Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, σωστά, 2 Μάρτη ήθελα να πω κι εγώ.

Κρίμα ρε γαμώτο.Και είχα προετοιμαστεί σήμερα για reviews. Τελικά δεν πρέπει να αδημονείς για κάτι, απογοητεύεσαι εύκολα! ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τον λόγο για το NDA ?

έχεις ένα "θεσπέσιο" προϊόν γιατί δεν το διαφημίζεις πριν βγει στο ράφι με καλά reviews ώστε να απογειώσεις τις προπωλήσεις σου ? Έτσι και αλλιώς εσύ στέλνεις ξύλινα πακετάκια σε όποιον θέλεις.

Επεξ/σία από MoviemakerGr

έχεις ένα "θεσπέσιο" προϊόν γιατί δεν το διαφημίζεις πριν βγει στο ράφι με καλά review ώστε να απογειώσεις τις προπωλήσεις σου ? Έτσι και αλλιώς εσύ στέλνεις ξύλινα πακετάκια σε όποιον θέλεις.

έχεις δίκαιο κα εγώ στράβωσα για το NDA το μονο που με ανακουφίζει ειναι οτι τοτε με τους bulldozer που ειχαμε το hype  τέτοια εποχή τα ξεραμε όλα και τα προβλήματα με την cache και οτι είχανε 1 fpu καθε δυο core(χάλια ipc χειρότερο απο phenom!!),σε αντίθεση τώρα ολα τα leaks και bench σχετικά συμβαδίζουν τοσο που απλα δύσκολα πιστεύω θα απογοητευθούμε.. εκτός αμα περιμένετε 7700κ killer στα περισσότερα games......

μια θεωρία είναι οτι το τραβήξανε λογο προβλημάτων των bios με τις μνήμες κτλπ..

Πάντως με την κυκλοφορία των Ryzen apu θα κυκλοφορήσουν καινούργιες μητρικές σίγουρα μιας και πολλές από τις υπάρχουσες B350 δεν έχουν HDMI 2.0 και κατά συνέπεια HDMI 4k Freesync μελλοντικά!

Συνεπώς στη λογική του σεναρίου να αγοράσει κάποιος αρχικά φτηνή AM4 μητρική και Ryzen r7 και μετά Ακριβή ΑΜ4 και Ryzen APU για να κάνει την τράμπα υπάρχει κενό στην υποστήριξη HDMI 2.0! Άρα θέλει προσοχή στο κατά πόσο η μητρική θα υποστηρίζει hdmi 2.0!

έχεις ένα "θεσπέσιο" προϊόν γιατί δεν το διαφημίζεις πριν βγει στο ράφι με καλά review ώστε να απογειώσεις τις προπωλήσεις σου ? Έτσι και αλλιώς εσύ στέλνεις ξύλινα πακετάκια σε όποιον θέλεις.

post-317365-0-54264600-1488300611_thumb.jpg

• Like 14

Για οικιακη χρηση οι χρηστες που αγοραζουν επεξεργαστες οπως ο 7700κ  6800κ 6900κ ασχολουνται με το overclock σε ποσοστο που περναει το 80 %. Τωρα αν μιλαμε γενικα για το συνολο των οικακων χρηστων συμπεριλαμβανομενων και κατι intel core duo η κατι amd δεκαετιας ενταξει τοτε τα ποσοστα πλησιαζουν αυτο που λες. Για αυτο καλο ειναι να ξεχωριζουμε σε τι κοινο απευθυνεται ο καθε επεξεργαστης πριν τσουβαλιασουμε κατι

ps αυτο το κακο με τα led εχει παραγινει :D

Η απάντησή μου έχει νόημα αποκλειστικά στο πλαίσιο που τέθηκε, ως απάντηση σε προηγούμενη "συζήτηση-τοποθέτηση".

Δεν διαφωνώ μαζί σου, όμως.

Αλλά πες μου, κι εσύ...6900Κ...Επεξεργαστής+Μοbo+RAM>1500€...πόσους τέτοιους οικιακούς χρήστες ξέρεις, για να είναι υπολογίσιμα ποσοστά στο σύνολο?

Πόσες τέτοιες πωλήσεις θα κάνει η κάθε Intel για να βγάζει από εκεί? Μήπως δεν είναι αυτοί η συντριπτική πλειοψηφία των οικιακών χρηστών, λοιπόν?

έχεις ένα "θεσπέσιο" προϊόν γιατί δεν το διαφημίζεις πριν βγει στο ράφι με καλά reviews ώστε να απογειώσεις τις προπωλήσεις σου ? Έτσι και αλλιώς εσύ στέλνεις ξύλινα πακετάκια σε όποιον θέλεις.

Είσαι ο Τομ, είσαι ο Άναντ, είσαι ο Σεμι κλπ και επειδή είσαι όνομα, παίρνεις πρώτος τα δείγματα. Βγάζεις τα συμπεράσματά σου, βγάζεις τις παρουσιάσεις σου και οι υπόλοιποι να πάνε να απαυτωθούνε?

Για λόγους χρηστής διαχείρισης του προϊόντος και μόνο, και επίσης επειδή πρέπει να παίξει και κάποιος "έλεγχος", κάθε site κλπ παίρνει το δείγμα του για 2-3-4ημέρες και μετά το επιστρέφει, συνήθως.

• Like 1

Σωστό,αλλά πάντα δεν υπάρχει πέρα κ πάνω απ'ολα η προστασία του καταναλωτή ..?

Δεν θα ήταν φρόνιμο να δώσεις NDA όσες μέρες εσύ νομίζεις σωστό για αυτόν τον λόγο,

αλλά παράλληλα να μεσολαβούν υποχρεωτικά και κάποιες μέρες (10) π.χ μέχρι να αρχίσουν οι παραγγελίες ?

Δεν είναι ελάχιστες οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής για τον μέσο user ?

κάπου διάβασα ότι είναι και μια συμφωνία "κυρίων" μεταξύ των Εταιριών για να έχουν χρόνο αντίδρασης και ήθελα να έχω την άποψη σας. ;)

Σωστό,αλλά πάντα δεν υπάρχει πέρα κ πάνω απ'ολα η προστασία του καταναλωτή ..?

Δεν θα ήταν φρόνιμο να δώσεις NDA όσες μέρες εσύ νομίζεις σωστό για αυτόν τον λόγο,

αλλά παράλληλα να μεσολαβούν υποχρεωτικά και κάποιες μέρες (10) π.χ μέχρι να αρχίσουν οι παραγγελίες ?

Δεν είναι ελάχιστες οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής για τον μέσο user ?

κάπου διάβασα ότι είναι και μια συμφωνία "κυρίων" μεταξύ των Εταιριών για να έχουν χρόνο αντίδρασης και ήθελα να έχω την άποψη σας. ;)

Χαχα να σου προτείνω να ανοίξεις άλλο νήμα… όλη η βιομηχανία το κάνει στα ηλεκτρονικά, … και όχι μόνο … ακόμα και στα αρώματα…

Mother boards στην Ελλάδα έχουν ανακοινωθεί?

Δε βρίσκω τίποτα σε αντίθεση με τις cpu...

Ας δουμε όταν λήξει το nda ,

Υποπτεύομαι οι συνήθεις ύποπτοι θα έχουν κάποιο στοκ

Αλλά δεν τρέχει κάτι να περιμένεις και μια δυο μέρες

Εναλλακτικά αν θες να βάλεις την προ παραγγελία σου σήμερα, υπάρχουν και ευρωπαϊκά e-shop

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...