_Theo_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν σε ανησυχεί το γεγονός οτι ο i5 της πενταετίας πατάει τον 1700 σε διάφορα gaming σενάρια; Δεν σε ανησυχεί το γεγονός οτι το review μπορεί να είναι Fake;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν σε ανησυχεί το γεγονός οτι το review μπορεί να είναι Fake;; αν εχεις αποδειξεις πως ειναι μουφα κριτική ριξτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Παρ όλα αυτά ξέρεις τα αυριανά δεδομένα και προτείνεις Intel. Ας γελάσω. Τα αυριανά εγώ δεν τα ξέρω, αλλά εσύ μάλλον ναι. Ζηλεύω τις ψιονικές σου ικανότητες. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να το κάνω αυτό. Να μου δείχνουν οτι ο Χ είναι καλύτερος από τον Ψ, αλλά εγώ να υποστηρίζω Ψ, γιατί έτσι. ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 αν εχεις αποδειξεις πως ειναι μουφα κριτική ριξτες Intel. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Η πλακα ειναι οτι εχω οντως αγορασμενες μετοχες στην AMD και ουτε εγω δε γραφω τετοια.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Conclusion (Work In Progress) AMD's ability to produce Zen is astounding given its size, even with the experience and skill under the hood. The CPU has a traditional uArch and does well, especially compared to last generation AMD, and a new high-perf core will be a feather in their cap. We see a lot of benchmark results where AMD is clearly equal or above Intel's HEDT parts in both ST and MT. However there are a few edge cases where AMD is lacking behind 10-20% still, even to Broadwell. These edge cases are difficult to anticipate, and can stem from unoptimized code. One of the benefits of Intel's big R&D juggernaut is the ability to process those edge cases, through prefetch, memory algorithms, and extensive testing. So despite the best will, there's still a large element to having a substantial budget to hire 300+ more engineers to cater for that, which is something AMD wasn't able for Zen or Ryzen. But Senior Engineer Mike Clark says he knows where the easy gains are for Zen 2, and they're already working through the list. A question is then if Intel continues at 5% performance gains clock for clock each year, can AMD make 5-15% and close the gap? Υπονοει διαφορα. Βλεπω διαφορες σε καποια reviews...Κατι δε παει καλα οσο βλεπω περισσοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν σε ανησυχεί το γεγονός οτι ο i5 της πενταετίας πατάει τον 1700 σε διάφορα gaming σενάρια; πως είπατε; και το κερασάκι Sources https://www.computerbase.de/2017-03/amd-ryzen-1800x-1700x-1700-test/ http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-7-1800x-processor-review,1.html http://hothardware.com/reviews/amd-ryzen-7-1800x-1700x-1700-benchmarks-and-review? http://www.eteknix.com/amd-ryzen-7-1800x-am4-8-core-processor-review/ https://youtu.be/V5RP1CPpFVE 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 chill bros,o 1700 ειναι πολυ χαμηλά χρονισμένος για games anyway,ουτε καν τον σκέφτομε για αυτην την δουλειά,περιμένετε 1600Χ αμα σκέφτεστε για αυτο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σε 1280x720 με max settings πρέπει να γίνονται τα CPU benchies για να μην επηρεάζονται καθόλου από την GPU. Κι αυτό γιατί ΑΝ δεν τρως GPU μπουκάλι σε 4Κ, τα αποτελέσματα θα είναι παρόμοια. Ή να στο πω αλλιώς. Με 2x1080Ti (πάντα μιλάμε με ιδανικό SLI scaling εννοείται) θα έχεις παρόμοια αποτελέσματα σε 4Κ με αυτά που βλέπεις σε 1080p. Δεν είναι τυχαίο που η CEO της AMD μίλησε για 4Κ γιατί εκεί έχουμε GPU-bound situations κι όχι CPU situations. Δεν είναι χαζή η Lisa Πήγαινε εσύ αύριο σαν Αμερικάνος να αγοράσεις το καινούργιο 4K Desktop+Monitor της ASUS, DELL, και δέξου να έχει μέσα τον Ι7 7700Κ! Για εμάς τον τιμολόγησε στα 350 δολλάρια ή για αυτούς????? Όχι μόνο δεν είναι χαζή η Lisa...Δεν είναι χαζές και οι ASUS, DELL κτλ! Από μόνες τους αυτές οι εταιρίες όταν θα βγάλουν τα super duper μηχανηματάκια με Ryzen, X300 + Vega + 1080ti και θα κάνουν benchmarks για να προωθήσουν το προϊόν τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Max επίδοση με τα σημερινά/αυριανά δεδομένα Ιντελ, vfm με τις αναμενόμενα χαμηλότερες επιδόσεις, Ryzen. Μετά από μια 5ετία, ίσως να καταργηθούν οι κονσόλες, να είναι streams και σαν gaming boxes να υπάρχουν μόνο τα PC, αλλά ποιός ξέρει; Ο μάντης Κάλχας δεν είναι κανείς. Για άλλη μια φορά, μπας και καταλάβεις τι έγραψες και ποιός είναι οπαδός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 αν εχεις αποδειξεις πως ειναι μουφα κριτική ριξτες Γιατι χθεσινος εισαι η πρωταρα?Και σιγα μην μας νοιαξει για 3-4 games με προγραμματισμο του κωλου. Σαν gamer θα στηριξω την εταιρια που μου δινει τεχνολογια multicore σε games που την υποστηριζουν και αυξανουν την συνολικη εμπειρια μου δεν θα τα δωσω στους αλητες που κρατανε την τεχνολογια πισω με 5% ανα γενια(και αν) χρυσοπληρωμενα .Εκτος και αν ειμαι ηλιθιος που σαν σκακιστης,δεν ειμαι. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 πως είπατε; δώσε κανα λινκ ρε παλικάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εν τω μεταξύ το link που ανέβασε προηγουμένως ο Theo ήταν όντως sketchy. Σε σχέση με άλλα reviews, παρουσιάζουν τον 3570k σαν να είναι τέρας. Γενικά απ' ότι κατάλαβα τα reviews είναι all over the place, και κάποια ίσως και σκόπιμα έτσι. Υπομονή να δούμε κι άλλα review γιατί είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 χαιρεται που ενας επεξεργαστης 500+ ευρω βγαζει 5-6 frames παραπανω απο εναν επεξεργαστη των 350 ευρω και αυτο ουτε στα μισα games, ουτε καν στα μισα των μισων καλα κρασια δηλαδη οταν το 80% της αγοράς το εχει η Intel μην έχετε κανενα φοβο οσοι εχετε επεξεργαστη τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 It’s hard to recommend the Ryzen 7 1800X over Intel's lower-cost quad-core chips for gaming, especially given the Core i7-7700K's impressive performance http://www.tomshardware.com/reviews/amd-ryzen-7-1800x-cpu,4951-12.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις