NT1G Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τα συμπερασματα του the guru3D ειναι σωστα,ειναι τελικα απο τα πιο τιμια sites. Μεγαλη επανοδος της AMD και συμφωνω με αυτο που εγραψε πιο πανω ο The_Blade ,αλλαζει ριζικα το σκηνικο στην mainstream αγορα με το vfm που φερνουν οι Zen.Εδω ,η πιο σοβαρη αναλυση που διαβασα μεχρι στιγμης : http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_1800x_processor_review,24.html Δεν είναι σοβαρή ανάλυση αν δεν τον βγάζει άχρηστο στα games. 7
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ο 1800X δεν είναι για παιχνίδια, είναι για βαριές multithreading καταστάσεις όμως. Ο 1600X θα είναι για gaming, αλλά το καλύτερο για τους καθαρούς gamers μάλλον είναι να περιμένουν τους mainstream 6-core Intel του χρόνου. Ώχ του χρόνου πάνε αυτοί; Πωω
john2gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Είναι λογικό αν μία μηχανή γραφικών που βασίζεται σε λίγους πυρήνες και υψηλά ρολόγια να μην έχει αύξηση επιδόσεων σε περισσότερους πυρήνες! Ισχύει και για τους INTEL φυσικά αυτό όχι μόνο για τους AMD! Αυτό θα γίνει σιγά σιγά σε όλα τα παιχνίδια του μέλλοντος! Το καλό όταν έχεις παραπάνω πυρήνες όμως είναι ότι έχεις τη δυνατότητα λογικά να κάνεις και άλλα πράγματα από πίσω! Άσχετο! Από θερμοκρασίες είμαστε μουρλια ακόμα και με αέρα!!! Διάβασα λίγο το Gamer Nexus και σχολιάζω σχετικά! 1) Εγώ γουστάρω να μου κάνεις benchmark στα 4Κ και όχι στα 1080p! Αγοράζω επεξεργαστή για 4K gaming και θέλω να δω αν η 1080ti κάνει bottlneck τον επεξεργαστή! Αυτό γουστάρω! Εσύ γιατί είσαι προκατελειμένος και μου ορίζεις το Target Group για τον επεξεργαστή! Ολόκληρος CEO κολλοσού εταιρίας βγαίνει και λέει ότι τον επεξεργαστή τον φτιάξαμε για τους gamers 4κ! Εσύ πόσα ποιάνεις μπροστά του για να μας πας στα 1080p! 2)To ξέρω ρε φιλάρα ότι ο R7 1700 θεωρητικά είναι πιο value for money, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μου αλλά σε oc κατά πόσο κρατάει τα 65 watt και κατα πόσο είναι ενεργοποιημένα τα power savings! Αν έχω τα λεφτά πάω για 1800x που πάει και αυτόματα xfr 4.1 - 4.2 και power savings και δεν ασχολούμαι με την όμορφη αερόψυξη μου! 3) Δεν είμαι ηλίθιος το ξέρω ότι το opencl & cuda κάνει καλύτερο acceleration αλλά στο streaming και encoding με τη 1080ti πιστεύω ότι όλα θα τρέχουν νεράκι και θα έχω και καμιά virtual machine από πίσω γιατί απλά μπορώ! Ξέρω ρε παιδιά έχω άδικο εσείς δηλαδή τί λέτε? Σε 1280x720 με max settings πρέπει να γίνονται τα CPU benchies για να μην επηρεάζονται καθόλου από την GPU. Κι αυτό γιατί ΑΝ δεν τρως GPU μπουκάλι σε 4Κ, τα αποτελέσματα θα είναι παρόμοια. Ή να στο πω αλλιώς. Με 2x1080Ti (πάντα μιλάμε με ιδανικό SLI scaling εννοείται) θα έχεις παρόμοια αποτελέσματα σε 4Κ με αυτά που βλέπεις σε 1080p. Δεν είναι τυχαίο που η CEO της AMD μίλησε για 4Κ γιατί εκεί έχουμε GPU-bound situations κι όχι CPU situations. Δεν είναι χαζή η Lisa 5
benign Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 παιδια επειδη ειμαι απο κινητο και δν μπορω να δω βιντεο, καποιος να μου συνοψίσει τι εγινε με τα bench? εμεις που θελουμε workstation για video editing αξιζει να παμε απο i7 2600k σε 1700 ? Με τα χιλια φιλε μου και χωρις δευτερη κουβεντα. Οσοι εχετε ''ταπεινους'' i5 σαν και μενα ετοιμαστε για Ryzen 1600 για gaming. 2
NT1G Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Mainstream 8 πυρήνες/ 16 ΗΤ, για πιο λόγο; για μεγάλο epeen; Για workstations να το καταλάβω και για συγκεκριμένες χρήσεις που απαιτούν πολυνηματική επξεργασία (8+ πυρήνες), αλλά για όλους τους υπόλοιπους; Με την τιμή που έχει ο 7700κ και με τον μέλλον να γράφεται από τις κονσόλες και όχι τα PC, δεν νομίζω οι AMD με της μικρότερες επιδόσεις / core + χαμηλότερα ρολόγια να αξίζουν, εκτός και εάν νιώθετε AMD backers, περί ορέξεως; Για να μπορούμε να λέμε τώρα ότι οι 4c/8t Intel είναι η καλύτερη αγορά ποιος χρειάζεται περισσότερους πυρήνες. Πως λέγαμε πριν μερικούς μήνες για τους i3. 3
Psaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Mainstream 8 πυρήνες/ 17 ΗΤ, για πιο λόγο; για μεγάλο epeen; ένας λόγος είναι για να είσαι futureproof δηλαδή από ότι φαίνεται τα games που θέλουν επεξεργαστική ισχυ θα γινονται 6/8 core optimized από εδώ και πέρα και απλά είδα αρκετά reviews και μπορώ να πω οτι αυτό που υποσχέθηκε η AMD το έδωσε για να προλάβω μερικούς όπως βλέπετε τα νούμερα στα benchmarks δεν συμβαδίζουν τόσο πολύ με τα νούμερα στα games(ακόμα και αυτά που κάνουν support 8cores [watch dogs 2]) από οτι φαίνεται για gaming ίσως θα χρειαστούμε patches για ryzen optimizations σε παιχνίδια κτλπ, υπάρχουν παιδικές αρρώστιες στην πλατφόρμα ΑΜ4 ακόμα όπως πολύ λιγότερη απόδοση σε συγκεκριμένα games όταν έχεις το hyperthreading της AMD ανοιχτό! glazos ελπίζω να εχεις καλό cooling με τον 1800Χ σου γιατι θα το χρειαστείς για πρώτη φορα θα συμφωνώ με αυτος που λένε οτι οι AMD ζεστένονται!!!!
NT1G Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σε 1280x720 με max settings πρέπει να γίνονται τα CPU benchies για να μην επηρεάζονται καθόλου από την GPU. Κι αυτό γιατί ΑΝ δεν τρως GPU μπουκάλι σε 4Κ, τα αποτελέσματα θα είναι παρόμοια. Ή να στο πω αλλιώς. Με 2x1080Ti (πάντα μιλάμε με ιδανικό SLI scaling εννοείται) θα έχεις παρόμοια αποτελέσματα σε 4Κ με αυτά που βλέπεις σε 1080p. Δεν είναι τυχαίο που η CEO της AMD μίλησε για 4Κ γιατί εκεί έχουμε GPU-bound situations κι όχι CPU situations. Δεν είναι χαζή η Lisa Γιατί όχι 640χ480 low settings; Να μην επηρεάζεσαι από την GPU να είναι ακόμα λιγότερο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα. 4
fopation Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ryzen 3, είναι η mainstream της AMD, οχι η Ryzen 7
seithan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 παιδια επειδη ειμαι απο κινητο και δν μπορω να δω βιντεο, καποιος να μου συνοψίσει τι εγινε με τα bench? εμεις που θελουμε workstation για video editing αξιζει να παμε απο i7 2600k σε 1700 ? λογικά, ΝΑΙ.
_Theo_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ο 1800X δεν είναι για παιχνίδια, είναι για βαριές multithreading καταστάσεις όμως. Ο 1600X θα είναι για gaming, αλλά το καλύτερο για τους καθαρούς gamers μάλλον είναι να περιμένουν τους mainstream 6-core Intel του χρόνου. Πριν απο κάμποσο καιρό λέγαμε να περιμένουμε τους Ryzen. Τώρα λέμε τους εξαπύρηνους Intel. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Και πόσο θα κοστίζουν αυτοί; Γιατί το κόβω χλωμό να κοστίζουν όσο ο R5 1600X.
akoinonitos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Κομπλε,αλλα πανω του γραφει AMD ρε φιλαρακι... Δεν παει να γραφει και banana split εμενα μου κανει... 1
The__Blade Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 παιδια επειδη ειμαι απο κινητο και δν μπορω να δω βιντεο, καποιος να μου συνοψίσει τι εγινε με τα bench? εμεις που θελουμε workstation για video editing αξιζει να παμε απο i7 2600k σε 1700 ? Κοίτα εδώ: όχι απλά αξίζει, επιβάλεται. Εγώ ανοιξη/καλοκάιρι θα είμαι με 1700 5
john2gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Γιατί όχι 640χ480 low settings; Να μην επηρεάζεσαι από την GPU να είναι ακόμα λιγότερο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα. Κάποια settings (draw distance, vegetation, shadows) επηρεάζουν και την CPU στα max settings. Την ανάλυση δεν πα να την ρίξεις και 320x240, fine by me
John-lamia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ώχ του χρόνου πάνε αυτοί; Πωω Πιστεύω ότι το ξερεις ότι μπορούσαν να τους έχουν στην αγορά εδώ και μήνες έτσι ; Αλλά η Ιντελ τέτοια έκανε πάντα. Σκέψου ότι γνώριζε περισσότερα τόσο καιρό για τους ryzen απ αυτά που βλέπαμε εμείς. Αλλά μία ρίξη τιμών δεν έκανε καθόλου.... Που θα έπρεπε σηγα σηγα να τους έχει μέχρι σήμερα γύρο στο 50€αρικο τουλάχιστον κάτω.... Με μία αρχιτεκτονική του 2011 ξαναζεσταμενη μέχρι σήμερα θα πρέπει να φάει πολλά άκυρα σε νέες συμβάσεις έτοιμων συνθέσεων. 1
seithan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Για να μπορούμε να λέμε τώρα ότι οι 4c/8t Intel είναι η καλύτερη αγορά ποιος χρειάζεται περισσότερους πυρήνες. Πως λέγαμε πριν μερικούς μήνες για τους i3. άλλη μια φορά στα απλά νεοελληνικά σε παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις