Psaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Κακως το εβγαλαν τότε ,ας έπαιρναν μια asus και όχι την Msi... είναι πολλα τα clickbait-λεφτα αρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν είναι μόνο αυτό, το CPU έτρεχε μόνο στα 3.4GHz. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 https://twitter.com/CPCHardware/status/836967901399744513/photo/1 lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Στο έφτιαξα λίγο καλύτερα να δείξουμε πόσο απίστευτος είναι ο 7700k. Ακριβώς τα ίδια νούμερα αλλά παίζουμε με τους άξονες για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις σε αυτούς που κοιτάνε βιαστικά τις μπάρες χωρίς να προσέξουν τα νούμερα, αφού όσο πιο μεγάλη η μπάρα τόσο καλύτερο είναι χωρίς πολλά πολλά. a.PNG Ρε παιδιά τι άκυρο επιχειρημα είναι αυτο, και στην μπάρα που έβαλες ανα 50αδες ο ασχετος το 2 θα κοιτάξει, μην ψαχνουμε παντού θεωρίες συνομωσίας,είναι σαν άκυρο επιχείρημα που διαβασα απο ιντελάκια στο you tube που είπε πως θα σου κάτσει γκομενα αν της πείς ότι έχω 7700k και όχι άν της πείς οτι έχεις amd, άσε που είναι και αυτογκόλ αν πρέπει να δικαιολογήσει το χιλιάρικο του 6900k, επιπλέον το άρθρο έχει 4 γραφήματα και μόνο το ένα σε ένα επεξεργαστή δείχνει την ιντελ μπροστά και αυτό μόνο στο single thread. Το 10% που συρναμολογεί pc μόνο του (θέλω να πιστεύω) πως έχει πιό πολύ μυαλό απο το να κοιτάει μπαρίτσες, οι άλλοι παίρνουν HP που θέλει τ15 κατσαβίδι για να δείς τι έχει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν είναι μόνο αυτό, το CPU έτρεχε μόνο στα 3.4GHz. Βασικά αν κοιτάξεις τα scores σε μερικά bench ειναι λες και έτρεχε κατί ανάμεσα στον 1700 που είχαν αλλού χρονισμένο στα 3,4 και στον 1700x. Το single score του cinebench είναι ίδιο με αυτό του 1700 χρονισμένο στα 3400 που είχαν σε έναν άλλο πινακα. Ρε παιδιά τι άκυρο επιχειρημα είναι αυτο, και στην μπάρα που έβαλες ανα 50αδες ο ασχετος το 2 θα κοιτάξει, μην ψαχνουμε παντού θεωρίες συνομωσίας,είναι σαν άκυρο επιχείρημα που διαβασα απο ιντελάκια στο you tube που είπε πως θα σου κάτσει γκομενα αν της πείς ότι έχω 7700k και όχι άν της πείς οτι έχεις amd, άσε που είναι και αυτογκόλ αν πρέπει να δικαιολογήσει το χιλιάρικο του 6900k, επιπλέον το άρθρο έχει 4 γραφήματα και μόνο το ένα σε ένα επεξεργαστή δείχνει την ιντελ μπροστά και αυτό μόνο στο single thread. Το 10% που συρναμολογεί pc μόνο του (θέλω να πιστεύω) πως έχει πιό πολύ μυαλό απο το να κοιτάει μπαρίτσες, οι άλλοι παίρνουν HP που θέλει τ15 κατσαβίδι για να δείς τι έχει μέσα. και στον αλλο πινακα αλλαζει τα χρώματα... Δεν ξερω αν το κανει επιτιδες η του ξεφευγει αλλά ετσι ενισχυει τις φιμολογιες για την Intel. Είναι είτε εθελημμενα ειτε όχι σαν να προσπαθουν να σπρώξουν το single core performance του 7700k που ξερουμε ότι σε αυτα τα ρολόγια είναι καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μάλλον πρέπει να ΞΑΝΑ κοιτάξεις για τρίτη φορά το πρώτο γράφημα. μ αρεσει αυτο το GTP γραφημα γιατι το 195 ειναι 4πλασιο του 154 οπως το δειχνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 https://drive.google.com/file/d/0By7_TCzoyL9oejlBV1R0WVdKMkU/view αυτο για τους καψουριδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τα ίδια έχουν κάνει και οι 2 εταιρείες παλιότερα, και σχεδόν κάθε άλλη. Big fn deal... Ας βγάλουν test της προκοπής και τα γραφήματα είναι το λιγότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Like στους 2 προλαλισαντες γιατι στερεψα απο δαυτα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά τι άκυρο επιχειρημα είναι αυτο, και στην μπάρα που έβαλες ανα 50αδες ο ασχετος το 2 θα κοιτάξει, μην ψαχνουμε παντού θεωρίες συνομωσίας,είναι σαν άκυρο επιχείρημα που διαβασα απο ιντελάκια στο you tube που είπε πως θα σου κάτσει γκομενα αν της πείς ότι έχω 7700k και όχι άν της πείς οτι έχεις amd, άσε που είναι και αυτογκόλ αν πρέπει να δικαιολογήσει το χιλιάρικο του 6900k, επιπλέον το άρθρο έχει 4 γραφήματα και μόνο το ένα σε ένα επεξεργαστή δείχνει την ιντελ μπροστά και αυτό μόνο στο single thread. Το 10% που συρναμολογεί pc μόνο του (θέλω να πιστεύω) πως έχει πιό πολύ μυαλό απο το να κοιτάει μπαρίτσες, οι άλλοι παίρνουν HP που θέλει τ15 κατσαβίδι για να δείς τι έχει μέσα. Ωχ έβαλα την μπάρα ανά 50 μονάδες ενώ θέλει ανά 14 για να είναι σωστά τα νούμερα; Συγχώρα με δεν τα πάω καλά με αυτά. Καλύτερα τώρα; 14 μονάδες ανά μπάρα. Το νούμερο 5 πρέπει να είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει ο γαλαξίας μάλλον. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 παιδια, εχω την αισθηση, οτι το λιγοτερο που πρεπει πλεον να ψαχνουμε ειναι η επεξεργαστικη ισχυς...!!! μια μερα εμεινε... υπομονη για τα reviews....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 παιδια, εχω την αισθηση, οτι το λιγοτερο που πρεπει πλεον να ψαχνουμε ειναι η επεξεργαστικη ισχυς...!!! μια μερα εμεινε... υπομονη για τα reviews....!!!! Σαν το Σαββατο των εκλογων.... Κανενα debate, πληρης ησυχια.....και απλα περιμενουμε να ξημερωσει.... Αρκει να μην παρουμε αυτα που παιρνουμε στις εκλογες...... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σαν το Σαββατο των εκλογων.... Κανενα debate, πληρης ησυχια.....και απλα περιμενουμε να ξημερωσει.... Αρκει να μην παρουμε αυτα που παιρνουμε στις εκλογες...... T ώρα Ελλάδος λήγει το nda ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 T ώρα Ελλάδος λήγει το nda ? Δεν ξερω κι εγω το σκεφτομουνα... Λαγωνικα...απλωθειτε!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ώρα Ελλάδος Ανάσταση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις