Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

dx 11 1366*768 και 1600*900 χαχαχαχα τον θεό τους δεν έχουν :) Εχουν να δούνε ομορφιές τα μάτια μας!!

Υ.Γ.Οι Ryzen λοιπόν δεν είναι κάτι το σπουδαίο αφού το Mrs Pacman σε 640*480 τρέχει φανερά καλύτερα σε intel με τουλάχιστον 10 fps παραπάνω!!

Εγώ θέλω σε 640 x 480 να δω νούμερα, μαζί με 1080TI ...

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς no money, no Ryzen... :-(

Ε στα λογια μου ερχεσαι! Ξεκινα τα παιγνια(στοιχημα κτλ) μπας και δεις ryzen(ασπρη) μερα! :P

Like στον adtakhs! Αυτο εννοω με την αναλυση.. :-)

• Like 1

Ιδού το διαμάντι 1700 non-x και ξερό ψωμί κύριοι :P

http://wccftech.com/amd-ryzen-7-1700-3dmark-multithreaded-benchmarks-leaked/

4ghz με στοκ cooler . Διπλάσιο Multithreaded performance από τον 7700κ στα 4.5 και ίδιο single threaded.

Αναρωτιέμαι τι θα κάνει με μια ψύκτρα της προκοπής, και ακόμα καλύτερα με ένα ΑΙΟ watercooler...

• Like 1

Εγώ θέλω σε 640 x 480 να δω νούμερα, μαζί με 1080TI ...

Δυσκολο γιατί οι amd ρίχνουν μπουκάλι στην 1080ti (ως γνωστόν βεβαίως βεβαίως). Εγω για καλό και κακό έχω μία CGA ετοιμη!

dx 11 1366*768 και 1600*900 χαχαχαχα τον θεό τους δεν έχουν :) Εχουν να δούνε ομορφιές τα μάτια μας!!

Υ.Γ.Οι Ryzen λοιπόν δεν είναι κάτι το σπουδαίο αφού το Mrs Pacman σε 640*480 τρέχει φανερά καλύτερα σε intel με τουλάχιστον 10 fps παραπάνω!!

κι ομως..αγαπητε μου φιλε, ο σωστοτερος τροπος να μετρησεις ποιος την εχει μεγαλυτερη (την επιδοση εννοω, μην παει αλλου ο νου σας.......ρεμαλια....), ειναι να μην σε "μπουκαλιαζει" η καρτα γραφικων.  

και για σκεφτειτε, ποιος ειναι ο πιο απλος τροπος να γινει αυτο....?    ναι.....σωστα,,,,,, κατεβαζοντας τις αναλυσεις και τα φιλτρα.

οχι βεβαια και στα 640χ480.... αλλα σε αναλυσεις που εισαι βεβαιος οτι δεν θα τερματισει πρωτη η καρτα γραφικων.

αν θελετε να μετρησετε σε 4Κ με ολα τα φιλτρα, τοτε... πρωτα θα "γονατισει" η καρτα...!!  

εκτος και ξερετε καποια που σε τετοια αναλυση, μπορει να ξεπερασει τα 200FPS....!!!

• Like 11

αν θελετε να μετρησετε σε 4Κ με ολα τα φιλτρα, τοτε... πρωτα θα "γονατισει" η καρτα...!!  

εκτος και ξερετε καποια που σε τετοια αναλυση, μπορει να ξεπερασει τα 200FPS....!!!

Η δικιά μου η κάρτα χαλαρά πιάνει 200 FPS σε 4k , γατάκι... :-D  :-D  :-D

• Like 1

Μην σνομπαρετε τις χαμηλές αναλύσεις.

Αυτές δείχνουν πόσο διαχρονικός θα είναι ο επεξεργαστής σε βάθος χρόνου.

Με τις τωρινές κάρτες θα είναι οκ.

Με αυτές που θα βγουν σε 2-3 χρόνια ;

• Like 2

Μην σνομπαρετε τις χαμηλές αναλύσεις.

Αυτές δείχνουν πόσο διαχρονικός θα είναι ο επεξεργαστής σε βάθος χρόνου.

Με τις τωρινές κάρτες θα είναι οκ.

Με αυτές που θα βγουν σε 2-3 χρόνια ;

Με αυτες που θα βγουνε σε 2-3 χρόνια θα ειναι ακομα καλυτερος γιατι τα games σε 2-3 χρονια θα υποστηρίζουν καλυτερα 16 threads.

Αλλα και ιδια να μεινουν τα πραγματα, το περισσοτερο detail ανα frame μελλοντικα, δε μεταφράζετε απαραιτητα σε μεγαλυτερο CPU overhead/load.

Οποτε καταληγουμε στο οτι. Λογο DX12/Vulcan και του επεξεργαστη να εχει πολλα cores, μονο καλυτερα θα πηγαινει οσο περνά ο καιρος. Οποτε τις 480χ800 αναλυσεις μπορουν να τις βαλουν στον πατο τους

• Like 2

Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν καταλαβαίνω..

Δηλαδή, σύμφωνα με τα γραφήματα πιο πάνω,

στο Sniper Elite 3 (DX11 game) σε ανάλυση 1920x1080 και 4xSAAA - maximum detail,

όλοι οι αναφερόμενοι επεξεργαστές βγάζουν ίδιο average fps (53)?

o 4770Κ(!!!), o 7700Κ, o 1700Χ, ο 6950Κ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...