Πέτρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ απο TweakTown * που btw σπρώχνει RYZEN με μητρική ASROCK και Cosrair Parts (λέει) σε GIVEAWAY.... στο FB https://www.facebook.com/TweakTown/photos/pb.49650744941.-2207520000.1488221805./10155880858324942/?type=3&theater Καλό, αν και υπερβολικό. Περιμένω και το video-gifάκι με τον κλόουν στο υπόγειο που τους πηγαίνει "βόλτα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 More AMD Ryzen 7 1700X versus Intel i7 6800K gaming benchmarks leaked online Counter-Strike: Globall OffensiveRyzen 7 1700X: 298fps/289fps (average/minimum)i7 6800K: 284fps/275fps (average/minimum) Civilization 6Ryzen 7 1700X: 71fps/53fps (average/minimum)i7 6800K: 62fps/44fps (average/minimum) Battlefield 1Ryzen 7 1700X: 81.75fps (average)i7 6800K: 82.15fps (average) DOOMRyzen 7 1700X: 123fps (average)i7 6800K: 122fps (average) H1Z1 – King of the HillRyzen 7 1700X: 87.63fps/75fps (average/minimum)i7 6800K: 83.5fps/71fps (average/minimum) Rise of the Tomb RaiderRyzen 7 1700X: 46fps/30fps (average/minimum)i7 6800K: 45fps/31fps (average/minimum) Deus Ex: Mankind DividedRyzen 7 1700X: 39fps/32fps (average/minimum)i7 6800K: 39fps/32fps (average/minimum) World of TanksRyzen 7 1700X: 117fps/107fps (average/minimum)i7 6800K: 115fps/105fps (average/minimum) Call of Duty: Infinite WarfareRyzen 7 1700X: 87fps (average)i7 6800K: 89fps (average) Tom Clancy’s The DivisionRyzen 7 1700X: 64fps (average)i7 6800K: 60fps (average) HITMANRyzen 7 1700X: 60fps (average)i7 6800K: 59fps (average) Ashes of the SingularityRyzen 7 1700X: 47fps (average)i7 6800K: 45fps (average) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ναι και ο Μ@ρινακης έχει χαλάσει 50 εκατομμύρια για τον Ολυμπιακό. χαχαχα Τη διαφορά του να έχω μονοπώλιο γιατί επένδυσα σε τεκ και είμαι ο καλύτερος, από το έχω μονοπώλιο, γιατί πληρώνω για το σακάτεμα των καλύτερων από μένα το καταλαβαίνεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 More AMD Ryzen 7 1700X versus Intel i7 6800K gaming benchmarks leaked online Counter-Strike: Globall Offensive Ryzen 7 1700X: 298fps/289fps (average/minimum) i7 6800K: 284fps/275fps (average/minimum) Civilization 6 Ryzen 7 1700X: 71fps/53fps (average/minimum) i7 6800K: 62fps/44fps (average/minimum) Battlefield 1 Ryzen 7 1700X: 81.75fps (average) i7 6800K: 82.15fps (average) DOOM Ryzen 7 1700X: 123fps (average) i7 6800K: 122fps (average) H1Z1 – King of the Hill Ryzen 7 1700X: 87.63fps/75fps (average/minimum) i7 6800K: 83.5fps/71fps (average/minimum) Rise of the Tomb Raider Ryzen 7 1700X: 46fps/30fps (average/minimum) i7 6800K: 45fps/31fps (average/minimum) Deus Ex: Mankind Divided Ryzen 7 1700X: 39fps/32fps (average/minimum) i7 6800K: 39fps/32fps (average/minimum) World of Tanks Ryzen 7 1700X: 117fps/107fps (average/minimum) i7 6800K: 115fps/105fps (average/minimum) Call of Duty: Infinite Warfare Ryzen 7 1700X: 87fps (average) i7 6800K: 89fps (average) Tom Clancy’s The Division Ryzen 7 1700X: 64fps (average) i7 6800K: 60fps (average) HITMAN Ryzen 7 1700X: 60fps (average) i7 6800K: 59fps (average) Ashes of the Singularity Ryzen 7 1700X: 47fps (average) i7 6800K: 45fps (average) Ανέλπιστα ανταγωνιστικός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Απο το κινεζικο ειναι αυτα. Πανω κατω στα ιδια με τον 6800 ο 1700. Δεν ειναι ασχημα πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ θέλω να δω GTA V και Watch Dogs 2, εκεί που όντως παίζει ρόλο ο CPU με τους πολλούς πυρήνες/threads..Λίγες μέρες έμειναν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά θα έχουμε 8c/16t και το AI στα παιχνίδια θα εξακολουθεί να είναι για κλάματα.. Μια λέξη για αυτό. Κονσόλες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τη διαφορά του να έχω μονοπώλιο γιατί επένδυσα σε τεκ και είμαι ο καλύτερος, από το έχω μονοπώλιο, γιατί πληρώνω για το σακάτεμα των καλύτερων από μένα το καταλαβαίνεις; Ακόμα πιστεύεις σε αυτά ? Εδώ η Apple συνεργάζεται με την Sam ..και η Intel μιλάει για Amd γραφικά στις cpu.. αυτό είναι το σανό που πρέπει να βλέπεις εσύ και εγώ για να υποστηριχθεί για το κάλο και των δυο ο οπαδισμος. Όσοι δυνατοί πραγματικά φοβήθηκαν αντίπαλο τον εξαγόρασαν και τον έκλεισαν,σιγά μην πλήρωναν κάθε τόσο και έδιναν οδηγίες για τα review μέσω twitter. Αυτό μας κάνει ο οπαδισμος,μας κάνει να μην σκεφτόμαστε σφαιρικά και να βλέπουμε μόνο προς μια κατεύθυνση,και ότι θέλουν αυτοί. ( δεν το λέω για εσένα,συνεχίζω την άποψη μου περί οπαδών.) Να στο πω αλλιώς αν είσαι καλός σε ότι κάνεις μπορείς να το κάνεις με πολλούς τρόπους, αν είσαι μέτριος κοιτάς τριγύρω για υποστήριξη. Εγώ και το λέω για τελευταία φορά γιατί βαρέθηκα ότι θα χαρώ να πάει καλά και όχι μόνο αυτό να δω και macbook με ryzen και να κάνω hackint0sh σε αυτά, αλλά αυτό είναι άλλο,και άλλο να προσπαθήσω να πείσω τον εαυτό μου ότι η AMD είναι ο ρομπεν των φτωχών.. Ίσως και να γέρασα για να είμαι τόσο αφελής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 @Naruto14 Οι κονσόλες έχουν 8 cores. Αν σε κράταγαν πίσω οι κονσόλες, τότε τα downgraded games σαν το witcher 3 θα έτρεχαν νερό σε 970 σε ultra. Πράγμα που δε συμβαίνει και το ξέρεις. Φαντάσου να είχε και τα γραφικά της E3. Ούτε 30 καρέ δεν θα έπιανες σε 1080p. Είναι εύκολο βέβαια να κοροϊδεύεις τους pc gamers, αρκεί να τους τυφλώνεις με μίσος για τις κονσόλες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Και το ερωτημα ειναι,να επενδυσω σε μια τουμπανη ψυκτρα αντε και σε κανεναν μετεχειρο xeon 6c12t να τον παω 4 και οσο παει ή σε ενα φτηνο 4c ryzen με μια αξιοπρεπη μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ακόμα πιστεύεις σε αυτά ? Εδώ η Apple συνεργάζεται με την Sam ..και η Intel μιλάει για Amd γραφικά στις cpu.. Τι να πιστέψω. Τις καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων; Είναι θέμα πίστης; Αυτά που λες για συνεργασίες μεταξύ εταιρειών με σκοπό το αμοιβαίο όφελος συμβαίνουν ανετότατα παράλληλα με τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Δεν είναι γκόμενες οι εταιρείες, να σου κρατάνε μούτρα μετά από υπονομευτικές πρακτικές. Αν μια εταιρεία αδικήθηκε θα προσφύγει στα δικαστήρια και τέλος. Την άλλη μέρα μπορεί και να δώσει τα χέρια για μια συγκεκριμένη συνεργασία, αν την συμφέρει. Εσύ βλέπεις τις επιχειρήσεις ανθρωποκεντικά, σαν όντα με συναισθήματα. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς το πόσο επίγνωση έχεις για την κατάσταση έξω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ακόμα πιστεύεις σε αυτά ? Εδώ η Apple συνεργάζεται με την Sam ..και η Intel μιλάει για Amd γραφικά στις cpu.. αυτό είναι το σανό που πρέπει να βλέπεις εσύ και εγώ για να υποστηριχθεί για το κάλο και των δυο ο οπαδισμος. Όσοι δυνατοί πραγματικά φοβήθηκαν αντίπαλο τον εξαγόρασαν και τον έκλεισαν,σιγά μην πλήρωναν κάθε τόσο και έδιναν οδηγίες για τα review μέσω twitter. Αυτό μας κάνει ο οπαδισμος,μας κάνει να μην σκεφτόμαστε σφαιρικά και να βλέπουμε μόνο προς μια κατεύθυνση,και ότι θέλουν αυτοί. ( δεν το λέω για εσένα,συνεχίζω την άποψη μου περί οπαδών.) Να στο πω αλλιώς αν είσαι καλός σε ότι κάνεις μπορείς να το κάνεις με πολλούς τρόπους, αν είσαι μέτριος κοιτάς τριγύρω για υποστήριξη. Εγώ και το λέω για τελευταία φορά γιατί βαρέθηκα ότι θα χαρώ να πάει καλά και όχι μόνο αυτό να δω και macbook με ryzen και να κάνω hackint0sh σε αυτά, αλλά αυτό είναι άλλο,και άλλο να προσπαθήσω να πείσω τον εαυτό μου ότι η AMD είναι ο ρομπεν των φτωχών.. Ίσως και να γέρασα για να είμαι τόσο αφελής. Δεν νομίζω οτι η συζήτηση που βλέπω να εξελίσσεται αφορούσε εάν η AMD είναι ο ρομπέν των φτωχών, φυσικά και δεν είναι βέβαια. Αφορούσε εάν ακολουθούσε η intel αθέμιτες μονοπωλιακές τακτικές μέχρι εκεί που δεν παίρνει, λόγω τις αδυναμίας της AMD να είναι ανταγωνιστική. Εάν δεν το βλέπεις αυτό τι να πώ, χαρακτήρισε το εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Και το ερωτημα ειναι,να επενδυσω σε μια τουμπανη ψυκτρα αντε και σε κανεναν μετεχειρο xeon 6c12t να τον παω 4 και οσο παει ή να παω σε ενα φτηνο 4c ryzen με μια αξιοπρεπη μητρικη Η απάντηση μόνο μια μπορεί να είναι σήμερα, να περιμένεις όπως όλοι μας και δεν εννοώ 3 μέρες αν δεν είσαι οικονομικά άνετος αλλά 3+μήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν νομίζω οτι η συζήτηση που βλέπω να εξελίσσεται αφορούσε εάν η AMD είναι ο ρομπέν των φτωχών, φυσικά και δεν είναι βέβαια. Αφορούσα εάν ακολουθούσε η intel αθέμιτες μονοπωλιακές τακτικές μέχρι εκεί που δεν παίρνει, λόγω τις αδυναμίας της AMD να είναι ανταγωνιστική. Εάν δεν το βλέπεις αυτό τι να πώ, χαρακτήρισε το εσύ. Το ανάποδο. Ήταν δυνατή η AMD κάποτε τεχνολογικά και η ίντελ την χαντάκωνε μέσα από ""δολιοφθορές"" στους compilers και δωροδοκίες/απειλές σε εταιρείες ετοίμων pc. Μέχρι να βγουν τα πρόστιμα είχε κάνει τέτοια κονόμα που θα μπορούσε να τα πληρώσει στο 100πλάσιο. Εδώ ενα ωραίο συγκεντρωτικό ποστ από moderator του reddit με πηγές, για όλες τις κομπίνες της προς όλες τις εταιρείες: https://np.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3s5r4d/is_nvidia_sabotaging_performance_for_no_visual/cwukpuc/?st=izojkor7&sh=3eb2ee4e tl;dr, from Anandtech's summary: Intel rewarded OEMs to not use AMD’s processors through various means, such as volume discounts, withholding advertising & R&D money, and threatening OEMs with a low-priority during CPU shortages. Intel reworked their compiler to put AMD CPUs at a disadvantage. For a time Intel’s compiler would not enable SSE/SSE2 codepaths on non-Intel CPUs, our assumption is that this is the specific complaint. To our knowledge this has been resolved for quite some time now (as of late 2010). Intel paid/coerced software and hardware vendors to not support or to limit their support for AMD CPUs. This includes having vendors label their wares as Intel compatible, but not AMD compatible. False advertising. This includes hiding the compiler changes from developers, misrepresenting benchmark results (such as BAPCo Sysmark) that changed due to those compiler changes, and general misrepresentation of benchmarks as being “real world” when they are not. Intel eliminated the future threat of NVIDIA’s chipset business by refusing to license the latest version of the DMI bus (the bus that connects the Northbridge to the Southbridge) and the QPI bus (the bus that connects Nehalem processors to the X58 Northbridge) to NVIDIA, which prevents them from offering a chipset for Nehalem-generation CPUs. Intel “created several interoperability problems” with discrete CPUs, specifically to attack GPGPU functionality. We’re actually not sure what this means, it may be a complaint based on the fact that Lynnfield only offers single PCIe x16 connection coming from the CPU, which wouldn’t be enough to fully feed two high-end GPUs. Intel has attempted to harm GPGPU functionality by developing Larrabee. This includes lying about the state of Larrabee hardware and software, and making disparaging remarks about non-Intel development tools. In bundling CPUs with IGP chipsets, Intel is selling them at below-cost to drive out competition. Given Intel’s margins, we find this one questionable. Below-cost would have to be extremely cheap. Intel priced Atom CPUs higher if they were not used with an Intel IGP chipset. All of this has enhanced Intel’s CPU monopoly. The rest is history. AMD slowly lost money, stopped being able to make chips that live up to the Athlon 64, etc. The snowball kept rolling until bribery wasn't even necessary anymore, they pretty much just own the market now. Any fine would be a drop in the bucket compared to how much they can make by charging whatever they want. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τι να πιστέψω. Τις καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων; Είναι θέμα πίστης; Αυτά που λες για συνεργασίες μεταξύ εταιρειών με σκοπό το αμοιβαίο όφελος συμβαίνουν ανετότατα παράλληλα με τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Δεν είναι γκόμενες οι εταιρείες, να σου κρατάνε μούτρα μετά από υπονομευτικές πρακτικές. Αν μια εταιρεία αδικήθηκε θα προσφύγει στα δικαστήρια και τέλος. Την άλλη μέρα μπορεί και να δώσει τα χέρια για μια συγκεκριμένη συνεργασία, αν την συμφέρει. Εσύ βλέπεις τις επιχειρήσεις ανθρωποκεντικά, σαν όντα με συναισθήματα. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς το πόσο επίγνωση έχεις για την κατάσταση έξω. Φίλε μου δίνεις μόνος σου τις απαντήσεις μου, αλλά σου εξήγησα ότι μετά από αυτές τις αποφάσεις υπάρχουν δυο απλοί τρόποι, ένα την εξαγοράζεις δυο κάνεις μια μείωση τιμών 60% σήμερα αφού έχεις κάνει 100 φορές απόσβεση και την εξαφανίζεις. Σίγουρα όμως δεν δίνεις εντολές μέσω Twitter. Δεν νομίζω οτι η συζήτηση που βλέπω να εξελίσσεται αφορούσε εάν η AMD είναι ο ρομπέν των φτωχών, φυσικά και δεν είναι βέβαια. Αφορούσα εάν ακολουθούσε η intel αθέμιτες μονοπωλιακές τακτικές μέχρι εκεί που δεν παίρνει, λόγω τις αδυναμίας της AMD να είναι ανταγωνιστική. Εάν δεν το βλέπεις αυτό τι να πώ, χαρακτήρισε το εσύ. και η απάντηση ήταν "ακόμα πιστεύεις σε αυτά ?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις