pirmen56 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε μου δίνεις μόνος σου τις απαντήσεις μου, αλλά σου εξήγησα ότι μετά από αυτές τις αποφάσεις υπάρχουν δυο απλοί τρόποι, ένα την εξαγοράζεις δυο κάνεις μια μείωση τιμών 60% σήμερα αφού έχεις κάνει 100 φορές απόσβεση και την εξαφανίζεις. Σίγουρα όμως δεν δίνεις εντολές μέσω Twitter. Μπορεί να εμποδίζεται από αντιμονοπωλιακούς νόμους. Οπότε προτιμά να την κρατά σαν ευνουχισμένο ανταγωνιστή. Σίγουρα είχε τη δυνατότητα να την εξαγοράσει. Βρήκα και ένα άρθρο που εξηγεί πιθανούς λόγους μη εξαγοράς: http://amigobulls.com/articles/intel-corporation-acquiring-amd-is-a-far-fetched-dream edit: https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_antitrust_law Second, they restrict the mergers and acquisitions of organizations that could substantially lessen competition.
naruto14 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 @Naruto14 Οι κονσόλες έχουν 8 cores. Αν σε κράταγαν πίσω οι κονσόλες, τότε τα downgraded games σαν το witcher 3 θα έτρεχαν νερό σε 970 σε ultra. Πράγμα που δε συμβαίνει και το ξέρεις. Φαντάσου να είχε και τα γραφικά της E3. Ούτε 30 καρέ δεν θα έπιανες σε 1080p. Είναι εύκολο βέβαια να κοροϊδεύεις τους pc gamers, αρκεί να τους τυφλώνεις με μίσος για τις κονσόλες. Δεν αξιοποιουνται όλοι οι πύρινες για το Gaming. Και επίσης είναι πολύ πιο αδύναμοι από τους πυρήνες που μιλάμε τώρα...
pirmen56 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν αξιοποιουνται όλοι οι πύρινες για το Gaming. Και επίσης είναι πολύ πιο αδύναμοι από τους πυρήνες που μιλάμε τώρα... Μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις για AI. Και το AI δεν είναι υποχρεωτικό να τρέχει στο ρυθμό του υπόλοιπου game, αν σε περιορίζει η ισχύς τους, όπως λες.
Πέτρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπορεί ποτέ να εξαγοράσει η Intel την AMD, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξουν οι σχεδόν ενός αιώνα αντιμονοπωλιακοί νόμοι στην κοιτίδα του άκρατου καπιταλισμού (κι όμως, φρόντισαν κάποτε να μην γίνεται κάποιος ανίκητος), Αμερική. Ψάξτε στα γρήγορα για Bell South etc, Standard Oil/Rockefeller κλπ. 4
fallen4ngel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπορεί ποτέ να εξαγοράσει η Intel την AMD, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξουν οι σχεδόν ενός αιώνα αντιμονοπωλιακοί νόμοι στην κοιτίδα του άκρατου καπιταλισμού (κι όμως, φρόντισαν κάποτε να μην γίνεται κάποιος ανίκητος), Αμερική. Ψάξτε στα γρήγορα για Bell South etc, Standard Oil/Rockefeller κλπ. Δεν χρειάζεται να πας αλλού, αυτό που αναφέρεις ήταν και ο βασικός λόγος που έμεινε στην αγορά και δεν έγινε Cyrix τότε παλιά στο Τέξας. Στο μεταξύ νομίζω ότι γράφω πολύ χαλαρά αυτές τις μέρες και αφήνω να λέγονται πράγματα που δεν στέκουν.... Ο Zelomoth θα απογοητευτεί 4
Πέτρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Καλά, έχουμε και το μπάχαλο με το cross-licencing. Αν "κλείσει" η AMD, πες θα βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Στο διάστημα αυτό, θα μπορεί η Intel να βγάζει επεξεργαστές με υποστήριξη για τη συγκεκριμένη χ64 αρχιτεκτονική? 1
fallen4ngel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Καλά, έχουμε και το μπάχαλο με το cross-licencing. Αν "κλείσει" η AMD, πες θα βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Στο διάστημα αυτό, θα μπορεί η Intel να βγάζει επεξεργαστές με υποστήριξη για τη συγκεκριμένη χ64 αρχιτεκτονική? Καλά αυτό είναι το τελευταίο, άλλωστε έχουν το IA64 δεν είναι εκεί το πρόβλημα τους. Αυτό που είπες είναι και ο μόνος λόγος που δεν μπορούν να την κλείσουν. Το ότι παίζουν βρώμικα είναι αποδεδειγμένο όχι από το Insomnia αλλά από ανώτατα δικαστήρια της Αμερικής καθώς και Ευρώπης. Τώρα εάν κάποιος insomniac ξέρει καλύτερα η έχει πληροφορίες "από μέσα" τι να πω.... Όπως λέει και η διαφήμιση στην Ελλάδα.... 5
Hislasb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδη θελει να πει οτι με την συγκεκριμενη υδροψυξη παει μεχρι 4.2? Για το συγκεκριμένο cverclocked bundle (3XS Ryzen 7 , AMD 1800X, Asus X370 Crosshair, 16GB Corsair DDR4, Corsair H100i "£1,019.99") σύμφωνα με το "24 burn test to guarantee stability" της 3XS Lab.
fallen4ngel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Για το συγκεκριμένο cverclocked bundle (3XS Ryzen 7 , AMD 1800X, Asus X370 Crosshair, 16GB Corsair DDR4, Corsair H100i "£1,019.99") σύμφωνα με το "24 burn test to guarantee stability" της 3XS Lab.Να πούμε ξανά ότι διαφημίσεις δεν αποτελούν στοιχείο ή θα μου στείλεις pm πάλι να ζητάς εξήγηση; Εγώ δίνω εγγυημένο σετ Χ99 1200€ στα 4200, μέχρι εκεί πάει δηλαδή, άντε να σοβαρευτούμε εδώ μέσα!! Και δίνω εγγύηση fallen4ngel labs όχι 3 κάτι 3
Hislasb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Να πούμε ξανά ότι διαφημίσεις δεν αποτελούν στοιχείο ή θα μου στείλεις pm πάλι να ζητάς εξήγηση; Εγώ δίνω εγγυημένο σετ Χ99 1200€ στα 4200, μέχρι εκεί πάει δηλαδή, άντε να σοβαρευτούμε εδώ μέσα!! Και δίνω εγγύηση fallen4ngel labs όχι 3 κάτι Δεν μου απάντησες ακόμα πάντως, να περιμένω ή μπα; Εξήγηση για ειρωνικές και προσβλητικές συμπεριφορές θέλεις να πεις έτσι δεν είναι;
fallen4ngel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μπα.... Η μόνη απάντηση που σου έδωσα ήταν ότι σου απάντησα εδώ. Άλλωστε δεν έκανες και καμία ερώτηση που να βγάζει νόημα Τώρα θέλεις να σου δώσω κάνα μηχάνημα με 48 ώρες κάψιμο και σφραγίδα ή θα πάρεις από τους 3εξες Θα σου κάνω και φιλική έκπτωση 50% Δεν μου απάντησες ακόμα πάντως, να περιμένω ή μπα; Εξήγηση για ειρωνικές και προσβλητικές συμπεριφορές θέλεις να πεις έτσι δεν είναι; Άκου μία πραγματική ιστορία. Κάποιος είπε Καραγκιόζη ένα τύπο και του έκανε μήνυση, το αποτέλεσμα να αθωωθεί γιατί πολύ απλά ο Καραγκιόζης είναι εθνικός ήρωας Εάν οι απαντήσεις που σου δίνουν και δεν συμφωνούν μαζί σου εκλαμβάνονται από εσένα ως προσβολές μάλλον κάτι παίζει. Επίσης έκανα γενική αναφορά πάνω σε θέμα που αναφέρθηκε πριν 3-4 σελίδες. Deal with it, you write to a public forum!! Σε περίπτωση που έχεις θέμα κατανόησης της ελληνικής. 1
Hislasb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μπα.... Η μόνη απάντηση που σου έδωσα ήταν ότι σου απάντησα εδώ. Άλλωστε δεν έκανες και καμία ερώτηση που να βγάζει νόημα Τώρα θέλεις να σου δώσω κάνα μηχάνημα με 48 ώρες κάψιμο και σφραγίδα ή θα πάρεις από τους 3εξες Θα σου κάνω και φιλική έκπτωση 50% Πιεσμένος φαίνεσαι για Θεσσαλονικιός πατριώτη.
fallen4ngel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Πιεσμένος φαίνεσαι για Θεσσαλονικιός πατριώτη. Πόσο λίγο με ξέρεις Anyway... On topic για το μόνο που είμαι κάπως είναι γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω να δώσω Χ99 και να πάω Χ370 ή να κάτσω στα αυγά μου. 2
Hislasb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Πόσο λίγο με ξέρεις Anyway... On topic για το μόνο που είμαι κάπως είναι γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω να δώσω Χ99 και να πάω Χ370 ή να κάτσω στα αυγά μου. Όσο με ξέρεις εσύ, τόσο λίγο και λίγο παραπάνω. Γιαυτό σου έστειλα pm... Στο θέμα τώρα, εγώ περιμένω APUs!
fallen4ngel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 APU για καλοκαίρι βέβαια μέχρι τότε θα υπάρχουν και καλύτερες προσφορές σε μητρικές και τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις