Nimuro Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ο ακοινονητος εχει δικιο! Το να πας σε 8πυρηνο με πιο χαμηλα ρολογια απο τον 1600Χ ας πουμε, για την χρηση που τον θες ειναι λιγο χαζο. Ο 1600Χ ειναι ιδανικος για gaming μιας και εχει υψηλοτερη συνχοτητα, χαμηλοτερη τιμη και ακριβως τους πυρηνες που χρειαζονται για αυτον τον τροπο χρησης. Οποτε σαν gamer θα σε συμφερε πιο πολυ να περιμενεις λιγο και perfomance wise αλλα και value wise! Δεν το αμφισβητώ (αν και δεν θα έπαιρνα ποτέ το X μοντέλο των 6πύρηνων) αλλά δεν ήταν αυτό το ερώτημα μου. Το αρχικό μου ερώτημα είναι αν ξέρουμε από κάπου τιμολόγηση σε μαγαζιά εκτός Πλαισίου/Eshop που έδωσαν προπαραγγελίες με το γνωστό καπέλο. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλά κρατάει ο 6800K δεν θα τον δώσω ακόμα Εγώ περιμένω να μπει αγγελία το σετακι που είπε ο άλλος χθες.. Μην λες τέτοια.. 2
cpc464 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ξανά δες το πρώτο γράφημα και διάβασε τη γράφει στον τίτλο. Ο τίτλος λέει αυτο που είπα καί εγώ, Price to performance faceoff, όσο για το γράφημα είναι φτιαγμένο έτσι ωστε να ταιριάζει με το συγκριτικό τιμής, όχι για να κάνει την ίντελ να δείχνει καλή.
kostas_anes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγώ περιμένω να μπει αγγελία το σετακι που είπε ο άλλος χθες.. Μην λες τέτοια.. Σε παρακαλω, εχω ηδη βγαλει σε αγγελια το νεφρο μου, το σετακι μου ανηκει! 4
aekoriginal21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Προβλέπω πως έχει να πουληθεί πολύ Ryzen πακέτο με 1080ti τους προσεχείς μήνες.. Ίσως ο καλύτερος συνδιασμός για τους enthousiasts. 1
kostas_anes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ο τίτλος λέει αυτο που είπα καί εγώ, Price to performance faceoff, όσο για το γράφημα είναι φτιαγμένο έτσι ωστε να ταιριάζει με το συγκριτικό τιμής, όχι για να κάνει την ίντελ να δείχνει καλή. Θα μπορουσε να το κανει με αρκετα μεγαλυτερη κλιμακα και να φαινεται η διαφορα. Δεν χρειαζοταν το performance να το αρχιζει απο το 140. Το να αλλαξει βεβαια τα δεδομενα θα ηταν ηλιθιο και θα ειχε διαφορες νομικες επιπλοκες. Το να μπερδευει ομως τον απλο χρηστη που δεν θα τα πολυκοιταξει, με τα γραφηματα και τις εναλλαγες χρωματων ειναι νομιμοτατο και ταιριαζει ακριβως στα "guidelines" που εστειλε σε email η Ιntel στους reviewers. 1
Federacion Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το Χ είναι ότι και το Κ στους ίντελ; Δλδ είναι κλειδωμένοι αυτοί χωρίς Χ? σόρρυ για τη νουμπ ερώτηση... 1
aekoriginal21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Όχι όλοι οι Ryzen είναι ξεκλείδωτοι, απλά οι x έχουν xfr (ανάλογα την ψύξη ανεβάζουν μόνοι τους κλόκια) και ίσως να είναι και καλύτερα binned οπότε καλύτερο oc. 4
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το Χ είναι ότι και το Κ στους ίντελ; Δλδ είναι κλειδωμένοι αυτοί χωρίς Χ? σόρρυ για τη νουμπ ερώτηση... οχι ξεκλειδωτος ειναι και αυτος χωρις x στα μεχρι τωρα μοντελα τουλαχιστον 1
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 εχουν βγει ποσα "leaked" benchmarks αλλα δεν τα γραφω γιατι ειναι μονο μια μερα για τον φιλο vfragos : Και μεγαλυτερη να ειναι η διαφορα υπερ του 7700,παλι την παρουσα στιγμη δεν αξιζει αγορα του. Τουλαχιστον απο i7 6800k και πανω αξιζει η αγορα σε intel αλλα φυσικα ξεφευγει απιστευτα σε τιμη και γιαυτο και ο ryzen 1700 ειναι λουκουμι,ειδικα για Ελληνικα δεδομενα. 2
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Και μεγαλυτερη να ειναι η διαφορα υπερ του 7700,παλι την παρουσα στιγμη δεν αξιζει αγορα του. Τουλαχιστον απο i7 6800k και πανω αξιζει η αγορα σε intel αλλα φυσικα ξεφευγει απιστευτα σε τιμη και γιαυτο και ο ryzen 1700 ειναι λουκουμι,ειδικα για Ελληνικα δεδομενα. Δλδ θεωρεις για παραδειγμα οτι αξιζει να παρεις εναν 6800κ απο οτι τον 1700χ για 30 περιπου ευρω παρακατω?
Psaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Και μεγαλυτερη να ειναι η διαφορα υπερ του 7700,παλι την παρουσα στιγμη δεν αξιζει αγορα του. Τουλαχιστον απο i7 6800k και πανω αξιζει η αγορα σε intel αλλα φυσικα ξεφευγει απιστευτα σε τιμη και γιαυτο και ο ryzen 1700 ειναι λουκουμι,ειδικα για Ελληνικα δεδομενα. μα συμφωνώ σε αυτό που λες,ιδικά τo bench 1700vs7700k φτάνει για να σιωπήσουν ποια τα παπαγαλάκια οτι τα παιχνίδια θέλουν μονο 4cores,αμα επαληθεύεται. 1
cpc464 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Θα μπορουσε να το κανει με αρκετα μεγαλυτερη κλιμακα και να φαινεται η διαφορα. Δεν χρειαζοταν το performance να το αρχιζει απο το 140. Το να αλλαξει βεβαια τα δεδομενα θα ηταν ηλιθιο και θα ειχε διαφορες νομικες επιπλοκες. Το να μπερδευει ομως τον απλο χρηστη που δεν θα τα πολυκοιταξει, με τα γραφηματα και τις εναλλαγες χρωματων ειναι νομιμοτατο και ταιριαζει ακριβως στα "guidelines" που εστειλε σε email η Ιntel στους reviewers. Αν όντως έχει στείλει η intel τέτοια guidelines, η amd θα είχε κάνει πανυγήρι στα δικαστήρια.
Whitefanged Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αν όντως έχει στείλει η intel τέτοια guidelines, η amd θα είχε κάνει πανυγήρι στα δικαστήρια. Γιατί είναι παράνομο? Νομιμότατη πουστι@ του ισχυρού είναι. Τι είναι ο κάθε reviewer? Έγριτο μέλος της ΕΣΗΕΑ ή έχει άδεια επαγγέλματος με συγκεκριμένο κώδικα δεοντολογίας? Τελάληδες του youtube και των site είναι, που το μόνο διακύβευμα για αυτούς είναι η αξιοπιστία τους στο κοινό, χωρίς νομικές προεκτάσεις. 6
u7timus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 μα συμφωνώ σε αυτό που λες,ιδικά τo bench 1700vs7700k φτάνει για να σιωπήσουν ποια τα παπαγαλάκια οτι τα παιχνίδια θέλουν μονο 4cores,αμα επαληθεύεται. Το 10%+- το λες σιωπή; καλύτερα ας μην ακούμε και λέμε πολλά.. Μια μέρα έμεινε.. για να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια.. εγώ πάντως θα προτιμήσω έναν 7700κ στα 350€ παρά έναν 1700 στα 390€ μέχρι να σταθεροποιηθούν θα έχει βγάλει 8th gen η intel και κατά την γνώμη μου όταν είσαι τόσο καιρό μπροστά με μια τόσο μεγάλη δοαφορα δύσκολα την χάνεις.. εκτός και μαλακιστεις με τις τιμές που όπως βλέπω έχουν είδη καταφέρει και πετύχει.. αλλά η intel έχει την τεχνολογια απλά δεν την δίνει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις