ma3stros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Γενικά η Asus σε Mobo/gpu έχει από τα χαμηλότερα(1η 2η) rma rates σχεδόν κάθε χρονιά. Η msi είναι αρκετά επιρρεπης,ιδικά στην x99. Υπαρχει καποιο σαιτ π μπορουμε να δουμε RMAs rate ? Και για λαπτοπ κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspazet Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σωστό,αλλά επειδή τις έχω δουλέψει όλες στο x99 τα βρήκε σκούρα,με την Sabertooth να διασώζεται από την σειρά, και κάποιες ΙΙ Revisions. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι DDR4 προφανώς που ήταν η πρώτη τους εφαρμογή. Ναι, δυστυχώς το x99 είναι το πιο "ευαίσθητο" chipset της Intel. Σημαντικός και ο λόγος που αναφέρεις. Υπαρχει καποιο σαιτ π μπορουμε να δουμε RMAs rate ? Και για λαπτοπ κλπ? Γενικα βγαίνουν annual rma rates κάθε χρόνο. Αν κάνεις ένα Google θα βρεις αποτελέσματα, αλλιώς όταν γυρίσω σπίτι θα σου ποσταρω γιατί τώρα είμαι από κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μία και σήμερα για τα bench! Άντε να δούμε τι θα δούμε! Πάμε τώρα στις τεχνολογίες του Vega που είναι καλές για τις APU! 1) Σύμφωνα με τη παρουσίαση για το rx vega στη νέα γενιά gpu έχουν κάνει optimized τη διαχείριση μνήμης με αποτέλεσμα να έχουμε μείωση στις γενικές απαιτήσεις κατά το 50%. Αυτό το ονομάζουν High Bandwidth Cache Controller (HBCC). 2) Επίσης έχουν ενσωματώσει και μία τεχνολογία αλγορίθμων που υπάρχει και στις κονσόλες και το ονομάζουν Rapid Packed Math (RPM) και διπλασιάζει τις επιδόσεις των gpu compute units ! Αυτή τη τεχνολογία την έχουν όλα τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορίσει σε Xbox One και PS4 Series και κατά συνέπεια στο PC! Αυτά είναι καλά νέα για τα Vega APUS και ελπίζω να εντυπωσιαστούμε από τις επιδόσεις και ίσως μιλάμε για πραγματικά φτηνό gaming Pc στα 1080p!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 εχουν βγει ποσα "leaked" benchmarks αλλα δεν τα γραφω γιατι ειναι μονο μια μερα για τον φιλο vfragos : 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 εχουν βγει ποσα "leaked" benchmarks αλλα δεν τα γραφω γιατι ειναι μονο μια μερα Βαλε τίποτα Ντε, πως θα περάσει η μέρα;! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 έπρεπε να είχαν το watch dogs μεσα.. μου φαίνεται μονο οι του gamers nexus το ξέρουν το παιχνιδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 εχουν βγει ποσα "leaked" benchmarks αλλα δεν τα γραφω γιατι ειναι μονο μια μερα για τον φιλο vfragos : Password δεν μπαίνει να τα βλέπω μονο εγώ; Πολύ υποσχόμενα, ωραια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Tο xfr των ryzen ανεβαζει ολους τους πυρηνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Tο xfr των ryzen ανεβαζει ολους τους πυρηνες? ναί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Tο xfr των ryzen ανεβαζει ολους τους πυρηνες? Αντε ρε.... ακοινωνητε που θες και xfr! Νομιζω ναι για ολους... Μα ειναι τοσο λιγο ετσι κι αλλιως το ανεβασμα που σιγα μην εχει θεμα για λιγοτερους πυρηνες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αντε ρε.... ακοινωνητε που θες και xfr! Νομιζω ναι για ολους... Μα ειναι τοσο λιγο ετσι κι αλλιως το ανεβασμα που σιγα μην εχει θεμα για λιγοτερους πυρηνες... Όσο πιο καλύτερη ψυξη,τόσο πιο πολύ ανεβαίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Απλα προσπαθω να σκεφτω αν που αξιζει να παω 1700 1700x τι εχει να μου δωσει ο ενας και τι ο αλλος. Ειναι πολυ νωρις βεβαια αλλα καπως πρεπει να περασω την ωρα μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lied Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Η Asus για εμένα προσωπικά είναι κορυφαία, και στην am3 υπήρχε και υπάρχει καλό support (bios updates και καινούργια μητρική πρίν 3-4 μήνες!!!) αλλά και σε overclocking καταστάσεις . Βλέπω λοιπόν με καλό μάτι τα bios update με το πρίσμα ότι ασχολούνται και θα συνεχίσουν να ασχολούνται με το προϊόν τους! Καθε προιον θα πρεπει να το βλεπεις ξεχωριστα και οχι σαν εταιρια. Σαν εταιρια μπορεις να κρινεις το support και το RMA πχ. Γιατι οι αστοχειες στοιχειώνουν πολλους κατασκευαστές. Και για να παρω ενα απτο παραδειγμα. Η τελευταια Asus Crosshair VI AM4 top of the line WOW, εχει χειροτερο power delivery system απο την Ζ170-A budget mobo. Δυστοιχως τα Ledakia και οι φανφαρες κοψανε αλλα πραγματα για να μεινει η τιμη ιδια. Και μπορει να μην κανεις overclock, αλλα αν σε νοιαζει πως θα ειναι το mobo σε 4-5 χρονια, ειναι κατι βασικο το cap quality. Οσο αναφορα τα Bios updates, μπορει να ειναι καλα, μπορει και να προσπαθουν να μπαλωσουν αστοχιες στο σχεδιασμο της μητρικης και δυστυχως ποτε δεν ξερεις αλλα κρατα ενα πραγμα. Σε καινουριο chipset+socket ειναι πολυ φυσιλογικο, οσο χρονο και να ειχαν πριν με Engineering samples, ολες οι εταιριες να βγαζουν συνεχως updates ανακαλυπτοντας νεα bugs και issues. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Όσο πιο καλύτερη ψυξη,τόσο πιο πολύ ανεβαίνει. Μωρε ναι αυτο ηταν το νοημα απο την αρχη αλλα μετα εβλεπα ολο κατι οτι δινει αλλα 100mhz και κατι τετοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Απλα προσπαθω να σκεφτω αν που αξιζει να παω 1700 1700x τι εχει να μου δωσει ο ενας και τι ο αλλος. Ειναι πολυ νωρις βεβαια αλλα καπως πρεπει να περασω την ωρα μου Κι εγώ ακριβώς το ίδιο,λογικά ο 1700 δεν θα ανεβαίνει πολύ,μακάρι να κάνω λάθος,στον χ θέλουμε και έξτρα ψύξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις