NT1G Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 "Regardless, Cinebench isn’t everything, and neither is core count. As software developers move to support more threads, if they ever do, perhaps AMD will pick up some steam – but the 1800X is not a good buy for gaming in today’s market, and is arguable in production workloads where the GPU is faster." Δηλαδή με λίγα λόγια ξεχάστε το Cinebench μωρέ δεν είναι τίποτα. Συν του ότι ο 1800Χ δεν είναι καλός για gaming και στην παραγωγή φόρτου δεν παίζει ρόλο μιας και επωμίζεται το ρόλο η GPU. Δηλαδή με βάση το παρόν site είναι άχρηστός ο 1800X. Ξαναγελάνε και οι πέτρες... Πάλι καλά που δεν γράψαν ότι αν έχετε Intel πολυπύρηνο αυτά που λέμε δεν ισχύουν γιατί οι intel επεξεργαστές είναι το μάνα εξ ουρανού... 10
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Review Roundup https://videocardz.com/66826/amd-ryzen-7-review-roundup Award/score: Gold,Editor's Choice,Recommended κλπ... 2
Anuminas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 AMD Ryzen 7 1800X third-party benchmarks revealed, unable to beat Intel’s i7 7700K or i7 6900Khttp://www.dsogaming.com/news/amd-ryzen-7-1800x-third-party-benchmarks-revealed-unable-to-beat-intels-i7-7700k-or-i7-6900k/
cpc464 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εγώ ξέρω τι έγινε, τους έκανε μάγια η κακιά Ιντελ-Σορον με τα "guide-line" mail της .
john2gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τα results του Joker είναι πολύ παράξενα. Στο Sniper Elite 4 πχ λέει ότι ο i7 7700K (στα 5Ghz παρακαλώ) είναι μόλις 1fps γρηγορότερος από τον i7 6800K σε stock. Το ίδιο και για το Middle Earth: Shadow of Mordor. 1
benign Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τα συμπερασματα του the guru3D ειναι σωστα,ειναι τελικα απο τα πιο τιμια sites. Μεγαλη επανοδος της AMD και συμφωνω με αυτο που εγραψε πιο πανω ο The_Blade ,αλλαζει ριζικα το σκηνικο στην mainstream αγορα με το vfm που φερνουν οι Zen.Εδω ,η πιο σοβαρη αναλυση που διαβασα μεχρι στιγμης : http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_1800x_processor_review,24.html 5
fopation Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Live test/review https://www.youtube.com/watch?v=KvhktbXEcFw
Angelcrow Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Είναι λογικό αν μία μηχανή γραφικών που βασίζεται σε λίγους πυρήνες και υψηλά ρολόγια να μην έχει αύξηση επιδόσεων σε περισσότερους πυρήνες! Ισχύει και για τους INTEL φυσικά αυτό όχι μόνο για τους AMD! Αυτό θα γίνει σιγά σιγά σε όλα τα παιχνίδια του μέλλοντος! Το καλό όταν έχεις παραπάνω πυρήνες όμως είναι ότι έχεις τη δυνατότητα λογικά να κάνεις και άλλα πράγματα από πίσω! Άσχετο! Από θερμοκρασίες είμαστε μουρλια ακόμα και με αέρα!!! Διάβασα λίγο το Gamer Nexus και σχολιάζω σχετικά! 1) Εγώ γουστάρω να μου κάνεις benchmark στα 4Κ και όχι στα 1080p! Αγοράζω επεξεργαστή για 4K gaming και θέλω να δω αν η 1080ti κάνει bottlneck τον επεξεργαστή! Αυτό γουστάρω! Εσύ γιατί είσαι προκατελειμένος και μου ορίζεις το Target Group για τον επεξεργαστή! Ολόκληρος CEO κολλοσού εταιρίας βγαίνει και λέει ότι τον επεξεργαστή τον φτιάξαμε για τους gamers 4κ! Εσύ πόσα ποιάνεις μπροστά του για να μας πας στα 1080p! 2)To ξέρω ρε φιλάρα ότι ο R7 1700 θεωρητικά είναι πιο value for money, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μου αλλά σε oc κατά πόσο κρατάει τα 65 watt και κατα πόσο είναι ενεργοποιημένα τα power savings! Αν έχω τα λεφτά πάω για 1800x που πάει και αυτόματα xfr 4.1 - 4.2 και power savings και δεν ασχολούμαι με την όμορφη αερόψυξη μου! 3) Δεν είμαι ηλίθιος το ξέρω ότι το opencl & cuda κάνει καλύτερο acceleration αλλά στο streaming και encoding με τη 1080ti πιστεύω ότι όλα θα τρέχουν νεράκι και θα έχω και καμιά virtual machine από πίσω γιατί απλά μπορώ! Ξέρω ρε παιδιά έχω άδικο εσείς δηλαδή τί λέτε? 1
akoinonitos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 http://hothardware.com/reviews/amd-ryzen-7-1800x-1700x-1700-benchmarks-and-review?page=7 Πραγματικά ειμαι για ryzen 1700... 1
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το βασικό είναι ότι η AMD έβγαλε Obsolete όλους τους 4c/8t με τη μία. Πλέον 4c/8t είναι το αντίστοιχο του 2c/4t πριν μια βδομάδα. Good enough και τίποτα παραπάνω. Αν κάποιος θέλει high performance PC σήμερα η AMD είναι μονόδρομος τόσο στο value/money και στο perf/watt. τα 4/8 cpu είναι μόνο για βασικά build και τα 4/4 για budget build ο 7700κ είναι απλά ένας επεξεργαστής του 2011 2014 On steroids +1 1
seithan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Mainstream 8 πυρήνες/ 16 ΗΤ, για πιο λόγο; για μεγάλο epeen; Για workstations να το καταλάβω και για συγκεκριμένες χρήσεις που απαιτούν πολυνηματική επξεργασία (8+ πυρήνες), αλλά για όλους τους υπόλοιπους; Με την τιμή που έχει ο 7700κ και με τον μέλλον να γράφεται από τις κονσόλες και όχι τα PC, δεν νομίζω οι AMD με της μικρότερες επιδόσεις / core + χαμηλότερα ρολόγια να αξίζουν, εκτός και εάν νιώθετε AMD backers, περί ορέξεως; 1
benign Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Είναι λογικό αν μία μηχανή γραφικών που βασίζεται σε λίγους πυρήνες και υψηλά ρολόγια να μην έχει αύξηση επιδόσεων σε περισσότερους πυρήνες! Ισχύει και για τους INTEL φυσικά αυτό όχι μόνο για τους AMD! Αυτό θα γίνει σιγά σιγά σε όλα τα παιχνίδια του μέλλοντος! Το καλό όταν έχεις παραπάνω πυρήνες όμως είναι ότι έχεις τη δυνατότητα λογικά να κάνεις και άλλα πράγματα από πίσω! Και σε τιμες τρομακτικα χαμηλοτερες απο αυτες της υπεροπτικης intel. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ο 1800X δεν είναι για παιχνίδια, είναι για βαριές multithreading καταστάσεις όμως. Ο 1600X θα είναι για gaming, αλλά το καλύτερο για τους καθαρούς gamers μάλλον είναι να περιμένουν τους mainstream 6-core Intel του χρόνου. 6
DexterWhite Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 παιδια επειδη ειμαι απο κινητο και δν μπορω να δω βιντεο, καποιος να μου συνοψίσει τι εγινε με τα bench? εμεις που θελουμε workstation για video editing αξιζει να παμε απο i7 2600k σε 1700 ?
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 http://hothardware.com/reviews/amd-ryzen-7-1800x-1700x-1700-benchmarks-and-review?page=7 Πραγματικά ειμαι για ryzen 1700... Κομπλε,αλλα πανω του γραφει AMD ρε φιλαρακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις