Psaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το 10%+- το λες σιωπή; καλύτερα ας μην ακούμε και λέμε πολλά.. Μια μέρα έμεινε.. για να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια.. εγώ πάντως θα προτιμήσω έναν 7700κ στα 350€ παρά έναν 1700 στα 390€ μέχρι να σταθεροποιηθούν θα έχει βγάλει 8th gen η intel και κατά την γνώμη μου όταν είσαι τόσο καιρό μπροστά με μια τόσο μεγάλη δοαφορα δύσκολα την χάνεις.. εκτός και μαλακιστεις με τις τιμές που όπως βλέπω έχουν είδη καταφέρει και πετύχει.. αλλά η intel έχει την τεχνολογια απλά δεν την δίνει.. η ιδεα ειναι οτι αμα τα games ηταν μονο 4core στο διάγραμμα αυτο ο 7700 θα κέρδιζε κατά κράτος γιατί είναι πολύ υψηλότερα χιονισμένος και μπορεί να εχει και καλύτερο ipc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ε η αληθεια ειναι οτι μια διαφορα την εχει. Αν χρησιμοποιουσαν πανω απο 4 πυρηνες τοτε θα επρεπε να ηταν μπροστα ο 1700. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 προσπαθω να πεισω τον ευατο μου οτι δν πρεπει να αλλαξω cpu αλλα δν ξερω τι καταληξη θα εχει.. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τελικα μεχρι τωρα, αν βλεπω σωστα.. Μονο η MSI υποστηριζει 2xM.2 PCIe για RAID.. ή κανω λαθος; όχι, κάνεις λάθος, αν σου είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο τότε α)παίρνεις expansion cards ή β)περιμένεις την επόμενη γεννιά amd (δεν βλέπω να το χει ούτε στην επόμενη όμως έτσι όπως διαμόρφωσε την πλατφόρμα) ή γ) πας σε z270 (ή z299 αργότερα) --------------------- on topic ψηφίζω να πάμε σε καινούργιο νήμα για τα επίσημα reviews, έλα ας το ανοίξει αυτός που μετράει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ε η αληθεια ειναι οτι μια διαφορα την εχει. Αν χρησιμοποιουσαν πανω απο 4 πυρηνες τοτε θα επρεπε να ηταν μπροστα ο 1700. όχι γιατί ο 7700Κ εχει 4200mhz ανά πυρήνα και 4.5ghz boost είναι θέμα balance πρέπει να έχεις ΚΑΙ ένα σεβαστό αριθμό ghz ΚΑΙ πυρήνες,μια χαρα τα παει ο 1700 για τα ghz που εχει και για τα games που ειχε το benchmark μονο στο ashes of singularity(ιδικά του 1700Χ vs 6800κ) περίμενα καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
u7timus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Η διαφορά σε σχέση με ποιότητα τιμής ρίσκου έναντιας στον 1700 είναι πολύ μικρή.. δεν αξίζει! Δεν λέω για κάποιον που θέλει επεξεργαστική ισχύει ναι μπορεί να είναι καλύτερος και από τον 6900κ αυτό εμένα όμως δεν με ενδιαφέρει ο ένας έχει 1000€ ο άλλος 400€ και ξανά λέω ναι με τα χίλια για κάποιον που τον θέλει για εργασία ή κάτι άλλο αλλά όχι για εμάς τους περισσότερους θα τολμήσω να πω που απλά καθόμαστε φτιάχνουμε κανα βιντεάκι για τον χαβαλέ και παίζουμε και κανα παιχνιδάκι.. το ρίσκο σε σχέση με την διαφορά τιμής τους είναι μεγαλύτερο..κατά κράτος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Γιατί είναι παράνομο? Νομιμότατη πουστι@ του ισχυρού είναι. Τι είναι ο κάθε reviewer? Έγριτο μέλος της ΕΣΗΕΑ ή έχει άδεια επαγγέλματος με συγκεκριμένο κώδικα δεοντολογίας? Τελάληδες του youtube και των site είναι, που το μόνο διακύβευμα για αυτούς είναι η αξιοπιστία τους στο κοινό, χωρίς νομικές προεκτάσεις. Βεβαίως και είναι παράνομο, ακόμα και στο αμέρικα, άν παει η amd με απόδειξη σε δικαστήριο η ιντελ πρέπει να την αποζημιώσει με το ποσό που θα είχε σε απώλειες απο άδικα reviews, και αυτό με νόμους αμέρικα για αθέμιτο ανταγωνισμό. Oσο για τους τελάληδες, άν κρίνω πώς έκαναν όταν πήραν το ξυλινο κουτάκι ryzen ,σιγά μην υπακούσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 @u7timus σου κάνω λικε γιατί συμφωνώ σε αυτο που λες,οι περισσότεροι πρέπει να περιμένουν τον 1600Χ για ενα πραγματικό value for money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 όχι, κάνεις λάθος, αν σου είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο τότε α)παίρνεις expansion cards ή β)περιμένεις την επόμενη γεννιά amd (δεν βλέπω να το χει ούτε στην επόμενη όμως έτσι όπως διαμόρφωσε την πλατφόρμα) ή γ) πας σε z270 (ή z299 αργότερα) --------------------- on topic ψηφίζω να πάμε σε καινούργιο νήμα για τα επίσημα reviews, έλα ας το ανοίξει αυτός που μετράει Παίρνει μια X300 στο AM4 και εχει 2 X( NVMe 4X PCI-E V3.0 Lanes) Το z270 στην ουσία δεν μπορει να δώσει ούτε μια NVMe χωρίς να έχει bottlenecκ όπως είναι τώρα η πλατφόρμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Η διαφορά σε σχέση με ποιότητα τιμής ρίσκου έναντιας στον 1700 είναι πολύ μικρή.. δεν αξίζει! Δεν λέω για κάποιον που θέλει επεξεργαστική ισχύει ναι μπορεί να είναι καλύτερος και από τον 6900κ αυτό εμένα όμως δεν με ενδιαφέρει ο ένας έχει 1000€ ο άλλος 400€ και ξανά λέω ναι με τα χίλια για κάποιον που τον θέλει για εργασία ή κάτι άλλο αλλά όχι για εμάς τους περισσότερους θα τολμήσω να πω που απλά καθόμαστε φτιάχνουμε κανα βιντεάκι για τον χαβαλέ και παίζουμε και κανα παιχνιδάκι.. το ρίσκο σε σχέση με την διαφορά τιμής τους είναι μεγαλύτερο..κατά κράτος... Αυτό με το ρίσκο δεν το κατάλαβα .. Μπορείς να το αναλύσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το 10%+- το λες σιωπή; καλύτερα ας μην ακούμε και λέμε πολλά.. Μια μέρα έμεινε.. για να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια.. εγώ πάντως θα προτιμήσω έναν 7700κ στα 350€ παρά έναν 1700 στα 390€ μέχρι να σταθεροποιηθούν θα έχει βγάλει 8th gen η intel και κατά την γνώμη μου όταν είσαι τόσο καιρό μπροστά με μια τόσο μεγάλη δοαφορα δύσκολα την χάνεις.. εκτός και μαλακιστεις με τις τιμές που όπως βλέπω έχουν είδη καταφέρει και πετύχει.. αλλά η intel έχει την τεχνολογια απλά δεν την δίνει.. Το pc δεν είναι XBOX ή PS 4 .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 προσπαθω να πεισω τον ευατο μου οτι δν πρεπει να αλλαξω cpu αλλα δν ξερω τι καταληξη θα εχει.. Αν πήρες τον 6800Κ στα 3,4 για παιχνίδια θες αλλαγή ούτως ή άλλως.... Αν έχεις κάτσει σε κάνα καλό τσιπάκι που περνάει τα 4,2 ή ακόμα καλύτερα ακουμπάει τα 4,5 κράτα το σφιχτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγώ κατά ένα περίεργο λόγο πιστεύω ότι με τα Vega APU απλά θα χάσουμε τα λόγια μας!Αν ισχύουν μερικά από τα leaks και εφαρμοστούν οι τεχνολογίες του vega που ανακοίνωσαν στο conference τότε μπορούμε να υπολογίσουμε επιδόσεις λίγο κάτω από rx470 4gb με 2GB ΗΒΜ2 στα 200-250 ευρώ με 4c/4th! Έχω γίνει ακόμα πιο Hyped για Vega APU πλέον δεν ξέρω γιατί! Αν βγάλουν και κάτι αντίστοιχο σε laptop δεν το συζητάμε! Άλλη κατηγορία προϊόντος από μόνο του! Καθίστε εσείς να τσακώνστε για το Ryzen vs 7700k!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αυτό με το ρίσκο δεν το κατάλαβα .. Μπορείς να το αναλύσεις ειναι αυτός ο φόβος που έχουν ολοι για την amd ,ακομα και τωρα "τεχνικοί" Η/Υ νομίζουν οτι καίγονται εκρήγνυνται ή οτι ειναι το cpu του εξω-απο εδω, γενικα το λέω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Κανένα ρίσκο. Από το μακρινό 2000 δεν είχα ποτέ Intel και ποτέ δεν με άφησε επεξεργαστής. Άλλα πράγματα χαλάσανε στην πορεία, αλλά ποτέ ο cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις