_Theo_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ήθελα να ξερα από που προκύπτει το ξεβράκωμα του 6900k... αν εξαιρέσεις cpu-z και CineBench στα υπόλοιπα είναι μία η άλλη με τον 6900k και σε πολλά τρώει ξύλο ακόμα και από 4c/8t της intel... Τα σκορ είναι πιο κάτω από τα leaks ... Εννοείται ότι η τιμή του για τη δύναμή του είναι το μεγάλο του όπλο... Να το ξεβράκωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Είναι ακόμη νωρίς, όπως επίσης κανείς δεν αντιλέγει στο ότι οι υψηλότεροι χρονισμοί των intel βοηθάνε στα games. Μην τρελαθούμε κιόλας, ο 1800x είναι κατά πολύ φθηνότερος και είναι το ίδιο χοντρικά με τον 6900k σε απόδοση, όταν βγουν σταθερότερα bios στις μητρικές με καλύτερη υποστήριξη συχνοτήτων ram αλλά και που θα τα πηγαίνουν καλύτερα στο oc τότε θα μπορεί να γίνει σωστή σύγκριση. Δεν λέω ότι ο ryzen είναι η αιχμή της τεχνολογίας και πως όλοι πρέπει να τον αγοράσουν, αλλά πόσα να ζητήσει κανείς από το flagship ειδικά όταν προσφέρει απόδοση 6900k στα μισά λεφτά ; Η amd δεν πέτυχε στα μισά λεφτά παρόμοια απόδοση αλλά ακριβώς ίδια με τα πολύ ακριβότερα x99 της intel, μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό για τις τσέπες αρκετών αγοραστών και μάλιστα πάρα πολύ καλό ! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σε παρακαλώ μην γράφουμε ότι θέλουμε εδώ μέσα. Είναι 200% η απόδοση του 2600κ στα 4.6 που έχω. Είναι τέρας. Και όσο αφορά το gaming να το δούμε σε BF1 64 player server. οριστε https://www.computerbase.de/2017-03/amd-ryzen-1800x-1700x-1700-test/4/#diagramm-battlefield-1-dx12-multiplayer-fps τρώει γερή φάπα καλα εκει στην Intel θα εχουν σκάσει στο γέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 i7 7700k FTW 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μερικοί καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για CPU εφάμιλων επιδόσεων (πλήν gaming για τώρα...) με CPU των 1000+ € στη μισή τιμή; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ήθελα να ξερα από που προκύπτει το ξεβράκωμα του 6900k... αν εξαιρέσεις cpu-z και CineBench στα υπόλοιπα είναι μία η άλλη με τον 6900k και σε πολλά τρώει ξύλο ακόμα και από 4c/8t της intel... Τα σκορ είναι πιο κάτω από τα leaks ... Εννοείται ότι η τιμή του για τη δύναμή του είναι το μεγάλο του όπλο... Απόδοση, Τιμή, Wattage 1800 = Ξεβράκομα 6900κ, 6950K 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σε μερικά games όμως ο 7600κ έχει εφαμιλες επιδόσεις και είναι στην μισή τιμή... Οποτε για παιχνίδια που το μεγάλο ποσοστό για αυτά ενδιαφέρεται δεν αξίζει και παρα πολύ προς το παρόν. Δυστυχώς γιατί και η ιντελ αν τα φει αυτά σιγά μην κατεβασει τις τιμές της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τώρα που δεν τα πάει τόσο καλά στο gaming (? δεν ξέρω, δεν έχω προλάβει να δω τι γίνεται, ό,τι γράφεται εδώ και εκεί ακόμα) ξαφνικά γίναμε όλοι competitive gamers που δεν μπορούμε να χάσουμε ούτε 1 frame ; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μερικοί καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για CPU εφάμιλων επιδόσεων (πλήν gaming για τώρα...) με CPU των 1000+ € στη μισή τιμή; Είναι γνωστό πως ο 7700k είναι μπροστά λόγω συχνοτήτων και σκοτώνει στο gaming, αλλά αν δεν πιπιλιθεί λίγο η καραμέλα από μερικούς πως θα γίνει σαματάς για να προσελκυθεί λίγη προσοχή και να γίνει το thread οίκος ανοχής (για να το πω κόσμια) ; Δεν πρέπει να βγει και λίγο παράπονο τώρα που η amd μετά από πολλά χρόνια έβγαλε τσιπ που προσφέρουν εφάμιλλες επιδόσεις με αντίστοιχα intel ; Όσο η ψαλίδα επιδόσεων ήταν μεγάλη υπέρ της intel τα πράγματα ήταν καλά, τώρα πέφτει απογοήτευση αντί να λέμε καλύτερα που επιτέλους θα έχουμε ανταγωνισμό, μάλιστα . 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 οριστε https://www.computerbase.de/2017-03/amd-ryzen-1800x-1700x-1700-test/4/#diagramm-battlefield-1-dx12-multiplayer-fps τρώει γερή φάπα καλα εκει στην Intel θα εχουν σκάσει στο γέλιο To DX 12 στο BF1 είναι unplayable ούτως ή άλλως, τρώει κάτι dip στα 25αρια. Αμα δεν ξέρεις κάτι μην εκφέρεις άποψη. Όποιος θέλει ας κρατήσει τα Χρέπια τους Intel 4c/8t... Εγώ πάω σε 1700 το καλοκάιρι. στα 4GHZ θα είναι 2* οι επιδώσεις του 2600κ στα 4.6. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σε 1080P που βλέπεις το CPU performance ματσούκια, σε 1440P που πέφτει το βάρος στην GPU έχουν τα ίδια όλοι σχεδόν Ναι, τα νούμερα στα υπόλοιπα μετροπρογράμματα είναι πολύ δυνατά, αλλά σε gaming που με ενδιαφέρει εμένα τουλάχιστον απογοήτευσε(BF1 ειδικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το BF1 πραγματικά ψυχρολουσία.. κρίμα απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 οριστε https://www.computerbase.de/2017-03/amd-ryzen-1800x-1700x-1700-test/4/#diagramm-battlefield-1-dx12-multiplayer-fps τρώει γερή φάπα καλα εκει στην Intel θα εχουν σκάσει στο γέλιο Εγώ πάντως φιλαράκο αν μου έδιναν ΤΣΑΜΠΑ 7700k ή 1800X θα επέλεγα το δεύτερο. Έλεος με τα 4C/8T. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως έκανα και μια παραγγελία αυτό για να φτιάξω το pc μου, γιατί προβλέπω μήνα και, μέχρι να δούμε RYZEN . https://us.msi.com/Motherboard/X58_ProE.html#hero-overview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Πάντως σαν αρχιτεκτονική φαίνεται ΟΚ. Σε επόμενες γενιές αν καταφέρουν να ανεβάσουν τους χρονισμούς (δεν είναι μόνο θέμα Glofo αυτό) θα πάνε καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις