Hislasb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Και έκανες 22/2/17 προφίλ για να γράψεις τι ακριβώς είπαμε; Και μετά σου λέει ο άλλος ήρθαν στο θέμα με αλεξίπτωτο.... Βρε ελεύθερη πτώση και προσγειώθηκαν με το κεφάλι λέω εγώ μερικοί!!! Δηλαδή με ειρωνεύεσαι για πιο λόγο; Τι έκανα δηλαδή; Τι και αν είμαι νέος στο forum; Σε τι σε πρόσβαλλα και απαντάς με αυτό τον τρόπο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Οι πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού πιάνονται για αδιέξοδο;Δύσκολα. Δυστυχώς ο νόμος του δυνατού ισχύει και εδώ.Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση πάντως. Χρόνια τώρα έχω πει ότι η AMD έπαιξε ένα χαρτί που δεν της βγήκε και από εκεί και πέρα ότι έγινε έχει και αυτή την ευθύνη της. Άλλωστε εταιρείας είναι κέρδος θέλουν, εμείς οι τελικοί καταναλωτές φταίμε. Όχι γιατί όπως λέει ο movie έπαιρνε κάποιος "εργαλείο" για δουλειά ή έστω και για παιχνίδια αλλά γιατί ξεφεύγει και γίνεται οπαδισμος και μίσος. Το feedback από τα φόρουμ και γενικά τι γράφει ο κόσμος το λαμβάνουν υπόψην οι εταιρείες (έως ένα σημείο φυσικά) και ανάλογα καθορίζουν την πορεία τους. Δηλαδή με ειρωνεύεσαι για πιο λόγο; Τι έκανα δηλαδή; Τι και αν είμαι νέος στο forum; Σε τι σε πρόσβαλλα και απαντάς με αυτό τον τρόπο;Προσβολή; Ίσα ίσα σου είπα ότι κάνεις και xtreme sport. Που είναι το κακό;Και όταν θέλεις να γράψεις κάτι να το γράφεις με στοιχεία όχι μία διαφήμιση και συμπεράσματα δικά σου!!! οκ φίλε. Δεν χρειάζομαι καμιά επανάσταση.. παράτα τα προσωπικά καλύτερα και απάντησε αν θες σε αυτο : Οπότε η AMD είναι χαζή εταιρία.. και χαρίζει τους επεξεργαστές της ? Μάλλον όχι λέω εγώ. Απλά δεν είναι ασύδοτη.. και ακούει το κοινό της και προσέχει/αποκωδικοποιεί ακόμα και το κράξιμο από Reviewers και αναβαθμίζεται μάλλον... Σχεδόν το ίδιο γράψαμε Αλλά δεν ξεχνάω πόσο είχαν και τα AMD όταν ήταν μπροστά από την Intel, οπότε δεν είναι ακριβώς αγία Τιμιοτερη ναι αγία όχι!!! Btw εάν δεν είχαν αυτή την επιθετική πολιτική τώρα δύσκολα θα έμπαιναν στο παιχνίδι πάλι. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 3 EDIT: Μάρτη!!!! μέχρι το τέλος της μέρας η Asus crosshair στα χέρια μου Από mindfactory Καλορίζικα! Επεξεργαστή απο πλαίσιο, ποιόν τελικά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Και έκανες 22/2/17 προφίλ για να γράψεις τι ακριβώς είπαμε; Και μετά σου λέει ο άλλος ήρθαν στο θέμα με αλεξίπτωτο.... Βρε ελεύθερη πτώση και προσγειώθηκαν με το κεφάλι λέω εγώ μερικοί!!! δεν ξέρω τι είναι ποιο τραγικό αυτο που γράφεις ή οτι 5 άλλοι σου κάνανε και like. άσχετα με τι έγραψε ο άλλος και σου φάνηκε λάθος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 δεν ξέρω τι είναι ποιο τραγικό αυτο που γράφεις ή οτι 5 άλλοι σου κάνανε και like. άσχετα με τι έγραψε ο άλλος και σου φάνηκε λάθος. Εάν σου αρέσει το ράδιο αρβύλα προφανώς είσαι σωστός στην παρατήρηση, εμένα δεν μου αρέσει. Γράφουμε όλοι σε δημόσιο φόρουμ και όπως με κρίνεις κρίνω. Άποψη σου και την δέχομαι δεν είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Καλορίζικα! Επεξεργαστή απο πλαίσιο, ποιόν τελικά;Ευχαριστώ!R7 1800x από newegg preorder 499$ σε μία φίλη στο Αμέρικα και μετά αυτή σε εμένα Και δεν πήρα και μητρική για να μην τη χώσω και άλλο με όγκο του δέματος κτλπ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Οι πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού πιάνονται για αδιέξοδο; οκ φίλε. Δεν χρειάζομαι καμιά επανάσταση.. παράτα τα προσωπικά καλύτερα και απάντησε αν θες σε αυτο : Οπότε η AMD είναι χαζή εταιρία.. και χαρίζει τους επεξεργαστές της ? Μάλλον όχι λέω εγώ. Απλά δεν είναι ασύδοτη.. και ακούει το κοινό της και προσέχει/αποκωδικοποιεί ακόμα και το κράξιμο από Reviewers και αναβαθμίζεται μάλλον... Ναι και ο Μ@ρινακης έχει χαλάσει 50 εκατομμύρια για τον Ολυμπιακό. χαχαχα δεν ξέρω τι είναι ποιο τραγικό αυτο που γράφεις ή οτι 5 άλλοι σου κάνανε και like. άσχετα με τι έγραψε ο άλλος και σου φάνηκε λάθος. Το σωστό είναι σωστό προς όλες τις πλευρές,αυτό αποδεικνύει και την συνέπεια. Πράγμα που αν κάναμε όλοι μας και προς όλους θα ήταν και ένα κομμάτι ¨προστασίας" σαν αυτό που έγραψα πιο πάνω, Όταν αρχίζουμε να εθελοτυφλούμε και την ίδια κριτική δεν την ασκούμε προς κάθε κατεύθυνση αρχίζει το πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Γενικά σε αυτό το θέμα βλέπουμε κι απο τις 2 πλευρές υποστηριχτές εταιριών σαν να είναι μέτοχοι. Ας καταλάβουμε οτι πάει να γίνει κάτι καλό και για τους μεν και για τους δε καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός. Έτσι θα δούμε πιο καλές τιμές, πιο ανταγωνιστικά προιόντα. ΟΤΙ κι αν σκοπεύουμε να αγοράσουμε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hislasb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 δεν ξέρω τι είναι ποιο τραγικό αυτο που γράφεις ή οτι 5 άλλοι σου κάνανε και like. άσχετα με τι έγραψε ο άλλος και σου φάνηκε λάθος. Έκανα και διαφήμιση και δίχως να εμφανίσω την απαιτούμενη βιβλιογραφία... κόπηκα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Γενικά σε αυτό το θέμα βλέπουμε κι απο τις 2 πλευρές υποστηριχτές εταιριών σαν να είναι μέτοχοι. Ας καταλάβουμε οτι πάει να γίνει κάτι καλό και για τους μεν και για τους δε καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός. Έτσι θα δούμε πιο καλές τιμές, πιο ανταγωνιστικά προιόντα. ΟΤΙ κι αν σκοπεύουμε να αγοράσουμε.. Θα σου εκανα like αλλα εισαι Αεκτζης και δεν σε χωνευω!!! Χαχαχαχα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Θα σου εκανα like αλλα εισαι Αεκτζης και δεν σε χωνευω!!! Χαχαχαχα! Ολυμπιακός και AMD. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά η Ελλάδα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Επακριβώς έχεις καταλάβει τί λέω, και το εξηγείς και μια χαρά. Στο μόνο που "διαφωνούμε", είναι ακριβώς το θέμα με ΗΤ/SMT on/off. Εξηγώ: Μου λες πως το iHT έχει μέχρι +30%. Χοντρικά, κάνει τους 4 πυρήνες 5.5 (μπακαλίστικη λογική, εντελώς). Αφού η συχνότητα πάει αναλογικά, με 25% oc που πιάνουν ας πούμε οι 7700, γίνονται 7, 8 αν συνυπολογίσουμε τη διαφορά μέγιστου oc (κάπου 4-4.2, ας πούμε) με τον Ryzen. Δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση τόσο απλουστευμένα, αλλά υψηλή μπακαλιστική κάνουμε. Το IPC μεταξύ 7700/Ryzen βλέπουμε πως είναι το ίδιο ουσιαστικά (με τις μέχρι τώρα διαρροές, μην τα ξαναλέμε). Ο 1700κλπ, "ξεκινά" με 8 πυρήνες ισάξιους πια (όλους τους άλλους παράγοντες τους έχουμε βάλει υπέρ του 7700) και κερδίζει όσο του δώσει το SMT. 10, 20, 50%? Πέρα από αυτό, η διαφορά που έχουν μεταξύ τους οι δύο υλοποιήσεις SMT, έχει να κάνει με το σκηνικό που γράφεις "θα βλέπει μείωση από τα 6 στα 12 θρεντ σε games που...". Βγάλε το games σαν στείρα λογική, και βάλε προγράμματα. Το 6/12, γίνεται 8/16 ή και 4/8. Όταν το ΗΤ "χάνει" επειδή μπορεί να δώσει μόνο 30% σε ιδανικά σενάρια, αν έχει παραπάνω (και πόσο, και σε ποιά σενάρια) ο R, θα χάνει πολύ λιγότερο ή αν θέλεις θα κερδίζει πολύ περισσότερο. Btw, ο διαμοιρασμός γίνεται από OS, από drivers, από f/w-microcode του επεξεργαστή? Πώς κατανέμεται το φορτίο? Γεμίζουν οι φυσικοί πυρήνες και μετά τα νήματα (σαφές προβάδισμα οι Ryzen αφού στη χειρότερη περίπτωση oc έχουν +2-3 παραπάνω πυρήνες) ή 1ος πυρήνας+1ο νήμα, μετά 2ος+2ο κλπ (εδώ οι διαφορές είναι συνάρτηση της ισχύος της κάθε SMT υλοποίησης)? Μπακαλίστικα τα παραπάνω, το ξανατονίζω. Σε αληθινά-καθημερινά σενάρια, πιθανότατα γοργόνες και μονόκερους γράφω. Το HT/SMT ζημιώνει τις επιδόσεις, κάποιες φορές, για συγκεκριμένους λόγους(π.χ. cache thrashing). Όταν υπάρχουν επιπλέον(πέραν των 4) βαριά νήματα, συνήθως βλέπεις κέρδος ή τουλάχιστον μη ζημιά. Μέχρι στιγμής σε games με πολύπλοκη ΑΙ τύπου Witcher 3, WD 2, Dying Light, με εντελώς διαφορετικά engines, βλέπουμε κέρδος κοντά στο 30% average. Όπως και με draw calls με DX12 API. Ο 7700Κ, αν πιάσει τα 5Ghz και ο 1600Χ τα 4,3, έχει προβάδισμα 16% από τις συχνότητες. Από το ΗΤ 30%. Από την αρχιτεκτονική 7% περίπου βάσει cinebench single score. Οπότε ισοδυναμεί με 6.45 πυρήνες ΖΕΝ σκέτους. Το λειτουργικό βλέπει 8 cores και στέλνει για 8. Αν η cpu έχει αναξιοποίητο πόρο τη δεδομένη στιγμή, τότε το ΗΤ θρεντ θα προχωρήσει αλλιώς θα περιμένει την απελευθέρωση πόρων. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, αλλά έστω μία cpu με ένα core και ΗΤ. Υπάρχουν δύο registers που κρατάνε τα δεδομένα για την κατάσταση δύο θρεντ. Προχωράει κανονικά η εκτέλεση του ενός και κάθε φορά που υπάρχουν αναξιοποίητοι πόροι προχωράει και το άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRelectric Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ απο TweakTown ( https://www.facebook.com/TweakTown/photos/pb.49650744941.-2207520000.1488221805./10155880858324942/?type=3&theater ) * που btw σπρώχνει RYZEN με μητρική ASROCK και Cosrair Parts (λέει) σε GIVEAWAY.... στο FB https://www.facebook.com/TweakTown/photos/pb.49650744941.-2207520000.1488221805./10155880858324942/?type=3&theater 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα με το oc η δεν λενε την αληθεια λογο nda η πραγματκα οι high oc μητρικες ειναι πεταμενα λεφτα για πρωτο revision επεξεργαστη η μητρικης...Δεν μπορω να καταλαβω προσωπικα το τι παιζει!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα με το oc η δεν λενε την αληθεια λογο nda η πραγματκα οι high oc μητρικες ειναι πεταμενα λεφτα για πρωτο revision επεξεργαστη η μητρικης...Δεν μπορω να καταλαβω προσωπικα το τι παιζει!! Είναι και το nda στη μέση αλλά σίγουρα είναι αυτό που λες λόγω πρώτου rev ryzen. Αξίζει λίγη αναμονή και όλα θα φανούν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις