vfragos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μου ήρθε μαιλ από Newegg ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε χωρίς να αναφέρει γιατί. Ευτυχώς μου έκαναν άμεσα refund. Και μπήκα στον πειρασμό να πάρω από πλαίσιο.... Τελειώνω την παραγγελία και μου στέλνουν μαιλ ότι θα με καλέσουν μέσα σε 24 ώρες γιατί το προϊόν είναι μόνο κατά παραγγελία ... Καλώ εγώ και με ενημέρωσαν ότι θα έρθει σε 3 με 4 Εβδομάδες!!!! Και ότι θέλουν 30℅ προκαταβολή.... Ακύρωσα και πήρα από mindfactory... Ρε το Πλαίσιο οτι να ναι... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Οτι δεν ειναι μονο οι "hi-end" χρηστες που θα χρησιμοποιησουν τους πολλους πυρηνες, αλλα και οι "average" users σε βαθος χρονου. Δεν το βλεπεις λαθος γιαυτο και εκανα edit καπακια, αλλα πιανεις μονο το ενα case. Σε καμια περιπτωση δε διαφωνω με τα λεγομενα σου. Μα αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Στο εξωτερικό όσοι φτιάχνουν συστήματα των 1000-1500€ δεν θεωρούνται τόσο high-end όσο στην Ελλάδα. Εμάς μας φαίνεται φοβερό το ποσό (και είναι με την κατάσταση την εδώ). Εκεί είναι πιό συνηθισμένα τα ποσά αυτά. Αν στην πράξη πάνε καλά οι Ryzen θεωρώ ότι σχεδόν θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στην παγκόσμια αγορά σε αυτά τα budget. H Intel θα ρίξει τιμές, αλλά πόσο; Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει τεράστιες αλλαγές και λόγω κύρους περισσότερο. Θα φανεί ότι "αυτοαναιρείται", αν με εννοείς... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε μαιλ από Newegg ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε χωρίς να αναφέρει γιατί. Ευτυχώς μου έκαναν άμεσα refund. Και μπήκα στον πειρασμό να πάρω από πλαίσιο.... Τελειώνω την παραγγελία και μου στέλνουν μαιλ ότι θα με καλέσουν μέσα σε 24 ώρες γιατί το προϊόν είναι μόνο κατά παραγγελία ... Καλώ εγώ και με ενημέρωσαν ότι θα έρθει σε 3 με 4 Εβδομάδες!!!! Και ότι θέλουν 30℅ προκαταβολή.... Ακύρωσα και πήρα από mindfactory... εμενα plaisio μια χαρά πήραν χτες και είπαν εχει έρθει και θα αποσταλεί courier αντικαταβολή εχουν φερει μονο για προπαραγγελιες τα λαμογιa..,αυτο με τα 30% μπροστά ύποπτο φαίνεται ,δοκίμασες απο eshop.gr? Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2017 από Psaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 εμενα plaisio μια χαρά πήραν χτες και είπαν εχει έρθει και θα αποσταλεί courier αντικαταβολή εχουν φερει μονο για προπαραγγελιες τα λαμογιa..,αυτο με τα 30% μπροστά ύποπτο φαίνεται ,δοκίμασες απο eshop.gr? Δεν έχει το E-shop τον 1800χ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τον έχει...εξαντλημενο Μυρίζει η δουλειά ότι το στοκ παγκοσμιως θα είναι περιορισμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σε ευχαριστώ. Έχεις κανένα ενημερωτικό link για πληροφορίες; http://www.anandtech.com/show/10581/early-amd-zen-server-cpu-and-motherboard-details-codename-naples-32cores-dual-socket-platforms-q2-2017 https://top500.org/news/amd-readies-naples-cpus-to-do-battle-with-intel-skylake-xeons/ https://www.heise.de/newsticker/meldung/AMD-Zen-RAM-Verschluesselung-fuer-virtuelle-Maschinen-3315469.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τον έχει...εξαντλημενο Μυρίζει η δουλειά ότι το στοκ παγκοσμιως θα είναι περιορισμένο κλασσική τακτική "τεχνητού περιορισμού στοκ" ή αδυναμία κάλυψης παραγωγής σε σχέση με το hype? μάλλον το δεύτερο πιστεύω είναι. @Millennium wow τρομερό αρθρο για την πλατφορμα naples στο anantech. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά !!! Χαλαρώστε λίγο, περιμένετε να δούμε τι παίζει. Ακόμα δεν τον είδαμε "Γιάννη" τον είπαμε!! Καλά καλά δεν έχουμε ένα απλό review, κ εσείς κάνετε προπαραγγελιες. Κ ας πούμε ότι τα cpus είναι πάνω κάτω σε ότι έχουμε μάθει μέχρι τώρα...Οκ... Οι μητρικές ; Αν αρχίσουν να έχουν προβλήματα; Τι θα γίνει μετά ; Αφήστε λίγο να κυκλοφορήσει η όλη πρατφορμα να δούμε μην υπάρχουν ατεχνιες στο hardweare και στους drivers και μετά πράξτε ανάλογα. Την καλημέρα μου σε όλους σας !! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 απο τις καλυτερες μπαρουφες που γραφτηκαν(@arrows), σβηστηκε στην συνεχια για καποιο λογο που δεν γνωριζω, ειναι οτι οι buldozer δεν ειχαν alu ή ειχαν μια και οτι ολη η βιομηχανια ασχολειται με το oc. αστεια τα γραφηματα των reviewers, ειδικα αυτο με το 195 vs 165, φτηνα μαρκετιστικα κολπακια απο την ιντελ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 http://www.anandtech.com/show/10581/early-amd-zen-server-cpu-and-motherboard-details-codename-naples-32cores-dual-socket-platforms-q2-2017 https://top500.org/news/amd-readies-naples-cpus-to-do-battle-with-intel-skylake-xeons/ https://www.heise.de/newsticker/meldung/AMD-Zen-RAM-Verschluesselung-fuer-virtuelle-Maschinen-3315469.html Ωραία, ευχαριστώ. Δεν είχε πέσει το μάτι μου σε κάποιο από αυτά. Θα τα έχω υπόψιν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Πολυ καλες τιμες!!!Τον 1700Χ εαν το πλαισιο τον εχει 469€ θα παει στα 399 απο αλλού πριν βγει ο Μάρτης, εκτος εαν το Plaisio εχει ακολουθησει πολυ aggressive pricing... Χαχαχαχαχα μαλλον οχι....θυμηθηκα τις τιμες των GTX1080 οταν τις εβγαλε το πλαισιο και γελασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μου ήρθε μαιλ από Newegg ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε χωρίς να αναφέρει γιατί. Ευτυχώς μου έκαναν άμεσα refund. Και μπήκα στον πειρασμό να πάρω από πλαίσιο.... Τελειώνω την παραγγελία και μου στέλνουν μαιλ ότι θα με καλέσουν μέσα σε 24 ώρες γιατί το προϊόν είναι μόνο κατά παραγγελία ... Καλώ εγώ και με ενημέρωσαν ότι θα έρθει σε 3 με 4 Εβδομάδες!!!! Και ότι θέλουν 30℅ προκαταβολή.... Ακύρωσα και πήρα από mindfactory... ε ρε τους γύφτους.... Λες και θα τους μείνει στο ράφι ακόμα και να μην παραλάβεις στο τέλος... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το ειπες με τον τροπο σου...Πως τα λενε μωρε εκεινα τα θαλασσια χορταρικα.... Φυκια... Φυκι φυκι.....Κατι τετοιο... Χαχα, όχι, αυτούς τους έδωσε ήδη. Δεν θέλω πάνω από 8, μην τρελαθούμε. Και τους 8, επειδή γλυκάθηκα τους "θέλω". Edit: Ο,τι να ναι quotaρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Υπομονή μάγκες, λίγες ώρες έμειναν για τα reviews. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Making AMD Tick: A Very Zen Interview with Dr. Lisa Su, CEO 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις