Fulgore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Οσο περναει η καιρος,τοσο το παιχνιδι πλεον παιζεται αλλου.Και με αυτο φυσικα εννοω στο mobile και γενικα φορητο κομματι. Δεν ειναι αλλωστε και τυχαιο πως η ιδια η Amd επελεξε να επενδυσει στις νεες κονσολες και αφησε τοσα χρονια την Intel να κανει οτι θελει. Αλλωστε και στο επομενο xbox που το περιμενουμε τελη του 2017 παλι με Amd θα ειναι και αυτο,και υπαρχει ενδιαφερον καθως οι του Xbox εκαναν αναφορα για 4κ gaming. Ουτως ή αλλως πλεον αυτοι που αναβαθμιζουν πιο συχνα(και γενικα ασχολουνται)για να τους ενδιαφερουν οι νεεοι επεξεργαστες ειτε απο amd ειτε απο Intel ειναι ειτε οι gamers ειτε οι benchmarkers/overclockers. Αυτο αλλωστε προκυπτει ακομα και απο την ανοδο στις πωλησεις των nvidia καρτων τα τελευταια χρονια ακριβως χαρη στο gaming κομματι. Και λεω για τις καρτες γραφικων γιατι εκει ειναι πιο συχνο το φαινομενο της αναβαθμισης απο οτι για τους επεξεργαστες. Και ακριβως χαρη στις πωλησεις των κονσολων η Amd ειδε ασπρη μερα,δεν περιμενει τις πωλησεις απο τους Zen(ακομα και αν οντως ειναι καλοι)γιατι πολυ απλα ο κοσμος αναβαθμιζει ολο και πιο σπανια τους επεξεργαστες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Lol,πότε είδες να συμβαίνει κάτι τέτοιο για να συμβεί τώρα; Πάρε σαν παράδειγμα αυτό που έγινε πρόσφατα στης κάρτες γραφικών,πιέστηκε η σειρά 9 της nvidia από της κάρτες της amd και λόγου dx12 και απλά μετά από μερικούς μήνες έβγαλε νέα σειρά και όχι μόνο δεν έριξε της τιμές αλλά της ανέβασε κιόλα και όλα μέλι γάλα. Σοβαρά ακόμη στο thread είσαι; Ένα πράγμα..σημαιοφόρος με παράσημα πια. Πας τώρα σε νέα επίπεδα όπως συνηθίζεις. Συγκρίνεις δύο διαφορετικές αγορές με τα δεδομένα σου.Ειλικρινά, είσαι είτε πολύ μπερδεμένος ή απλά δε θες. Η nvidia εκ των πραγμάτων μειώνει τις τιμές στη σειρά 900 ελέω νέων δικών της κυκλοφοριών πρώτα κι έπειτα, λόγω σειράς RX (εκεί που χτυπάει σε επιδόσεις). Ήδη απ'τον Ιούνιο, στην είδηση και μόνο των 1000 series, οι ναυαρχίδες της 900 σειράς, ένιωσαν ένα γενναίο price drop. H πραγματική εικόνα τιμών θα φανεί με την καθιέρωση των νέων σειρών κι απ'τις δύο μεριές, θα πέσουν ακόμη περισσότερο, Φεύγει αυτό το κομμάτι. Αν πάλι το κριτήριο σου είναι οι Ελληνικές τιμές -πολιτική καταστημάτων, περαστικά. Η σειρά rx , χτυπάει σε συγκεκριμένες budget - επιδόσεων κατηγορίες την Nvdia. Στα πεδία που παίζουν από κοινού λοιπόν (1060/70 - 480), έχουμε ένα σκηνικό που ευνοεί τους καταναλωτές . Το γεγονός ότι η δεύτερη (nvidia)αναγκάστηκε να επισπεύσει την κυκλοφορία της 1060 σε τιμή που θα χτυπάει την 480 κι εσύ το προσπερνάς επειδή "πότε είδες να συμβαίνει εσύ", ε δε χωρά πολλά σχόλια. Το αλώνισμα τιμών φαίνεται εκεί που παίζει η Nvidia μόνη της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Το θεμα ειναι ομως οτι hype ξε hype δεν υπαρχει ζητηση στην αγορα επεξεργαστων,ειτε απο Intel,ειτε απο Amd. Και αυτο γιατι ακομα και σε Amd μερια βρειτε μου ποσοι χρηστες εχουν τοση αναγκη αναβαθμισης και επρεπε να περιμενουν τους Zen(τοσα χρονια)που δεν τους καλυπτουν οι τωρινοι Fx(που ειδικα σε αγγελιες τους βρισκεις σε τιμες χωμα)ειδικα ο αριστος 8320. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Η 960 βγήκε με τιμή $199 και η 1060 με τιμή $249, $50 ποιο ακριβή,δηλαδή προσάρμοσε η nvidia την τιμή της,προς τα πάνω, για να την χτυπήσει στην τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Οσο περναει η καιρος,τοσο το παιχνιδι πλεον παιζεται αλλου.Και με αυτο φυσικα εννοω στο mobile και γενικα φορητο κομματι. Δεν ειναι αλλωστε και τυχαιο πως η ιδια η Amd επελεξε να επενδυσει στις νεες κονσολες και αφησε τοσα χρονια την Intel να κανει οτι θελει. Αλλωστε και στο επομενο xbox που το περιμενουμε τελη του 2017 παλι με Amd θα ειναι και αυτο,και υπαρχει ενδιαφερον καθως οι του Xbox εκαναν αναφορα για 4κ gaming. Ουτως ή αλλως πλεον αυτοι που αναβαθμιζουν πιο συχνα(και γενικα ασχολουνται)για να τους ενδιαφερουν οι νεεοι επεξεργαστες ειτε απο amd ειτε απο Intel ειναι ειτε οι gamers ειτε οι benchmarkers/overclockers. Αυτο αλλωστε προκυπτει ακομα και απο την ανοδο στις πωλησεις των nvidia καρτων τα τελευταια χρονια ακριβως χαρη στο gaming κομματι. Και λεω για τις καρτες γραφικων γιατι εκει ειναι πιο συχνο το φαινομενο της αναβαθμισης απο οτι για τους επεξεργαστες. Και ακριβως χαρη στις πωλησεις των κονσολων η Amd ειδε ασπρη μερα,δεν περιμενει τις πωλησεις απο τους Zen(ακομα και αν οντως ειναι καλοι)γιατι πολυ απλα ο κοσμος αναβαθμιζει ολο και πιο σπανια τους επεξεργαστες τους. Σιγά την επεξεργαστική ισχύ που έχουν οι κονσόλες.... Εκεί απλά έδωσε καλη τιμή στην σύμφωνα. Ανάγκη για αναβάθμισή είναι όρος υποκειμενικός ! Είτε για οικιακή χρήση είτε για επαγγελματική. Είμαι με 8350 στοκ απ τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας μαζί με μία 970gtx. Περισσότερο ταινίες και ίντερνετ παρά παιχνιδια παίζω.... Όπως καταλαβαίνεις οι πόροι που έχω απλά χαραμιζονται...... Νταξ κάνω κάνα βαρι πράγμα που κ που αλλά μην φανταστεις τίποτα τρελό. Αλλα όπως προανεφερα ή αναβάθμιση είναι υποκειμενική. Πάντα ηθελα τον fx με δύναμη στα cores όπως είναι ένας Ι5. Άμα οι zen όπως λες καταφέρουν να έχουν 8cores και να είναι αν όχι ίσοι αλλά τουλάχιστον αρκετά κοντά με ιντελ 6cores με τιμή 300-350€ πήρα zen με την μία! Αν και μετά από τόσα χρόνια επιβάλλεται ή amd να έχει τόσο καλά τσιπακια στην αγορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 συγνωμη..., αλλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου. εγω θεωρω οτι δεν υπαρχει τιποτα δεδομενο...!! 1. πριν 10+ χρονια, ηταν δεδομενο οτι οι καλυτεροι επεξεργαστες ηταν οι AMD..μακραν!! 2. μονο και μονο, που λες οτι αν ηταν καλυτεροι οι ZEN, θα ηταν ακριβοτεροι απο της INTEL, προτου καν δεις τεστ απο ολοκληρωμενο προιον, και οχι ES, σημαινει οτι εισαι ηδη προκατειλλημενος εναντιον..! δλδ αν βγουν ισοδυναμοι, τι θα κανεις? παλι INTEL θα αγορασεις, επειδη (υποτιθεται) θα εχει τον καλυτερο επεξεργαστη...??????? 3 αν οι ZEN ειναι βελτιωμενοι οπως αρμοζει στην εποχη (???), και 50€ φθηνοτεροι να ειναι απο i7, εσυ θα τον προτιμησεις...? 1. Εννοείς εποχές Pentium 4. Τότε ήταν σε κάποια πράγματα καλύτεροι οι AMD. Σε κάποια άλλα όμως ήταν καλύτεροι οι Intel. Τότε η AMD με την αρχιτεκτονική της, είχε καταφέρει με χαμηλό ρολόι να έχει καλύτερες επιδόσεις σε κάποια σενάρια από την Intel. Καλά δεν τα θυμάμαι; Τότε είχα AMD... 2. Αν ρωτάς εμένα προσωπικά θα σου πως η σειρά των κριτηρίων που βάζω είναι: α. Επιδόσεις. β. Επιδόσεις με βάση την τιμή. γ. Αν η επιδόσεις είναι παρόμοιες με ένα προϊόν άλλης εταιρίας και παρόμοια τιμή τότε... δ. Κοιτάω κατανάλωση, θερμοκρασίες. Δεν είμαι προκατειλημμένος. Απλά δεν hypάρομαι σχεδόν με τίποτα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι Zen θα είναι χειρότεροι από i7 σε επιδόσεις. Όταν λέω i7 εννοώ 6700K 1151 Socket. Από 2011 socket θα είναι αρκετά πιο αργοί. Αποθήκευσε αυτό το Post. Είναι πολύ πιθανό να τους προτιμήσω αν η τιμή είναι καλή. Αν κάποιος έχει παρακολουθήσει 1-2 launch της AMD τα τελευταία χρόνια και ακόμα περιμένει από τους Zen να είναι κάτι το ανατρεπτικό τότε imo είναι τουλάχιστον αφελής.Το hype που δημιουργείται κάθε φορά είναι εξωπραγματικό.Να θυμίσω ότι πολλοί περίμεναν την rx480 να είναι κοντά στην 1070 και τελικά είναι πίσω και από την 1060.Αποτελεί προς το παρόν όμως μια decent επιλογή στο budget της.Κάτι τέτοιο περιμένω και απο τους Zen.Όταν και αν αρχίσει πάλι η AMD να βγάζει κανα ψιλό μπορεί να δούμε λίγο ανταγωνισμό.Αλλά μέχρι τότε αμφιβάλλω οτι θα μπορέσει να πιέσει. Αυτό που έφαγε τους FX ήταν το τρομερό Hype που είχε δημιουργηθεί. Ο κόσμος περίμενε δεν ξέρω και εγώ τι. Ξέρω κόσμο που πήρε FX8150 και μετά από 3 μήνες τους έδωσε για να πάρει i5 2500, που αν κρίνουμε από τις επιδόσεις του 6600K, πρέπει να έχει πολύ πλάκα. Το έκανε γιατί ουσιαστικά δεν άντεξε την κατακραυγή του κόσμου στα Fora, όσο υπερβολικό και να ακούγεται αυτό. To hype έχει να κάνει ~συνήθως~ με τα δεδομένα της αγοράς. Η intel το χει μονοπώλιο και το αγοραστικό κοινό ενδιαφέρεται να δει ποια θα είναι η απάντηση απ'τη μοναδική αντίπαλο. Τώρα, αν οι αντιδράσεις ξεπερνάνε το κανονικό επίπεδο οφείλεται στα..χαρακτηριστικά του κοινού.. . Μιλώντας για κόσμο, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η τάση κάποιων να προσκυνάνε την ίντελ ανεξάρτητα των πολιτικών της. Τους είναι αδύνατο να συλλάβουν πως μία δυνατή AMD, θα σπρώξει τις τιμές των cpus προς τα κάτω. Με το DX12 λέγανε για διπλάσιες επιδόσεις και γέλαγα. Μου το λένε ακόμα και άτομα που ασχολούνται. Σε κάθε καινούριο DirectX τα ίδια ακούμε και στο τέλος γίνονται πιο βαριά και χρειαζόμαστε καινούριες κάρτες γραφικών. Απλά πράγματα είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 1. Δεν είμαι προκατειλημμένος. Απλά δεν hypάρομαι σχεδόν με τίποτα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι Zen θα είναι χειρότεροι από i7 σε επιδόσεις. Όταν λέω i7 εννοώ 6700K 1151 Socket. Από 2011 socket θα είναι αρκετά πιο αργοί. Αποθήκευσε αυτό το Post. 2. Αυτό που έφαγε τους FX ήταν το τρομερό Hype που είχε δημιουργηθεί. Ο κόσμος περίμενε δεν ξέρω και εγώ τι. Ξέρω κόσμο που πήρε FX8150 και μετά από 3 μήνες τους έδωσε για να πάρει i5 2500, που αν κρίνουμε από τις επιδόσεις του 6600K, πρέπει να έχει πολύ πλάκα. Το έκανε γιατί ουσιαστικά δεν άντεξε την κατακραυγή του κόσμου στα Fora, όσο υπερβολικό και να ακούγεται αυτό. 3. Με το DX12 λέγανε για διπλάσιες επιδόσεις και γέλαγα. Μου το λένε ακόμα και άτομα που ασχολούνται. Σε κάθε καινούριο DirectX τα ίδια ακούμε και στο τέλος γίνονται πιο βαριά και χρειαζόμαστε καινούριες κάρτες γραφικών. Απλά πράγματα είναι. 1. Σε τι workload μιλάς ?? 2. Έχω ακόμα εδώ έναν FX8150 στα 4.5GHz με αέρα και το BF4 MP το έχει στα 120fps cap. Επίσης αν δεις την υπογραφή μου, μια χαρά τα πάει ο FX8150 εναντίον του 2500Κ. 3. Πάντα έτσι γίνεται, όταν έχουμε πιο γρήγορο hardware ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις των Games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Έχει πλάκα που λέτε το ίδιο πράγμα για τον 8150 έναντι του 2500Κ, και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 1. Εννοείς εποχές Pentium 4. Τότε ήταν σε κάποια πράγματα καλύτεροι οι AMD. Σε κάποια άλλα όμως ήταν καλύτεροι οι Intel. Τότε η AMD με την αρχιτεκτονική της, είχε καταφέρει με χαμηλό ρολόι να έχει καλύτερες επιδόσεις σε κάποια σενάρια από την Intel. Καλά δεν τα θυμάμαι; Τότε είχα AMD... 2. Αν ρωτάς εμένα προσωπικά θα σου πως η σειρά των κριτηρίων που βάζω είναι: α. Επιδόσεις. β. Επιδόσεις με βάση την τιμή. γ. Αν η επιδόσεις είναι παρόμοιες με ένα προϊόν άλλης εταιρίας και παρόμοια τιμή τότε... δ. Κοιτάω κατανάλωση, θερμοκρασίες. Δεν είμαι προκατειλημμένος. Απλά δεν hypάρομαι σχεδόν με τίποτα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι Zen θα είναι χειρότεροι από i7 σε επιδόσεις. Όταν λέω i7 εννοώ 6700K 1151 Socket. Από 2011 socket θα είναι αρκετά πιο αργοί. Αποθήκευσε αυτό το Post. Είναι πολύ πιθανό να τους προτιμήσω αν η τιμή είναι καλή. σε "καποια πραγματα" μονο...? που η ιντελ για να αντιμετωπισει την θυελλα των τοτε Athlon, εφτασε τα τσιπακια των pentium στα ορια τους απο πλευρας χρονισμων? κακα τα ψεματα, τοτε η κατασταση ηταν ακριβως αντιστροφη, απο οτι ειναι τωρα, που εφτασε η AMD στα ορια του τα τσιπακια των FX γαι να αντιμετωπισει καπως την αποδοση του Single core της ιντελ..! γιατι σε multithread, εεε.......δεν πανε και ασχημα..!! δεν διαφωνω στα κριτηρια που βαζεις, μονο που τωρα το ζητημα "επιδοσεις" δεν ειναι τοσο απλοικο..!! επιδοσεις σε τι? πλεον εχει γινει και το HARDWARE αλλα και το SOFTWARE, παρα πολυ πολυπλοκο και εξειδικευμενο...! αρα, οταν μιλαμε για επιδοσεις, θα πρεπει να διευκρινιζουμε και σε τι. σε παιχνιδια, σε επεξεργασια βιντεο και ηχου, σε 3D εφαρμογες, σε προγραμματα πολυπλοκου σχεδιασμου, σε τι.....??? ειναι πολυ γενικο αυτο το επιδοσεις..!!! αφου δεν εισαι προκατειλλημενος, και βασει των δικων σου κριτηριων, τοτε θα επρεπε να αγοραζουμε ακομα I7-4790K και οχι i7-6700Κ ..... http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-6700K-vs-Intel-Core-i7-4790K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Το θεμα ειναι ομως οτι hype ξε hype δεν υπαρχει ζητηση στην αγορα επεξεργαστων,ειτε απο Intel,ειτε απο Amd. Και αυτο γιατι ακομα και σε Amd μερια βρειτε μου ποσοι χρηστες εχουν τοση αναγκη αναβαθμισης και επρεπε να περιμενουν τους Zen(τοσα χρονια)που δεν τους καλυπτουν οι τωρινοι Fx(που ειδικα σε αγγελιες τους βρισκεις σε τιμες χωμα)ειδικα ο αριστος 8320. Εγώ. Όπως και το 2011 (που τότε είχα ξεμείνει με έναν E8400 του 2008), υπήρχε τεράστιο αυξημένο hype για τους Bulldozer -άσχετα που τελικά βγήκαν πατάτες σε σχέση με αυτό που περιμέναμε και τους πήρε τόσα χρόνια να τους στρώσουν λίγο-, τότε περίμενα μέχρι να βγουν και αμέσως μόλις είδα τα review, πήρα τον 2500Κ. Δεν το μετανιώνω και ακόμα και τώρα δεν σκαλώνει πουθενά σε αυτά που του ζητάω εγώ να κάνει. Ωστόσο ΒΑΡΕΘΗΚΑ 5 χρόνια το ίδιο PC. Άρα και πάλι περιμένουμε να ξεφουσκώσει το hype, να λανσαριστούν οι Zen, να δούμε τι ψάρια πιάνουν, και αν προσφέρουν κάτι καλύτερο καλώς. Αν όχι, δεν πειράζει, σε 6 μήνες από τότε θα βγάζει η Intel 6 core mainstream. Συνεπώς, η "ανάγκη" για αναβάθμιση είναι εντελώς υποκειμενικό ζήτημα. 1. Εννοείς εποχές Pentium 4. Τότε ήταν σε κάποια πράγματα καλύτεροι οι AMD. Σε κάποια άλλα όμως ήταν καλύτεροι οι Intel. Τότε η AMD με την αρχιτεκτονική της, είχε καταφέρει με χαμηλό ρολόι να έχει καλύτερες επιδόσεις σε κάποια σενάρια από την Intel. Καλά δεν τα θυμάμαι; Τότε είχα AMD... Καλά θυμάσαι. Τότε "ολοι" AMD είχαμε... Ωραίες εποχές. Έπαιρνες έναν Athlon 64 3500+ με 220 ευρώ, του έκανες overclock 0,3GHz και είχες επιδόσεις καλύτερες από Pentium 4 3.8GHz που κόστιζε σχεδόν τα ΤΡΙΠΛΑ, στις μισές θερμοκρασίες... Ή του έκανες overclock 0,5GHz και περνούσες και τους Pentium 4 Extreme Edition που κόστιζαν χιλιάρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εγώ. Όπως και το 2011 (που τότε είχα ξεμείνει με έναν E8400 του 2008), υπήρχε τεράστιο αυξημένο hype για τους Bulldozer -άσχετα που τελικά βγήκαν πατάτες σε σχέση με αυτό που περιμέναμε και τους πήρε τόσα χρόνια να τους στρώσουν λίγο-, τότε περίμενα μέχρι να βγουν και αμέσως μόλις είδα τα review, πήρα τον 2500Κ. Δεν το μετανιώνω και ακόμα και τώρα δεν σκαλώνει πουθενά σε αυτά που του ζητάω εγώ να κάνει. ... Είσαι σίγουρος; Γιατί στο τέλος θα διαβάσουμε οτι δεν είναι ικανός ούτε για πασιέντζα ο i5-2500. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Φαντάζομαι πόσες σελίδες θα φτάσει το thread και δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα τα επίσημα για τους zen.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) αφου δεν εισαι προκατειλλημενος, και βασει των δικων σου κριτηριων, τοτε θα επρεπε να αγοραζουμε ακομα I7-4790K και οχι i7-6700Κ ..... http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-6700K-vs-Intel-Core-i7-4790K Εντάξει τώρα με το cpuboss έλιωσα. Τα μισά στοιχεία που δείχνει είναι λάθος (DDR3L ο Skylake και όχι DDR4?). O λόγος που πας σε 6700Κ σήμερα και γενικά σε Skylake, δεν είναι η καλύτερη απόδοση από 4790.. η οποία είναι και ανύπαρκτη, αλλά τα features του νεότερου processor π.χ. 14nm, DDR4, overclocking capabilities, κ.λ.π. Σαφέστατα και ο 6700Κ είναι πιο αργός από τον 4790. Όσο για το σχόλιο που είδα περί πασιέντζας και 2500Κ, απαντώ: όταν όμως κάποιοι καλοθελητές 'δω μέσα βγάζατε τους FX 83xx πιο άχρηστους και απο i3, και τους FX 6xxx πιο άχρηστους και απο Pentium G, ήταν καλά ε; Υποκριτές της πλάκας. Y.Γ. Είδατε ποτέ να μπαίνουμε εμείς σε thread περί νέου intel processor, και να το κάνουμε hijack λέγοντας funboy-στικες ατάκες; Μια ζωή στα threads περί AMD έχουμε τα ίδια φαινόμενα. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2016 από Formation 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αν όχι, δεν πειράζει, σε 6 μήνες από τότε θα βγάζει η Intel 6 core mainstream. Χλομό το κόβω, ο Kabylake (Desktop) θα βγει το πρώτο τρίμηνο του 2017 κοντά με τον ZEN και δεν θα έχει 6-πυρηνο. Επόμενο Intel mainstream από 2018 και μετά, και βλέπουμε αν θα έχει 6-πυρηνο. Σαφέστατα και ο 6700Κ είναι πιο αργός από τον 4790. Μάλλον το αντίθετο θέλεις να πεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Απλα γελαω με μερικα post εδω μεσα.. Καλυτερα 4770k παιδια...ειναι πιο <γρηγορος> http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-6700K-vs-Intel-Core-i7-4770K Τελος.. http://videocardz.com/63242/amd-zen-stuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις