μεσα! Κι επειδη σε 2-3 χρονια θα παιζουν περισσοτεροι πυρηνες παντου, τοτε να δουμε αν η αγορα του 7700κ θα εχει βγει συμφερουσα τελικα!(συν το οτι στην ουσια περιμενουμε τους 1600Χ και 1400Χ για να γινουν οι σωστες συγκρισεις) Γιατι πλεον το πραγμα παει στους πολλους πυρηνες οπως εχει 1000υποθει κι οχι στα ghz! Τα σκορ του 7700κ, πιστευω οτι ειναι για λιγο καιρο και θα αλλαξουν τα δεδομενα αρκετα συντομα... Εκτος ολων αυτων που ισχυουν οτι ειναι ολα στην ουσια ξερυθμιστα.... Πχ.εφτιαξα σημερα μια μηχανη πορσε αλλα δεν εχω ρυθμισει καλα βαλβιδες, καρμπιρατερ, μειγμα κ.α.... Οταν σε καθε γυρο λοιπον που θα κανω θα μπαινω και απο μια φορα στο γκαραζ για να ρυθμιζω,ολο και πιο γρηγορος θα΄μαι! Ε αυτους τους γυρους πρεπει να περιμενουμε τωρα.. Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα και ο καθενας κλασσικα γραφικα τα δικα του. Για gaming χρηση η intel παραμενει η καλυτερη επιλογη,απλα δεν αξιζει ο 7700κ για γνωστους λογους. Για επαγγελματικη χρηση παλι οι ryzen ειναι ξεκαθαρα η καλυτερη(και φθηνοτερη)επιλογη. Ολα τα αλλα που γραφονται απο εδω και απο εκει ειναι να ειχαμε να λεγαμε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις