Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Intel Plays Dirty Over Ryzen, Attempts to Manipulate Ryzen Reviews?

Intel is Trying to Manipulate AMD Ryzen Launch?

Μαλιστα.Το γραφουν και αλλοι σημερα λοιπον.Δε ξερω αν ειναι αναπαραγωγη φημης αλλα το πραγμα δειχνει να βρωμαει.Θα δειξει σε λιγο καιρο.

Σιγά τα νέα...

• Like 3
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λινκ για της καταδίκες της Intel ποιος έχει να μας δώσει;Καταδίκες όμως.

Τα λινκ που σου εβαλα ολα μιλουν για καταδικες.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορει να μην χωνευεται με τιποτα... αλλα καποια στιγμη σιγα σιγα... θα χωνευτει!Χαχα! :P

Μα ο elf σε σχέση με τους άλλους intelάκιδες , δεν έχει πρόβλημα. 

Δεν είναι ότι έχει σκάσει 800-1000€ για Intel επεξεργαστή και βλέπει σήμερα η αξία του προιόντος που κατέχει να καταποντίζεται στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Κάτι Celeron του 40€ και κάτι pentium του 60€ έπαιρνε το παιδί , μαζί με μητρικές των 50-70. 

Μπορεί σε ένα με δυο μήνες ότι έχει στην κατοχή του αντί για 30€ να μην αξίζουν ούτε 10€ .... στα μεταχειρισμένα, αλλά χαλάλι.... Τι έχασε? Μόλις 50€ .... όσο μια έξοδος για ποτάκι με την γκόμενα ...  :-D  :-D  B)

Από την άλλη αφού μέχρι προχθές τον βόλευαν αυτά τα σύνολάκια , για ποιο λόγο να τα σπρώξει στην αγορά των μτχ? Για αυτόν έχουν χρηστική αξία .. 

Μαγκιά του λοιπόν,

• Like 4
Δημοσ.

Μα ο elf σε σχέση με τους άλλους intelάκιδες , δεν έχει πρόβλημα. 

Δεν είναι ότι έχει σκάσει 800-1000€ για Intel επεξεργαστή και βλέπει σήμερα η αξία του προιόντος που κατέχει να καταποντίζεται στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Κάτι Celeron του 40€ και κάτι pentium του 60€ έπαιρνε το παιδί , μαζί με μητρικές των 50-70. 

Μπορεί σε ένα με δυο μήνες ότι έχει στην κατοχή του αντί για 30€ να μην αξίζουν ούτε 10€ .... στα μεταχειρισμένα, αλλά χαλάλι.... Τι έχασε? Μόλις 50€ .... όσο μια έξοδος για ποτάκι με την γκόμενα ...  :-D  :-D  B)

Αρκει να μην πινει η γκομενα! :P

• Like 8
Δημοσ.

Γατάκια...

Αφού όπως έχει παλιότερα γράψει, τα έχει βγάλει στο πολλαπλάσιο με την καβάτζα που είχε σε μετοχές AMD.

Τις πήρε όταν ήταν χώμα τιμή και αυτές τις μέρες του hype τις μοσχοπουλάει.

Δεν τον προσέχετε όταν τα γράφει και χάνετε σιγουράκια.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως σύμφωνα με τα παραπάνω απολέσματα που έδωσα από κινεζικο forum και εάν αληθεύουν τότε βλέπω τα έξεις.

Βλέπουμε έναν 6 core τις intel με τον 8 core τις amd και διαπιστώνουμε το έξεις ....

Εάν εξαίρεσης τα μετροπρογράμματα που βλέπουν την διαφορα τα 2 επιπλέον core και ίσως κάποια λίγα προγράμματα που θα δούμε ποια από τίποτα reviews ... τα καθημερινά μας προγράμματα αυτά που κάνουμε χρήση οι περισσότεροι καθώς και τα παιχνίδια που παίζουμε η διαφορα είναι στο ~1-2% !!!

Εν ολίγης θα χρειαστούν χρόνο οι developers να φτιάξουν τα προγράμματα τους και τις gaming engines να υποστηρίζουν σωστά 6 και 8 και παραπάνω cores.

Οποτε για τώρα και για 1-2 χρονια  ο 1600x θα μας καλύπτει πλήρως και δεν θα έχει εμφανείς σοβαρές διαφορες στα καθημερινά πρόγραμμα και παιχνίδια πιστεύω σε σχέση με τους 8 core zen.

Καλά τα μετροπρογράμματα αλλα οι καιροί είναι δύσκολοι ειδικά για εμάς στο Ελλάδα, αυτό που πρέπει να κοιτάμε γιατί θέλουμε τον zen στα προγράμματα και παιχνίδια που παίζουμε ΣHΜΕΡΑ :P και μην νομίζετε ότι οι αλλαγές γίνονται γρήγορα από τους developers :P

Έτσι για εμενα εάν ισχύουν τα παραπάνω και στα reviews που θα είναι εκεί κοντά πιστεύω θα πάω για τον 1600x και σε 2-3 χρονάκια τον βγάζω βάζω τον 1800x που τότε θα βλέπουμε όλη του την δύναμη να περνάει και στα πρόγραμμα και στα παιχνίδια η οποιον επεξεργαστή έχει βγει γιατί πιστεύω θα βγάλει κανέναν ακόμα η AMD και θα είμαι άρχοντας :P

Ο content creator, o streamer 1080p, o 4κ player χρειάζονται έναν 8c/16th και ο 4K streamer μάλλον 2 8c/16th! Στα 329 του r7 1700 δολλάρια μια χαρά βολεύονται όλοι και με b350 των 100 ευρώ!

• Like 2
Δημοσ.

Γατάκια...

Αφού όπως έχει παλιότερα γράψει, τα έχει βγάλει στο πολλαπλάσιο με την καβάτζα που είχε σε μετοχές AMD.

Τις πήρε όταν ήταν χώμα τιμή και αυτές τις μέρες του hype τις μοσχοπουλάει.

Δεν τον προσέχετε όταν τα γράφει και χάνετε σιγουράκια.

Α γι αυτο ξενερωσε τοσο? Ηθελε να ανεβουν ακομα περισσοτερο? Και υπολογιζε στανταρ να βγαλει περισσοτερα ωστε με τα κερδη να παρει.... εναν 6900κ :X :eek: :shifty:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω να το γενικεύσω γιατί έτσι γίνεται συμψηφισμός και χάνετε η ουσία,

έχουμε γεμίσει forum και μετρήσεις και όταν αγοράσουμε κάτι που νομίζουμε ότι κάπως το ξέρουμε

ανακαλύπτουμε ότι αυτή είναι και η πρώτη γνωριμία..

και στο εξωτερικό είναι χειρότερα λόγω μεγέθους,εδώ την παλεύουμε ακόμα.

Αλλά πρέπει και όλοι να το διαφυλάξουμε αλλιώς πάει το μέτρο χάθηκε..

Εσυ άπλα συνεχίζεις το spaming χάριν εντυπώσεων,

δεν είσαι ο μόνος όμως .. δες πόσες φορές εχει παίξει το έργο απο πόσους και καθε φορά που το ανεβάζει άλλη μια σελίδα αλλά απο το ΙΔΙΟ κατάστημα μας σερβίρεται πάλι ζεστό όπως και το tweet .. που είναι 4ων ημερών και εχει παίξει 18 φορές με διάφορους τρόπους..

Εγώ αργά η γρήγορα θα πάρω Rayzen,εκτός αν βγει πάλι πατάτα που πραγματικά κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις..

και ο λόγος είναι ότι δεν με νοιάζει το IPC εμένα αλλά οι πολυνηματικες εφαρμογές.

να δω αν συμβεί τι θα έχετε να λέτε τότε και που θα κρύψετε το ... αλεξίπτωτο. 

Τι είμαι ο CEO της AMD και τα παίρνω ? τι λες τώρα ?

και ποιο spamming κάνω? ( και γιατί δεν κάνεις spamming εσύ δλδ με τονη τρόπο που γράφεις? σωστά? βλέπουν όλοι

τις τάσεις και διαθέσεις..) και ξεκάθαρα θέλω ΤΙΜΩΡΙΑ της ΙΝΤΕΛ για την πολιτική της τόσα χρόνια (κάτι που κανείς δεν έπρεπε

να διαφωνεί μαζί μου μέχρι και fanboys..)

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις αλλά και να δηλώσω για μένα προσωπικά είναι πως ΝΑΙ τα έχω πάρει με την ίντελ και την συμπεριφορά της

στους καταναλωτές και Fan της..  και πρέπει να τιμωρηθεί και της Αξίζει.. και θα γίνει φίλε μου μόνόδρομος είναι ! και θα

φανεί τους επόμενους μηνές.. Ακόμα και ίδιες επιδόσεις να'χει με ;intel (που δεν θα'χει.. απ'οσο φαίνεται θα'χει διπλάσιες αν υπολογίσεις κόστος επεξ.)

θα ναι ideal ... για να έχουν την ευκαιρία άνθρωποι να φτιάξουν PC που ποτέ δεν φαντάστηκαν καν.

Τώρα για τον χωροχρόνο που λες.. οκ έχουμε δει πολλά απ΄την AMD,  Barton XP και βάλε.. δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε Δραματικές

αναβαθμίσεις -δώρο- στους καταναλωτές της και μη.

Δεν θα πάρεις μόνο εσύ.. Ryzen όπως έγραψες.. όλοι θα πάρουν.. και γιατι δεν πετάν τα λεφτά τους άδικα..

και το λιγότερο για να πιάσουν στα χέρια τους νέα τεχνολογία..  προβλέπεται μεγάλη βουτιά στην Intel

απλά θα χαρώ πολύ.. πάρα πολύ που θα τιμωρηθεί... ελπίζω να βάλει και μυαλό.

Και να σημειώσω μια μεγάλη διαφορά INTEL / AMD ... η AMD φαίνεται να εισακούει τους καταναλωτές και φαν της

σε αντιδιαστολή με την Intel που κωφεύει υπερφύαλα...

anyways ... με τα πολλά.. δεν είναι και τόσο ωραίο να ειρωνεύεσαι τα reviews και λες πως κάνουμε ταξίδι.. στον χωροχρόνο

και πως οι υπόλοιποι συνομιλήτές σου.. είναι spammers.. δεν έχω κανέναν προσωπικό όφελος απ-'την AMD.

πέραν των καλών τιμών της.. τόσα χρόνια αλλά ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ που φαίνεται να'χει διάθεση να συνεχίσει να μου προσφέρει,

όπως επίσης ούτε κάτι προσωπικό με σένα έχω.

anyways..  Τις επόμενες μέρες θα δούμε και πιο απτά παραδείγματα.. που δεν θα'ναι αναδιπλώσεις χωροχρόνου..

ελπίζω να είσαι αντικειμενικός τότε.. και αμερόληπτος τότε.

( για μένα αμερόληπτο δε, θα ήταν να παραδεχθείς και ΤΩΡΑ.. πως είναι Π@$@$άνα εταιρία η INTEL υπερφύαλη και νταβατζίδικα

μας καρφώνει αστρονομικές τιμές.. για προιόντα που ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ απ΄το 1999-2000 πως θα τα'χουμε στην διάθεσή μας Νωρίτερα ήδη, αλλά και φθηνότερα...)

Τεσπα no offence σου λέω και πάλι.. έκαστος την γνώμη την θέση του κι οι συμφορουμιτες .. αμερόληπτοι fanboys και μη κλπ εδω είναι

καλή συνέχεια !

Επεξ/σία από DRelectric
  • Like 8
Δημοσ.

Τώρα το έγραψα για να καταλάβουμε οι περισσότεροι για ποιο screenshot - video λέω.

αλλά εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση στο video που έπιασαν 5GHz έχει bus speed 137Mhz.

διάβασα αυτο νομίζω καλύπτει την ερωτηση σου αν δεν κανω λαθος το ποσταρα πριν κατι μερες οταν ελεγες το ιδιο για το bus speed στο overclock που ειχανε  :

Back to bus clock stretching... I've seen this with the x4 845 and couldn't explain it because AMD has been pretty quiet about it... the multiplier stayed at 38x, the core always showed about 3.8Ghz, but the FSB would bounce around.

The bus clock 'stretch' is done to save power, so at lower frequencies you will have more stalls to save power, but at higher frequencies those stalls go away increasingly more as you fill the queues faster from the caches. With bus-based clocking this would result in the relative speed against the L3 changing, which would make it more likely that the CPU would clear out the L3 data queue faster at higher clock speeds when it is used - a positive feedback with higher core frequencies is the only result to expect from that.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα η ιντελ εκτος απο εργοστασιο cpu εχει γινει εργοστασιο παραγωγης haters χοχοχο ειναι αστειο το ποσο μισος υπαρχει εναντιον της.

• Like 1
Δημοσ.

DRelectric για να πάει κάποιος να πάρει intel πλέον πρέπει κάτι να μην πηγαίνει καλά. Εντάξει κάποιος μπορεί να έχει χιλιάρικα για ξόδεμα ενώ κάποιος άλλος να είναι απλά θύμα marketing ή παραπληροφόρισης.

Είναι δυνατόν όσο διαρρέουν και benchmarks από ryzen να πας να πάρεις i7 με 1000 ευρώ επιπλέον για να πιάσεις 5-10fps παραπάνω?

Άντε γειά!!! Τουλάχιστον όσοι τα κάνουν αυτά να μην διαμαρτύρονται ούτε για τις τιμές της intel ούτε για το ότι η AMD δεν είναι ανταγωνιστική γιατί πολύ απλά δεν την ενισχύουν.

Τότε τι θα γίνει;

Θα κλείσει η AMD και η Intel θα μας πιάνει τον κώλο. Όσοι συντηρούν μια τέτοια κατάσταση καλό θα ήταν να προσέχουν λίγο τι λένε.

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα η ιντελ εκτος απο εργοστασιο cpu εχει γινει εργοστασιο παραγωγης haters χοχοχο ειναι αστειο το ποσο μισος υπαρχει εναντιον της.

Όταν έχει ακόμα Haswell ο οποίος ξεπερνάει τα 500 ευρώ λογικό δεν είναι? Δηλαδή ας πούμε εγώ που θέλω να παίξω Battlefield πρέπει πάρω pc 1500 ευρώ?

Να δουλεύω 3 μήνες, αυτό σημαίνει 1500 ευρώ και έρχεται μια  X εταιρεία και μου λέει θα σου δώσω ένα σχεδόν ισάξιο προιόν 25% κάτω. 

Ε αν πάω στα 1500 καλός μ@@@@@ς είμαι.

• Like 4
Δημοσ.

Τι είμαι ο CEO της AMD και τα παίρνω ? τι λες τώρα ?

και ποιο spamming κάνω? ( και γιατί δεν κάνεις spamming εσύ δλδ με τονη τρόπο που γράφεις? σωστά? βλέπουν όλοι

τις τάσεις και διαθέσεις..) και ξεκάθαρα θέλω ΤΙΜΩΡΙΑ της ΙΝΤΕΛ για την πολιτική της τόσα χρόνια (κάτι που κανείς δεν έπρεπε

να διαφωνεί μαζί μου μέχρι και fanboys..)

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις αλλά και να δηλώσω για μένα προσωπικά είναι πως ΝΑΙ τα έχω πάρει με την ίντελ και την συμπεριφορά της

στους καταναλωτές και Fan της.. και πρέπει να τιμωρηθεί και της Αξίζει.. και θα γίνει φίλε μου μόνόδρομος είναι ! και θα

φανεί τους επόμενους μηνές.. Ακόμα και ίδιες επιδόσεις να'χει με ;intel (που δεν θα'χει.. απ'οσο φαίνεται θα'χει διπλάσιες αν υπολογίσεις κόστος επεξ.)

θα ναι ideal ... για να έχουν την ευκαιρία άνθρωποι να φτιάξουν PC που ποτέ δεν φαντάστηκαν καν.

Τώρα για τον χωροχρόνο που λες.. οκ έχουμε δει πολλά απ΄την AMD, Barton XP και βάλε.. δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε Δραματικές

αναβαθμίσεις -δώρο- στους καταναλωτές της και μη.

Δεν θα πάρεις μόνο εσύ.. Ryzen όπως έγραψες.. όλοι θα πάρουν.. και γιατι δεν πετάν τα λεφτά τους άδικα..

και το λιγότερο για να πιάσουν στα χέρια τους νέα τεχνολογία.. προβλέπεται μεγάλη βουτιά στην Intel

απλά θα χαρώ πολύ.. πάρα πολύ που θα τιμωρηθεί... ελπίζω να βάλει και μυαλό.

Και να σημειώσω μια μεγάλη διαφορά INTEL / AMD ... η AMD φαίνεται να εισακούει τους καταναλωτές και φαν της

σε αντιδιαστολή με την Intel που κωφαίνει υπερφύαλα...

anyways ... με τα πολλά.. δεν είναι και τόσο ωραίο να ειρωνεύεσαι τα reviews και λες πως κάνουμε ταξίδι.. στον χωροχρόνο

και πως οι υπόλοιποι συνομιλήτές σου.. είναι spammers.. δεν έχω κανέναν προσωπικό όφελος απ-'την AMD.

πέραν των καλών τιμών της.. τόσα χρόνια αλλά ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ που φαίνεται να'χει διάθεση να συνεχίσει να μου προσφέρει,

όπως επίσης ούτε κάτι προσωπικό με σένα έχω.

anyways.. Τις επόμενες μέρες θα δούμε και πιο απτά παραδείγματα.. που δεν θα'ναι αναδιπλώσεις χωροχρόνου..

ελπίζω να είσαι αντικειμενικός τότε.. και αμερόληπτος τότε.

( για μένα αμερόληπτο δε, θα ήταν να παραδεχθείς και ΤΩΡΑ.. πως είναι Π@$@$άνα εταιρία η INTEL υπερφύαλη και νταβατζίδικα

μας καρφώνει αστρονομικές τιμές.. για προιόντα που ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ απ΄το 1999-2000 πως θα τα'χουμε στην διάθεσή μας Νωρίτερα ήδη, αλλά και φθηνότερα...)

Τεσπα no offence σου λέω και πάλι.. έκαστος την γνώμη την θέση του κι οι συμφορουμιτες .. αμερόληπτοι fanboys και μη κλπ εδω είναι

καλή συνέχεια !

Αχαχαχαχα να σαι καλά με έκανες και γέλασα...

Το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο εσύ...

Κακία ιντελ ουυυ 666 να πέσει φωτιά να τη κάψει αντιχριστοι...

Ενώ η θεαρεστη amd μας κάνει απλόχερα δώρα τεχνολογιας και δραματικων επιδόσεων.

Εμένα ήρθε πριν κάνα χρόνο εναμισι ένας πράκτορας της ιντελ και με απείλησε να πάρω 4790k και έβαλε το χέρι του στη τσέπη μου και μου πήρε 300 ευρω.

Εγώ σκέφτομαι να τους κάνω και μυνηση που δεν έχω έναν Jarvis, τόσα χρόνια περιμενω. Αλλά και ιπτάμενα αυτοκίνητα...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...