Millennium Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Παιδες ξέρουμε επίσημα ποτε θα είναι στα ραφια οι ryzen 5 ? Όχι. Ανεπισημα απο Μαιο μεχρι Ιουνιο. Q2 είπαν επίσημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 http://www.guru3d.com/news-story/intel-is-dropping-processor-prices.html Άντε ρε ίντελ, και σε κατώτερα (οι τιμές), ήδη 80$ κάτω ο 7700k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σε Alpha καινούργιου Game Engine (Nitrous 2.0 DX-12 ONLY) με VEGA GPU. Πως κατέληξες ότι έκανε crash ο Ryzen ?? Αυτο ευχονται ορισμενοι.Ασε τι θα πουν εδω...Στο οτι μπορει να εφταιγε η alpha ή το stream δεν σταθηκε κανεις τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 http://www.game-debate.com/news/22396/amd-ryzen-7-vs-intel-core-i7-price-to-performance-faceoff Ωραία, διάβασε κανείς το αρθρο η μονο τα γραφήματα κοιτάμε?,το άρθρο εν ολίγης λέει πως οι 1800χ, 1700χ, είναι ανώτεροι απο τους 6950χ 6900κ και πως ο 7700κ πέρασε τον 1700 μόνο στο single core performance, επίσης το γράφημα είναι τιμή/μονάδα επίδοσης όπου Μεγαλύτερο=χειρότερο. Ξανά δες το πρώτο γράφημα και διάβασε τη γράφει στον τίτλο. http://www.guru3d.com/news-story/intel-is-dropping-processor-prices.html Άντε ρε ίντελ, και σε κατώτερα (οι τιμές), ήδη 80$ κάτω ο 7700k. Μόνο ένα μαγαζί στην Αμερική έχει αυτές τις τιμές, η μείωση στην τιμή δεν προέρχεται από την Intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 προταση: ας μαζεψουμε ολα τα "μαργαριταρια" που εχουν γραφτει-δημοσιευτει τις τελευταιες εβδομαδες, να τα βλεπουμε να γελαμε....!! κατι με τις επιδοσεις των Ryzen που ειναι "μαιμου", στην πραγματικοτητα ειναι χειροτερες απο τους.........FX..., κατι με τις τιμες των Intel που επεσαν (απο ενα καταστημα), ακομα δεν βγηκε ο Ryzen, λες και η Intel δεν εχει ανταγωνιστικο προιον, κατι με το crash στο capsaicin που "φταιει" ο επεξεργαστης.., και οχι οτιδηποτε αλλο, κατι με τις μνημες που δεν θα τρεχουν πανω απο 2400...., κλπ, κλπ, να φτιαξουμε κανα βιντεακι για χαβαλε......!!!!!!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέρα παρά μέρα bios η Asus. O δρόμος είναι μακρύς παλικάρια .. Μου κάνει εντύπωση η Taichi που δεν έχει βγάλει ακόμα κανένα ! νομίζω η Asrock κάνει την διαφορά πλέον και στην x99 που έχω έχει βγάλει δυο μόνο με ένα ενδιάμεσο beta και είναι βράχος. Σταθμίστε σωστά με τις μητρικές,θα είναι το κλειδί σε αυτά τα builds 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 επομενο επιχειρημα, υποπτο, βαλανε torx βιδες αντι για τις κλασσικες philips ,σιγουρα εχει προβλημα η πλατφορμα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 προταση: ας μαζεψουμε ολα τα "μαργαριταρια" που εχουν γραφτει-δημοσιευτει τις τελευταιες εβδομαδες, να τα βλεπουμε να γελαμε....!! κατι με τις επιδοσεις των Ryzen που ειναι "μαιμου", στην πραγματικοτητα ειναι χειροτερες απο τους.........FX..., κατι με τις τιμες των Intel που επεσαν (απο ενα καταστημα), ακομα δεν βγηκε ο Ryzen, λες και η Intel δεν εχει ανταγωνιστικο προιον, κατι με το crash στο capsaicin που "φταιει" ο επεξεργαστης.., και οχι οτιδηποτε αλλο, κατι με τις μνημες που δεν θα τρεχουν πανω απο 2400...., κλπ, κλπ, να φτιαξουμε κανα βιντεακι για χαβαλε......!!!!!!!! Χεχε γελασα πρωινιατικα.Η corsair πχ εχει 3000 certified για Ryzen και ο IMC τους υποστηριζει παραπανω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέρα παρά μέρα bios η Asus. O δρόμος είναι μακρύς παλικάρια .. Μου κάνει εντύπωση η Taichi που δεν έχει βγάλει ακόμα κανένα ! νομίζω η Asrock κάνει την διαφορά πλέον και στην x99 που έχω έχει βγάλει δυο μόνο με ένα ενδιάμεσο beta και είναι βράχος. Σταθμίστε σωστά με τις μητρικές,θα είναι το κλειδί σε αυτά τα builds Asus.PNG Η Asus για εμένα προσωπικά είναι κορυφαία, και στην am3 υπήρχε και υπάρχει καλό support (bios updates και καινούργια μητρική πρίν 3-4 μήνες!!!) αλλά και σε overclocking καταστάσεις . Βλέπω λοιπόν με καλό μάτι τα bios update με το πρίσμα ότι ασχολούνται και θα συνεχίσουν να ασχολούνται με το προϊόν τους! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τελικα μεχρι τωρα, αν βλεπω σωστα.. Μονο η MSI υποστηριζει 2xM.2 PCIe για RAID.. ή κανω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέρα παρά μέρα bios η Asus. O δρόμος είναι μακρύς παλικάρια .. Μου κάνει εντύπωση η Taichi που δεν έχει βγάλει ακόμα κανένα ! νομίζω η Asrock κάνει την διαφορά πλέον και στην x99 που έχω έχει βγάλει δυο μόνο με ένα ενδιάμεσο beta και είναι βράχος. Σταθμίστε σωστά με τις μητρικές,θα είναι το κλειδί σε αυτά τα builds Asus.PNG Σωστό, αλλά τελευταία παραμένω πιο εντυπωσιασμένος από την asrock (πάντα σε x99 εμπειρία,) Η Asus δεν τα έχει πάει αντίστοιχα καλά με αργά bootimes πολλά RMA και πάντα με πολλά bios updates. Τα πολλά bios update η θα λειτουργήσουν στην λογική που λες η εντελώς στην αντίθετη. (Τώρα τα φαντάσματα με τα torx - bios ε τι να κάνουμε.. σε αυτά θα πάρει πολύ παραπάνω χρόνο και δεν παίρνουν και bios update προφανώς...) Τελικα μεχρι τωρα, αν βλεπω σωστα.. Μονο η MSI υποστηριζει 2xM.2 PCIe για RAID.. ή κανω λαθος; Ναι δείχνει να έχει κάνει την καλύτερη διαχείριση αλλά είναι και η ακριβότερη νομίζω. Εγώ παρ'ολα δεν την εμπιστεύομαι αυτή την εταιρία καθόλου την έχω κάνει στην άκρη χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 H αληθεια ειναι οτι το bootime της ασροκ ειναι σε αλλο επιπεδο. Αλλα σε γενικες γραμμες την ασους εμπιστευομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ανακοίνωσε και η Corsair συμβατότητα. http://www.corsair.com/ryzen Όπως αναμενόταν, δωρεάν διάθεση βάσεων για κάποιο διάστημα. Οι Hydro Series H60, Hydro Series H110i (Hydro Series H110i GT), Hydro Series H100i (1η γενιά) μάλιστα, είναι ήδη συμβατές και δεν χρειάζονται κάτι παραπάνω (καλά μου έκατσε, για κάποια απροσδιόριστη στιγμή). Στη σελίδα παραπάνω, αναφέρει και συμβατότητα με μνήμες. Το "περίεργο" είναι πως ενώ στα Kit για τις δοκιμές έδινε τις LPX@3000, εδώ συστήνει τα "μικρότερα" μοντέλα μόνο και για 3000ΜΗz τις Dominator Platinum (είναι πολλά τα € θα μου πεις...). Στην ουσία ένα στεφανάκι είναι με την(τις ?) "κονσερβοβιδα" Αυτή που υπάρχει στις πιο παλιές ver είναι συμβατή,άρα μπορεί κάποιος να την βρει και με μια αγγελία ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspazet Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Γενικά η Asus σε Mobo/gpu έχει από τα χαμηλότερα(1η 2η) rma rates σχεδόν κάθε χρονιά. Η msi είναι αρκετά επιρρεπης,ιδικά στην x99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Γενικά η Asus σε Mobo/gpu έχει από τα χαμηλότερα(1η 2η) rma rates σχεδόν κάθε χρονιά. Η msi είναι αρκετά επιρρεπης,ιδικά στην x99. Σωστό,αλλά επειδή τις έχω δουλέψει όλες στο x99 τα βρήκε σκούρα,με την Sabertooth να διασώζεται από την σειρά, και κάποιες ΙΙ Revisions. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι DDR4 προφανώς που ήταν η πρώτη τους εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις